Forum » Loža » avtonosilec za ruger telefon
avtonosilec za ruger telefon

miko22 ::
Hej, fantje.
Mogoče kdo ve, kje bi lahko dobil avtonosilec za navigacijo na "malo debelejši" telefon?
prebrskal vse, pa ne najdem. Namreč, imam telefon DOOGEE S89 Pro
Debelina je pa takšna, da mi do sedaj noben nosilec ni pasal. Namreč zmerjen z šublerjem ima 22mm. Ob robu je res sicer tanjši ampak ne morem ga zahaklat. Drugače super telefon, samo nosilca pa ni in ni.
nekaj sem sicer videl na amazonu ampak tudi niso ok, ker tak telefon ne gre not.
Še kdo pozna kaj, kje bi lahko to dobil?
Mogoče kdo ve, kje bi lahko dobil avtonosilec za navigacijo na "malo debelejši" telefon?
prebrskal vse, pa ne najdem. Namreč, imam telefon DOOGEE S89 Pro
Debelina je pa takšna, da mi do sedaj noben nosilec ni pasal. Namreč zmerjen z šublerjem ima 22mm. Ob robu je res sicer tanjši ampak ne morem ga zahaklat. Drugače super telefon, samo nosilca pa ni in ni.
nekaj sem sicer videl na amazonu ampak tudi niso ok, ker tak telefon ne gre not.
Še kdo pozna kaj, kje bi lahko to dobil?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izpiti ki se priznavajo med študijskimi programiOddelek: Šola | 1003 (849) | buttplugs |
» | Nokia Lumia 800 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 87506 (53926) | Ciklamen |
» | Nosilec za telefon v avtuOddelek: Mobilne tehnologije | 3181 (2838) | karafeka |
» | Antena za ojačitev signala GSMOddelek: Mobilne tehnologije | 6184 (5834) | il |
» | GPS za na koloOddelek: Mobilne tehnologije | 4431 (3565) | DaVidmar |