Forum » Pomoč in nasveti » ISP PPPoE
ISP PPPoE
Adephx ::
Pozdrav.
Na svojem Mikrotik routerju imam dodaten SFP port pa me zanima, če je komu uspelo priklopit optiko direktno na glavni router, brez da bi ISP router nastavil na Bridge/DMZ mode?
Trenutno imam linijo speljano: optika > Huawei EchoLife HG8010H (GPON pretvornik) > ISP router > Main Router.
Imel sem ze dolge pogovore s podporo, celo šefom podpore na Telemachu, pridobil sem svojo PPPoE uporabniško ime in geslo, pa nismo na koncu rešli nič.
Probleme imam, ker sem praktično za dvojnim NAT-om in nekateri services ne delujejo prav, čeprav naj bi Telemachov router posredoval ves promet.
Je komu uspelo odstraniti vso navlako od Telekoma, ipd.?
Na svojem Mikrotik routerju imam dodaten SFP port pa me zanima, če je komu uspelo priklopit optiko direktno na glavni router, brez da bi ISP router nastavil na Bridge/DMZ mode?
Trenutno imam linijo speljano: optika > Huawei EchoLife HG8010H (GPON pretvornik) > ISP router > Main Router.
Imel sem ze dolge pogovore s podporo, celo šefom podpore na Telemachu, pridobil sem svojo PPPoE uporabniško ime in geslo, pa nismo na koncu rešli nič.
Probleme imam, ker sem praktično za dvojnim NAT-om in nekateri services ne delujejo prav, čeprav naj bi Telemachov router posredoval ves promet.
Je komu uspelo odstraniti vso navlako od Telekoma, ipd.?
Since 5. jul 2004
Invictus ::
Daj ISP router v bridge mode, pa je zadeva rešena...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Adephx ::
Daj ISP router v bridge mode, pa je zadeva rešena...
Nazadnje ko sem gledal, tisto čudo od Telemacha nima bridge moda, samo DMZ.
Since 5. jul 2004
grimth ::
Dokler imaš tisti GPON pretvornik od huawei-ja lahko zlahka zamenjaš router od ISP-ja in sam vzpostavljaš PPPoE povezavo. To da ti podpora ni nič rešila je zato ker nočejo, ne, da ne bi vedeli ali znali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach podpora in javni IP na svojem routerjuOddelek: Omrežja in internet | 2938 (2415) | Lightning5 |
» | Telekom optikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4400 (3655) | MrStein |
» | Telekom GPON z lastnim routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2901 (2447) | MacGyver141 |
» | innbox v60u nastavitve (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 33660 (12568) | Lonsarg |
» | Kateri od ponudnikov omogoca lasten router?Oddelek: Omrežja in internet | 5800 (4198) | Voluharr |