Forum » Problemi človeštva » Dekadenca in današnja družba
Dekadenca in današnja družba

murrieta ::
Vsekakor, vsekakor, samo.... kje se to vidi? Kar v bistvu hinavsko namigujem je, da obstaja nekakšen konsenz da recimo nekdo, ki je skočil čez določene dokaj mehanistične intelektualne preizkuse avtomatično uvrščen v "prvi del Idiokracije". Dobro vemo vsi, da je tega recimo na tone v Akademiji. Kup folka, za katere velja splošen dogovor, da so "pametni" - prepričan sem, da bi marsikdo tudi položil odličen IQ rezultat, se pravi objekivno, ne? Samo nekako je nek filing, instinkt, da imajo vsi ti "profesorji" pod plešo v resnici precej kratek domet, so nekao ... nedomiselni in nisem prepričan, da so sploh naravno pametni pizduni. Tega je ogromno.
Ne rabijo biti domiselni (ne skodi pa, da so), to ni njihova naloga. Njihova naloga je prenos znanja, za kar ga morajo akumulirati in predati naprej. To, da je marsikdo ostal na stolcku, prisel nanj na cudne nacine, da je njegovo znanje ze zastarelo, je pac posledica sistema na univerzi.
Medtem ko poznam ljudi, ki so recimo temu bolj (včasih dobesedno) umetniki, ampak seveda bolj ... nenavadni v razmišljanju, "antivakserji" kot bi se reklo tu, z manjšim naborom znanj. Tukaj bi jih vsi avtomatično, refleksno vmestili v drugi del Idiokracije ;) Samo pobližje pa instiktivno čutiš, da jim klikerji delajo hitreje in učinkoviteje. Kot tanov Ryzen proti profesorjevemu staremu Pentiumu. Imajo pa gor naložen čisto drugi software, to pa - mogoče slabšega! Saj te stvari se prekrivajo, eno lahko zelo dobro nadomesti drugo, verjetno.
Seveda, ampak tudi inteligentni umetniki in "umetniki" se ne razmnozujejo.
Recimo ti dam en laboratoriski primer:
A se ti zdi tale eksemplar inteligenten? A mislis, da sploh razume debato? Ali pa dejansko JE inteligenten, pa samo napacna znanja dobiva iz napacnih virov?
A je Fauci antivakser ker je teden nazaj rekel da je treba posledice cepiv na ženske (menstruacija) raziskati?
A ne ve da so cepiva varna in učinkovita?
Kaj pa tale? Pa ce receva, da je, ali uporaba njegove inteligence k cemurkoli koristnemu pripomore? Elektroliti, elektroliti...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: murrieta ()

PrihajaNodi ::
ampak seveda bolj ... nenavadni v razmišljanju, "antivakserji" kot bi se reklo tu, z manjšim naborom znanj. Tukaj bi jih vsi avtomatično, refleksno vmestili v drugi del Idiokracije ;) Samo pobližje pa instiktivno čutiš, da jim klikerji delajo hitreje in učinkoviteje.
Jasno, mozgu antivakserjev se rece zdrav razum oz zdrava kmecka pamet.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

