» »

Linux & modem (Conexant HSF)

Linux & modem (Conexant HSF)

log2 ::

Za nov PC sem kupil tudi nov PCI modem (ISA slotov na novih ploščah žal ni več tako da sem moral starega USR56 za večno uskladiščiti :'( ). Na www.linmodem.org gledam za driverje in jih seveda najdem (http://www.linuxant.com/drivers/) vendar z omejitvijo -> driver podpira max 14 kbps (razen če si pripravljen odšteti nekaj $;( ). A mogoče obstaja kaka alternativa ?

.:Toto:. ::

Heh, to bi tudi mene zanimalo. Doticni modem imam na prenosniku. Zal pa se nisem prisel tako dalec, ker moram prvo se kup bolj pomemmbnih stvari vzpostavit. Kolikor sem bral izkusnje drugih, so vsi veselo oznalnili, da so si potegnili te prekompejlirane drajverje in so veseli da delajo. Nihce pa se ni pritozil nad omejitvijo. Ali dejansko spolh ta omejitev drzi? Log2, sporoci rezultate!

Frgazor ::

conexant hcf dela brez tezav v debianu, za hsf pa zal ne vem.

log2 ::

Rešitev:

ftp.join.uni-muenster.de/pub/mirrors/gentoo.org/gentoo/distfiles/hsflinmodem-5.03.27lnxtbeta03042700.tar.gz

Zgleda da je to še driver iz časov ko še niso rabili $$. (Po datumu nekje tam iz začetka leta).

Če uporabljaš free driverje z www.linuxant.com preverjeno dela samo na 14 kbps (:( ).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: log2 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Alternativni OS najbližji M$

Oddelek: Operacijski sistemi
292229 (1280) DOOM_er
»

Modem v Linuxu

Oddelek: Operacijski sistemi