Forum » Loža » Afera slovenski Epstein (elita, zloraba mladoletnic, kulturniki)
Afera slovenski Epstein (elita, zloraba mladoletnic, kulturniki)
Temo vidijo: vsi
nejclp ::
Lol, in pol rečejo, da je levica sovražna do cerkve. V peklu se boste cvrli, skupaj s Smodejem in celotno svetohlinsko desnico
Ti si zaveden. Vera nima veze s pokvarjeno inštitucijo. Ali boš rekel da se Cerkev drži svojih naukov?
V nebesa (če obstajajo) pride dober človek. Ne tisti, ki je večkrat klečal pri maši.
Ja, se strinjam, hvala Bogu, nisem veren in ne hodim v cerkev, razen če je kakšna poroka ali pogreb. Ampak tisti, ki jih ti voliš, so pa pogosto tam na fotosešnih in dušni pastirji te inštitucije pogosto svetujejo, kako morajo ovčice pravilno voliti. Tudi oni se bodo v peklu cvrli.
@nejclp
Daj definicijo "desnjakarja" potem prosim?
Človek, ki zagovarja nazadnjaštvo, tradicionalne vrednote in odnose, nacionalno identiteto, svetost kapitala in prostega trga, spoštuje moč, avtoritarnost in se boji vsega živega in drugačnega, od gejev do migrantov.
Kaj pa če je interes skupnosti, da je posameznik oropan dostojanstva? Recimo če mu gre obvoznica mimo vrta in zdaj vsi lahko gledajo ko se nag sonči?
Potem se tebe pošlje in mu razložiš, da je "psihopat, ki 10 let ovira obvoznico okoli mesta, zaradi katere bi 50.000 ljudi izgubilo pol ure manj"
Ali pa če se bi vam razložilo da so te vaše floskule samo nemerljive floskule. Imamo ustavo, imamo zakone, država naj skrbi, da se izvajajo. V ostalo se naj ne vtika in ne modruje.
Ja,in ustava pravi, da imamo socialno državo in ja, država naj servisira in ščiti državljane, ne pa kapital in korporacije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()
delavec44 ::
Lol, in pol rečejo, da je levica sovražna do cerkve. V peklu se boste cvrli, skupaj s Smodejem in celotno svetohlinsko desnico
Ti si zaveden. Vera nima veze s pokvarjeno inštitucijo. Ali boš rekel da se Cerkev drži svojih naukov?
V nebesa (če obstajajo) pride dober človek. Ne tisti, ki je večkrat klečal pri maši.
Ja, se strinjam, hvala Bogu, nisem veren in ne hodim v cerkev, razen če je kakšna poroka ali pogreb. Ampak tisti, ki jih ti voliš, so pa pogosto tam na fotosešnih in dušni pastirji te inštitucije pogosto svetujejo, kako morajo ovčice pravilno voliti. Tudi oni se bodo v peklu cvrli.
Sem že parkrat napisal, da zame ni idealne stranke na volitvah. Izbiram med slabimi in manj slabimi. So krožili neki testi ujemanja pa sem bil s prvo opcijo vedno nekje na 60%.
Sem že parkrat napisal, da zame ni idealne stranke na volitvah. Izbiram med slabimi in manj slabimi. So krožili neki testi ujemanja pa sem bil s prvo opcijo vedno nekje na 60%.
A se nisi enkrat hvalil, da si bil v volilnem odboru, ergo si člane ene partije, najverjetneje SDS?
A se nisi enkrat hvalil, da si bil v volilnem odboru, ergo si člane ene partije, najverjetneje SDS?
Saj sem. Ne vem sicer kako je to kontradiktorno. Kako drugače pa naj kaj izboljšam kot od znotraj?
Pa nisem se hvalil, samo na par vprašanj sem odgovoril.
