» »

Tesla - začetek konca?

Tesla - začetek konca?

Temo vidijo: vsi
««
31 / 31
»
»»

Buggy ::

Ce bo oranzni prdec zaostril svojo retoriko ne vidim za EU boljse opcije kot je CN naveza. Na prvem nivoju seveda ni vojna napoved ampak trovinska vojna, kar bo sarlatana (oba) v beli hisi malce prizmeljila. Ja EU se mora konkretno zaceti dogovarjati z CN, pa tudi ce blefira bo imela s tega naslova gospodarske koristi...US, ki je outsorsala vecino v azijo pa bo dozivljala svoje probleme. Tudi zaveznistvo CN+EU+Kanada je posledicno problem lahko tako za RU kot US. WIN-WIN-WIN

Make china great again!

Kaj smo ze rekli o tistem akcija-kontra reakcija. Zdej pa mate... Bomo pa spet komiji vsi ROFL

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

OutOfTheBox ::

Buggy je izjavil:

CN je trenutno edini naravni zaveznik EU, ce vsaj malo globalno in stratesko pogledas na zadeve.

Zaveznik je nekdo s katerim si deliš vrednote in idejo kako naj bi svet zgledal, zato ti zavezniki priskočijo na pomoč ker vejo da brez tebe bo okolje v katerem živijo težje. Kitajska je daleč od evropskih vrednot. Kitajska je še vedno avtoritarna država, kjer je svoboda omejena in človek nima nobenih pravic. Kamere s prepoznavo obraza kamorkoli stopiš.

CN je ze zdavnej pred US tako po tehnoloskem razvoju kot inovatinosti.

Ne, to ne drži.

Zgodovina sprememb…

Kaj pa ne drzi? CN je poharvestala vse znanje iz zahoda. Zahod nima v svoji osabnosti in podcenjevalnem odnosu kej ponudit, nada! CN zadeve spravljajo samo se na next level. End game pa vsi vemo kje je >:D

MCGA :))

Seveda da imamo iste vrednote. Trump je zahodne vrednote znuliral, sej to je obljubljal ROFL. Eat your shit MAGA

Zgodovina sprememb…

Trump je zahodne vrednote znuliral

Jaz v Evropi ne vidim nobenega Trumpa.

Sevda da imamo iste vrednote

Niti približno.

Meni je popolnoma nerazumljivo zakaj bi nekdo ki ne dela za "zunanjega izvajalca", navijal za okolje v katerem ne živi, namesto da bi delal na tem da bi okolje v katerem živi naredil boljše.

Eat your shit MAGA

Kaj blefiraš?

Scaramouche3 ::

Buggy je izjavil:

Ce bo oranzni prdec zaostril svojo retoriko ne vidim za EU boljse opcije kot je CN naveza. Na prvem nivoju seveda ni vojna napoved ampak trovinska vojna, kar bo sarlatana (oba) v beli hisi malce prizmeljila. Ja EU se mora konkretno zaceti dogovarjati z CN, pa tudi ce blefira bo imela s tega naslova gospodarske koristi...US, ki je outsorsala vecino v azijo pa bo dozivljala svoje probleme. Tudi zaveznistvo CN+EU je posledicno problem lahko tako za RU kot US. WIN-WIN-WIN

Make china great again!

Glih to nas hebe, ker puščamo ostalim,da nam delajo vse!
Nimamo svoj youtube,X,FB, tiktok...
Rabimo Cloud Capital!
In to moramo zdaj razvijat, seveda s tem da začnemo procesorje proizvajat, sej Nizozemci delajo stroje za proizvodnjo.

Eu nima problem da nima ljudi ali stroke, samo zmenit se moramo!
Zdaj je čas.
Zavezniki so pa samo lahko okoliške države, ki se bojijo Rusije...

Eu nima problem da nima ljudi ali stroke, samo zmenit se moramo!
Zdaj je čas.
Zavezniki so pa samo lahko okoliške države, ki se bojijo Rusije..

No vidiš. Ti štekaš. Drugi pa navijajo za rusijo, nekateri pa kitajsko. Namesto da bi iskali rešitve v okolju v katerem živijo, čakajo na mesija iz rusije al kitajske.

Zgodovina sprememb…

Sanja svinja kukuruz decki, zdej se vec ne tipamo samo, zdej gre za res!

CN je tiho in spremlja kaj bo za njo najbolje...razmisli iz tega stalisca

Zgodovina sprememb…

in spremlja kaj bo za njo najbolje..

Kaj ne to dela vsak?

Stvari se spreminjajo na dnevni bazi...vprasi oranznega orangutana in bullshit avtista!

Vedno sem imal rad sleeperje in CN je tocno to. Volk v ovcji kozi ko se dva fightata....

Zgodovina sprememb…

Zakaj moram jaz koga spraševat?

Vedno sem imal rad sleeperje in CN je tocno to. Volk v ovcji kozi ko se dva fightata....

Me zanima kaj boš rekel, ko bo volk skočil iz kože na ovco z imenom tajvan.

Zgodovina sprememb…

...tretji dobicek ima >:D

delavec44 ::

Dokler nisi ti ta tretji...

Buggy je izjavil:

vprasi oranznega orangutana in bullshit avtista!

Nivo primeren slo-techu?

Zgodovina sprememb…

endelin ::

Gledam test model 3 vs byd seal carwow.
Gladka zmaga tesle.

codeMonkey ::

Sem videl. Dober test. Rabi BYD se kaksno generacijo, ampak vseeno cisto ok osnova.

kow ::

Ko bo imel BYD novo generacijo, bo tudi tesla 3 nova generacija. Trojko je veliko lazje upgradeati kot model Y, ker gre za nekajkrat manjse kolicine. Kar pomeni, da bodo lahko prej presli 48V ipd.

V vsakem primeru se lahko samo klanjamo Musku in kitajcem. Dejansko so celo industrijo brcnili v rit. Komaj cakam, da vidim kaj bo bmw spacal z novo generacijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()
««
31 / 31
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tesla vpoklicala pol milijona vozil (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
7416097 (11601) Mr.B
»

Tesla rekordno zaradi bitcoina in okoljskih kuponov

Oddelek: Novice / Rezultati
4416850 (10383) nekikr
»

Tesla lani dobavila pol milijona električnih vozil (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Rezultati
20839516 (34738) kow

Več podobnih tem