» »

Je Zoki poštenjak ali baraba?

Je Zoki poštenjak ali baraba?

««
26 / 26
»
»»

feryz ::

NuMaN je izjavil:

Kaj pa zavarovalničarji? posebej tisti "zdravstveni". Nararačunali so mi 124,90 delnic, upam da se bodo cvrli v peklu, po Danteju bi jih uvrstil v osmega ...
Blagor tebi, meni niso naračunali nič, torej tudi dobim nič ne.
Čeprav gre verjetno za isto zadevo, kot v primeru gorenjca in lota. Najbrž bi moral kaj vplačati, da bi dobil kaj nazaj. Če pa nikoli nič nisem ...

NuMaN ::

Imaš vsaj duševni mir.

Sam ne vem, ali bom dobil dve tretjini ali pa na koncu nič oziroma vsoto, ki ne odtehta angažmaja.

V zadoščenje se sedaj dopisujem z vzajemno - zahtevam konkreten izračun, so me hoteli odpraviti z generečnimi odgovori, ampak se ne dam.

Zakonsko sem upravičen do izračuna ...
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: NuMaN ()

Nesta ::

Me prav zanima kdaj bodo Ljubljančani dobili pamet in vrgli Zokija v Ljubljanico ali na Grmado.

Ljubljana je kot bi gledal Butalce :D Večja kot je afera Zokija bolj ga imajo radi

paradajzos ::

Nesta je izjavil:

Me prav zanima kdaj bodo Ljubljančani dobili pamet in vrgli Zokija v Ljubljanico ali na Grmado.

Ljubljana je kot bi gledal Butalce :D Večja kot je afera Zokija bolj ga imajo radi

Ne žalit Butalcev.
Levakarski fake forum.
Moderatorske manipulacije.
Serijsko.

Scaramouche3 ::

Nesta je izjavil:

Vemo da je alternativa kak ultra desnjak, ki bo vso tako imenovano ''južno golazen'', ven spokal in domobrance zamenjal za zmagovalce!

Pretepavanje strawmana, nje? Samo da je Vučićev in Dodikov frend na oblasti in ti je toplo pri srčku, nje?
Levakarski fake forum.
Serijsko.

paradajzos je izjavil:

Pretepavanje strawmana, nje? Samo da je Vučićev in Dodikov frend na oblasti in ti je toplo pri srčku, nje?

Nope, sem volil za piratsko na prejšnjih volitvah, pa sem na ić!

Njega samo denar zanima in če bi mu kak Arabec dal par kuvert, bi še 5 džamij zgradil! Zato sem volil proti njemu!

Samo, ko pa vidiš kako slabi so bili prejšnji, da za Ljubljano in infrastrukturo niso nič naredili, razumem zakaj ga folk voli in ko vidiš da so konkurenca samo politični nasprotniki in nacionalisti, ki bi ga radi odstranili v smislu, je južnjak, to volivci vidijo!

In če z Vučićem prijateljuje, kljub temu da je Vučić zelo kontroverzna oseba, to nima veze s tem kako se naša infrastruktura gradi ali pa ne!

Zoki je sporen,malo koruptiven, kdo pa ni? Ampak naredi veliko za Ljubljano,za to ga volijo in konkurence ni!

bm1973 ::

Scaramouche3 je izjavil:

Piratska stranka so samo ultra levičarji, prefarbani v računalničarje...

Šefe pa sinček celjskega privatnika...

fujtajksel ::

https://www.dnevnik.si/novice/ljubljana...
"Dejstvo je, da smo mi oddali vso potrebno dokumentacijo," je zagotovil Janković.

Halo? CPVO ni nikjer, za gradnje ki imajo lahko škodljiv vpliv na okolje pa zakon seveda zahteva CPVO in OS.
Pri dosedanjih delnih GD so z malverzacijami uspeli zblefirat, da gre za polaganje cevi drugo do druge, ki kukr ne morejo imet škodljivega vpliva na okolje. Zdajle pa je vsem kristalno jasno da gre za velik drekovod ki pelje direkt čez vodovarstveno območje najpomembnejšega LJ vodnega vira in da bi bila izdaja GD za manjkajoči del za tako reč brez CPVO in OS kriminalno dejanje. Medtem je bila uveljavljena tudi evropska direktiva o pitni vodi, kjer lepo piše, da so nedopustne nove gradnje ki poslabšujejo stanje.

bm1973 je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Piratska stranka so samo ultra levičarji, prefarbani v računalničarje...