Če se kdaj pojavi zame osebno manj slaba opcija pa razmislim ponovno takrat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
Jazon ::
@nejclp
Človek, ki zagovarja nazadnjaštvo, tradicionalne vrednote in odnose, nacionalno identiteto, svetost kapitala in prostega trga, spoštuje moč, avtoritarnost in se boji vsega živega in drugačnega, od gejev do migrantov.
Tako ekstremno karikirano etiketiranje kaže na dojemanje sveta, kot boj med "dobrim" in "slabim" taborom.
Nasprotni pol se smatra kot sovražnike svojega plemena, drugačnost pa kot grožnjo. To zgoraj ni definicija ampak diskreditacija. Ne išče se resnice ampak potrditev "svojega svetovnega nazora". Uporaba "samoumevnih" stereotipov kaže na kognitivno poenostavitev, kar zmanjšuje percepcijo kompleksnosti sveta, ki je zgornjemu opisu diametralna definicija (in kot taka vrlina?). Označitev nekoga z "desnjakarjem" je statusno signaliziranje svojemu (socialnemu) taboru, militarizacija moralne superiornosti, biti "na pravi strani zgodovine". To je performativna identitetna gesta. Na čustvenem nivoju tako etiketiranje kaže na prikrito obliko nestrpnosti, ki se skriva za moralnimi parolami. Napada se namreč osebo in ne ideje. Diskusija in toleranca očitno nista opciji. Iz definicije veje ideološka nestrpnost.
Ja, okolje je močno polarizirano, ampak zamenjevanje politične identitete za moralno vrednoto ni pravi način.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jazon ()
Squirrel ::
To ni nič. Ti si par dni cel scenarij, zgodbico napletel, vanjo spravil praktično vsakogar, no, nekako si zgrešil Kučana pa Kovačevo, ki jih desničarji mrzite, in vse skupaj predstavljal, kot da bi res vedel, kaj in kako je v ozadju.
Seveda pa si priročno zamolčal vse povezave z desnico, Čandrom, financiranje Fotopuba s strani desnih itd.
Kar se mene tiče, si glih tako en psihopat, kot je Utk. Ker zakaj bi normalen človek to počel? Z namenom diskreditacije levega pola si praktično lagal v eni veliki domišljijski pravljici. A ni to malo noro? Da eni ljudje v preveliki želji po diskreditaciji to dejansko počnete?
Seveda pa si priročno zamolčal vse povezave z desnico, Čandrom, financiranje Fotopuba s strani desnih itd.
Kar se mene tiče, si glih tako en psihopat, kot je Utk. Ker zakaj bi normalen človek to počel? Z namenom diskreditacije levega pola si praktično lagal v eni veliki domišljijski pravljici. A ni to malo noro? Da eni ljudje v preveliki želji po diskreditaciji to dejansko počnete?
harmonkar9 ::
Označitev nekoga z "desnjakarjem" je statusno signaliziranje svojemu (socialnemu) taboru
+1. Vsi domoljubi vemo, da definicija "desnakov" ne obstaja, domoljubi smo si preveč različni, da bi se nas dalo definirati. Kdaj bodo levaki končno nehali nepošteno označevati nas domoljube, ker nimajo pravih agromentov?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
kuglvinkl ::
To ni nič. Ti si par dni cel scenarij, zgodbico napletel, vanjo spravil praktično vsakogar, no, nekako si zgrešil Kučana pa Kovačevo, ki jih desničarji mrzite, in vse skupaj predstavljal, kot da bi res vedel, kaj in kako je v ozadju.
Ta vlozek energije je na desni rrs fascinanten. Ajde ce te placunejo ali ne vem kaj obljubljajo. Sam da bi si pa sam od sebe zmisljeval stvari... fcuk no :)
En NGO rabjo za deradikalizacijo.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Jaz sem Krevsa našel na wiki (kjer ima opisane povezave z SD) in Čandra na SD strani, kjer je sodeloval na nekem forumu....
Droge škodijo fantje in dekleta. Preveč ste konzumirali in zdaj sem vam povsod prikazuje "boogieman Jajo".
