Forum » Programska oprema » ip monotoring
ip monotoring
MrShadow ::
Zanima me ali obstaja kaksen program z katerim bi lahko nadzoroval pretok podatkov na en ip.
Ne zanima me kaj gre do ip-ja, ampak samo kolicina podatkov (koliko podatkov je recimo osebek na enemu ip-ju potegnil v roku enega meseca)
hvala
Ne zanima me kaj gre do ip-ja, ampak samo kolicina podatkov (koliko podatkov je recimo osebek na enemu ip-ju potegnil v roku enega meseca)
hvala
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
sasox:
a je kaksna moznost da si malo bolj specificen...ker ntop mi ne pomeni velike...kje iskat...kaj iskat.
hvala
a je kaksna moznost da si malo bolj specificen...ker ntop mi ne pomeni velike...kje iskat...kaj iskat.
hvala
okey...vrze ven...najdem...potem pridem na stran...potegnem vse dol...pregledam vecina stvari...nic pametnega glede tega koliko podatkov naj bi slo kam?! ...
se malo pomoci prosim:)
se malo pomoci prosim:)
okey najlepsa hvala ker ste pomagali....
mislim ej...forum ki pomaga....hja...ko bi vsaj!!!
grem vprasat drugam!
mislim ej...forum ki pomaga....hja...ko bi vsaj!!!
grem vprasat drugam!
hruske ::
Hmnja, MrShadow, KJE pa bi ta program uporabljal? Linux al windows? Ker to men nekak ni samoumevno, zato ti ne morem pomagat.
na windovsih in ker imam nekaj 4 ljudi na adslju me zanima koliko podatkov kdo prenese.
Zanima me samo kolicina in pa kaj prenesejo.
hvala
Zanima me samo kolicina in pa kaj prenesejo.
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Do koliko rama k določenemu procesorju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2223 (1874) | boogie_xlr |
» | Test omrežja pred / po VLAN segmentacijiOddelek: Omrežja in internet | 1726 (1341) | tony1 |
» | Dial-up obupanecOddelek: Omrežja in internet | 3021 (2145) | Pesimist |
» | Merjenje porabe gorivaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2725 (2485) | MadMax |
» | Rabim grafikuljo za dalj časa...Oddelek: Kaj kupiti | 1517 (1063) | DJ-Ayi |