» »

NOVI Koronavirus - V ponedeljek najvišji porast okužb po začetku aprila

NOVI Koronavirus - V ponedeljek najvišji porast okužb po začetku aprila

««
21 / 26
»»

Pithlit ::

PersonaRuda je izjavil:

Na podlagi tega napada se pride do sklepa, da nisi verjela, da imajo Kitajci visoko precepljenost in nizko prekuženost.

Po eni strani imaš prav. Nisem verjela. Še vedno ne verjamem kitajskim cifram. Verjamem jim manj kot ti verjameš našim... ampak začuda so kitajske zate sedaj nenadoma merodajne, ker se poklapajo s tvojimi teorijami. Da o potencialni efektivnosti kitajskega cepiva niti ne bi.

Ampak ker nekih podatkov nimam, da bi se lahko argumentirano šla prerekat okoli tega... se pač ne bom.

But šure, napadam kot stekli pes.
Life is as complicated as we make it...

sbawe64 ::

Kako se vam z verniki tipa Pithlit/-Wall ukvarjati še naprej je meni nerazumljivo...

Oni bodo svoje trobili do konca.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

-Wall ::

sbawe64 je izjavil:

Kako se vam z verniki tipa Pithlit/-Wall ukvarjati še naprej je meni nerazumljivo...

Ne jehovc, mi smo samo poslusali vas bullshit 2 leti, vmes ste menje 10x zamenjali (seveda se vedno v proticepilsko smer), cepci, ki so tulili kako bojo cepljeni pomrli pa se danes delajo najbolj nacoolirane, komajda skeptike.

Seveda pa se vedno lepijo bullshit in scaremongarajo.

Dejstvo je, da se nic od vasih napovedi ni uresnicilo, nihce ni magneten, nihce ni 5g connectable, tudi bluetooth ne dela, cepljeni niso pomrli, nismo infestirani z nanoroboti, nobenih genov nam niso spremenili itd.

Skratka lahkovernih antivaxerskih idiotov imamo dovolj. Oz. da ne recem idiotov, je psihiatrija ze raziskala pojav in prisla do zakljucka, da so mentalni bolniki (kar je lepo vidno tudi na vseh antivaxerskih "dokazih" in "razpravah" tukaj):

Covid-19 conspiracies link to psychopathy, Machiavellianism and collective narcissism

In popolnom brez problema vam obesim tako psihopatijo, manipulativnost, brezmoralnost in narcizem. Tokrat tudi znanstveno potrjeno.

Ne rabite cepiva, rabite psihiatra.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: -Wall ()

Gregor P ::

... in upam, da se zavedate, da resnično rabite pomoč ter da sami ne morete zares zaznati, da imate duševne težave; ravno to je tisto najhujše pri tovrstnih bolezenskih stanjih, vam se zdi, da ste normalni.:8)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Mato989 ::

Saj ga vi tudi rabite zaradi medijske psihoze Covida, ki je bil tako smrtonosen da se je v času najbolj EPSKE pandemije, populacija na Svetu povišala...

Kot pri črni kugi... kajne? >:D
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

c3p0 ::

No, na obeh straneh so bile laži in zablode, na eni strani od bluetooth signala, na drugi pa 90k mrtvih.

Je pa res, da "bluetooth, wifi, 5G nanočipi" podmnožica proticepilcev se posploši kar na vse, čeprav ga je zagovarjala le (glasna) manjšina lokalnih idiotov, tukaj na forumu mislim da nihče.

90k mrtvih se pa sploh ne omenja več, čeprav je bilo uradno zagroženo.

Če me spomin ne vara, je to bila nestrokovna ocena nestrokovnjaka za tovrstno področje. Po mojem kar prikritega antivakserja, kar so dejansko bili v SDS>:D

PersonaRuda ::

Gregor P je izjavil:

Če me spomin ne vara, je to bila nestrokovna ocena nestrokovnjaka za tovrstno področje. Po mojem kar prikritega antivakserja, kar so dejansko bili v SDS>:D

Ne drži. To je bila strokovna ocena zagriženega vakserja (kako je lahko nekdo, ki se je cepil proti covidu hkrati še antivaxer? eni res trosite idiotizme).

