» »

Paysafe kartica čas dostave

Paysafe kartica čas dostave

Laki_ laik ::

Zanima me le a je kdo čakal paysafe kartico 2 meseca da mu jo dostavijo pa je še ni bilo.Namreč 30.5 je bila kao kartica odposlana (dobil sem mail z obvestilom) v aplikaciji pa je pisalo datum dostave od 22 do 29.6 danes jer pa 3.8 pa kartice šer vedno ni.Ko pišem na podporo je njihov odgovor le da je covid 19 in se čas dostave podaljša in da naj preverim podatke ( naslov) če so pravilni. Kako ne bi bili pravilni če je to že moja 2 kartica.
Je kdo imel še isti problem?
Hvala
Lp

AndrejS ::

PSC je ponavadi v digitalni obliki in jo takoj dobiš. Jaz ne vem kje si te ti to naročil. WTF

AndrejS je izjavil:

PSC je ponavadi v digitalni obliki in jo takoj dobiš. Jaz ne vem kje si te ti to naročil. WTF

Ne govorim o digitalni ampak o fizični kartici.

slivovka ::

To ni nič nenavadnega in se na to privadi za v bodoče.Jaz sem lani čakal kartico polne 4 mesece.

MajorM ::

PSC so po moje en tak nateg. Sem pred leti kupil nekaj kod na Petrolu (ne vem zakaj nisi raje to izbral). Potem pa čez nekaj mesec ugotovil, da si barabini vsak mesec sami dol potegnejo dobropis.
Torej...ko bo zapravljal denar ga zapravi vsega.

V-i-p ::

Zanimivo. Sam imam Paysafe mastercard (fizično) že leta pa ni nobenih problemov in raznih "dolpotegov". Kartica je prišla v ene dveh tednih, tudi vse naslednje, samo 10€ moraš imet na računu, da ti odbijejo za novo.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

čunga lunga ::

V-i-p je izjavil:

Zanimivo. Sam imam Paysafe mastercard (fizično) že leta pa ni nobenih problemov in raznih "dolpotegov". Kartica je prišla v ene dveh tednih, tudi vse naslednje, samo 10€ moraš imet na računu, da ti odbijejo za novo.

Drži, popolnoma enake izkušnje do sedaj, razen letos.

OP, si že dobil ? Jaz sem jo danes. Imel sem podobne datume dostave kot jih omenjaš.

čunga lunga: hvala za info, jaz imam novo v decembru in bo zamik očitno. OP: sporoči prosim kdaj jo dobiš.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

MajorM ::

čunga lunga je izjavil:

V-i-p je izjavil:

OP, si že dobil ? Jaz sem jo danes. Imel sem podobne datume dostave kot jih omenjaš.

Morda sem jaz narobe razumel in se vi tukaj pogovarjate o dejanski fizični kartici medtem, ko sem jaz nabavil predplačniške vrednostne kartice. Če je tako pa sem samo vnesel zmedo in ignorirajte moj komentar.

Aja, to je pa druga reč, jp. Fizična kartica je v igri iz moje strani ;).

čunga lunga je izjavil:

V-i-p je izjavil:

ja sem jo dobil samo mi nič ne pomaga ker so mi poslali novo in bo sedaj najbrž ista štala in čakanje zopet več kot dva meseca.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Predplačniška kartica za mamo v domu ostarelih?

Oddelek: Kaj kupiti
131402 (938) Groot
»

Paysafecard

Oddelek: Loža
266369 (4401) V-i-p
»

Predplačniška visa (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15041626 (19782) sbawe64
»

Bančna kartica brez lastnika