+1. Jaz sem tudi o Čandru našel samo obisk na enem forumu, o Krevsu pa samo informacije o njegovi ženi in poročni priči, drugih informacij o njem pa nisem našel, zato nehajte levaki halucinirat! Naslednje boste verjetno rekli, da domoljubi ne znamo guglat?
Zgodovina sprememb…
@nejclp
Tako ekstremno karikirano etiketiranje kaže na dojemanje sveta, kot boj med "dobrim" in "slabim" taborom.
Nasprotni pol se smatra kot sovražnike svojega plemena, drugačnost pa kot grožnjo. To zgoraj ni definicija ampak diskreditacija. Ne išče se resnice ampak potrditev "svojega svetovnega nazora". Uporaba "samoumevnih" stereotipov kaže na kognitivno poenostavitev, kar zmanjšuje percepcijo kompleksnosti sveta, ki je zgornjemu opisu diametralna definicija (in kot taka vrlina?). Označitev nekoga z "desnjakarjem" je statusno signaliziranje svojemu (socialnemu) taboru, militarizacija moralne superiornosti, biti "na pravi strani zgodovine". To je performativna identitetna gesta. Na čustvenem nivoju tako etiketiranje kaže na prikrito obliko nestrpnosti, ki se skriva za moralnimi parolami. Napada se namreč osebo in ne ideje. Diskusija in toleranca očitno nista opciji. Iz definicije veje ideološka nestrpnost.
Ja, okolje je močno polarizirano, ampak zamenjevanje politične identitete za moralno vrednoto ni pravi način.
Glede na pripopano sklepam, da znaš uporabljati chatgpt (ali kašno drugo UI, ne vem, kaj si uporabil za tole mudrolijo), zakaj pa nisi kar direkt tam vprašal kaj pomeni desnjakar, pa raje meni cajt kradeš? Sicer pa, če se prav spomnim, je izraz desnjakar odgovor na izraz levakar, ki se je pojavil prvi.
Saj sem. Ne vem sicer kako je to kontradiktorno. Kako drugače pa naj kaj izboljšam kot od znotraj?
Pa nisem se hvalil, samo na par vprašanj sem odgovoril.
Če se kdaj pojavi zame osebno manj slaba opcija pa razmislim ponovno takrat.
Jasno, nič kontradiktornega. To, da si včlanjen v SDS je znak kredibilnosti, nepristranskosti, objektivnosti in racionalnega pogleda na svet. Mi, ki nismo člani partije, pa smo ideološko zaslepljeni navijači ene strani. Za ideološko nepristranskost rabiš partijsko izkaznico. Bolj strankarsko opredeljen si, bolj nepristranski, objektiven in ideološko neobremenjen si.
Zgodovina sprememb…
Bluziš. Takoj ko voliš za eno stranko, se strankarsko opredeliš.
Če si ti primer ideološko neobremenjenega, potem ne vem...
Če si ti primer ideološko neobremenjenega, potem ne vem...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
Jasno je, da ima vsak človek svoja ideološka načela. Saj na podlagi njih ujemanj tudi voliš za eno izmed opcij. Je to nekaj slabega? To da zaradi tega ne moreš biti objektiven ali empatičen, si pa ti napisal. Jaz se ne strinjam.
Ne, nisem. Ravno obratno, ves čas trobim, da ideološka ali politična opredelitev posameznika ne pomeni, da ta ne more biti objektiven. Empatije pa sploh omenil nisem, to je pomoje frojdovski zdrs s tvoje strani.
Zgodovina sprememb…
primoz4p ::
Tarča
Luka Mesec in Smodejeve obtožbe
Luka Mesec je v Tarči zavrnil očitke, ki jih je zoper njega izrekel Dušan Smodej. Kot pravi Mesec, se Smodejevih zabav ni udeleževal, prav tako s Smodejem ni užival mamil.
https://x.com/nisemfejk/status/21031972...
