☰

» »

Afera slovenski Epstein (elita, zloraba mladoletnic, kulturniki)

Afera slovenski Epstein (elita, zloraba mladoletnic, kulturniki)

Temo vidijo: vsi
««
24 / 26
»»

harmonkar9 ::

PacificBlue je izjavil:

Za tak fail harmonkar9 bi te lahko izključili iz stranke.

Mislim, da je Utk kar dobro zadel levake (tako dobro, da sem najprej pomislil, da resno misli), čeprav levaki Gospoda Janšo obmetavajo z dosti gršimi izrazi, kot je "lump". Se pa pravi domoljubi z označbami Gospoda Janše ne moremo spustiti na levakarski nivo, četudi bi šlo samo za parodijo levakov.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

kuglvinkl je izjavil:

Esmeralda ni bila posneta po resničnih dogodkih, a zdej s podnapisi štekaš?

Sicer nisem gledal esmeralde, ampak če taka avtoriteta za poštenje, objetivnost, resnico, integriteto in žajfnice to pravi, potem se strinjam, res je in imaš prav.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

delavec44 ::

Ko smo ravno govorili o testih na droge. Tukaj je primer v praksi.

https://www.facebook.com/reel/281090600...

razor1911 ::

delavec44 je izjavil:

Tako, prav specificno test na alkohol pred vstopom v parlament, da bo vsak trenutek jasno, da nam usode ne krojijo skrokani ali nazgani ljudje, ki nerazsodno blebetajo neumnosti (Simoniti Uliti, se kar sam ponuja za primer).

Ce moras avtomobil voziti trezen, mar ni ustrezno pricakovati, da moras trezen voziti tudi drzavo, sploh po tem, ko vemo koliko nesrec povzroci opitost med voznjo vsako leto na slovenskih cestah?
Obstajata samo dve vrsti desničarjev: bogati in njim koristni idioti.

Preveri svoj bančni račun, da ugotoviš, v katero skupino spadaš.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: razor1911 ()

primoz4p ::

delavec44 je izjavil:

Tukaj pa je podpisana in notarsko overjena izjava Dušana Josipa Smodeja
https://drive.google.com/file/d/1IYh079...

Običajno to pomeni, da je idenditeta podpisnika preverjena. Ne pomeni pa preverjenosti izjave ...

PROTEINSKI ::

Malo se je razbremenil, kot pravi, ampak sedel bo pa sam v kehi, tudi če našteje vse, ki kadijo travco.

Zgodovina sprememb…

PROTEINSKI je izjavil:

Malo se je razbremenil, kot pravi, ampak sedel bo pa sam in milo bo tudi sam pobiral, to naj mu bo jasno že vnaprej. Vemo, da ima vsak človek svoje napake, ampak to še ne pomeni, da je vsak človek pederfil. Je pa smešno, da bi ujeli nekoga s 5 tonami kokaina in bi povedal sebi v bran, da ima nekaj za kriminaliste, in sicer, da sosedov Marjan pa kadi travco tu in tam.

Pa še plačal bo Luki za obrekovanje ...

Blaž Kovačič Mlinar
G. Mesec lahko vloži zasebno kazensko tožbo (npr. zaradi KD obrekovanja) zoper g. Smodeja, pa se bo lahko vse to razčistilo v kazenskem postopku, v katerem mora kazensko sodišče vedno ugotoviti materialno resnico.

V slovenski zakonodaji velja osnovno pravilo: Samo uživanje (konzumacija) drog ali alkohola samo po sebi ni ne prekršek ne kaznivo dejanje. Država pravno ne kaznuje posameznika zgolj zato, ker je v svoje telo vnesel substanco. Treba je zapret pederfila zaradi ponovitvene nevarnosti in to je vse kar šteje.

Ja to že, ampak hipotetično, če bi nek minister vzel kokain, ga bi, hipotetično, moral nekje dobit, in hipotetično ga bi zelo verjetno kupil ali dobil v dar, in potem bi bilo hipotetično strašno nerodno, če bi hipotetično minister vedel, da nekdo dila, in ga bi hipotetično ne prijavil za to, ali pa še bolj nerodno, če ga hipotetično bi prijavil. Enako bi hipotetično bilo nerodno, če bi ali ne bi prijavil tistega, ki mu je hipotetično podaril kokain, ker da hipotetično nekdo podarja ministru kokain tudi ni kar tako. Hipotetično.