@Miki_N: no tule imas se en laboratoriski primer:
A se ti zdi morda TALE eksemplar inteligenten? Se strinjas z njim, da je inteligenca dovolj (ceprav je nima), cetudi nimas blage veze o temi, rad pa o njej govoris? In se delas pametnega o magnetizmu, 5g, nanorobotih, zarotah (ki so posledica neznanja in razlaganja teme preko "zdrave kmecke pameti" in znanja o oranju)?
Osebno menim, da gre vsesplosni upor proti konvencionalnem pridobivanju znanja in znanosti, zaradi narcisticnega prepricanja o lastnem vrhovnemu nadbitju, po drugi strani pa veliki lenobi, ki onemogoca, da bi znanje dejansko lahko pridobil z branjem gore preverjenih podatkov, ne tistih, ki potrjujejo kar je izbruhala "zdrava kmecka pamet".
Seveda, tipicen primer, kako moras precej nastudirati, da lahko koristis zdrav razum. Medtem, ko zdrav razum oz. kmecka pamet in fake news, ne zadostujeta.
A se ti zdi morda TALE eksemplar inteligenten? Se strinjas z njim, da je inteligenca dovolj (ceprav je nima), cetudi nimas blage veze o temi, rad pa o njej govoris? In se delas pametnega o magnetizmu, 5g, nanorobotih, zarotah (ki so posledica neznanja in razlaganja teme preko "zdrave kmecke pameti" in znanja o oranju)?
Osebno menim, da gre vsesplosni upor proti konvencionalnem pridobivanju znanja in znanosti, zaradi narcisticnega prepricanja o lastnem vrhovnemu nadbitju, po drugi strani pa veliki lenobi, ki onemogoca, da bi znanje dejansko lahko pridobil z branjem gore preverjenih podatkov, ne tistih, ki potrjujejo kar je izbruhala "zdrava kmecka pamet".
PrihajaNodi je izjavil:
ampak seveda bolj ... nenavadni v razmišljanju, "antivakserji" kot bi se reklo tu, z manjšim naborom znanj. Tukaj bi jih vsi avtomatično, refleksno vmestili v drugi del Idiokracije ;) Samo pobližje pa instiktivno čutiš, da jim klikerji delajo hitreje in učinkoviteje.
Jasno, mozgu antivakserjev se rece zdrav razum oz zdrava kmecka pamet.
Seveda, tipicen primer, kako moras precej nastudirati, da lahko koristis zdrav razum. Medtem, ko zdrav razum oz. kmecka pamet in fake news, ne zadostujeta.
Zgodovina sprememb…

tikitoki ::
Kar sem hotel povedati je, da ni nujno da so tisti pametni z manj otroci sploh pametni - lahko so samo nadrkani s tujim znanjem, ki ga mehanistično povzemajo, brez neke dodane vrednosti. Medtem ko je lahko nek na videz "primitivec" prav bister maddafaka ampak pač "nenačitan".
Tega paradoksa je, sumim, precej na ST.![]()
Domnevam, da si neizobrazen in tko zdravis lastne komplekse.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()

Zdrava kmecka pamet je potem tudi da verjames voditeljem kot so Adolf Hitler ker hej judje so tako kot virus, zato je treba ljudi zapirat v hise, ceprav vsi vemo da virus za vecino ni nevaren.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

m0LN4r ::
Tepes/zapres vecino, zaradi kopice. To je to.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM

D3m ::
Naravi je vseeno ali ti Hegla premlevaš ali nož iz kamna klešeš, samo da fukaš!
Drzi, in tule smo:
Ta je boljša.
in tale....
|HP EliteBook|R5 6650U|

Naravi je vseeno ali ti Hegla premlevaš ali nož iz kamna klešeš, samo da fukaš!
Drzi, in tule smo:
Ta je boljša.
in tale....
Sprijaznite da ste pozabili uporabljati esencialno funkcijo in to je razplod. Kdo je tu zabit se je za vprašat. Pol pa vidiš intelektualce ki imajo mačke in pse namesto otrok in jih tudi tako oblačijo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Horzen ::
PrihajaNodi je izjavil:
Drzi, in tule smo:
Ta dva zgledata zabito, sry.
PrihajaNodi je izjavil:
Šulani bedaki. Lepi, vlki, mali, srednji, bogati, revni, zdravi, bolani... ampak še vedno bedaki. Beeeee - daki!
Tale video z backom pa jamljem osebno!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Horzen ()

Tale video z backom pa jamljem osebno!
Bacek ja.

