Forum » Loža » Afera slovenski Epstein (elita, zloraba mladoletnic, kulturniki)
Afera slovenski Epstein (elita, zloraba mladoletnic, kulturniki)
Temo vidijo: vsi
kuglvinkl ::
no comment je izjavil:
In zakaj nočejo z njim nič šele odkar je to prišlo vse v javnost.
Ker velika večina, ki je zgolj prišla na 5m s Smodejem, ni imela pojma o maltretiranju punc?
Verjamem, da Jančiči, Utkji in ostala sodrga misli, da bi iz takih bližnjih srečanj morala slediti najmanj prijava na policijo, a jaz vseeno mislim, da Asta in Mesec nista taki kapaciteti, da bi bila zmožna takšne dedukcije…
V bistvu lahko s tem volilnim telesom delaš, ampak čist kar ti paše. Najbolje pri tem pa je, da so oni prepričani, da VEDO, vsi ostalo smo pa slepi haha :).
Your focus determines your reallity
FireSnake ::
Kaj je vprašanje? Ne razumem, model.
Tisto, kar pišeš zgoraj ni vprašanje ampak podtikanje. To so tvoje besede, ne moje.
Če je kaj nejasno pa jasno povej, pa ti bom bolj podrobno razložil.
-------
Nova objava na to temo: Bratje v kokainu Fotopuba.
Najbolj zanimivo: kako si levi predstavljajo svobodo govora.
Malo po svoje.
Oba veva, da nisi med brithnimi, zato naj ti bo, še enkrat: Kaj imatA Mesec in vrečko Z očitanimi hudimi kaznivimi dejanji Smodeja?
Kaj imata in če imata naj raziščejo drugi.
Ti sploh ne razumeš: najprej so lagali, da se ne poznajo, zdaj se pa izkaže, da so bili "bestiči".
In to stranka, ki nima afere
Ne bi tega napisal, a sem bil izzvan:
ti se pa počasi malo k sebi spravi s tem svojim obnašanjem.
Iz spoštovanja vrednega uporabnika si se prelevil v zagrenjeno peesdo, ki ne zna drugega, kot žaliti. Če ne bi bil moderator še ne bi bilo moteče. Tako pa je sramotno zate in za portal.
Pa jaz mode vedno zagovarjam, pa čeprav se kdaj ne strinjamo. To, kar pa počneš ti, pa ne morem zagovarjati.
Upam pa, da nisi tako neumen, da misliš, da kar koli napišeš lahko mene užali.
Lepo si si nastavil ogledalo, res.
še enkrat, imata Mesec in Vrečko kaj z očitanimi kaznivimi dejanji ali ne? Da vidim, kolk ti nese.
Klik in beri, dokler ti ne kapne, da sem ti odgovoril.
Če bi bil primitiven, kot si ti bi na tem mestu komot dodal žaljivko. Ker si se sam nasadil.
Pa ne bom. Da dokažem, da sem boljši, kot ti.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Utk ::
no comment je izjavil:
Ker velika večina, ki je zgolj prišla na 5m s Smodejem, ni imela pojma o maltretiranju punc?
Verjamem, da Jančiči, Utkji in ostala sodrga misli, da bi iz takih bližnjih srečanj morala slediti najmanj prijava na policijo, a jaz vseeno mislim, da Asta in Mesec nista taki kapaciteti, da bi bila zmožna takšne dedukcije…
Zakaj je potem Asta čutila tako potrebo poudarjat da je Smodej prišel na intervju nenapovedan, če takrat ni še nihče nič vedel?
In to da ni nihče nič vedel, lepo vas prosim. To je nek krog nekaj 10, naj bo 100 ljudi. Tudi če nisi osebno videl vseh podrobnosti, se približno ve in sliši kdo kaj dela. Razlika je v tem da nek povprečen metelkovec ni dolžen kaj dost ukrepat okoli tega, neki ministri in politiki bi pa lahko in morali.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
harmonkar9 ::
Kaj je vprašanje? Ne razumem, model.