Zgodovina sprememb…

no comment ::

Utk je izjavil:

Ja to že, ampak hipotetično, če bi nek minister vzel kokain, ga bi, hipotetično, moral nekje dobit, in hipotetično ga bi zelo verjetno kupil ali dobil v dar, in potem bi bilo hipotetično strašno nerodno, če bi hipotetično minister vedel, da nekdo dila, in ga bi hipotetično ne prijavil za to, ali pa še bolj nerodno, če ga hipotetično bi prijavil. Enako bi hipotetično bilo nerodno, če bi ali ne bi prijavil tistega, ki mu je hipotetično podaril kokain, ker da hipotetično nekdo podarja ministru kokain tudi ni kar tako. Hipotetično.

Torej, katerega ministra bomo najprej testirali?

Koga bi testirali na podlagi katerega zakona in razloga?

A živimo v neki diktaturi, kjer se lahko kdorkoli kadarkoli spomne in vleti policija in te testira na karkoli se nekdo spomne?

primoz4p je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Tukaj pa je podpisana in notarsko overjena izjava Dušana Josipa Smodeja
https://drive.google.com/file/d/1IYh079...

Običajno to pomeni, da je idenditeta podpisnika preverjena. Ne pomeni pa preverjenosti izjave ...

Kot domoljubnemu inženirju prava se mi zdi zelo pomembno, da se je Smolej odločil tudi uradno zapisati resni.co, da se potrdi njegova identiteta in da bodo levaki nehali lagati, da je intervju na domoljubnem mediju info360 bil lažen in generiran z umetno intelegenco in da tisto ni bil Smolej. Malo sem edino razočaran, da niso na Info360 tega istega intervjuja dali tudi pregledati strokovnjaku za umetno intelegenco, tako kot so dali preverjati šokantno neverjetno nevarni posnetek z lučkami v avtu. To je prava zavezanost resnici, ne pa tisti urinski test mesečnika.

Pa vendar se mi zdi podcenjevalno in zavrženo, da me danes večina tistih, ki so me do nedavnega naslavljali z besedo "prijatelj", želi izbrisati iz spomina in se distancirati od mene. Enako so počeli sami. Kdor je brez greha, naj prvi vrže kamen.

Taki so levaki, zelo slabi prijatelji! Od ubogega Smoleja so se distancirali zaradi drog in zabav, na katerih ni bilo seksa (in ne zaradi česa tretjega), sami pa niso nedolžni, tako kot npr. mi domoljubi.

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

A živimo v neki diktaturi, kjer se lahko kdorkoli kadarkoli spomne in vleti policija in te testira na karkoli se nekdo spomne?

Seveda ne. Lahko pa Jančiči in Utkji pritisnete na ministra in ga tako zvlečete v kak dunajski laboratorij.

Torej, s kom bi začeli? Jaz bi začel z Vrtovcem. Ta tip daje vtis kot da je konkretno nabliskan večino časa...

Začni, ne vem kdo ti brani.

Kaj, nič več te ne zanima kaj jemlje random minister? Samo za (ne)random poslance te zanima?

Me lahko citiraš kje sem napisal da me za katergakoli zanima ali briga?

no comment je izjavil:

Kaj, nič več te ne zanima kaj jemlje random minister? Samo za (ne)random poslance te zanima?

Utk je izjavil:

Pravih domoljubov ne samo, da nas ne zanima, kaj jemlje gospod Vrtovec, ampak prav aktivno ne želimo vedeti, ker bi bilo to kršenje zasebnosti in antisemitizem. Enako za gospoda Stevanoviča in poslance Resni.com.

Utk je izjavil:

Res je. Tebe zanima kdo je kdaj šel mimo koga. In, kaj vse lahko hipotetično napletemo iz takega "srečanja".

Za katerega ministra bi najraje imel tracking?

joez7 ::

V OBIju majo vse tri barve naprodaj- oranžno, rdečo in modro. Uporaba pa po zakonu.
Sem mali provokator, po potrebi diktator, dvomim v vse in nič ne vem.
Marsikdaj se motim, zato prosim me popravi.