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ta je boljša.
in tale....
Ja, ampak ni bil point, katera je boljsa ampak, da evolucija ne propagira najbolj inteligentnih ampak tiste, ki so se sposobni najbolj razmnoziti.
Zgodovina sprememb…

D3m ::
Lepo, da si uporabil izraz sposobni.
Ker intelektualci velikokrat gledajo iz viška na take čeprav sami niso na boljšem v družbi. :D
Ker intelektualci velikokrat gledajo iz viška na take čeprav sami niso na boljšem v družbi. :D
|HP EliteBook|R5 6650U|

dice7 ::
Jaz pa verjamem, da bodo nasi gospodarji poskrbeli, da bo tudi nekaj intelektualno sposobnih ostalo, namrec intelektualno nesposobni za nase gospodarje vseeno niso najboljsa izbira, kar se sluzabnikov tice

Miki N ::

Lepo, da si uporabil izraz sposobni.
Uporabil sem izraz "sposobni najbolj razmnoziti", ves, tako kot bakterije ali scurki.
Jaz pa verjamem, da bodo nasi gospodarji poskrbeli, da bo tudi nekaj intelektualno sposobnih ostalo, namrec intelektualno nesposobni za nase gospodarje vseeno niso najboljsa izbira, kar se sluzabnikov tice
Seveda, eni pa verjamejo v stricke nad oblaki (kadar ni jasno vreme), drugi v votlo zemljo, tretji pa v ploscato,... Vera je zelo bolana zadeva, ki jo lahko prilepis na vse, tudi na dehtec kupcek dreka, ne implicira pa nobene povezave z realnostjo. Se bolje, uporablja se za maskiranje nevednosti.
PrihajaNodi je izjavil:
Zdrava kmecka pamet je potem tudi da verjames voditeljem kot so Adolf Hitler ker hej judje so tako kot virus, zato je treba ljudi zapirat v hise, ceprav vsi vemo da virus za vecino ni nevaren.
Pravzaprav si ravno ti dokaz, da je virus ekstremno nevaren za clovestvo, do njegovega prihoda sem zelo podcenjeval stevilo egoisticnih idiotov okrog mene. Prej sem bil preprican, da drvimo v idiokracijo, zdaj pa vem, da smo ze tam.
Zgodovina sprememb…

Uporabil sem izraz "sposobni najbolj razmnoziti", ves, tako kot bakterije ali scurki.
Ali pa enocelicarji, amebe in to. So intelegentni toliko da povozijo tiste ki ne opravljajo osnovne funkcije in imajo raje pse in macke namest otrok.
Pravzaprav si ravno ti dokaz, da je virus ekstremno nevaren za clovestvo, do njegovega prihoda sem zelo podcenjeval stevilo egoisticnih idiotov okrog mene. Prej sem bil preprican, da drvimo v idiokracijo, zdaj pa vem, da smo ze tam.
Ne met otrok, naravna selekcija in darwinizem bodo poskrbeli da takšni kot ti ne zasedajo placa.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:
Ali pa enocelicarji, amebe in to. So intelegentni toliko da povozijo tiste ki ne opravljajo osnovne funkcije in imajo raje pse in macke namest otrok.
To, da smatras enocelicna bitja za inteligentna samo kaze, kaksna merila imas.
PrihajaNodi je izjavil:
Ne met otrok, naravna selekcija in darwinizem bodo poskrbeli da takšni kot ti ne zasedajo placa.
Prepozno. Saj zato mi greste na kurac, ker bojo osamelci v mnozici narcisoidnih debilov.

nirburu ::
Tisti, ki vrjame, da napredujemo.
Kam napredujemo pravzaprav? A mi lahko kdo razloži kaj to pomeni?

