» »

Afera slovenski Epstein (elita, zloraba mladoletnic, kulturniki)

Afera slovenski Epstein (elita, zloraba mladoletnic, kulturniki)

Temo vidijo: vsi
««
16 / 16
»
»»

besame ::

Da ga ne bodo že prej epsteinali.

Malidelničar ::

Torej danes naj bi se začelo ......
?
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

primoz4p ::

Nika K.: "Vzdržite se objave imena - 'to ni najboljša pot9. S tem naj se ukvarjajo 'usposobljene osebe' - 'urejajte po pravni poti'".
Hm, sliši se mi znano ... samo od 2022 do 2026 se je pa zgodilo ... kaj?

primoz4p ::

Malidelničar je izjavil:

Torej danes naj bi se začelo ......
?

https://www.facebook.com/reel/142606783...

blink ::

primoz4p je izjavil:

Nika K.: "Vzdržite se objave imena - 'to ni najboljša pot9. S tem naj se ukvarjajo 'usposobljene osebe' - 'urejajte po pravni poti'".

Razvedrilni program. Baraba Pici izpostavlja ostale barabe kot nekaksen Robin Hood in samozvani sodnik. V resnici pa so vsi na precej isti frekvenci nizkotnih posameznikov, s katerimi je najbolje imeti nic opravka.

harmonkar9 ::

primoz4p je izjavil:

To so pravi domoljubni mediji razkrili že 2022
, tako da ti influencerji malo reciklirajo domoljubne članke iz 2022. Res pa ne škodi, da se ljudi še enkrat spomni pred volitvami na to, tako je večja možnost, da dobimo domoljubno vlado.

c3p0 ::

Kaj dosti novega ni videt. Na telefonu so gotovo sočne stvari. Izprijenci radi posnamejo svoje žrtve, da se kasneje naslajajo in si material izmenjujejo s podobnimi. Da bi kaj takega policija dala ven, je pa skoraj nična možnost, tudi cenzurirano.

Je pa fajn, da poba malo opominja na nečednosti glede Fotopuba in povezanih akterjev (Levica), da se zdaj pred volitvami zadeva pogreje in ne pozabi.

So sicer vrgli kost s tisto vročitvijo, ampak ne bo dovolj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

nejclp ::

Pol je blo antiklimatično? Vse kar ste dobili je deklamiranje Demokracije in Nova24 z ljubljansko čefurskim naglasom?

Plus, razumem, da vam je hudo, ker Levica nima nobene korupcijske afere, pa je blo tole fabrikacijo treba pogret. Me zanima, kako se bo to razpletlo, glede materiala na telefonih. Da ne bo tko, kot v Ameriki, kjer so republikanci blazno hajpali epsteinove fajle, pol, ko se izkazalo, da je not večinoma desnjakarska elita in bogataši, bi pa radi, da se na to kar pozabi.

Mislm, ob dejstvu, da je Smodeju tisti edini intervju pri Vrečkovi na ministrstvu zrihtal jajotov Mitja Čander, bi se komot, v desnjakarski maniri, napeljalo, da so kle desnjakarji ne samo fabrikatorji ampak tudi akterji.

FireSnake ::

nejclp je izjavil:

Plus, razumem, da vam je hudo, ker Levica nima nobene korupcijske afere

Tole laž lahko tisočkrat ponavljaš, pa ne bo postala resnica.
Ti res živiš v nekem vzporednem vesolju.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

bm1973 ::

nejclp je najbrž del Levice in je bil tam >:D.
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

deskstar ::

FireSnake je izjavil:

nejclp je izjavil:

Če omenimo le dve še nerešeni:
- uboj Ivana Krambergerja JFK style,
- orožarska afera.

FireSnake je izjavil:

nejclp je izjavil:

Kero laž, aja, ma korupcijsko afero, si ti na to opozoril, da Mesec najprej ni dvignil obtožnice, ko je razžalil vašega prejšnjega najljubšega kriminalca Snežića.

V glavnem afera se mora razčistiti, prej ne bo miru. Morebitne krivce pa za zapahe.

deskstar ::

Potem bi se morala raja zmigati. Pozabi. Elita ima od Sumerije dalje znanje manipuliranja z rajo.

Zdaj pa berem tole (in je povezano s to temo):
https://siol.net/trendi/glasba-in-film/...
Pravi: ne vem, če poznam eno žensko, ki ni imela težav z zlorabo (tak je naslov na Siolu, čeprav v članku tega nikjer ne omenja)

Porajata se mi dve vprašanji:
- v kakih krogih se ta ženska giblje
- kaj mora ženski delat v glavi (zagotovo ne: moški so v redu)

Proti tej kuri pa bi bilo treba vložiti tožbo, ker blati moške.

Kaj bi se zgodilo, če bi en moški enako rekel za ženske? Linčali bi ga!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

Težko ignoriraš, ko baba tepta vse po spisku.

Res je, kura zmešana naj malo pazi, preden govori, da jo kdo nadleguje, mene je tudi vznemirilo!

Res grdo govori o moških, ne razume, kako je, če jim ženske nerade dajo, potem se pa še usajajo, če jih kdo nadleguje. Sploh ne razume moških, ki bi zgolj neškodljivo penetrirali, to so te smešne levakarske ideologije, ki nasprotujejo naravnim zakonom. Naj kura mal pogleda, kako je to med šimpanzi, veliko bolj naravno.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: delavec44 ()

Torej bo Smodej prišel pred roko pravice?

kow ::

A je Smodej podobno kot Epstein? V resnici je zadeva veliko manjsa kot je napihnjeno? Je kdo resno preucil? (nisem bral cele teme). Resno sprasujem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Wow, pravnomočno:
https://siol.net/novice/slovenija/obtoz...
ŠE JE UPANJE!