Esdeesovci in njihove podstranke torej rumeno, Levica in SD rdečo. Za Resnipikaco pa naj Policija pove kakšne uporabljajo.

nejc_nejc ::

stvar je enostavna
ZAKONODAJNI REFERNDUM
za nakljucno testiranje na vse droge

ajde 8x na leto za vse parlamentarce ter vse ljudj v vladi, vkljucno s sekretarji.

PROTEINSKI je izjavil:

V slovenski zakonodaji velja osnovno pravilo: Samo uživanje (konzumacija) drog ali alkohola samo po sebi ni ne prekršek ne kaznivo dejanje. Država pravno ne kaznuje posameznika zgolj zato, ker je v svoje telo vnesel substanco. Treba je zapret pederfila zaradi ponovitvene nevarnosti in to je vse kar šteje.

Politik živi oziroma naj bi živel od dobrega imena.
Mijić naprimer ni bil (še) obsojen; nedolžen dokler sodišče ne odloči drugače. Pa vendar je bil izvoljen za poslanca, ker je nekdo pravzaprav mnogo njih skrbelo za njegovo dobro ime, tako da njegovi posli niso zagledali luč sveta. Ps. kdo je bil minister za delo v tem času, ko je Mijić kršil delovnopravno zakonodajo (saj jo je ali ni storil ne prekrška če že ne kaznivega dejanja?).
Dule blati dobro ime Luke, Aste, Levice, Petre, Svobode, ...
Luka kandidira za ljubljanskega župana. To blatenje je lahko vzrok njegove neizvolitve ...
Naj vloži zasebno kazensko tožbo, da bo dobil vsaj odškodnino ...
https://x.com/KovacicMlinar/status/2101...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: primoz4p ()

Realno Mesca ne bo volil (več) nihče, ki ga zelo moti kokain, droga, itd. Ampak tu ne bo neke razlike, ker ga najbrž že tudi do zdaj ni.

Mijića pa bo volil vsak, ki ga zelo ne moti brezplačno delo delavcev, tako kot do sedaj.

Mijića ne bo volil več nihče, ampak on niti ne bo kandidiral (več).

Jaz bi ga volil, če bi se pridružil najbolj domoljubni slovenski stranki. V Resni.ci pa njegovi potenciali res.ni.so izkoriščeni in je glas zanj tvegan. Če ostane pri Stevanoviču, bom verjetno naslednjič volil Gospoda Janšo, prvič po letu 2026.

Squirrel ::

Utk je izjavil:

Realno Mesca ne bo volil (več) nihče, ki ga zelo moti kokain, droga, itd. Ampak tu ne bo neke razlike, ker ga najbrž že tudi do zdaj ni.

Realno, kot večino časa, produciraš smeti. Škoda. Ker ko tako v neko debato aktivno nanizaš 30% cele vsebine, pomeni 30% smeti. Zakaj ne bi mogel Mesca voliti nekdo, ki ga moti kokain. Ajde, da te slišim. Kaj ima Mesec s kokainom in zakaj ga ne bi mogel voliti nekdo, ki se mu ta reč upira?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Squirrel ()

enavlaka ::

Mesec na kokainu je manjši problem, kakor Stevanovič na piru

Utk je izjavil:

Verjetno res.
Ampak ne razumem, zakaj si tako proti tem, da Luka vloži kazensko tožbo proti Smodeju zaradi obrekovanja.
Če noče gora k Mohamedu, naj gre Mohamed h gori, pravi pregovor.
Aplicirano na Fotopub; če noče sodišče obsoditi Smodeja zaradi posiljevanja pa ga naj vsaj najprej za obrekovanje, da se zaščiti žrtve. Morda bo potem stekel tudi primarni proces.
Al Capone, ameriški mafijski šef, je bil obsojen davčne utaje, umori pa ...

Squirrel je izjavil:

Utk je izjavil:

Realno, kot večino časa, produciraš smeti. Škoda. Ker ko tako v neko debato aktivno nanizaš 30% cele vsebine, pomeni 30% smeti. Zakaj ne bi mogel Mesca voliti nekdo, ki ga moti kokain. Ajde, da te slišim. Kaj ima Mesec s kokainom in zakaj ga ne bi mogel voliti nekdo, ki se mu ta reč upira?

