Forum » Loža » Novi hladilnik
Novi hladilnik
bigbada ::
Kupili smo novi "ameriški tip" hladilnika/zmrzovalnika.
Vse top super deluje edino zanima me, sedaj ko sem ga vklopil so stranice na hladilniku kar malo tople. Je to normalno? To bo vedno tako ali se potem ko pride do temperature umiri?
Koliko imate nastavljene temperature? Jaz sem pustil normalno default.. torej 4 hladilnik pa minus 18 zmrzovalnik
Vse top super deluje edino zanima me, sedaj ko sem ga vklopil so stranice na hladilniku kar malo tople. Je to normalno? To bo vedno tako ali se potem ko pride do temperature umiri?
Koliko imate nastavljene temperature? Jaz sem pustil normalno default.. torej 4 hladilnik pa minus 18 zmrzovalnik
koyotee ::
Itak da se greje če bi rad da hladi.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Voss ::
Kupili smo novi "ameriški tip" hladilnika/zmrzovalnika.
To je zelo verjetno zaradi nofrost tehnologije. Pri meni je isto.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Voss ()
6151 ::
2 stopinji hladilnik, -18 zmrzovalnik
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB
z3ro ::
Stranice bojo tople dokler ne ohladi na nastavljene temperature..tako je bilo tudi pri mojem pred kratkim kupljenem. Sedaj sicer niso hladne ampak tako tople kot takrat pa tudi ne. Sam imam nastavljeno na -19 zamrzovalnik in 4 hladilnik.
Gagatronix ::
A to imate tako velike druzine, ali samo polnite hladilnik/zmrzovalnik na dolge proge, da je potreba po ameriskem stilu hladilnika ?
Ni misljeno kot zajebancija, iskreno me zanima.
Ni misljeno kot zajebancija, iskreno me zanima.
z3ro ::
Saj na 140x200 postelji tudi lahko spita dva ampak na 200x200 se spi pa še bolj na komot
Midva (+ 1 majhen otrok) sva prej imela manjsi vgradni hladilnik v katerem je bilo pogosto kaj natlačeno, potem sva misla vzet en večji kombinirani prostostoječ hladilnik, na koncu pa sva se odločla za ameriškega. Ogromno prostora ampak še vedno se zgodi da je nabito poln..predvsem zaradi mame/tašče, ki seveda ne vedo kaj pomeni ne rabim, imamo še dovolj
Midva (+ 1 majhen otrok) sva prej imela manjsi vgradni hladilnik v katerem je bilo pogosto kaj natlačeno, potem sva misla vzet en večji kombinirani prostostoječ hladilnik, na koncu pa sva se odločla za ameriškega. Ogromno prostora ampak še vedno se zgodi da je nabito poln..predvsem zaradi mame/tašče, ki seveda ne vedo kaj pomeni ne rabim, imamo še dovolj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Glasno brnenje novega hladilnika BoschOddelek: Loža | 4353 (4006) | RedDrake |
» | Hladilnik z zamrzovalnikomOddelek: Loža | 5955 (5341) | matobeli |
» | Izdelava ledu (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 8312 (7108) | Magic1 |
» | Hlajenje zraka v računalniku s kompresorjem od hladilnika???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1268 (1138) | MI_KO |
» | Problem!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1190 (1062) | Stripy |