In to so bile resne grožnje s strani stroke, če se ne cepimo, da bodo trupla ležala po ulicah in da bo 90.000 ljudi pod rušo. Ne sedaj izkrivljati te resnice. @Pithlit bo spet rekla, kje je vir za 90.000 mrtvih s strani Kreka, ker ima spomin zlate ribice. Moj odgovor: googlaj.

Zgodovina sprememb…

Antivaxerji (SDS) se po novem cepijo? ;((

Beovička je edina imela resne stranske učinke, da so ji do večera zrastli lasje. :))

Zgodovina sprememb…

c3p0 je izjavil:

Je pa res, da "bluetooth, wifi, 5G nanočipi" podmnožica proticepilcev se posploši kar na vse, čeprav ga je zagovarjala le (glasna) manjšina lokalnih idiotov, tukaj na forumu mislim da nihče.

Ne bo drzalo, magnetizem je solatko zagovarjal ("poznam nekoga"...), kamikaza je zagovarjal, da bojo vsi, ki so cepljeni pomrli (pobrskaj po njegovi zgodovini), o genski terapiji (ki je navaden kretenizen ljudi, ki si niso vzeli niti tisto uro, da bi razumeli mRNA) sem se nagledal toliko, da oci bolijo. In vse to je popolnoma enaka neumnost kot bluetooth ipd.

Seveda danes nihce nic vec ne ve o tem in blefira, kako je bil racionalen skeptik.

Ko bo pa prisel naslednji FB bullshit, ga bojo pa spet na polno zagrabili in nabijali o flateartherstvu.

Ker ni problem cepivo. Problem so mentalni bolniki, ki so se obesili na antivaxerstvo in nekriticno sirili kretenizme in fake news v svet, podpihovan iz internetnih strani, ki sluzijo iz stevila ogledov, kjer so seveda prednjacile balkanske strani (in ki sem se jih tudi nagledal olalala...).

In, nekdo je omenil crno kugo, ko bo kaksna resna pizdarija zacela razsajati ne bo popolnoma NIC drugace.

Ker ni problem v cepivu, ampak v narcisticnih manipulativnih psihopatih, ki se plazijo med nami.

Zgodovina sprememb…

-Wall je izjavil:

kamikaza je zagovarjal, da bojo vsi, ki so cepljeni pomrli (pobrskaj po njegovi zgodovini)

To je laž. Lahko vsak preveri v moji zgodovini, da sem vedno pisal, da se sam ne bom cepil, ker nevem kakšni so stranski učinki in da se imam namen cepiti šele čez 20 let, če se bo cepivo izkazalo za učinkovito in da je razlog mojega necepljenja, da se še ne vedo vsi dolgoročni stranski učinki, ter da se zato vedno čaka, da minejo vse možne študije cepljenja, preden vzameš cepivo. Z drugimi besedami, če nimaš kaj za izgubiti greš za poskusnega zajčka.

Tudi sam bi šel, če bi resno zbolel z rakom in bi mi bila ponujena s strani zdravstva genska terapija. Eno podobno stvar sem že dal uspešno skozi v svojem življenju. Imenuje se Imunoterpija oz. Hiposenzibilizacija. In ravno zaradi tega uspeha imam polno zaupanje v zdravstvo za stvari, ki so preverjene, preizkušene na dolgi rok z znanimi vsemi dolgoročnimi stranskimi učinki. Covid cepivo to ni.

In spet mi podtikate laži. In nikoli nisem pisal, da bodo vsi cepljeni pomrli, le omenil sem, da nihče ne ve kaj je cilj cepiv, hkrati pa omenil, da je Bill Gates javno izjavil, da je globalno segrevanje problem in da če želimo zmanjšati globalno segrevanje, moramo zmanjšati prebivalstvo. Od tu naprej pa si naj vsak sam dela zaključke. Nisem pa nikjer pisal, da bo depopulacija s temi covid cepivi. Še več. Enkrat vem, da sem omenil, da je to zdaj "lahko" samo bil test, da vidijo, ko bo šlo zares, koliko ovc bodo takrat lahko zvabili v svojo Bill Gates klavnico, ko "če" se odločijo za depopulacijo...