Ker ko mora politik enkrat dokazovat, da ni na kokainu, je stvar že odločena (kar se tega tiče).
Zakaj recimo Hana nihče ne poziva na test na droge, ali pa Šarca? Ok, tema dvema bi lahko dali pihat, ampak realno tudi nekdo, ki resno sovraži alkoholike, ne bo volil Hana. Pa to ne pomeni, da je alkoholik, samo pač tak sloves si je prislužil. Upravičeno ali ne, who gives a fuck?

Za nekoga (ne)volit ne rabiš odločbe sodišča, da je nekaj naredil ali pa ne naredil.

Ampak ne razumem, zakaj si tako proti tem, da Luka vloži kazensko tožbo proti Smodeju zaradi obrekovanja.

Me lahko citiraš kje sem napisal da sem proti čemu takemu?
Na zadnjih 2 straneh ste me "obtožili" vsaj petih stvari za katere sem prosil za citat, pa nisem dobil še niti enega.
Počasi vas imam poln k**.

Če kaj, sem velikokrat napisal, da upam da bojo tožili. Mesec Smodeja, TinaG tisto poslanko, itd. Ker to bi bil šov, ne pa neka brezvezna kmetija na poptv.

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Če kaj, sem velikokrat napisal, da upam da bojo tožili. Mesec Smodeja, TinaG tisto poslanko, itd. Ker to bi bil šov, ne pa neka brezvezna kmetija na poptv.

Vam levakom je morda šov, ko se levakarsko krivosodje spravlja na domoljube in domoljubne medije, pravi domoljubi pa vemo, da so te tožbe škodljive za slovensko domoljubje in svobodo govora.

Poleg tega pa rahlo dvomim v tvojo sposobnost napovedovanja dobrega šova:

Utk je izjavil:

Tega roasta pod 4. sploh ni bilo. Niso povedali niti 10% vsega kar je bilo narobe z njegovo dolgotrajno oskrbo.

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Na zadnjih 2 straneh ste me "obtožili" vsaj petih stvari za katere sem prosil za citat, pa nisem dobil še niti enega.
Počasi vas imam poln k**.

Ko mora komentator na forumu dokazovati, da nečesa ni napisal, je stvar že odločena, to je podobno kot pri politikih

Utk je izjavil:

ko mora politik enkrat dokazovat, da ni na kokainu, je stvar že odločena (kar se tega tiče)

Lahko se pa tolažiš, da nisi tako velika žrtev tega foruma kot mi domoljubi, še posebej Firesnake.

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Squirrel je izjavil:

Utk je izjavil:

Ker ko mora politik enkrat dokazovat, da ni na kokainu, je stvar že odločena (kar se tega tiče).

Odločena je v preveliki želji zakrklega desničarja, kakor si ti. Ampak ti itak nisi faktor. Oz. si faktor toliko, da v tvoji lastni demagogiji rečem, da podpiraš pedofila in posiljevalca.
To je namreč diskurz kot se ga greš ti. Ne zanima te kaj je res in kaj ne, dokler pedofil in posiljevalc služi tvoji desničarski sprevrženosti, boš sprejel in naokoli širil vse.

Še enkrat te vprašam. Zakaj ne bi mogel Mesca voliti nekdo, ki ga moti kokain. Ajde, da te slišim. Kaj ima Mesec s kokainom in zakaj ga ne bi mogel voliti nekdo, ki se mu ta reč upira? Veš mogoče za kakšen konkreten, nedvoumen primer, ko bi jemal kokain? Ali pa promoviral jemanje kokaina?

Zgodovina sprememb…

MrStein ::

Bomo videli na volitvah.

Zdaj pa nazaj na temo?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Nazaj? Kaj pa lučke?!!

Utk je izjavil:

Resnica je trenutno že izven parlamenta. Do naslednjih volitev pa bodo tam nekje pri Erjavcu na 0.25%. Četrt odstotka.

Legon ::

Utk je izjavil:

Zato je boljse, da kar na besedo verjamemo random perverznezem, ce le je skladno z politicno agendo, kaj?

Squirrel je izjavil:

Še enkrat te vprašam. Zakaj ne bi mogel Mesca voliti nekdo, ki ga moti kokain.

Sej ti je povedal. Ko se mora Mesec enkrat pred Jančiči zagovarjat glede kokaina, je to fertik.

Se pa lahko, če gre za kult, obrne tudi drugače. Verovanje v mitološko bitje se zgolj okrepi. Esdeesovci bi to morali vedeti.

