Forum » Loža » Žepno razkužilo-kje kupiti?
Žepno razkužilo-kje kupiti?

denisek123 ::
Pozdravljeni
Iščem razkužilo, kot je na tem linku:
https://www.probospromotions.com/produc...
Potreboval bi takšnega z rdečim ali pa vijoličnim pokrovom. Vidim, da se je podobno prodajalo tudi v Sloveniji in v drugih državah ampak je vsepovsod po večjih količinah. Ve mogoče kdo kje bi lahko dobil manjšo količino, recimo 2 ali 3, da bi preveril ali mi ustreza za nadaljnji tisk. Seveda jih plačam, ni potrebno kot vzorec. Kolikor sem kontaktiral okoli nihče nima na razpolago posameznih pakiranj. Zelo bi bil hvaležen, če kdo najde kje kakšno opcijo.
Najlepša hvala
Iščem razkužilo, kot je na tem linku:
https://www.probospromotions.com/produc...
Potreboval bi takšnega z rdečim ali pa vijoličnim pokrovom. Vidim, da se je podobno prodajalo tudi v Sloveniji in v drugih državah ampak je vsepovsod po večjih količinah. Ve mogoče kdo kje bi lahko dobil manjšo količino, recimo 2 ali 3, da bi preveril ali mi ustreza za nadaljnji tisk. Seveda jih plačam, ni potrebno kot vzorec. Kolikor sem kontaktiral okoli nihče nima na razpolago posameznih pakiranj. Zelo bi bil hvaležen, če kdo najde kje kakšno opcijo.
Najlepša hvala
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10

wcpapir ::
Lidl na blagajni imas. Imas tudi za po grlu zraven...dva okusa trojko in becherkovko.
Aja sem odprl link istega pa res ni.
Aja sem odprl link istega pa res ni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: wcpapir ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal nakazilo na banko - večji znesekOddelek: Loža | 5427 (3094) | </head> |
» | Izdelava Baze podatkov za enostavni dokumentOddelek: Šola | 2289 (1372) | kuall |
» | Kje dobim 100% marmelado brez dodanega sladkorja?Oddelek: Loža | 11614 (10619) | Shadowstorm |
» | Pitna Destilirana voda (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26321 (19035) | dzinks63 |
» | Kopija kartuš znamke Pelikan - EPSONOddelek: Pomoč in nasveti | 2274 (1802) | SkyEye90 |