Tisto, kar pišeš zgoraj ni vprašanje ampak podtikanje. To so tvoje besede, ne moje.
Če je kaj nejasno pa jasno povej, pa ti bom bolj podrobno razložil.
-------
Nova objava na to temo: Bratje v kokainu Fotopuba.
Najbolj zanimivo: kako si levi predstavljajo svobodo govora.
Malo po svoje.
Oba veva, da nisi med brithnimi, zato naj ti bo, še enkrat: Kaj imatA Mesec in vrečko Z očitanimi hudimi kaznivimi dejanji Smodeja?
Kaj imata in če imata naj raziščejo drugi.
Ti sploh ne razumeš: najprej so lagali, da se ne poznajo, zdaj se pa izkaže, da so bili "bestiči".
In to stranka, ki nima afere
Ne bi tega napisal, a sem bil izzvan:
ti se pa počasi malo k sebi spravi s tem svojim obnašanjem.
Iz spoštovanja vrednega uporabnika si se prelevil v zagrenjeno peesdo, ki ne zna drugega, kot žaliti. Če ne bi bil moderator še ne bi bilo moteče. Tako pa je sramotno zate in za portal.
Pa jaz mode vedno zagovarjam, pa čeprav se kdaj ne strinjamo. To, kar pa počneš ti, pa ne morem zagovarjati.
Upam pa, da nisi tako neumen, da misliš, da kar koli napišeš lahko mene užali.
Lepo si si nastavil ogledalo, res.
še enkrat, imata Mesec in Vrečko kaj z očitanimi kaznivimi dejanji ali ne? Da vidim, kolk ti nese.
Klik in beri, dokler ti ne kapne, da sem ti odgovoril.
Če bi bil primitiven, kot si ti bi na tem mestu komot dodal žaljivko. Ker si se sam nasadil.
Pa ne bom. Da dokažem, da sem boljši, kot ti.
nisi, zadnja šansa, če ne odgovoriš, letiš iz teme. Simple ja ali ne will do.
no comment je izjavil:
Zakaj je potem Asta čutila tako potrebo poudarjat da je Smodej prišel na intervju nenapovedan, če takrat ni še nihče nič vedel?
Levaki lažejo, da je citat v tvojem zgorajem prispevku iz obdobja, ko je javnost že vedela (in s tem tudi vrečka) in zato tudi članek omenja obtožbe. Ampak meni kot domoljubu to še vedno ne gre skupaj, pa lahko levaki še tako lažejo, da smo domoljubi funkcionalno nepismeni in ne razumemo časovnega razmika med člankom Dnevnika in intervjujem za Kulturnik.si, ki je bil prej in ga članek omenja.
In tema ni o Smodeju, o njegovih KZ, ampak o celi sceni. Za katero ne vemo kdo vse je not kaj delal.
To nič ne razloži. Zakaj ne bi rekla, ja, imela sem intervju z njim, so what? Zakaj je čutila potrebo poudarit da ni bil napovedan? Kaj bi bilo drugač, če bi bil napovedan? Ga bi zavrnila, iz katerga razloga?
Levaki lažejo, da je citat v tvojem zgorajem prispevku iz obdobja, ko je javnost že vedela (in s tem tudi vrečka) in zato tudi članek omenja obtožbe
To nič ne razloži. Zakaj ne bi rekla, ja, imela sem intervju z njim, so what? Zakaj je čutila potrebo poudarit da ni bil napovedan? Kaj bi bilo drugač, če bi bil napovedan? Ga bi zavrnila, iz katerga razloga?
Zgodovina sprememb…
Kako mi naj to vemo?
Kako naj bi ti to vedel?
jest sem prepričan, da si ti bestič od Smodeta, in da sta to počela skupaj. Sam, ker nega ne morem dokazat (še?), tega ne razlagam naokol.
aytim ::
To pa vprašaj Mesca in Asto zakaj čutita tako potrebo po zanikanju poznanstva s Smodejem...
