Forum » Loža » Mogoče mi pa uspe
Mogoče mi pa uspe
Peppi ::
Pozdravljeni!
Sem popolni amater, niti ne vem, če je to pravi naslov, bom pa poskusil. Rad bi se naučil izdelati napovedi za tekme, kot jih ima veliko ekip na facebooku. Pojma nimam kako to gre in kako zahtevno je. Če mi lahko kdo to pojasni mu bom zelo hvaležen. Lp.
Sem popolni amater, niti ne vem, če je to pravi naslov, bom pa poskusil. Rad bi se naučil izdelati napovedi za tekme, kot jih ima veliko ekip na facebooku. Pojma nimam kako to gre in kako zahtevno je. Če mi lahko kdo to pojasni mu bom zelo hvaležen. Lp.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
nightrage ::
Nimaš osnovnih šans niti za burek, kaj šele za šnicl, da bo tvoj algoritem uporaben. Vsak je premagljiv, ne zmagujejo samo favoriti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako najti osebe? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11866 (6375) | GupeM |
» | Gmail in preveranti: pike so pomembne (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 23349 (17066) | AštiriL |
» | vprašanje za pravnike - prijava stalnega prebivališča v najemniškem stanovanju (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 27732 (26120) | Mavrik |
⊘ | Kako poslati pismo brez točnega naslova (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14556 (13044) | dzinks63 |
» | RIPE razdeljuje zadnje evropske naslove IPv4Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 12838 (10553) | JesusChrist |