To, da smatras enocelicna bitja za inteligentna samo kaze, kaksna merila imas.
Saj nima veze. Leva na koncu itak bakteije pojedo:)
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

nejcek74 ::

Slopek ::
No, zadnjič je 12letni sin gledal Gladiatorja in na koncu sem ga vprašal, če se mu zdi, da smo od takrat kaj napredovali? Odgovor je bil: ne nismo. Je pa tudi utemeljil zakaj tako misli. Za odgovor je dobil petico, za nagrado pa domačo potico ;)

nirburu ::

dice7 ::
Vsi smo hlapci elite, razen nekaj vostokov, ki jim je uspelo osvoboditi svoje misli, ampak so se vseeno odlocili ostati hlapci elite
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dice7 ()

No, zadnjič je 12letni sin gledal Gladiatorja in na koncu sem ga vprašal, če se mu zdi, da smo od takrat kaj napredovali? Odgovor je bil: ne nismo. Je pa tudi utemeljil zakaj tako misli. Za odgovor je dobil petico, za nagrado pa domačo potico ;)
Kako je utemljil?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

ripmork ::
No, zadnjič je 12letni sin gledal Gladiatorja in na koncu sem ga vprašal, če se mu zdi, da smo od takrat kaj napredovali? Odgovor je bil: ne nismo.
Če 12 letnik tako misli (ob ogledu Gladiatorja; filma ki prikazuje sužnjelastništvo in krvoločnost takratnih časov) je kar čudno. Da pa nekateri odrasli ljudje ne premorejo toliko splošne razgledanosti in zavedanja - da povprečen človek dandanes živi bistveno udobnejše, razkošnejše, predvsem pa varnejše in bolj zdravo življenje z bistveno daljšo pričakovano življensko dobo - kot povprečen človek nekaj stoletij (kaj šele skoraj dve tisočletji nazaj), je pa še kar žalostno.

Res je.
Kako je utemeljil? Da se ljudje še vedno pobijajo in delajo drugim slabo, da bi njim samim bilo boljše.
Zame je to odgovor za 5.
Pa vseeno. Je to, da v teh časih živimo dlje res bistveno, da zato lahko z gotovostjo trdimo, da smo civilizacijsko napredovali? Gre zgolj za en segment.
Kako je utemeljil? Da se ljudje še vedno pobijajo in delajo drugim slabo, da bi njim samim bilo boljše.
Zame je to odgovor za 5.
Pa vseeno. Je to, da v teh časih živimo dlje res bistveno, da zato lahko z gotovostjo trdimo, da smo civilizacijsko napredovali? Gre zgolj za en segment.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Slopek ()

ripmork ::
Res je.
Ljudje se žal še vedno pobijajo, to je res. Sam bistveno manj kot v "dobrih starih cajtih". Dandanes je izjemno malo verjetno, da boš v agoniji crknil sredi bojnega polja s sulico zapičeno v trebuhu - so bili pa časi, ko ni bilo tako zelo malo verjetno. Nasplošno bivamo v najbolj mirnih časih človeške civilizacije, trend je že dolgo takšen kljub vsem vojnam. Človeško obnašanje je pa pretežno stvar vzgoje, ne civilizacijskega napredka. Dobri in slabi ljudje so bili včasih, pa danes so tudi.

nejcek74 ::
Res je.
Zame je to odgovor za 5.
saj ves kako je to, verjetnost da nas bo v 21. stoletju nekdo na ozemlju Slovenije zasuznjil je precej manjša kot pa je bila v tistih casih, ni pa enaka nic. Ce na stvari gledas absolutno, ni velike razlike, ce pa na njih gledas celostno pa je. Tako greš lahko na najrazličnejše dejavnike, vse do tistih kuscarskih vladajocih elit pred katerimi se nekateri tako tresejo, da so celo pozabili živet. Z absolutnega stalisca je samozavedanje popolnoma nepomembno, hkrati pa je za vsake posameznika to edino kar ima.

