Forum » Izdelava spletišč » Template
Template
Fiyoni ::
Hej vsem in hvala že vnaprej za kakršenkoli odziv!
Zelo prav bi mi prišel nasvet/usmeritev, kateri template je primeren za izdelavo spletne strani, ki bi bila "osebna" spletna stran z blogom, predstavitvijo itd, zraven pa bi nudila tudi spletno trgovino in spletne programe, ki bi bili delno plačljivi (odvisno od vrste programa, ki bi ga obiskovalec spletne strani izbral)... Hvala 🙏
Zelo prav bi mi prišel nasvet/usmeritev, kateri template je primeren za izdelavo spletne strani, ki bi bila "osebna" spletna stran z blogom, predstavitvijo itd, zraven pa bi nudila tudi spletno trgovino in spletne programe, ki bi bili delno plačljivi (odvisno od vrste programa, ki bi ga obiskovalec spletne strani izbral)... Hvala 🙏
kuall ::
cms se reče temu. dnn ni slab, sportsdirect ga tudi uporablja baje čeprav z gledanjem kode strani mi ni nič vidno, čudno. profesionalno dnn stran se po moje da skupaj spravit z zastonj moduli. za custom stvari pa moraš plačat programerja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optimizacija spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 1978 (1041) | blackbfm |
» | Internetna stran in domač serverOddelek: Omrežja in internet | 3501 (3337) | Seljak |
» | Gonilniki/driverji za win 7 64bitOddelek: Programska oprema | 850 (768) | blah |
» | Iphone 4 na bolhiOddelek: Loža | 1241 (1087) | lurker |
» | aplikacije za pametne telefoneOddelek: Programiranje | 1375 (1147) | hani |