Forum » Operacijski sistemi » Nastavitve v Win2k.
Nastavitve v Win2k.
Alex- ::
Ok nikakor mi ne rata, pa sm reku da bom kr tuki vprašu.
1.Nastavleno mam resolucijo 1024/768 problem je pa v tem, da mi na nekaterih straneh prikazuje fonte k da bi biu na 800x600 torej velike! Pa ni problem na strani k se to sm men dogaja. V čem je problem?
2.Nekatere zadeve se mi po reseteranju compa pržgejo, k se nekak ne bi smele. Recimo Kazaa lite me zdejle najbolj mot. Mam vse nastavlen v njenih nastavitvah nej se ne odpera na štaru ampak morm vseen vsakič okn zaperat ker se vseen odpre. (dont get me wrong jo uporablam) sm najeda da se vsakič okn odpre.
3.Še ena stvar... mal manj pomembna sm vseen.K daš bližnjice v v IE majo kakšne strani svoje ikonce in lepo zgleda pa tut lažje razločš. No men k jo dam prvič dela. Sm k reseteram IE mi pa vse ikonce zamenja z dull in boring modrim e-jem. Kakšna ideja?
Pa še kej bi se najdl. Mogoče kdaj drugič
Hvala za odgovore.
1.Nastavleno mam resolucijo 1024/768 problem je pa v tem, da mi na nekaterih straneh prikazuje fonte k da bi biu na 800x600 torej velike! Pa ni problem na strani k se to sm men dogaja. V čem je problem?
2.Nekatere zadeve se mi po reseteranju compa pržgejo, k se nekak ne bi smele. Recimo Kazaa lite me zdejle najbolj mot. Mam vse nastavlen v njenih nastavitvah nej se ne odpera na štaru ampak morm vseen vsakič okn zaperat ker se vseen odpre. (dont get me wrong jo uporablam) sm najeda da se vsakič okn odpre.
3.Še ena stvar... mal manj pomembna sm vseen.K daš bližnjice v v IE majo kakšne strani svoje ikonce in lepo zgleda pa tut lažje razločš. No men k jo dam prvič dela. Sm k reseteram IE mi pa vse ikonce zamenja z dull in boring modrim e-jem. Kakšna ideja?
Pa še kej bi se najdl. Mogoče kdaj drugič
Hvala za odgovore.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
ERGY ::
Glede kaze, pejd v RUN/ZAZENI>MSCONFIG>STARTUP> "najdes kazo in jo odklukas z menija">zapres >sejvas>restart
To je vse kar ti lahko povem.
LP ERGY
To je vse kar ti lahko povem.
LP ERGY
ToniT ::
@ERGY: Win2k nima msconfig!!!
Start->run->regedit
Poišči ključ
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
oz. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
in HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx
Tam pošči programe, ki ti niso všeč in jih pobriši!
Regedit uporabljaš na lastno odgovornost!!
Start->run->regedit
Poišči ključ
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
oz. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
in HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx
Tam pošči programe, ki ti niso všeč in jih pobriši!
Regedit uporabljaš na lastno odgovornost!!
Alex- ::
Hvala ToniT.
Sej sm vedu da je nekje v regeditu sm poti nism vedu. Search me pa neki zajebaval
Problem kazaa rešen. Ostala dva ostajata :D
Sm pa najdu še enga. Gre za IE.
Ko se povežem na net (adsl) se mi avtomatsko zravn odpre še IE okn. Sm ta je mal čudn. Not so shranjene vse default nastavitve. (default vrstice bližnjic etc) in ne kolkr bi mogu bit. Sej če potem normalno odprem IE okn je vse v redu sm ta ta pru je čudn. Any thoughts?
I feel like a newb asking this kind of questions but Its making me crazy because things dont work like they should
Sej sm vedu da je nekje v regeditu sm poti nism vedu. Search me pa neki zajebaval
Problem kazaa rešen. Ostala dva ostajata :D
Sm pa najdu še enga. Gre za IE.
Ko se povežem na net (adsl) se mi avtomatsko zravn odpre še IE okn. Sm ta je mal čudn. Not so shranjene vse default nastavitve. (default vrstice bližnjic etc) in ne kolkr bi mogu bit. Sej če potem normalno odprem IE okn je vse v redu sm ta ta pru je čudn. Any thoughts?
I feel like a newb asking this kind of questions but Its making me crazy because things dont work like they should
pirx ::
1) View -> Text Size -> Medium; pa bo :)
3) pri meni je tud tako, dont know why, se ne sekiram sploh
4) Zaženi Ad-Aware in Spybot Search & Destroy, mogoče so še to kakšne sledi spywarea
3) pri meni je tud tako, dont know why, se ne sekiram sploh
4) Zaženi Ad-Aware in Spybot Search & Destroy, mogoče so še to kakšne sledi spywarea
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Undo za ComboFixOddelek: Pomoč in nasveti | 1740 (1505) | MrStein |
» | Virus!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1301 (1084) | kuglvinkl |
» | Zagon nekaterih programov ob startu windowsov!Oddelek: Operacijski sistemi | 1918 (1761) | b4d |
» | Vklop povezave?Oddelek: Programska oprema | 1016 (926) | alesrosina |
» | Kje je startup v win2k, pa ne tisti običajniOddelek: Programska oprema | 1386 (1219) | YouR MaMa |