Res je.
Ljudje se žal še vedno pobijajo, to je res. Sam bistveno manj kot v "dobrih starih cajtih". Dandanes je izjemno malo verjetno, da boš v agoniji crknil sredi bojnega polja s sulico zapičeno v trebuhu - so bili pa časi, ko ni bilo tako zelo malo verjetno. Nasplošno bivamo v najbolj mirnih časih človeške civilizacije, trend je že dolgo takšen kljub vsem vojnam. Človeško obnašanje je pa pretežno stvar vzgoje, ne civilizacijskega napredka. Dobri in slabi ljudje so bili včasih, pa danes so tudi.
Ni res. Ti si se vedno suzenj. Placujes za hrano kot za streho nad glavo in zato delas. Pa ne pozabit da za 150 k veliko luknjo delas ceu lajf. Prej je bil vsaj kak upor da so nrekoga obglavili danes nic. Redkim je uspel pobeg iz matrice
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

Jarno ::
PrihajaNodi je izjavil:
Ni res. Ti si se vedno suzenj. Placujes za hrano kot za streho nad glavo in zato delas. Pa ne pozabit da za 150 k veliko luknjo delas ceu lajf. Prej je bil vsaj kak upor da so nrekoga obglavili danes nic. Redkim je uspel pobeg iz matrice
Več opcij in več luksuza pomeni precej večji 'maintenance'. Zaposlena večina pravi, da so za.
Samo se določenim otrokom daje premalo oz. preveč danarja in zabluzijo, nekateri tudi zaradi strahospoštovanja, v droge in alkohol.
Don't fear the matrix.

Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!
#65W!

Tudi ce cel lajf sparas in sparas za ta vecji maintance so esencialne dobrine (streha nad glavo) nedosegljive.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Tukaj ne upoštevaš določenih situacij, npr. da se načeloma več nepremičnin zgradi ali obnovi, kot pa propade.
Dedovanje je vseprisotno, tudi večgeneracijska sobivanja.
Vsaj v moji okolici se gradijo hiše pri zakoncih z 2000€ skupnega mesečnega neto prihodka.
Imaš štrom, tekočo vodo, sanitarije, internet, TV, telefonijo in še kaj. Včasih je to bil luksuz ali pa ni obstajalo.
Seveda so izjeme, kot upokojenci z nizkimi pokojninami, starš samohranilec itd. Na ta problem je potrebno opozarjati in ga reševati.
Dedovanje je vseprisotno, tudi večgeneracijska sobivanja.
Vsaj v moji okolici se gradijo hiše pri zakoncih z 2000€ skupnega mesečnega neto prihodka.
Imaš štrom, tekočo vodo, sanitarije, internet, TV, telefonijo in še kaj. Včasih je to bil luksuz ali pa ni obstajalo.
Seveda so izjeme, kot upokojenci z nizkimi pokojninami, starš samohranilec itd. Na ta problem je potrebno opozarjati in ga reševati.
#65W!
#65W!

Ne. Biti danes brez telefona in imeti resen stanovanjski problem z ok dohodki je luksus.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Stopnja tveganja revščine v Sloveniji je trenutno okoli 11,7%. Operarati je potrebno z dejstvi.
V to kategorijo se štejejo prebivalci, katerih mesečni prihodki so pod 771€ na mesec (na prebivalca).
Mislim, da so ti kriteriji kar zahtevni.
Tiste družine z 2-2,5 jurčki na mesec lepo shajajo, sta pač dva avtomobila namesto treh, pa se po določenih kriterijih še vedno štejejo med ogrožene, npr. 5-članska družina.
V to kategorijo se štejejo prebivalci, katerih mesečni prihodki so pod 771€ na mesec (na prebivalca).
Mislim, da so ti kriteriji kar zahtevni.
Tiste družine z 2-2,5 jurčki na mesec lepo shajajo, sta pač dva avtomobila namesto treh, pa se po določenih kriterijih še vedno štejejo med ogrožene, npr. 5-članska družina.
#65W!
#65W!