Zdaj pa naprej po lovkah .... VSE poloviti in jih strpati v zapor. Dajmo se malo spomniti kdo se je družil z njim....
To so nevladniki in "kulturniki". Taki, ki jim je treba zapreti pipico.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

Squirrel ::

Pa knjige bomo tudi zažgali?

Kako desnica diskreditira politicćne nasprotnike ali kako se Demokrati pripravljajo na prevzem kulture

1) Od prvega dne, ko sem prevzela vodenje Ministrstva za kulturo, sem se zavezala, da bom delovala načelno in ne bom podpirala morebitnih koruptivnih praks. Opozorjena sem bila, da to pomeni napade in da si moram zgraditi trdo kožo. A lobisti in korupcija v moj kabinet ni niso imeli vstopa. Od prvega dne sem zato tarča osebnih diskreditacij, političnih obračunavanj in podtikanj. Ko niso našli afer, so si jih začeli izmišljevati, in ob mojem imenu in imenu stranke Levica se je začel pojavljati Fotopub.

2) Prvič in edinkrat, ko sem govorila z Dušanom Smodejem, je bilo povsem na začetku mandata, 21. julija 2022, ko ga je na intervju nenapovedano poslal Mitja Čander (Beletrina). Na vabilu za intervju za portal Kulturnik, ki ga je upravljala Beletrina, je bil podpisan zgolj novinar Nejc Krevs. A se je kot snemalec pojavil tudi Dušan Smodej. V tem času se v javnosti še niso pojavljale obtožbe glede spolnega nasilja in nadlegovanja. Na portalu Kulturnik je bil intervju objavljen šele 11. avgusta 2022, ko je s Smodejem zaradi teh obtožb tudi (javno) Kulturnik (Beletrina) prekinil sodelovanje. Naključje?

3) Štiri leta se name osebno in na stranko Levica dnevno vrstijo napadi pod sloganom Fotopub s strani desnih medijev, politikov, kometatorjev in na socialnih omrežjih. Nedavno je nekdo s tem pripisom celo objavil posnetek iz trgovine, kjer sem bila s svojo hčerko in mamo. Vse z namenom, da se mene in stranko, ki jo vodim, očrni in izbriše iz političnega prostora.

4) Ob koncu mandata, ob otvoritvi slovenskega paviljona v sklopu 61. Beneškega bienala, so poskusili ponovno. Na več tednov vnaprej dogovorjenem delovnem kosilu z veleposlanikom in umetniki, ki predstavljajo Republiko Slovenijo, se je v restavraciji znašel Dušan Smodej. Naključje?
Prostor sem nemudoma zapustila. Ker sem solidarna z žrtvami spolnih napadov in ker gre za osebo, obtoženo kaznivih dejanj, ki je v tujini zavlačevala z začetekom postopka pred slovenskim sodiščem.

5) Desni mediji so o tem obveščeni in že ustvarjajo nov krog podtikanj in diskreditacij. Ravno pred prevzemom oblasti s strani Janeza Janše. Naključje?
6) Desni politiki takrat, ko nasprotujem zakonom, ki bodo uničili socialno državo, kot papige ponavljajo besedo Fotopub. S tem ne diskreditirajo le mene ali Levice, ampak v prvi vrsti pogumne žrtve spolnega nasilja, ki so spregovorile in si zaslužijo pravico na sodišču ter podporo in mir, da se soočijo s travmo.

7) Mitja Čander je ustanovni član Platforme sodelovanja Anžeta Logarja, iz katerih je zrastla stranka Demokrati Anžeta Logarja.
8)Na teh temeljih laži in diskreditacij bodoče desne vlade Janeza Janše, katere cilj je predvsem vse javno privatizirati, ljudi razdvajati in delati v prvi vrsti za kapital, kot lahko beremo v medijih, Demokrati, s katerimi je povezan Mitja Čander, prevzemajo resor kulture. Naključje?

- Asta Vrečko

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Squirrel ()

Okapi ::

FireSnake je izjavil:

Wow, pravnomočno:
https://siol.net/novice/slovenija/obtoz...
ŠE JE UPANJE!
.

Pravnomočna je obtožnice. Do pravnomočne obsodbe je še daleč in do takrat veljajo za nedolžne.

Squirrel je izjavil:

Pa knjige bomo tudi zažgali?

Levaki samo podtikat znajo. Tudi temu nedolžnemu gospodu, samo zato, ker je veren.

Squirrel ::

enavlaka ::

Tudi na RTV so objavili, sicer skrito med kroniko in ne na prvi strani
https://www.rtvslo.si/crna-kronika/obto...

endelin ::

Polovica Levice je bilo globoko v fotopubu. Nič ne bo epiloga. Logicno je tudi, da se bo napadalo vsakega ki si bo drznil preveč vtikati nos. In klasično preusmerjanje pozornosti na druge...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

PunkDude ::

enavlaka je izjavil:

Tudi na RTV so objavili, sicer skrito med kroniko in ne na prvi strani
https://www.rtvslo.si/crna-kronika/obto...

Ter seveda zaklenili komentarje.

endelin je izjavil:

Polovica Levice je bilo globoko v fotopubu. Nič ne bo epiloga. Logicno je tudi, da se bo napadalo vsakega ki si bo drznil preveč vtikati nos. In klasično preusmerjanje pozornosti na druge...

Glede na tole zadnjo novico meni daje malo upanja, da se to razhajka.
««
16 / 16
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Epstein - Bannon intervju (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
1076747 (2406) c3p0
»

Padec foruma Kiwi Farms (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
8421651 (17064) cias

Več podobnih tem