TIp je po obtožnici sodeč in javno dostopnih pričevanjih zlorabljenih deklet zavržen subjekt. Zakaj nočeta imeti z njim nič je res zanimivo vprašanje samo za kretene. Se prepoznaš?
Med nama, tudi sam nočem imet s tabo nič.
harmonkar9 je izjavil:
Jaz kot domoljub tudi ne razumem, zakaj levaki nočejo imeti nič z obtoženci za to ali ono. Mi domoljubi z obtoženci in tudi z obsojenci dobro in produktivno sodelujemo, pogosto je tudi tako, da gre samo za politični pregon s strani levakarskega krivosodja.
čedalje pogosteje se mi dopadeš :). pa domoljub se zapiše domoljup.
A Jype se ti dopade?
Kako mi naj to vemo?
Kako naj bi ti to vedel?
jest sem prepričan, da si ti bestič od Smodeta, in da sta to počela skupaj. Sam, ker nega ne morem dokazat (še?), tega ne razlagam naokol.
Vidiš to je krasen primer. Ob tem ko si to napisal jaz ne občutim absolutno ničesar. Ker v resnici ne vem nič o njem razen kar sem prebral.
Na drugi strani imamo Asto in Lukata, ki postaneta strašno živčna že ko v njuni navzočnosti nekdo samo omeni fotopub, brez da omeni še njuno povezavo z njim.
A ni to zanimivo?
delavec44 ::
Sami so si nakopali sum z zanikanjem poznanstva. Pa za javne osebe veljajo drugačni vatli.
Levaki lažejo, da je citat v tvojem zgorajem prispevku iz obdobja, ko je javnost že vedela (in s tem tudi vrečka) in zato tudi članek omenja obtožbe
Mene tudi moti, da je levakinja povedala nepomemben detajl, da ga ni poznala in da ni bil napovedan, ko je bil nenapovedan, čeprav ga takrat, ko obtožbe še niso bile znane, tudi ne bi imela razloga zavrnit. Zelo sumljivo.
Za nazaj manjšat povezave je smiselno samo, če si že takrat dejansko vedel več ko zdaj priznavaš.
Enako velja za živčnost pri omembi fotopuba. Če se ni nič dogajalo in nisi nič vedel kaj se je dogajalo izven teh zabav pri teh ljudeh, zakaj bi zanikal obiske zabav?
Enako velja za živčnost pri omembi fotopuba. Če se ni nič dogajalo in nisi nič vedel kaj se je dogajalo izven teh zabav pri teh ljudeh, zakaj bi zanikal obiske zabav?
Zgodovina sprememb…
Kako mi naj to vemo?
Kako naj bi ti to vedel?
Vidiš to je krasen primer. Ob tem ko si to napisal jaz ne občutim absolutno ničesar. Ker v resnici ne vem nič o njem razen kar sem prebral.
Na drugi strani imamo Asto in Lukata, ki postaneta strašno živčna že ko v njuni navzočnosti nekdo samo omeni fotopub, brez da omeni še njuno povezavo z njim.
A ni to zanimivo?
Ni. Ti si niko i ništa, onda dva pa javni osebi, ki se morata opredeliti do tega, kar nekdo trdi kaj podobnega. See?
Kako mi naj to vemo?
Kako naj bi ti to vedel?
A ni to zanimivo?
Ni. Ti si niko i ništa, onda dva pa javni osebi, ki se morata opredeliti do tega, kar nekdo trdi kaj podobnega. See?
Kdo je trdil kaj takega? Ko je pri Slaku Asta zagrozila s tožbo, ji ni nihče nič takega očital.
Kaj šele, ko je domoljubnim novinarjem grozila s tožbo zaradi nedolžne naslovnice, čeprav ni nihče ničesar trdil, maksimalno namigoval
Utk-ja in nas, ostale domoljube, lahko kadarkoli dajo na tako naslovnico, pa nas nič ne bi motilo. Ne vem, zakaj levake moti. Sumljivo.
