Forum » Pomoč in nasveti » Težava z inštalacijo - the wizard was interrupted
Težava z inštalacijo - the wizard was interrupted
Map ::
Namestiti želim en 15 let star program. Težava, na katero naletim je, da se med postopkom namestitev prekine in prikaže opozorilo: The wizard was interrupted before [Product Name] could be completely installed. Your system has not been modified. To complete installation at another time, please run setup again. Click finish to exit the wizard.
Nameščal sem direktno iz CDja, potem sem datoteke skopiral na disk, preizkusil v vsemi opcijami združljivosti, zagnal kot administrator, ampak noče it čez. Nameščam na W10.
V naslednjih dneh poskusim še na eno XP mašino namestit, če bo slučajno šlo čez. Kaka ideja?
Nameščal sem direktno iz CDja, potem sem datoteke skopiral na disk, preizkusil v vsemi opcijami združljivosti, zagnal kot administrator, ampak noče it čez. Nameščam na W10.
V naslednjih dneh poskusim še na eno XP mašino namestit, če bo slučajno šlo čez. Kaka ideja?
filip007 ::
Na Vbox daš stara Polkna gor, pa probaš tam.
Kaj pa dela ta program?
Kaj pa dela ta program?
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varnostna kopija sistemskega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2438 (1587) | nicksonn |
» | Kopija sistema iz SSD na SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 1160 (624) | Valvoline |
» | Sveži windowsi internet ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 975 (743) | Riff |
» | Kateri sata driver je pravi za TOSHIBA SATELLITE L40-Q17???Oddelek: Strojna oprema | 5785 (2608) | Leoon |
» | nastavljanje omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1301 (1179) | Wannabi |