Luka Mesec in Smodejeve obtožbe
Luka Mesec je v Tarči zavrnil očitke, ki jih je zoper njega izrekel Dušan Smodej. Kot pravi Mesec, se Smodejevih zabav ni udeleževal, prav tako s Smodejem ni užival mamil.
https://x.com/nisemfejk/status/21031972...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: primoz4p ()

mtosev ::
Prej verjamem mesecu kot smodeju.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Dejstvo pa je, da vsak, ki ima 5 min časa, napada Luko na družabnih omrežjih.
S tem pa ne napada samo Luke ampak tudi Levico, katere sokoordinator je.
Tu ne gre samo za njegovo dobro ime. Zavarovati, zaščititi, mora tudi dobro ime Levice.
Tega pa ne počne.
Govorice mora odrezati pri korenu, pri Smodeju ali pa vsaj zaščititi dobro ime Levice ...
S tem pa ne napada samo Luke ampak tudi Levico, katere sokoordinator je.
Tu ne gre samo za njegovo dobro ime. Zavarovati, zaščititi, mora tudi dobro ime Levice.
Tega pa ne počne.
Govorice mora odrezati pri korenu, pri Smodeju ali pa vsaj zaščititi dobro ime Levice ...
še link na RTV
https://www.rtvslo.si/slovenija/mesec-o...
Še povezava do celega roasta mesečnika. Bolje od vsakega roasta Bizovičarja.
Žal pa depolitizirana Erika tudi najbolj domoljubno slovensko stranko vleče v to afero. In to naj domoljubi plačujemo?

razor1911 ::
Opa, najvecji financer FotoPuba je bila Janseva vlada 2020-2021, se lepo na Erar-ju vidi.
No to bi pa slo ze bolje skupaj z zlorabljanjem zensk, tradicionalna desnica vemo kaj zagovarja.
No to bi pa slo ze bolje skupaj z zlorabljanjem zensk, tradicionalna desnica vemo kaj zagovarja.
Obstajata samo dve vrsti desničarjev: bogati in njim koristni idioti.
Preveri svoj bančni račun, da ugotoviš, v katero skupino spadaš.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: delavec44 ()
Levaki lažejo, da bi imel mesečnik s tožbo samo stroške, ker Smolej nima denarja. In da je mesečnik v politiki tako ali tako samo zaradi denarja. Jaz kot domoljub pa menim, da bi moral mesečnik nek del svoje poslanske plače žrtvovati, zato da javnost preko levakarskega krivosodja izve resnico, ki jo domoljubi že poznamo. Mi domoljubi nismo kot levaki, ki lažnivemu mesečniku tako ali tako verjamejo vse.
Zgodovina sprememb…
Utk ::
A je bil kater junak tu že prej pameten in vam povedal, da ne bo nič iz te tožbe? O ja...
So what če nima denarja? A se gre za denar? Gre se za preklic izjav, opravičilo, itd., in dokazovanje resnice na sodišču. A resnica nikogar ne briga, samo denar?
So what če nima denarja? A se gre za denar? Gre se za preklic izjav, opravičilo, itd., in dokazovanje resnice na sodišču. A resnica nikogar ne briga, samo denar?
A je bil kater junak tu že prej pameten in vam povedal, da ne bo nič iz te tožbe? O ja...
Pa saj ti v resnici ne funkcioniraš tako. Zblojen, kot si, si se že odločil, da se je Mesec drogiral, to goniš brez prestanka vse dni, pa tudi če je to izjavila najmanj verodostojna oseba - pedofil in posiljevalec. Če bi sodišče Smodeju prisodilo 5 jurjev za klevetanje, bi pa ti naredil kaj? Tu bi na veliko razlagal, da to še nič ne dokazuje, bla...
Tebi dokazuje samo pedofil, pa še to samo zato, ker je prst usmeril v Mesca in ne v Janšo.
