Forum » Mobilne tehnologije » Iphone povezava na pc
Iphone povezava na pc
deltacqb ::
Zdravo,
še malo pa bom pop.... Žena ima Iphone 12 in 2500 slik ter posnetkov, ki jih moram spraviti na pc. Uporabljam win 10 in imam velike težave s povezavo iphona. Se poveže in kmalu prekine zato import fotografij seveda ne dela. Probal sem tudi Wifi photos, ki tudi ni glih zanesljiv in počasen (200 slik na enkrat pa še to vsak drugi zip corrupt).
Zakaj imam težave s povezavo na pc? Probal sem z dvemi kabli, res pa je da noben ni direkt iz apple trgovine... Nekako dvomim, da bo zaradi kabla iz apple trgovine potem vse delalo... A obstaja kaka rešitev, da spravim te slike dol??
Hvala.
še malo pa bom pop.... Žena ima Iphone 12 in 2500 slik ter posnetkov, ki jih moram spraviti na pc. Uporabljam win 10 in imam velike težave s povezavo iphona. Se poveže in kmalu prekine zato import fotografij seveda ne dela. Probal sem tudi Wifi photos, ki tudi ni glih zanesljiv in počasen (200 slik na enkrat pa še to vsak drugi zip corrupt).
Zakaj imam težave s povezavo na pc? Probal sem z dvemi kabli, res pa je da noben ni direkt iz apple trgovine... Nekako dvomim, da bo zaradi kabla iz apple trgovine potem vse delalo... A obstaja kaka rešitev, da spravim te slike dol??
Hvala.
jimmb0 ::
Zdravo. Cisto mozno je , da je kabel kriv. imel sem podoben problem, razlika da sem imel hotspot povezavo in ni delala, kot je treba z neorginalnim kablom. Probaj si sposoditi od kolega/kolegice , ce kdo ima original kabel, pa probaj.
LP
LP
DeeCoy ::
3u tools. Zna vse slike in posnetke skopirat, je pa res da malo traja.. Če imaš uploadane na icloud, pa lahko tudi na icloud.com in jih dol potetegneš
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeCoy ()
MacGyver141 ::
Settings -> Photos pol pa čist do dol poskroli pa izberi Keep Originals. Pol bi moralo delat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPhone nasveti (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 33838 (2249) | PINki |
» | Huawei Mate 10 pro ali iPhone X (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11092 (9243) | shadeX |
» | Primer San Bernardino: nekdo je spremenil geslo osumljenčevega iClouda (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 29331 (24928) | Vajenc |
» | Apple izdal iOS 9.1, glavna novost več smeškotov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 30445 (25583) | leiito |
» | Applove novosti: iPad Pro, iPhone 6S, nove ure, WatchOS 2, iOS 9 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 36133 (25054) | Furbo |