Forum » Pomoč in nasveti » Adaptec AHA-2940/AHA-2940W BIOS nastavitve
Adaptec AHA-2940/AHA-2940W BIOS nastavitve
kroff ::
lp
rabim nujno pomoc pri nastavitvah tega scsi controlerja
imam samo eno zunanjo scsi napravo (scanner umax powerlook 2) ki jo mam na ID 4 kontroler pa na ID 3.
sem probal imet kontroler na ID 0,1,2,3,4,5,6,7 in scanner vedno na visjem IDju od kontrolerja (tako bi vsaj moralo bit...da zunanje naprave imajo visji ID od kontrolerja)
pa mi vedno ...ko pride do IDja od scannerja napise "unexpected timeout"
..pol sm probal tudi znizat max sync transfer rate (10 , 8 , 6.7 , 5 ) pa se vedno ista napaka.
hvala
rabim nujno pomoc pri nastavitvah tega scsi controlerja
imam samo eno zunanjo scsi napravo (scanner umax powerlook 2) ki jo mam na ID 4 kontroler pa na ID 3.
sem probal imet kontroler na ID 0,1,2,3,4,5,6,7 in scanner vedno na visjem IDju od kontrolerja (tako bi vsaj moralo bit...da zunanje naprave imajo visji ID od kontrolerja)
pa mi vedno ...ko pride do IDja od scannerja napise "unexpected timeout"
..pol sm probal tudi znizat max sync transfer rate (10 , 8 , 6.7 , 5 ) pa se vedno ista napaka.
hvala
KroFF
------------------------------------------------------------------
der_Alte ::
(tako bi vsaj moralo bit...da zunanje naprave imajo visji ID od kontrolerja)
Tole pa prvic slisim. Krmilnik daj na id 7, scanner pa na nekaj med 2 in 7. Predvsem pa... ali imas zadevo terminirano? na krmilniku in za scannerjem.
Tole pa prvic slisim. Krmilnik daj na id 7, scanner pa na nekaj med 2 in 7. Predvsem pa... ali imas zadevo terminirano? na krmilniku in za scannerjem.
kroff ::
ok..sm probal ..ma se vedno isto ..kontroler je na 7 scanner na 5 ..in zdej sm dal se zunanji scsi zip na 6 ..ki ga priklopim na scanner ..in ima auto termination.
in se vedno...ko isce naprave po IDjih ...se ustavi na 5 in pol cez neki casa vrze ven un unexpected timeout.
in se vedno...ko isce naprave po IDjih ...se ustavi na 5 in pol cez neki casa vrze ven un unexpected timeout.
KroFF
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [C#] brisanje tabele, glede na ključ druge(mssql)Oddelek: Programiranje | 1169 (916) | BlueRunner |
» | SCSI kontroler in gonilniki za skenerOddelek: Strojna oprema | 4096 (3009) | k4vz0024 |
» | Inštalacija Linux - WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1493 (1155) | Gh0st |
» | SCSI anyone?Oddelek: Pomoč in nasveti | 936 (828) | Brane2 |
» | SCSIOddelek: Strojna oprema | 1184 (1052) | Rott-von-weiler |