Forum » Pomoč in nasveti » Rabil bi uslugo (pomoč)
Rabil bi uslugo (pomoč)
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
Denji85 ::
Nevem kam bi se obrnil kot tule.
Živim pri nas občasno, večinoma sem v Avstriji in tudi njihov davčni rezident. Nakupil sem za parsto evrov Paysafe kartic in imam problem, ker na avstrijski mypaysafecard account slovenski ne gre, slovenskega pa nemorem kreirati, ker nisem naš davčni rezident več. A je kakšna dobra duša da verificira slo mypaysafecard account ker več kot 250 € nemoreš dati gor sploh in uporabljati pa mu dam od tega 100 €. K res nevem kaj bi drugega kot to. Na ZS mi napiši tisti, ki ste za en mali deal.
Živim pri nas občasno, večinoma sem v Avstriji in tudi njihov davčni rezident. Nakupil sem za parsto evrov Paysafe kartic in imam problem, ker na avstrijski mypaysafecard account slovenski ne gre, slovenskega pa nemorem kreirati, ker nisem naš davčni rezident več. A je kakšna dobra duša da verificira slo mypaysafecard account ker več kot 250 € nemoreš dati gor sploh in uporabljati pa mu dam od tega 100 €. K res nevem kaj bi drugega kot to. Na ZS mi napiši tisti, ki ste za en mali deal.
- predlagal izbris: tomaz- ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Življenje v Sloveniji, delo v Švici.Oddelek: Loža | 8918 (3082) | WhiteAngel |
» | Selitev v ŠvicoOddelek: Loža | 10710 (7467) | joze67 |
» | Davkarija ob vrnitvi v SlovenijoOddelek: Loža | 5992 (4302) | t550 |
» | Prijava TRR v tujini?Oddelek: Loža | 6551 (5471) | BlaY0 |