» »

Dekadenca in današnja družba

Dekadenca in današnja družba

1
...
3 4
5
»

murrieta ::

PrihajaNodi je izjavil:

Slopek je izjavil:

Nodi je eden redkih, ki po mojem mnenju šteka zadevo.
To poletje sem namreč spet začel živeti. Preselil sem se v hišo, kjer imam vse kar potrebujem in še več. Super izolirano novo hišo, toplotno, talno gretje, sončna, kamin na drva z možnostjo kuhe in peke, 3000m2 zemlje, nekaj gozda, ps5 in racing SIM rig haha.....Ne bom pa imel telefona, nimam več kredita, kmalu nič več redne zaposlitve,....
Zame je to luksuz, nekateri pa pravijo, da bom brez telefona živel pod kamnom, haha. Verjetno sem res nor jaz, haha. Kot sem že napisal, mi boste ravno vi, ki odobravati in se klanjate temu sistemu, zgradili še eno hišo. To je moj evil plan, ki ne more spodleteti. ;)

Cestitam. To so moje sanje. Sam ne bi glih igrc igrov ampak bi mev 2-3 zenske. Ampak ja, to je to. Pobeg z matrice.

Saj ze zivis v jami, glede zensk se ti pa zelja v Romuniji celo uresnici, cigankam verjetno ni mar, za tvojo posvedrano slovenscino:

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: murrieta ()

aviator ::

Zobje+ in sezidana bajta na racun dediscine ter nekaj delnic niso izven sistema.

Jutri pozabijo na tvoj zobje+, delnice so sekret papir, ostane pa ti stara bajta z pokvarjeno toplotno in bolno zeno, namesto delniske penzije pa ugotovis, da je drzava nehala vpihovat denar v penzijski sklad in si revcek.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Post-ameriška doba (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Problemi človeštva
32162428 (54670) Fritz
»

Usoda narodov in bitka za preživetje

335645 (4354) vostok_1
»

Kitajska kupuje milijarde evropskega dolga (strani: 1 2 )

7815543 (13364) MisterR

Več podobnih tem