Forum » Loža » RFID denarnica
RFID denarnica
nekineki592 ::
Zdravo,
malo sem naveličan starih velikih denarnih in si ogledujem razne nove minimalistične, npr. tole in kaj podobnega.
Zanima me, kaj uporabljate ostali? Potreboval bi za max 6 kartic, kakšen kovanec in bankovec. Ta na linku je 10 - 15 €, obstajajo pa tudi take okoli 100 €. To res ne bi dajal. Tja do 20, 25 € bi še šlo.
Zadevo pa bi prej seveda rad poskusil v živo. Ne bi rad naročal na pamet. Ali obstaja kakšna trgovina na relaciji Kranj - Ljubljana, ki ima to ponudbo in ne le kakšno denarnico?
Hvala.
malo sem naveličan starih velikih denarnih in si ogledujem razne nove minimalistične, npr. tole in kaj podobnega.
Zanima me, kaj uporabljate ostali? Potreboval bi za max 6 kartic, kakšen kovanec in bankovec. Ta na linku je 10 - 15 €, obstajajo pa tudi take okoli 100 €. To res ne bi dajal. Tja do 20, 25 € bi še šlo.
Zadevo pa bi prej seveda rad poskusil v živo. Ne bi rad naročal na pamet. Ali obstaja kakšna trgovina na relaciji Kranj - Ljubljana, ki ima to ponudbo in ne le kakšno denarnico?
Hvala.
ales85 ::
Jaz uporabljam taksno ze 3 leta, zelo zadovoljen. Notri spravim 6 kartic v ta "izvlecni" mehanizem in se 4-5 v predalcke. Moja nima prostora za kovance, ampak me ne moti. Zraven pa se kaksnih 300 eur, mesano po 50/20/10.
Ne grem vec na klasiko.
Ne grem vec na klasiko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | moška denarnica (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 73184 (1119) | Gagatronix |
» | Vprašanje glede kartice vozniškega dovoljenjaOddelek: Na cesti | 2043 (1867) | jype |
» | Nova moda mobilnih telefonov je tankost (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 19655 (16363) | GGGGG |
» | Fun card 6 programator?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1456 (1080) | cewapcic |
» | SDHC kartica za Canon SX10isOddelek: Pomoč in nasveti | 2684 (2631) | NavadniNimda |