Šefe pa sinček celjskega privatnika...

Kaj si pa ti volil?

Scaramouche3 je izjavil:

paradajzos je izjavil:

Njega samo denar zanima in če bi mu kak Arabec dal par kuvert, bi še 5 džamij zgradil! Zato sem volil proti njemu!

Samo, ko pa vidiš kako slabi so bili prejšnji, da za Ljubljano in infrastrukturo niso nič naredili, razumem zakaj ga folk voli in ko vidiš da so konkurenca samo politični nasprotniki in nacionalisti, ki bi ga radi odstranili v smislu, je južnjak, to volivci vidijo!

In če z Vučićem prijateljuje, kljub temu da je Vučić zelo kontroverzna oseba, to nima veze s tem kako se naša infrastruktura gradi ali pa ne!

Zoki je sporen,malo koruptiven, kdo pa ni? Ampak naredi veliko za Ljubljano,za to ga volijo in konkurence ni!

Kdorkoli bi kandidiral proti njemu in ne bi bil požegnan s strani vrtnega palčka, bi ga ti označil za domobranca, ker ti je fino delit domorodce.
Levakarski fake forum.
Serijsko.

paradajzos je izjavil:

Kdorkoli bi kandidiral proti njemu in ne bi bil požegnan s strani vrtnega palčka, bi ga ti označil za domobranca, ker ti je fino delit domorodce.

Nope, ker sem že šel proti njemu in dal glas piratski stranki! Motiš se!

Samo podmladek partije je požegnan od zwerga.
Levakarski fake forum.
Serijsko.

paradajzos je izjavil:

Uredu za koga si ti volil, in za koga boš naslednjič, daj me osvetli, kaj naj naredim?

Scaramouche3 je izjavil:

paradajzos je izjavil:

Uredu za koga si ti volil, in za koga boš naslednjič, daj me osvetli, kaj naj naredim?

Za nobeno uveljavljeno stranko nisem volil lokalno. Naslednjič - zdaj se nagibam k Logarju, ker levajzov ne prenašam, SDS z Brankoti Grimsi mi gre na bruhanje. NSi je tudi dokaj ok, čeprav načeloma krščanarjev ne maram.
Levakarski fake forum.
Serijsko.

Zgodovina sprememb…

lynxslo5 ::

Janković ima dvojno državljanstvo. Takšnim osebam sploh ne bi smeli dovoliti, da pri nas opravljajo javne funkcije, ker niso lojalni Sloveniji. Zadnje leto je vsak teden v Srbiji. Tam se počuti bolj doma kot pa v Sloveniji. Njemu je domovina Srbija, v Sloveniji je samo na delu. On je kot koloradski hrošč, Slovenija mu je pa kot krompir katerega zajeda. V Sloveniji hodi na partizanske proslave, v Srbiji mu je pa najboljši prijatelj četnik Vučić, ki je svojo kariero začel v četniški stranki Vojislava Šešelja.

Zdaj so se kotra njega kao postavili levičarski "intelektualci" in to zaradi Srbije, ne zaradi Slovenije. Ko mu je FURS odpisal 30 milijonov dolga, ko je farmacevko izsiljeval za fuk, ko so podizvajalci za Stožice delali samomore, ko je protizakonito gradil drekovod čez pitno vodo.... so bili te isti "intelektualci" tiho in so ga podpirali.

Njegova politična kariera bi se morala zaključiti že pred 20imi leti, ko je sinu kupil maturo. Iz Ljubljane je naredil raj za Kavaški klan. Dela pač kot je navada v Srbiji: osebna poznanstva, roka roko umije, kradi in deli, otrokom dovoli vse... To mentaliteto on zastopa in promovira v Sloveniji. Rezultat je viden vse povsod po Balkanu, kar smo z njim tudi mi, bebci.

