Forum » Pomoč in nasveti » Internet Explorer - samodejno prestavljanje na stran
Internet Explorer - samodejno prestavljanje na stran
Bellzmet ::
Kako bi se dal tole poštimat.
Ko zalaufam Internet Explorer, vtipkam npr. www.yahoo.com, me včasih samodejno prestavi na drugo stran (euniverse, incredimail). Zgleda kakor da se je v Explorerja neki "zažrl" in samodejno prestavi na drugo stran. Ko se ta stran odpre pa Explorer umre in moram resetirat računalnik al pa počakat ene 5 minut da spet dela.
To se je (ni čist ziher da po tem) zgodil po tem ko sem Donkey-ja in Overnet instaliru.
Virusa ni, Adaware sem zalaufu, mam Zonealarm, kabel preko Arnesa (Ljubljanski kabel), WIn2000 z vsemi update-i.
Ko zalaufam Internet Explorer, vtipkam npr. www.yahoo.com, me včasih samodejno prestavi na drugo stran (euniverse, incredimail). Zgleda kakor da se je v Explorerja neki "zažrl" in samodejno prestavi na drugo stran. Ko se ta stran odpre pa Explorer umre in moram resetirat računalnik al pa počakat ene 5 minut da spet dela.
To se je (ni čist ziher da po tem) zgodil po tem ko sem Donkey-ja in Overnet instaliru.
Virusa ni, Adaware sem zalaufu, mam Zonealarm, kabel preko Arnesa (Ljubljanski kabel), WIn2000 z vsemi update-i.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube Hd problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2041 (1687) | Djz3l3 |
» | Potrjene spremembe v prvi nadgradnji Windows Phone 7Oddelek: Novice / Windows Mobile | 7651 (6384) | Bor H |
» | Samodejno ugašanje in prižiganje TVOddelek: Zvok in slika | 9907 (9448) | Frenky |
» | Canon Powershot S1 IS problemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2594 (2274) | jurre |
» | vprašanje: 4 ram slotiOddelek: Strojna oprema | 1338 (1188) | Cveto |