Stopnjo revscine doloca vlada tako inflacijo in se igra s ciframi. Isti si kot vakserji, ki verjamejo vsem neumnostim ki jih prodajajo. Ozri se okoli, placa 800-1200 eur stanovanje 150k.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

Nekatera stanovanja so z razlogom 150k, zaradi povpraševanja.
Imaš pa tudi takšne situacije, kjer se velika 30 let stara hiša prodaja po 60k.
https://www.nepremicnine.net/oglasi-pro...
Skratka, problem je dekadenca in nefunkcionalnost, ne pa pomanjkanje dostopnih bivalnih objektov.
Priporočam ogled nanizanke Grizly Adams in namakanje glave v lavor z mrzlo vodo. /s
Poleg tega spet ignoriraš dedovanje in večgeneracijsko bivanje.
Imaš pa tudi takšne situacije, kjer se velika 30 let stara hiša prodaja po 60k.
https://www.nepremicnine.net/oglasi-pro...
Skratka, problem je dekadenca in nefunkcionalnost, ne pa pomanjkanje dostopnih bivalnih objektov.
Priporočam ogled nanizanke Grizly Adams in namakanje glave v lavor z mrzlo vodo. /s
Poleg tega spet ignoriraš dedovanje in večgeneracijsko bivanje.
#65W!
#65W!

Je z razlogom 60k poleg tega moras v njo se kar vlozit nekaj ceprav je bolje da jo poderes.
Dedovanje in vecgeneracijsko bivanje ne obstaja vec. Razn ce cakas da ti starci crknejo samo takrat bos ze kar v letih. Verjetno ti je bilo vse podarjeno zato gledas is svoje perspektive kako je vse na izy mode.
To da so druzine skupaj kar ti opisujes ima islam, tole kar je pri nas je pa razkroj.
https://ec.europa.eu/eurostat/web/produ...
Dedovanje in vecgeneracijsko bivanje ne obstaja vec. Razn ce cakas da ti starci crknejo samo takrat bos ze kar v letih. Verjetno ti je bilo vse podarjeno zato gledas is svoje perspektive kako je vse na izy mode.
To da so druzine skupaj kar ti opisujes ima islam, tole kar je pri nas je pa razkroj.
https://ec.europa.eu/eurostat/web/produ...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

PersonaRuda ::
Samo za informacijo:
kamiKaZaA -> čas prve prijave: 2009
kamiKaZaaA -> čas prve prijave: 2022 = troll account od @zmaugy
Naj ima veselje ta bučko, ki si je odprl račun: kamiKaZaaA
kamiKaZaA -> čas prve prijave: 2009
kamiKaZaaA -> čas prve prijave: 2022 = troll account od @zmaugy
Naj ima veselje ta bučko, ki si je odprl račun: kamiKaZaaA

PersonaRuda ::
Velika zahvala moderatorjem, da ste počistili vse komentarje od trolla kamiKaZaaA.
Odlično opravljeno moderatorsko delo...
Odlično opravljeno moderatorsko delo...

Nodi je eden redkih, ki po mojem mnenju šteka zadevo.
To poletje sem namreč spet začel živeti. Preselil sem se v hišo, kjer imam vse kar potrebujem in še več. Super izolirano novo hišo, toplotno, talno gretje, sončna, kamin na drva z možnostjo kuhe in peke, 3000m2 zemlje, nekaj gozda, ps5 in racing SIM rig haha.....Ne bom pa imel telefona, nimam več kredita, kmalu nič več redne zaposlitve,....
Zame je to luksuz, nekateri pa pravijo, da bom brez telefona živel pod kamnom, haha. Verjetno sem res nor jaz, haha. Kot sem že napisal, mi boste ravno vi, ki odobravati in se klanjate temu sistemu, zgradili še eno hišo. To je moj evil plan, ki ne more spodleteti. ;)
To poletje sem namreč spet začel živeti. Preselil sem se v hišo, kjer imam vse kar potrebujem in še več. Super izolirano novo hišo, toplotno, talno gretje, sončna, kamin na drva z možnostjo kuhe in peke, 3000m2 zemlje, nekaj gozda, ps5 in racing SIM rig haha.....Ne bom pa imel telefona, nimam več kredita, kmalu nič več redne zaposlitve,....
Zame je to luksuz, nekateri pa pravijo, da bom brez telefona živel pod kamnom, haha. Verjetno sem res nor jaz, haha. Kot sem že napisal, mi boste ravno vi, ki odobravati in se klanjate temu sistemu, zgradili še eno hišo. To je moj evil plan, ki ne more spodleteti. ;)

enemon ::
Iz česa boš plačeval položnice? Imaš kaj naložb ali bo žena prispevala?

