Forum » Elektrotehnika in elektronika » Iščem modul oz. vmesnik
Iščem modul oz. vmesnik
kronos_10_ ::
Pozdravljeni,
zanima me, če ima kdo rešitev zame. Doma imamo vhodna vrata z električno ključavnico s stikalom na notranji strani. Torej minus je vezan na ključavnico in plus pa je vezan na ključavnico preko stikala. Jaz bi sedaj rad odklenil vrata iz zunanje strani brez ključa. Torej ali obstaja kak modul, ki bi ga vezal poleg stikala s plusom na notranji strani z wifi-jem. Torej bi na daljavo lahko odklenil, kot funkcija stikala. Lahko tudi modul z določeno frekvenco in nato daljinski ključek, če ne obstaja wifi.
Hvala in lp.
zanima me, če ima kdo rešitev zame. Doma imamo vhodna vrata z električno ključavnico s stikalom na notranji strani. Torej minus je vezan na ključavnico in plus pa je vezan na ključavnico preko stikala. Jaz bi sedaj rad odklenil vrata iz zunanje strani brez ključa. Torej ali obstaja kak modul, ki bi ga vezal poleg stikala s plusom na notranji strani z wifi-jem. Torej bi na daljavo lahko odklenil, kot funkcija stikala. Lahko tudi modul z določeno frekvenco in nato daljinski ključek, če ne obstaja wifi.
Hvala in lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbira domofonaOddelek: Loža | 6515 (304) | polozweii |
» | Menjava cilindričnega vložkaOddelek: Loža | 1641 (1415) | Pretko |
» | vezava zvoncaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 12650 (5202) | mirator |
» | Elektronska ključavnicaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2802 (2574) | nastyboy |
» | Kako dodatno zaščititi avto pred krajo?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5948 (5592) | ;-) |