No, saj kakšen dokumentiran primer politikov, ki bi jemali kokain pa vendarle imamo, če se spomnite "SDS - afera Snegec".

A je bil Utk takrat tudi tako aktiven v prepričevanju, da se SDS-a ne voli? Ko je imel dejansko dokaze, da člani trenutno vladne stranke, večje število teh, snifajo kokakin?

https://www.zurnal24.si/slovenija/andre...

Zgodovina sprememb…

Tisto niso bili politiki. To je bil SDS Jugend. Za te celo verjamem, da jim malo drog prej koristi kot škodi (kokain jim sicer škodi, ampak kaka druga droga bi jim pa lahko rahlo zapigala plašnice navzven...)

SDS ni pa niti trznila z očesom, ko so imeli šefa obsojenega (kar je vseeno malo več kot natolcevanje nekih "novinarjev") jemanja podkupnin. Verovanje se je zgolj okrepilo. Takrat niso esdeesovci nič modrovali, da ko stvar pride tako daleč si... fertik.

Pač... kult.

joez7 ::

Modra https://www.mcenter.si/rotacijske-in-st...
oranžna https://www.mcenter.si/rotacijske-in-st...
rdeča https://www.elektrospoji.si/izdelki/opr...
ni da ni - se pa različne luči uporabljajo tudi v industriji - ne sam na cesti
Vse skupaj pa vzet za šalo - da ne bo preveč pritiska ;)
Sem mali provokator, po potrebi diktator, dvomim v vse in nič ne vem.
Marsikdaj se motim, zato prosim me popravi.

harmonkar9 je izjavil:

Jaz bi ga volil, če bi se pridružil najbolj domoljubni slovenski stranki. V Resni.ci pa njegovi potenciali res.ni.so izkoriščeni in je glas zanj tvegan. Če ostane pri Stevanoviču, bom verjetno naslednjič volil Gospoda Janšo, prvič po letu 2026.

Zakaj bi najbolj poštena domoljubna stranka želela sprejeti takšnega člana? Kaj sedaj neke neumnosti pišeš. Naš vodja ni naiven. Kot sam dobro veš.

no comment je izjavil:

Tisto niso bili politiki. To je bil SDS Jugend. Za te celo verjamem, da jim malo drog prej koristi kot škodi (kokain jim sicer škodi, ampak kaka druga droga bi jim pa lahko rahlo zapigala plašnice navzven...)

SDS ni pa niti trznila z očesom, ko so imeli šefa obsojenega (kar je vseeno malo več kot natolcevanje nekih "novinarjev") jemanja podkupnin. Verovanje se je zgolj okrepilo. Takrat niso esdeesovci nič modrovali, da ko stvar pride tako daleč si... fertik.

Pač... kult.

Si ti trznil, ko so obsodbo razveljavili?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

delavec44 je izjavil:

Se ne spomnim, ampak pri meni to ne spremeni ničesar. Ne bi volil teh likov, če jemljejo podkupnine ali pa ne.

no comment je izjavil:

Squirrel je izjavil:

Še enkrat te vprašam. Zakaj ne bi mogel Mesca voliti nekdo, ki ga moti kokain.

Sej ti je povedal. Ko se mora Mesec enkrat pred Jančiči zagovarjat glede kokaina, je to fertik.

Se pa lahko, če gre za kult, obrne tudi drugače. Verovanje v mitološko bitje se zgolj okrepi. Esdeesovci bi to morali vedeti.

Res ne razumem kako se temu sploh čudite.
Janša tudi nazadnje ni bil dokončno obsojen zarad patrie niti ne bo zarad blackcuba, pa ga boste zarad tega kar volili?
Ko kupujete avto vam mora nekdo črno na belem z odločbo sodišča dokazat, da je neka znamka zanič in ni za kupit?
Ko nekaj pridobi tak sloves da je to sploh pod vprašajam, se normalnim ljudem to zameri in je glede tega konec. Nisem rekel da ne bo več nihče volil Mesca, niti da je jemal kokain, niti da bo imelo nek velik vpliv na lokalnih volitvah, samo sem rekel da nekdo, ki je zelo proti koki, se bo izognil Mescu. Meni je recimo vseeno, če ga bi volil prej, ga bi še naprej, po moje bi itak morali vse droge legalizirat.