Pod streho našo tuji rod naj nam bo gost a ne gospod
Simon Gregorčič
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

solatko ::

lynxslo5 - Pet let je bil na drekovodu vodilni Hojs pa ni bilo nobenih pripomb, tudi puklavc ni nič rekel, niti sds kmečka populacija, po zmagi pernatega pa se strelja z vseh topov. Če ne dobi dovoljenja, bo naslednja poteza imenovanje Hojsa za glavnega nazaj.
Delo krepa človeka

kamiKaZaA ::

Novak Đoković si je ogledal košarkarski derbi v Srbiji in imel na sebi napis v podporo študentom:

"Students are champions"

Na isti tekmi, je bil tudi Zoran Janković, kateri je podprl Vučića z napisom:

"Hrabri Vučić, ne može ti niko ništa"

Veliki_Blek ::

Še dobro, da obstaja Hrvaška kot tampon cona med Slovenijo in Srbijo.

Če bi Slovenija mejila direkt na Srbijo, bi Janković Slovenijo že zdavnaj priključil k Srbiji.

Gregor P ::

Če ne bi bilo Hrvaške vmes, bi nas nekateri že povezali kar direkt z Rusijo 8-O
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Daniel ::

solatko je izjavil:

lynxslo5 - Pet let je bil na drekovodu vodilni Hojs pa ni bilo nobenih pripomb, tudi puklavc ni nič rekel, niti sds kmečka populacija, po zmagi pernatega pa se strelja z vseh topov. Če ne dobi dovoljenja, bo naslednja poteza imenovanje Hojsa za glavnega nazaj.

Nekoč nekje je mimo tebe pihal isti zrak, kot ga je dihal osumljen korupcije. Obstaja možnost, da si zaradi tega tudi ti koruptiven... So pa potemtakem kasneje ugotovili, da to pa morda ni dobra možnost. Na kateri točki in katerega leta so potem sprejeli, da bojo zahtevali gradbena dovoljenja za projekt po delih in ne za celotnega, ki bi zahteval kar nakaj dodatnih dokumentov in preverjanj (presoja vplivov na okolje)?

Skrbel za nadzor projekta
Konec novembra 2017, slabo leto dni pred lokalnimi volitvami, so župani občin Ljubljana, Medvode in Vodice podpisali pogodbe za gradnjo kanala C0. Že pred tem so na šestih javnih naročilih izbrali gradbene izvajalce, inženirje in druge partnerje, ki so jim oddali za skoraj 70 milijonov evrov poslov. Dva od teh, v skupni vrednosti nekaj manj kot 1,2 milijona evrov, je dobila Družba za razvoj infrastrukture (DRI), ki velja za hišnega inženirja države pri njenih projektih.

V DRI je takrat enega vodilnih položajev zasedal Hojs. Natančneje, bil je direktor področja cest in razvojnih projektov. V Hojsov delokrog je sodilo tudi področje komunale. Pri projektu kanalizacijskega kanala C0 je DRI za tri občine opravljala naloge inženirja in nadzornika, in sicer pri prvih fazah projekta, ki obsegajo nadgradnjo sistema odvajanja komunalne odpadne vode v Medvodah in Vodicah, izgradnjo povezovalnega kanala C0 v Ljubljani in tretje faze Centralne čistilne naprave Ljubljana.

To pomeni, da so bili zaposleni na DRI, ki so se od leta 2017 ukvarjali z delom na projektu C0, neposredno podrejeni Hojsu. Še več, po informacijah iz več virov je Hojsov podpis mogoče najti celo pod posameznimi dokumenti, ki so jih občine v letih 2017 in 2018 prejele od DRI. Med njimi so terminski načrti posameznih aktivnosti, različni pozivi pogodbenim strankam, sklici operativnih sestankov ...

LeQuack ::

Zoki deli stanovanja prijateljem
https://www.finance.si/razkrito-med-kup...
Quack !

Kayzon ::

LeQuack je izjavil:

Zoki deli stanovanja prijateljem
https://www.finance.si/razkrito-med-kup...

Daj copypasty saj nas vecina ne placuje za finance.si dostop.

Btw spodi mi pokazal se eno cvetko:

Jan Bec v nepremičninskem šopingu; na dražbi je kupil nekdanji Jankovićev lepotni salon:
Lepotni salon je Damijan Janković kupil leta 2008, ga nikoli plačal, a vseeno uporabljal oziroma oddajal v najem; po 15 letih prihaja v last Jana Beca.

Nov podcast. Neverjetno kako nas je Janković podredil Srbiji. Srbski vpliv sega v vse pore slovenske družbe. Kri ni voda.