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: enemon ()

Prispevali bodo podporniki sistema, haha. Pa ne govorim o socialni, haha.
OK, sklepam potem, da imaš delnice ali pa penzijo.Ali pa žena dela v javni upravi.
![]()
Za penzion sem premlad.
Je pa res, da žena bo kako leto še delala(ni JU), potem pa tudi njo potegnem iz sistema. Komaj čaka.
Smo za druge naredili kar smo, zdaj pa samo še zase in veliko njih za nas. Obrača se mi ob ljudeh, ki vladajo in jaz jih ne mislim več futrat. Sem pripravljen biti samo na krompirju, ampak obetam si veliko več.
Prispevali bodo podporniki sistema, haha. Pa ne govorim o socialni, haha.
OK, sklepam potem, da imaš delnice ali pa penzijo.Ali pa žena dela v javni upravi.
![]()
Za penzion sem premlad.
Je pa res, da žena bo kako leto še delala(ni JU), potem pa tudi njo potegnem iz sistema. Komaj čaka.
Smo za druge naredili kar smo, zdaj pa samo še zase in veliko njih za nas. Obrača se mi ob ljudeh, ki vladajo in jaz jih ne mislim več futrat. Sem pripravljen biti samo na krompirju, ampak obetam si veliko več.
ZimskiTrol, ti si bil lačen ja. Nihče v teh družbi ne ve kaj je lakota in tudi ta zima tega ne bo spremenila. Če jaz nisem alfa, kaj si potem šele ti, haha.
Zgodovina sprememb…

Za penzion sem premlad.
Smo za druge naredili kar smo, zdaj pa samo še zase in veliko njih za nas. Obrača se mi ob ljudeh, ki vladajo in jaz jih ne mislim več futrat. Sem pripravljen biti samo na krompirju, ampak obetam si veliko
Nekaj položnic verjetno še imaš, vsega se ne da kar skenslat, recimo zdravstveno zavarovanje, NUSZ itd.

O lakoti veš toliko, kolikor je moja žena danes na vročini krompirja okopala. Upam, da je odgovor jasen.
Enemon, saj bom imel finance. Nč bat.
Zavarivan sem praktično max. Zobje+, specialisti+. To mi je bistveno.
Enemon, saj bom imel finance. Nč bat.
Zavarivan sem praktično max. Zobje+, specialisti+. To mi je bistveno.
Zgodovina sprememb…

Cestitam. To so moje sanje. Sam ne bi glih igrc igrov ampak bi mev 2-3 zenske. Ampak ja, to je to. Pobeg z matrice.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

Shegevara ::
PrihajaNodi je izjavil:
Cestitam. To so moje sanje. Sam ne bi glih igrc igrov ampak bi mev 2-3 zenske. Ampak ja, to je to. Pobeg z matrice.
Taprav pobeg z matrice se začne najprej s pobegom s spleta. Sploh redno komentiranje (več kot en komentar na dan) in pretirana samohvala na forumih dajeta vedeti, da je prej kot karkoli, tak človek pobegnil v svojo lastno rit
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Post-ameriška doba (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Problemi človeštva | 62439 (54681) | Fritz |
» | Usoda narodov in bitka za preživetjeOddelek: Problemi človeštva | 5645 (4354) | vostok_1 |
» | Kitajska kupuje milijarde evropskega dolga (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 15543 (13364) | MisterR |