Prosim za citat kjer sem to napisal. Ne bom ga dobil. Ker ne obstaja, se pravi da lažeš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Premaknite se naprej, ničesar ni več videti...
Mesec Smodeja ne bo tožil
Tožba Luke Duleta bi lahko razkrila še kakšnega člana notranjega kroga Fotopaba, ki se je udeleževal afterparty zabav in ki je najman soodgovoren sostorilstva zlorab mladoletnic.
Luka toži Duleta. Dokazno breme je na Smodeju.
Smodej lahko dokaže:
- s dokaznim gradivom na sodišču (npr. posnetki Meseca, ...)
- z pričo iz notranjega kroga. Super imamo še dva sostorilca Luko in pričo ... Klopčič vpletenih se odpleta ...
Smodej nima ne dokazov ne prič:
- Lukovo ime je oprano
- tudi Astino ime je oprano ...
Tomašič, Kdo vam laže. 3:13
"Glede na to, da nas toži ta. Da nas Asta Vrečko toži. Ne. Bomo ta eeee intervju dali kot dokaz na sodišču. ..."
Prosim za citat kjer sem to napisal. Ne bom ga dobil. Ker ne obstaja, se pravi da lažeš.
ahm, dej no dej, saj veš, da v tvoji glavi ni vse okej, če ne ne bi 24/7 kampiral v tej temi in tako al pa drugače potuhnjeno zagovarjal Smodejevo izjavo.
Kaj si že včeri izjavil? Da tisti, ki je proti kokainu ne bo nikoli volil Mesca. Ko sem te pa vprašal zakaj ga ne bi, pa kaj ima Mesec s kokainom, pa nisi znal nič povedati samo spet neki bluzu. A zmoreš 5 minut v tej temi, da ne bi kot en psihopat sral po Mescu, a o pedofilu in posiljevalcu, ki si mu prpravljen postaviti spomenik niti besede.

Stane2 ::
Seveda, da ga ne bo tožil, saj bi na plan prišlo vsega boga zdaj skritega, kar levi botri v nobenem primeru ne bodo dovolili.
Dobro, da nam desnjakarski teoretiki zarot to povedo.
Imaš mogoče ti kakšen komentar, mogoče teorijo, ko si ravno v tem, zakaj so sodeč po Erar-u desni tako izdatno financirali FotoPub?
Imaš mogoče ti kakšen komentar, mogoče teorijo, ko si ravno v tem, zakaj so sodeč po Erar-u desni tako izdatno financirali FotoPub?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Squirrel ()

razor1911 ::
Tožba Luke Duleta bi lahko razkrila še kakšnega člana notranjega kroga Fotopaba, ki se je udeleževal afterparty zabav in ki je najman soodgovoren sostorilstva zlorab mladoletnic.
Luka toži Duleta. Dokazno breme je na Smodeju.
Smodej lahko dokaže:
- s dokaznim gradivom na sodišču (npr. posnetki Meseca, ...)
- z pričo iz notranjega kroga. Super imamo še dva sostorilca Luko in pričo ... Klopčič vpletenih se odpleta ...
Smodej nima ne dokazov ne prič:
- Lukovo ime je oprano
- tudi Astino ime je oprano ...
Tomašič, Kdo vam laže. 3:13
"Glede na to, da nas toži ta. Da nas Asta Vrečko toži. Ne. Bomo ta eeee intervju dali kot dokaz na sodišču. ..."
Kdo vam laze? Tomasic. Najvecji laznjivec na slovenski sceni.
Obstajata samo dve vrsti desničarjev: bogati in njim koristni idioti.
Telbanc ::
Sam ne vem no, zaj so čudni drugi standardi. Če lah uni Mijič ki je naredu par zlo dobrih biznisev seveda zase, na račun drugih, ki ne mukne u parlamentu, ki ne pride na tarčo, in je zaj za nagrado šel v Bruselj, meni ni jasno, zakaj se od Lukca zahteva najvišje standarde, se ga hoče ostrižt v živo, in podobne oslarije....