Zgodovina sprememb…

harvey ::

Nov podcast. Neverjetno kako nas je Janković podredil Srbiji. Srbski vpliv sega v vse pore slovenske družbe. Kri ni voda.

Pa to je jasno vsakemu, ki po svetu hodi z oprtimi očmi. Sploh po D. Poniževem eseju o Ljubljani pred leti, so se lahko oči odprle vsakemu še kolikor toliko naivnemu ljubitelju 5x menjanim tlakovcem okoli Prešernovega trga, da kako je Ljubljana lepa pod tom županom. Še največje častilce - urbanega v Ljubljani, je poseg v Tivoli z megalomanskim betononskim projektom imenovan prenova Ilirija popolnoma zasukal, če že niso spregledali prej. Sedaj pa je zanimiva situacija da negodovanje piha z leve.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

MojsterX ::

harvey je izjavil:

Pa to je jasno vsakemu, ki po svetu hodi z oprtimi očmi. Sploh po D. Poniževem eseju o Ljubljani pred leti, so se lahko oči odprle vsakemu še kolikor toliko naivnemu ljubitelju 5x menjanim tlakovcem okoli Prešernovega trga, da kako je Ljubljana lepa pod tom županom. Še največje častilce - urbanega v Ljubljani, je poseg v Tivoli z megalomanskim betononskim projektom imenovan prenova Ilirija popolnoma zasukal, če že niso spregledali prej. Sedaj pa je zanimiva situacija da negodovanje piha z leve.

To da sedaj že vsakič trubaći igrajo v LJ namesto harmonikarjev ti pove Ljubljansko prihodnost. Z Ljubljansko se bo isto zgodilo kot v Londonu, kjer je etnična priseljenska manjšina v 60 letih popolnoma nadvladala nativne prebivalce in sedaj seveda nekoč manjšina vedno glasuje za svoje, tako da vedno tujec vladal doma. Nič čudnega da se jih je toliko zgražalo pod Gregorčičevim citatom na plakatu "Pod našo streho tuji rod naj gost nam bo, a ne gospod", ki govori resnico.
Demographics of London @ Wikipedia

Leta 2012 smo bili na pragu tega, da Janković prevzame oblast v Sloveniji. Še dobro, da je takrat bil tako aroganten in se mu ni dalo šteti do 46. Če bi on takrat prevzel oblast, bi danes Slovenija bila nekaj podobnega kot Republika Srpska. Verjetno bi še na tem forumu morali pisati v cirilici.

FireSnake ::

opankoviću so se pa zdaj eni malo po robu postavili, ker je vućkota podpiral:
https://siol.net/novice/slovenija/zarad...
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

MojsterX je izjavil:

harvey je izjavil:

To da sedaj že vsakič trubaći igrajo v LJ namesto harmonikarjev ti pove Ljubljansko prihodnost. Z Ljubljansko se bo isto zgodilo kot v Londonu, kjer je etnična priseljenska manjšina v 60 letih popolnoma nadvladala nativne prebivalce in sedaj seveda nekoč manjšina vedno glasuje za svoje, tako da vedno tujec vladal doma. Nič čudnega da se jih je toliko zgražalo pod Gregorčičevim citatom na plakatu "Pod našo streho tuji rod naj gost nam bo, a ne gospod", ki govori resnico.
Demographics of London @ Wikipedia

Sam navijam za to, da čim več prebivalcev Kosova pride živet v Ljubljano.
Levakarski fake forum.
Serijsko.

Kayzon ::

Smesni ste s to Ljubljano,prisleke imamo dobesedno v vsakem mestu v nasi mali sloveniji in cedalje huje bo ker slovenci ne delajo otrok.

Nesta ::

Me prav zanima če danes po vseh teh izjavah in dejanjih Zokija še kdo podpira. Grem stavit da ni več treznega človeka v Ljubljani ki bi rekel Zoki je pa res top župan...

zodiak ::

Kayzon je izjavil:

Smesni ste s to Ljubljano,prisleke imamo dobesedno v vsakem mestu v nasi mali sloveniji in cedalje huje bo ker slovenci ne delajo otrok.

Vprašanje je zakaj??? Verjetno, ker so pogoji slabi za takšno odločitev...
««
26 / 26
»
»»