Forum » Pomoč in nasveti » Nova elektronska osebna izkaznica na Linux-u
Nova elektronska osebna izkaznica na Linux-u
gigibu5 ::
Zdravo,
dobil sem novo osebno izkaznico. Na Windowsu sem jo uspešno aktiviral in tudi uporabil. Ker sam uporabljam Linux, sem poizkusil njihov software naložit preko wine-a... neuspešno. Ima kdo kakšen nasvet?
Programska oprema:
- Fedora 36 Workstation OS
- Firefox brskalnik (prijava v e-upravo)
- Thunderbird poštni odjemalec (podpisovanje e-pošte s certifikatom)
Strojna oprema:
- HID Omnikey 3121 SmartCard čitalec
dobil sem novo osebno izkaznico. Na Windowsu sem jo uspešno aktiviral in tudi uporabil. Ker sam uporabljam Linux, sem poizkusil njihov software naložit preko wine-a... neuspešno. Ima kdo kakšen nasvet?
Programska oprema:
- Fedora 36 Workstation OS
- Firefox brskalnik (prijava v e-upravo)
- Thunderbird poštni odjemalec (podpisovanje e-pošte s certifikatom)
Strojna oprema:
- HID Omnikey 3121 SmartCard čitalec
Karen ::
Po mojem čez Wine ne bo šlo. Poišči native drajverje za linux za to napravo, če imajo na spletni strani proizvajalca. Večina ima tudi Linux gonilnike kar sem gledal, vsaj od tistih ki so "uradno" napisane na MJU spletni strani da delajo. Samo nimajo vse Android podpore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V Münchnu bo povratek na Windows stal 90 milijonov evrov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 87290 (80501) | xmetallic |
» | Spletni server (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5175 (4078) | nikigre22 |
» | Ali je Linux dobra stvar in za kaj se uporablja? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6437 (5293) | bluefish |
» | Skrbništvo 25 uporabnikov - predlogi in mnenja !Oddelek: Pomoč in nasveti | 3567 (2255) | SasoS |
» | Linux+gorenjska bankaOddelek: Operacijski sistemi | 5370 (4368) | roli |