Utk-ja in nas, ostale domoljube, lahko kadarkoli dajo na tako naslovnico, pa nas nič ne bi motilo. Ne vem, zakaj levake moti. Sumljivo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
Squirrel ::
In tema ni o Smodeju, o njegovih KZ, ampak o celi sceni. Za katero ne vemo kdo vse je not kaj
Kaj se lažeš. Tebe "cela scena" ne zanima. Zanima te, kar lahko nalimaš levim, pa četudi gre za trditve, ki so povsem mogoče izmišljene.
Evo, tole ste pa vi. To podpiraš ti. To podpira FirerSnake. Kakšen komentar? Doslej sta se ga oba izogibala. Hinavca.
Ampak desnjakarje to ne zanima. Vedno ko jim kdo pod nos vrže, se delajo kot da ne vidijo :)
Tudi če pogledaš Erar, so ga Jajotovi bogato financirali. To kar kliče po članku z naslovom (po zgledu Nove 24 in Demokracije): "Afera Fotopub, so dekleta za radiatorje privezovali tudi vidni člani SDS in Logarjevih Demokratov?" pa kakšen podnaslov," Od Vrečkove niti centa, Simmoniti pa radodaren- je vračal za usluge?
Ampak na levi se zgleda delajo fine in kao spoštujejo standarde novinarske etike ali kaj.
https://erar.si/podjetje/1718495000/pro...
In? Če so "kamaradi" ne pomeni da skupaj posiljujejo.
Sicer pa kar poročaj o rezultatu te tožbe. Bo zanimivo ko bo za pričo prišel Smodej. Očitno je za potne stroške in eno dostavo iz wolta prit kamorkoli.
Sicer pa kar poročaj o rezultatu te tožbe. Bo zanimivo ko bo za pričo prišel Smodej. Očitno je za potne stroške in eno dostavo iz wolta prit kamorkoli.
In tema ni o Smodeju, o njegovih KZ, ampak o celi sceni. Za katero ne vemo kdo vse je not kaj
Kaj se lažeš. Tebe "cela scena" ne zanima. Zanima te, kar lahko nalimaš levim, pa četudi gre za trditve, ki so povsem mogoče izmišljene.
Evo, tole ste pa vi. To podpiraš ti. To podpira FirerSnake. Kakšen komentar? Doslej sta se ga oba izogibala. Hinavca.
Ampak desnjakarje to ne zanima. Vedno ko jim kdo pod nos vrže, se delajo kot da ne vidijo :)
Tudi če pogledaš Erar, so ga Jajotovi bogato financirali. To kar kliče po članku z naslovom (po zgledu Nove 24 in Demokracije): "Afera Fotopub, so dekleta za radiatorje privezovali tudi vidni člani SDS in Logarjevih Demokratov?" pa kakšen podnaslov," Od Vrečkove niti centa, Simmoniti pa radodaren- je vračal za usluge?
Ampak na levi se zgleda delajo fine in kao spoštujejo standarde novinarske etike ali kaj.
https://erar.si/podjetje/1718495000/pro...
Kar raziščite. A vam kdo brani?
Tudi financiranja kulture, sploh take, sigurno ne bom zagovarjal, ne glede pod katerim ministrom se dogaja.
Zakaj pa iz tega zgoraj ne narediš zgodbe? Ne napihuješ? Ne obsojaš?
Zato ker si hinavska desničarska pizda, ki je ni sram izreči nobene laži, dokler ji to služi.
Zato ker si hinavska desničarska pizda, ki je ni sram izreči nobene laži, dokler ji to služi.
Kje pa karkoli napihujem?
No daj konkreten dokaz kje sem se zlagal. Ali pa spizdi iz teme, kot pravi kuglvinkl.
