» »

Avtokleparji in cene

Avtokleparji in cene

Filmon ::

Zdravo, pred kratkim sem kupil rabljen avto, prejšni lastnik zgleda da je užival ob robnikih in ograjah ker je avto na več mestih poškodovan, so le površinske toliko da je barvo odneslo. Me pa zanima, kolikšen strošek je okvirno tak poseg? "Praske" so okoli celega avtomobila, pa preden me napadete, grem v pondeljek direkt do avtokleparja ampak me zanimajo okvirne cene takšnega posega, ali pa če je imel kdo podoben primer? (Barva je kovinska)

hojnikb ::

če je to shitbox za jurja dva, ga kr pusti takega :)
#brezpodpisa

kixs ::

Najprej seveda, zakaj si sploh kupil avto v takem stanju? Ne bi nic rekel, ce bi to potem sam postimal. Veliko lahko sam naredis. No, pravo ceno ti po povedal klepar, ko bo videl poskodbe.

Filmon ::

Glede na stanje se je tud cena spustila za 2 jurja, ni shitbox, gre se za Q7 2016.

hojnikb ::

če si mel za Q7, bos tudi mel za kleparja tistih par jurjov.
#brezpodpisa

matobeli ::

Ličarja in ne kleparja?

Vsaj v naših koncih sta to ponavad dva različna človeka.

DamijanD ::

Pa pravi ličar sploh ne bo hotel samo prask popravit, ker se bo to videlo in bo prebarval večje površine, delal prelive ipd. Cene so pa po navadi na m2 (slabih 100€ recimo)

kixs ::

Pred nekaj leti, je clovek na crno popravil desno stran Scenica - malo klepanja in barvanje. Ni bilo grozno hudo, pa je racunal 600€. Kar je bilo priblizno 3x manj kot je hotel servis.

Ahim ::

Filmon je izjavil:

Glede na stanje se je tud cena spustila za 2 jurja, ni shitbox, gre se za Q7 2016.

Servis je za zadnji blatnik in ena vrata in odbijac (je barvan, metalik) hotel dobrih 600 EUR.

Zdi se mi, da si se cisto posteno izpogajal in bos zdaj ta 2 jurja lahko dal nekomu, da ti avto v celoti zrihta.Na koncu bos imel "kot nov" avto po ceni, ki mu pritice.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup avta za -+2000 evrov (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Na cesti
22128713 (6217) KTr1sk
»

Cenitev rabljenega vozila (strani: 1 2 )

728489 (4339) m0LN4r
»

Se splača popravljat karoserijo?

306152 (4788) Olórin
»

Cena barvanja avtomobila

3853578 (52094) lufthammer

Več podobnih tem