» »

Nahrbtnik za prenosnik

Nahrbtnik za prenosnik

nekineki592 ::

Zdravo,

kupujem nahrbtnik za prenosnik in opažam, da jih v trgovinah prav veliko nimajo. Nakup preko spleta je seveda manjša loterija. Zaenkrat gledam Mimovrste. Kupujem nekaj, kar bo držalo vsaj kakšni 2 leti in se ne bo kar takoj strgalo. Ker veliko delam od doma, gabom uporabljal 1 - 2x tedensko oz. kdaj pa kdaj morda večkrat.
Poleg prenosnika, 15 ali 16 inčnega, bom zraven prenašal še kakšen zvezek in nekaj drobnarij - miška, polnilec za laptop, polnilec za gsm, polnilec za neko drugo napravo, denarnico, kakšen kemik in morda še kakšne drobnarije - robci, lekadol, kakšni ključi, izkaznica, slušalke...

https://www.mimovrste.com/nahrbtniki-pr...

Kaj mi priporočate oz. koliko denarja naj namenim za to? Npr. tale, ki je med Top 3 prodajanimi za dobrih 13 € verjetno prav dolgo časa zdržal ne bo. Ali pač?

Hvala za mnenja in komentarje.

popster ::

Slika nahrbtnika

Slika nahrbtnika

Če ti je tale všeč: ima usb za polnjenje, osebno ga nisem mel prilike rabit pa tudi preveč kvadraten se zdi - če ti je všeč ti ga pošljem za isto ceno kot oni Lenovo..

robo125 ::

Ene dve leti sem prenašal prenosnik (15inč) skoraj dnevno v nahrbtniku s kolesom 1km. Kar sem kasneje pogrešal je edino, da bi imel nahrbtnik neko ploščo proti zvijanju, saj se je na displayu od prenosnika s časoma začela poznati tipkovnica. Pa prenosnik ni bil ravno cenejši. 15 inč je že velik prenosnik in je lahko občutljiv za prenašanje (ne vemo kakšen prenosnik imaš).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup nahrbtnika za prenosnik

Oddelek: Kaj kupiti
273903 (1993) kuglvinkl
»

Nakup prenosnika za pol profesionalno uporabo (strani: 1 2 )

545126 (3727) bajsibajsi
»

Nahrbtnik za prenosnik

162857 (2210) yayo
»

nahrbtnik za na faks

Oddelek: Loža
192833 (2375) whatever
»

Asus Eee v novih barvah (strani: 1 2 )