Zgodovina sprememb…
Sploh pa tisti tvoj najbolj debilni argument. Kako se Asta razpizdi, ko jo obmevatave s Smodejem. A ti se ne bi? No, dej povej, če bi ti ene levakarske pizde, kot to počnete desnakarske pizde, metale enega pedofila pod nos, ker vam to pač prav pride v diskvalificiranju političnih nasprotnikov, te mešale v en drek, a se ne bi razpizdil?
Bo zanimivo ko bo za pričo prišel Smodej.
To še ne vem, kako bomo domoljubi organizirali, da bosta mesečnik in vrečka na zatožni klopi namesto Smodeja, da bo on verodostojna priča.
Očitno je za potne stroške in eno dostavo iz wolta prit kamorkoli.
Pššššššššt, to vemo samo domoljubi, sodišča, sredinci in levaki pa ne vedo in tega ne bodo upoštevali.
Sploh pa tisti tvoj najbolj debilni argument. Kako se Asta razpizdi, ko jo obmevatave s Smodejem. A ti se ne bi? No, dej povej, če bi ti ene levakarske pizde, kot to počnete desnakarske pizde, metale enega pedofila pod nos, ker vam to pač prav pride v diskvalificiranju političnih nasprotnikov, te mešale v en drek, a se ne bi razpizdil?
Vse zanikat je normalno, posebej če si politik. Da pri tem postaneš še strašno živčen, je pa znak slabe vesti. Sploh za politika. Ki mu ta živčnost sigurno ne prinaša glasov niti živčnost ne pomaga pri verodostojnosti zanikanja. Politiki so marsikaj pripravljeni požret da so tam kjer so in ne postanejo živčni tako zlepa.
Da bi se nekdo zlagal nekaj o njih in bi bli oni čist puf, lepo te prosim... Če bi bli taki karakterji, jih ne bi blo tam.
Zgodovina sprememb…
Vse zanikat je normalno, posebej če si politik. Da pri tem postaneš še strašno živčen, je pa znak slabe vesti. Sploh za politika. Ki mu ta živčnost sigurno ne prinaša glasov niti živčnost ne pomaga pri verodostojnosti zanikanja.
+1. Namesto da bi levaka samo zanikala poznanstvo, gresta onadva zanikat poznanstvo, kar kaže na živčnost, kar kaže na krivdo. To je problem levakov, da ne znajo bit sproščeni, ko jih povezuješ z obtoženci za spolne napade in nadlegovanja. Lahko bi se kaj naučili glede tega, morda od domoljubnih politikov.
Zgodovina sprememb…
Ne, zanikanje ne kaže na živčnost. Na živčnost kaže histerična reakcija na samo besedo fotopub.
Samael ::
Eno je da nočeš več z njim nič, drugo pa zanikanje da si sploh kdaj kaj imel.
Med nama, takih kot si ti, in kolega samael, je kar veliko. Zanikovalci resnice in zdrave pameti.
Tvoja resnica je prevelika želja, da pohodiš in poteptaš vse kar diši po drugem polu in pri tem ne izbiraš sredstev. Kdaj se ti pri tem zalomi, ti ljudje, ki so siti tvojega bullshita pokažejo vrata ... in se ti seveda dela krivica. Velika krivica, ker vse kar pridigaš je resnica, čista resnica, ker ti pa ja veš in si samo nerazumljen. Kaj pa če bi kdaj za seboj prebral, črko za črko, kakšno gnusno laž ali žalitev do nekoga, ki mogoče ne razmišlja tako kot ti, si zapisal?
Glede "zdrave kmečke pameti" ki danes postaja asociacija za vse najslabšem nazadnjaško, zahojeno, sem pa že zapisal.
Danes je pomik političnega diskurza tako izrazito v desno, da se ideologijo sovraštva, izključevanja in nestrpnosti, ki jo mnogi tukaj zagovarjate, vse pogosteje predstavlja kot "zdrava kmečka pamet". Hkrati pa se vse, kar je zmerno, sredinsko ali pa zgolj temelji na osnovnem sočutju do sočloveka, hitro označi za skrajno levo.
