Forum » Pomoč in nasveti » Kako prenesti sporočila iz PC v telefon in obratno v VIBER-ju?
Kako prenesti sporočila iz PC v telefon in obratno v VIBER-ju?
WinXP ::
Pozdravljeni
ker sem na novo instaliral na telefonu Viber Messenger mi je vsa stara sporočila izbrisal,imam pa jih še na Viberju,ki je na računalniku! Kako ali s katerim programom
bi lahko prenesel ta sporočila v telefon nazaj?
Prosim za pomoč. Hvala!
ker sem na novo instaliral na telefonu Viber Messenger mi je vsa stara sporočila izbrisal,imam pa jih še na Viberju,ki je na računalniku! Kako ali s katerim programom
bi lahko prenesel ta sporočila v telefon nazaj?
Prosim za pomoč. Hvala!
PacificBlue ::
Uporabi sinhronizacijo. Preko qr kode predvidevam.
I'm not even white, I'm off-white. It's a new race.
WinXP ::
To sem že poskusil prej kot sem poslal vprašanje sem, a ne pomaga. Instaliral sem na novo Viber na telefonu (novejšo verzijo) in probal z računalnikovega Viberja z skeniranjem QR Code prenesti vsa sporočila tja, a je ostal Viber na telefonu prazen,brez uvoženih sporočil.
Ne vem kako bi rešil to zadevo, na Viberju piše da so vsa sporočila encrypted...
Ne vem kako bi rešil to zadevo, na Viberju piše da so vsa sporočila encrypted...
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz
Wrong? No,no... Thats it... Pozz
napasi ::
Če še nisi uredil poizkusi po teh navodilih:
"https://www.helpsmartphone.com/sl/71-vi...
Tu ti dokaj podrobno opisuje, mislim pa da moraš da bo vse šlo bit na starem telefonu prijavljen z googl računom in potem se isto prijaviš v novem tel.
"https://www.helpsmartphone.com/sl/71-vi...
Tu ti dokaj podrobno opisuje, mislim pa da moraš da bo vse šlo bit na starem telefonu prijavljen z googl računom in potem se isto prijaviš v novem tel.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Viber na tabliciOddelek: Mobilne tehnologije | 1539 (989) | gost2023 |
| » | Najpreprosteje poslati slike in videje na smartphone? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10007 (8635) | Badwolff |
| » | Viber , stara sporocila dobiti nazajOddelek: Mobilne tehnologije | 8735 (7636) | GupeM |
| » | Prosim pomagajte pri izbiri GSMa za deklcoOddelek: Kaj kupiti | 1936 (1518) | Jux |