In okol teh najvišjih standardov, ki naj bi jih izpolnjevali seveda drugi, vidimo na tem forumu guslajo manično dan za dnem posamezniki, ki jim je čist normalno to kar je naredil Mijič in zaj njegova prekomanda, zato ker je par ljudi fino nategnu. Ob tem jih tudi ne moti druženje Jajćota z izraelčkom, in razglašanje da mamo z Izraelom skupne vrednote. Poleg tega so tiho ko miši o posameznikih iz desnega pola, ki so hodili na zabave footopab...Kiri čistuni.
In okol teh najvišjih standardov, ki naj bi jih izpolnjevali seveda drugi, vidimo na tem forumu guslajo manično dan za dnem posamezniki, ki jim je čist normalno to kar je naredil Mijič in zaj njegova prekomanda, zato ker je par ljudi fino nategnu. Ob tem jih tudi ne moti druženje Jajćota z izraelčkom, in razglašanje da mamo z Izraelom skupne vrednote. Poleg tega so tiho ko miši o posameznikih iz desnega pola, ki so hodili na zabave footopab...Kiri čistuni.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Dimnik ::
Ajaj ta tvoja kristalna krogla....
Gre v strasbourg, ne bruselj....tako, da dosti kaj ti ni jasno
Gre v strasbourg, ne bruselj....tako, da dosti kaj ti ni jasno

mtosev ::
Kdaj lahko pričakujemo odločitev sodišča? Za kolk let gre v zapor.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
harmonkar9 je izjavil:
Levaki gredo celo korak dlje, tožijo domoljubne medije zaradi objektivnega domoljubnega poročanja
V kateri fazi je ta tožba? Ker zmeraj je "bomo tožili", pa preklemano malo od tega res vidimo na sodišču.
Kolikor razberem od domoljubnih novinarjev, je ta tožba v fazi, ko morajo nedolžni domoljubni novinarji razmišljati o tem, kako se bodo branili z definitivno relevantnimi dokazi pred bleferskimi levaki:
Če pa v intervju Smoleja, v katerem pravi, da na njegovih zabavah ni bilo seksa, levakarsko krivosodje ne vidi dokazov, da so v Fotopubu oz. morda celo na ministrstvu pri vrečki na intervjuju bila priklenjena dekleta, pa tudi ne vem.
Zgodovina sprememb…
potuhnjeno zagovarjal Smodejevo izjavo.
Tudi citata za to ne pričakujem.
A zmoreš 5 minut v tej temi, da ne bi kot en psihopat sral po Mescu,
Pa tudi za to ne.
o pedofilu in posiljevalcu, ki si mu prpravljen postaviti spomenik niti besede.
Še ena laž. Sem napisal že pred to ceramonijo da nima Smodej kaj delat na prostosti.
Aja, pa citat za spomenik...ah pusti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Jaz sem kao nesramen psihopat, pa se nisem nič zlagal, niti nič takega strašnega napisal o Mescu. Vi pa žalite, lažete in podtikate izjave, ki jih nikoli ni bilo. Ko se izkaže da samo lažete, pa napišete "v mislih imaš da...". Zgleda da mi gledate v misli in da bi že zarad tega najraje obsodili.
Dokler ni spoznan oz obtožen, ima enake dolžnosti in pravice, kot poslanec
Poslansko plačo in glasovalno pravico v DZ. Dajmo mesečnika ven in Smoleja not.
Zgodovina sprememb…
Jaz sem kao nesramen psihopat
Levaki lažejo, da moraš najprej tožiti, da dokažeš, da nisi, pomaga pa tudi, da v tujini pri uglednem nepristranskem psihiatru opraviš neodvisen test in objaviš rezultat. Resnica je vredna več kot čas in denar.
MrStein ::
Še ena laž. Sem napisal že pred to ceramonijo da nima Smodej kaj delat na prostosti.
Pa je na prostosti? Ali v priporu?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!