To je en precej nevaren premik perspektive. Solidarnost, empatija, dostojanstvo, skrb za druge, itd... so postali praktično sinonim za skrajnost, medtem ko sta sovražnost in izključevanje predstavljena kot nekaj normalnega - tudi na tem forumu. Ti si en teh.
Jaz dobim kar ošpice, ko se te dni raznorazni internetni primitivci z močnimi mnenji brez pravega razumevanja človeka, družbenih pojavov in kompleksnosti sveta, ki hkrati zanikate znanost in ne vidite dlje od svojih trenutnih lastnih interesov, tako radi sklicujete na zdravo kmečko pamet. Ne delaš si nobene usluge s tem.
Da pri tem postaneš še strašno živčen, je pa znak slabe vesti.
A psiholog si tudi, al' "zdrava kmečka pamet"? Ker to je en tistih primerov, kjer se poslužuješ pravljičarstva, da izkažeš svoj prav. To v debati z ostalimi počneš praktično ves čas. Ker ljudje smo vsi enaki, anede in se vsi odzivamo na situacije enako, pa mora biti potem točno tako, kot so si tvoji možgani namislili in nič drugače?
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
no comment ::
Samael ::
Saj njega to v bistvu ne zanima. Njegov, pa ne samo njegov, način delovanja je, da če v nekaj vržeš dovolj dreka, se bo pa valjda tudi nekaj prijelo.
Samael != Samuel
Ne, zanikanje ne kaže na živčnost. Na živčnost kaže histerična reakcija na samo besedo fotopub.
Jaz kot domoljub mislim, da tudi zanikanje kaže na živčnost in glede tega se strinjam s tem:
To pa vprašaj Mesca in Asto zakaj čutita tako potrebo po zanikanju
Taspodnji levak pa žal bedarije kvasi:
Vse zanikat je normalno, posebej če si politik.
Zgodovina sprememb…
harmonkar9 je izjavil:
Vse zanikat je normalno, posebej če si politik. Da pri tem postaneš še strašno živčen, je pa znak slabe vesti. Sploh za politika. Ki mu ta živčnost sigurno ne prinaša glasov niti živčnost ne pomaga pri verodostojnosti zanikanja.
+1. Namesto da bi levaka samo zanikala poznanstvo, gresta onadva zanikat poznanstvo, kar kaže na živčnost, kar kaže na krivdo. To je problem levakov, da ne znajo bit sproščeni, ko jih povezuješ z obtoženci za spolne napade in nadlegovanja. Lahko bi se kaj naučili glede tega, morda od domoljubnih politikov.
hahahaha :)
Ker ljudje smo vsi enaki, anede in se vsi odzivamo na situacije enako, pa mora biti potem točno tako, kot so si tvoji možgani namislili in nič drugače?
To očitaš meni potem ko si iz riti potegnil neke psihološke ocene mene?
LOL
Domoljubi imamo dovolj tega, da levaki psihološko ocenjujejo nas domoljube! Vrnimo se nazaj na temo, psihološko ocenjevanje levakov in njihovega zanikanja poznanstva z obtoženci za spolne napade. Hvala za razumevanje.
Sicer pa z debili se pogovarjat je enako kot bi igral šah (torej uporabljal razum) z golobom. Slej kot prej bo skočil na šahovnico, posral figure, odletel k svoji jati in razglasil zmago. Tko da men se da en tolk šegu nastavljat, pol pa ne več.
Še glede kmečke pameti. V časi Galileja je kmečka pamet velela, da je zemlja ravna. Ti, ki se danes sklicujejo nanjo, se mi zdi, da še vedno mislijo tako.
Eno je da nočeš več z njim nič, drugo pa zanikanje da si sploh kdaj kaj imel.
