Forum » Mobilne tehnologije » Nosilec za telefon v avtu
Nosilec za telefon v avtu
Ashrack ::
Pozdravljeni!
Zanimam se za nakup nosilca za v avto za HTC DESIRE. Najbolj mi je vazno da ima dolgo upogibno cev. Saj s tem ga lahko namontiras kamorkoli in zaradi upogljive cevi si telefon nastimas po potrebi.
Kje bi se to dobilo?
Govorim pa o tem:
http://www.ceneje.si/telefonija/gsm/dod...
Samo da bi imel daljso upogljivo cevo?
Zanimam se za nakup nosilca za v avto za HTC DESIRE. Najbolj mi je vazno da ima dolgo upogibno cev. Saj s tem ga lahko namontiras kamorkoli in zaradi upogljive cevi si telefon nastimas po potrebi.
Kje bi se to dobilo?
Govorim pa o tem:
http://www.ceneje.si/telefonija/gsm/dod...
Samo da bi imel daljso upogljivo cevo?
....
- spremenilo: Ashrack ()
Pikolino ::
Jaz sem za HTCja kupil tale nosilec za telefon v avtu. Sem mislu, da težjih telefonov ne bo zdražalo sam drži ful!
Sba ::
@Pikolino: Kako pa zadeva prebavlja luknje na cesti?
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
pharaon ::
Ashrack, sam sem kupil tega, se pritrdi na reže od ventilatorja, paket brez poštnine iz HK me je prišel manj kot 4 evre :) Lahko ga obrneš vodoravno ali navpično, obračaš levo/desno/gor/dol. Podpira tudi navpične reže. Na šipi ga nočem met predvsem zato, ker ima originalni polnilec za htc v avtu kratek kabel.
MisterR ::
Pikolino v mercatoru je cena zanj 12€ =)
je pa super zadeva.
je pa super zadeva.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MisterR ()
karafeka ::
Jaz imam spiderpodium www.breffo.com/product-information/prod... . Lahko se uporabi v avtu, na mizi, dejansko kjerkoli. Je pa zelo stabilen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NFC nalepka / karticaOddelek: Kaj kupiti | 2636 (1990) | 3p |
» | Nokia Lumia 625Oddelek: Mobilne tehnologije | 1384 (1178) | klinker |
» | Kateri GPS za v avto se splača kupit teh časih ?Oddelek: Kaj kupiti | 7437 (4676) | Kr_Edn |
» | Avto nosilec za N95 8GBOddelek: Kaj kupiti | 2555 (2392) | krneki0001 |
» | Kaj je dobro vedeti pred nakupom GPS naprave? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12418 (9108) | AtaStrumf |