Zgodovina sprememb…

Stane2 ::

Ja, ampak nisi povedal zakaj. Če daš neko pavšalno trditev, ki mimogrede, zveni brezvezno, iz riti potegnjeno, jo vsaj obrazloži.
Zakaj ne bi mogel Mesca voliti nekdo, ki je proti kokainu. Ajde, da te slišim. Kaj ima Mesec s kokainom in zakaj ga ne bi mogel voliti nekdo, ki se mu ta reč upira? Veš mogoče za kakšen konkreten, nedvoumen primer, ko bi jemal kokain? Ali pa promoviral jemanje kokaina?

Recimo da se zdajle najde nek random lik, po možnosti kriminalc in pedofil ter izjavi za tednik Lady, da so tvoji na kokainu. Boš naokoli govoril enako? Teh se pa zdaj ne voli. Ker zakaj? Ali pa pedofilu in posiljevalcu verjameš samo takrat, ko reče, da je videl, kako je Luka scal za vogalom? Ker pač LUKA!

Zgodovina sprememb…

delavec44 je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Zakaj bi najbolj poštena domoljubna stranka želela sprejeti takšnega člana? Kaj sedaj neke neumnosti pišeš. Naš vodja ni naiven. Kot sam dobro veš.

Levak, prosim. Se vidi, da nimaš pojma o najbolj domoljubni stranki. Zakaj Gospod Janša kot uspešen domoljub ne bi hotel sodelovati z uspešnimi domoljubnimi podjetniki?

Gospod Snežič pri obetavnih domoljubnih projektih z gospodom Miličem

Zgodovina sprememb…

no comment je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Se ne spomnim, ampak pri meni to ne spremeni ničesar. Ne bi volil teh likov, če jemljejo podkupnine ali pa ne.

Vidiš, kaj naredi ena kriva obtožba.

harmonkar9 je izjavil:

Levak, prosim. Se vidi, da nimaš pojma o najbolj domoljubni stranki. Zakaj Gospod Janša kot uspešen domoljub ne bi hotel sodelovati z uspešnimi domoljubnimi podjetniki?

Kje ti vidiš uspešnega podjetnika pri Mijiču? Sami dolgovi, še za prispevke nima.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

Squirrel je izjavil:

Ja, ampak nisi povedal zakaj. Če daš neko pavšalno trditev, ki mimogrede, zveni brezvezno, iz riti potegnjeno, jo vsaj obrazloži.
Zakaj ne bi mogel Mesca voliti nekdo, ki je proti kokainu. Ajde, da te slišim. Kaj ima Mesec s kokainom in zakaj ga ne bi mogel voliti nekdo, ki se mu ta reč upira? Veš mogoče za kakšen konkreten, nedvoumen primer, ko bi jemal kokain? Ali pa promoviral jemanje kokaina?

Mislim da sem to razložil, komu ni jasno mu niti nikoli ne bo.

Recimo da se zdajle najde nek random lik, po možnosti kriminalc in pedofil ter izjavi za tednik Lady, da so tvoji na kokainu. Boš naokoli govoril enako? Teh se pa zdaj ne voli. Ker zakaj? Ali pa pedofilu in posiljevalcu verjameš samo takrat, ko reče, da je videl, kako je Luka scal za vogalom? Ker pač LUKA!

Da se teh ne voli praviš ti, meni je vseeno. Ampak hipotetično, če bi imel kaj proti, ne, zarad enga kriminalca ne bi nekoga ne volil, ampak če smo malo iskreni, nihče ni bil šokiran da je Smodej to izjavil za Mesca. Kako to?

Zato, ker je nepomembno. Da je Smodej nekaj za nekoga izjavil. Kot tudi ni bil nihče presenečen, da ste desni ekstremisti to vzeli kot vroče žemljice ob čemer nenadoma Smodej in njegova dejanja niso bila več pomembna, pomembna je bila samo ena izjava o nekom iz Levice.

Še vedno nisi povedal nič konkretnega. Zakaj ne bi mogel Mesca voliti nekdo, ki je proti kokainu. Ajde, da te slišim. Kaj ima Mesec s kokainom in zakaj ga ne bi mogel voliti nekdo, ki se mu ta reč upira? Veš mogoče za kakšen konkreten, nedvoumen primer, ko bi jemal kokain? Ali pa promoviral jemanje kokaina?

Daj zjasni se že no.
««
24 / 26
»»