Med nama, takih kot si ti, in kolega samael, je kar veliko. Zanikovalci resnice in zdrave pameti.
Tvoja resnica je prevelika želja, da pohodiš in poteptaš vse kar diši po drugem polu in pri tem ne izbiraš sredstev. Kdaj se ti pri tem zalomi, ti ljudje, ki so siti tvojega bullshita pokažejo vrata ... in se ti seveda dela krivica. Velika krivica, ker vse kar pridigaš je resnica, čista resnica, ker ti pa ja veš in si samo nerazumljen. Kaj pa če bi kdaj za seboj prebral, črko za črko, kakšno gnusno laž ali žalitev do nekoga, ki mogoče ne razmišlja tako kot ti, si zapisal?
Glede "zdrave kmečke pameti" ki danes postaja asociacija za vse najslabšem nazadnjaško, zahojeno, sem pa že zapisal.
Danes je pomik političnega diskurza tako izrazito v desno, da se ideologijo sovraštva, izključevanja in nestrpnosti, ki jo mnogi tukaj zagovarjate, vse pogosteje predstavlja kot "zdrava kmečka pamet". Hkrati pa se vse, kar je zmerno, sredinsko ali pa zgolj temelji na osnovnem sočutju do sočloveka, hitro označi za skrajno levo.
To je en precej nevaren premik perspektive. Solidarnost, empatija, dostojanstvo, skrb za druge, itd... so postali praktično sinonim za skrajnost, medtem ko sta sovražnost in izključevanje predstavljena kot nekaj normalnega - tudi na tem forumu. Ti si en teh.
Jaz dobim kar ošpice, ko se te dni raznorazni internetni primitivci z močnimi mnenji brez pravega razumevanja človeka, družbenih pojavov in kompleksnosti sveta, ki hkrati zanikate znanost in ne vidite dlje od svojih trenutnih lastnih interesov, tako radi sklicujete na zdravo kmečko pamet. Ne delaš si nobene usluge s tem.
Da pri tem postaneš še strašno živčen, je pa znak slabe vesti.
A psiholog si tudi, al' "zdrava kmečka pamet"? Ker to je en tistih primerov, kjer se poslužuješ pravljičarstva, da izkažeš svoj prav. To v debati z ostalimi počneš praktično ves čas. Ker ljudje smo vsi enaki, anede in se vsi odzivamo na situacije enako, pa mora biti potem točno tako, kot so si tvoji možgani namislili in nič drugače?
Še glede kmečke pameti. V časi Galileja je kmečka pamet velela, da je zemlja ravna. Ti, ki se danes sklicujejo nanjo, se mi zdi, da še vedno mislijo tako.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Napisal sem "zdrave pameti", ti si dodal kmečke.
Zato ker čutiš strašno potrebo ponižat nekoga, ki ti piše resnico, ki jo je težko sprejet. Čeprav je precej očitna. Ker nisem niti kmet niti neumen, me to prizadene natanko nič. V nasprotju z drugimi, ki so strašno prizadeti ob omembi ene besede...
Sicer pa, kako zaboga ti veš da ni tu nobene povezave? Si del katere od teh scen, leve ali kulturne?
To mi je zmeraj zanimivo pri vernikih, tudi desnih, da ne bomo samo o levih. "Res je bil nek sestanek, ampak Janša ni nič vzel". Kako zaboga ti to veš...
Vi neizobraženi to mislite, ampak človek je vedel da je zemlja okrogla že najkasneje v času prvih civilizacij.
Zato ker čutiš strašno potrebo ponižat nekoga, ki ti piše resnico, ki jo je težko sprejet. Čeprav je precej očitna. Ker nisem niti kmet niti neumen, me to prizadene natanko nič. V nasprotju z drugimi, ki so strašno prizadeti ob omembi ene besede...
Sicer pa, kako zaboga ti veš da ni tu nobene povezave? Si del katere od teh scen, leve ali kulturne?
