Forum » Operacijski sistemi » Čudni maili od microsofta
Čudni maili od microsofta
ssokec ::
Danes sem dobil mail od: Microsoft Internet Security Division, zadeva: New Network Critical Patch, a je še kdo dobil podobne mail, v mailu je tudi priponka z imenom UPDATE526.EXE, sumim da je to kakšen virus in sem zbrisal mail.
Lucifix ::
Je skor logično da ti windows ne bo sam pošiljal prek maila popravke. Taka sporočila sam zbriš pa bo
ssokec ::
ja po opisu sledeč je črv Swen, sedaj me pa zanim če sem odpr mail, in nisem zagnal pripete *.exe datoteke, ali sem okužil računalnik, maile, berem direkt na email.si nimam poštnega odjemalca.
Lucifix ::
Če priponke ne odpreš se ne more nič zgoditi. Priporočam pa da si hitro omisliš kakšen antivirusni program, ki je zmožen pregledovati tudi e-pošto - v kolikog ga še nimaš. Jaz ti osebno priporočam Norton Antivirus.
jlpktnst ::
če bereš direkt iz spletne strani se 'iz priponke' NE moreš okužit, ker je niti nimaš naložene na računalniku (seveda le dokler ne rečeš naj ti jo prenese domov).
andrej ::
ce smo natancni, MS posilja maile, in to vcasih tudi s priponkami, vendar NIKOLI po mailih ne posilja kaksnih popravkov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 22-letnik, ki je ustavil WannaCry: Ni še konec! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 29240 (20449) | AnotherYou |
» | Je tole spam, virus morda (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 12403 (7571) | operator88 |
» | Analiza napada črva WittyOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4763 (3680) | Gundolf |
» | Microsoft pošilja viruse :O !Oddelek: Programska oprema | 1404 (1034) | AngelOfDeath |
» | Resno opozorilo - virus SIRCAMOddelek: Omrežja in internet | 1743 (1524) | SLOWWWeb.net |