To mi je zmeraj zanimivo pri vernikih, tudi desnih, da ne bomo samo o levih. "Res je bil nek sestanek, ampak Janša ni nič vzel". Kako zaboga ti to veš...
. V časi Galileja je kmečka pamet velela, da je zemlja ravna.
Vi neizobraženi to mislite, ampak človek je vedel da je zemlja okrogla že najkasneje v času prvih civilizacij.
Zgodovina sprememb…
Sicer pa z debili se pogovarjat je enako kot bi igral šah (torej uporabljal razum) z golobom. Slej kot prej bo skočil na šahovnico, posral figure, odletel k svoji jati in razglasil zmago. Tko da men se da en tolk šegu nastavljat, pol pa ne več.
Vsi vemo, da levaki nimate nobene vztrajnosti, zato tudi ne morete biti vztrajniki. Potem pač mi domoljubi, ki to potrebno vztrajnost imamo, z agromenti zmagujemo v pomembnih forumskih debatah, čisto logično.
Zato ker čutiš strašno potrebo ponižat nekoga, ki ti piše resnico, ki jo je težko sprejet. Čeprav je precej očitna. Ker nisem niti kmet niti neumen, me to prizadene natanko nič
Da nisi kmet, ti verjamemo vsi, ker se včasih obnašaš precej levakarsko. Za neumnost in nenormalnost pa bi se našel kak agroment in priča.
Ja, ker nisem neumen se mi ni problem pohecat da sem. Če bi hodil na posebno šolo ali fdv, bi bila pa to druga zgodba...
Vsi pravi domoljubi vemo, da nisi neumen in da imaš smisel za humor in da zato na te citate toliko kličeš moderatorje kot vrečka odvetnike.
Legon ::
. V časi Galileja je kmečka pamet velela, da je zemlja ravna.
Za nekoga, ki ga nic ne gane, se presenetljivo veliko ven meces in skaces na vsako besedo. Nekam zivcno delujes, da nisi serijski posiljevalec in clan fotopuba?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Legon ()
Čisto možno.
Vidiš, ne grozim s tožbo.
Levaki bodo seveda lagali, da bi za razliko od vrečke težko koga tožil, ker si za vzdevkom in noben ne ve, kdo sploh si. In bodo tako zanikali tvoj domoljubni pogum in skrb za svobodo govora. Ampak če se bodo nam domoljubom take krivice še naprej dogajale in nič drugega ne bo pomagalo, bomo pa morda res tudi anonimni domoljubi morali začeti groziti s tožbami drugim anonimnim forumašem.
Zgodovina sprememb…
Mesec je priznal da je bil na eni ali dveh.
Kje sem napisal da jaz vem kaj več? Stalno prosim za citate vaših izmišljotin, pa nikoli nič ne dobim, samo obtožbe da jaz lažem. Ne dragi moji, vi lažete.
Kje sem napisal da jaz vem kaj več? Stalno prosim za citate vaših izmišljotin, pa nikoli nič ne dobim, samo obtožbe da jaz lažem. Ne dragi moji, vi lažete.
Ti trdiš, da Mesec in Vrečko vesta kaj je počel Smodej in da zato zanikata, da sta hodila na iste zabave kot Smodej.
Torej ne trdiš, da je nemogoče, da bi Lukec in Asta nič ne vedela o tem kaj počne Smodej?
no comment je izjavil:
Ti trdiš, da Mesec in Vrečko vesta kaj je počel Smodej in da zato zanikata, da sta hodila na iste zabave kot Smodej.
Aha, pa smo razkrinkali veliko levakarsko laž! To je namigoval (in ne trdil) samo en čas:
To pa vprašaj Mesca in Asto zakaj čutita tako potrebo po zanikanju
Potem je pa nehal:
Vse zanikat je normalno, posebej če si politik.
Če boste levaki še naprej takole grdo lagali o nas domoljubih, bomo domoljubi še bolj posumili, da imata vrečka in mesečnik nekaj za bregom.