Nikjer pa ni 100% res, da bo res prišlo do depopulacije. Do takih zaključkov sem samo prišel na podlagi Bill Gates javnih izjav, katere smo tudi v te teme lepili zato @Pithlit, če želiš to videti ali pobrskaj po preteklosti ali pa googlaj.

Unchancy ::

Psst, nikomur ne povejte:

Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Mato989 je izjavil:

Saj ga vi tudi rabite zaradi medijske psihoze Covida, ki je bil tako smrtonosen da se je v času najbolj EPSKE pandemije, populacija na Svetu povišala...

Kot pri črni kugi... kajne? >:D

Covid je v dveh letih terjal skoraj toliko življenj kot celotna druga svetovna vojna v Nemčiji.

Komplet smrtne žrtve v ww2 so bile okoli 81 milijonov folka. Kljub temu se je svetovna populacija med 1939 pa 1945 povečala iz cca 2.230mio na 2.340mio folka. Po tvojem torej svetovne vojne sploh ni bilo? Al kako?

Unchancy ::

Haha, Mato989 in njegovi felerji:
Epidemije ni bilo, ker se je prebivalstvo povečalo. Globalnega segrevanja ni, ker je bila Zemlja pred 4+ milijardami let bolj vroča kot je danes.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

kopriwa ::

Naj nekdo napiše prošnjo WHO ali pa vsaj spremeni definicijo pandemije na wikipedii in doda prispevek našega genija, stručnjaka za vse svetovne probleme ter matomatika: "Mato's pandemic rule: Pandemic can only be called if the total world population during the world-wide spread of infectious disease is declining. Consequences: If humans can reproduce fast enough pandemic can not occur." Predlagam da njegove lastne izboljšave (teh bo kar nekaj) karseda hitro osvežimo na wikipedii.

PersonaRuda je izjavil:

-Wall je izjavil:

kamikaza je zagovarjal, da bojo vsi, ki so cepljeni pomrli (pobrskaj po njegovi zgodovini)

...

S tabo se ne mislim vec ukvarjal, lazes hitreje kot razmisljas. Je v tej temi dokaz, ne mislim pa vec tratiti casa na tvojih lazeh.

Psihopat, manipulativen, brez morale, narcis. Tocno to, kar razlaga psihiatricna studija.

Covid-19 conspiracies link to psychopathy, Machiavellianism and collective narcissism

Skratka clovek za na zaprt oddelek.

Zgodovina sprememb…

kopriwa je izjavil:

Naj nekdo napiše prošnjo WHO ali pa vsaj spremeni definicijo pandemije na wikipedii in doda prispevek našega genija, stručnjaka za vse svetovne probleme ter matomatika: "Mato's pandemic rule: Pandemic can only be called if the total world population during the world-wide spread of infectious disease is declining. Consequences: If humans can reproduce fast enough pandemic can not occur." Predlagam da njegove lastne izboljšave (teh bo kar nekaj) karseda hitro osvežimo na wikipedii.

Po Matasto bi pandemija bila če bi na svetu od covida vsako leto pomrlo najmanj za eno drugo svetovno vojno folka (82mio). Pa še takrat bi rekel da pandemije ni ker prebivalstvo stagnira.

PersonaRuda je izjavil:

Moj odgovor: googlaj.

Moj odgovor pa je, da ne googlaj, ce si preneumen, da bi locil laz od resnice. In kot se en bebcek, ki ne loci mRNA od genske terapije, tega nisi sposoben. Zato nehaj googlat, ker so ti ravno googlovi zadetki neskoncnokrat dokazali kako omejen in brezupen primerek fotokopirca za bedarije si.

Google je orodje, tako kot kladivo. Nekateri ga uporabljajo uspesno, ti pa ga uporabljas tako, da se po prstih. Veckrat. Vsakdan. Ampak se vedno nisi dojel.

Zgodovina sprememb…

-Wall je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Moj odgovor: googlaj.

Moj odgovor pa je, da ne googlaj, ce si preneumen, da bi locil laz od resnice. In kot se en bebcek, ki ne loci mRNA od genske terapije, tega nisi sposoben. Zato nehaj googlat, ker so ti ravno googlovi zadetki neskoncnokrat dokazali kako omejen in brezupen primerek fotokopirca za bedarije si.

Google je orodje, tako kot kladivo. Nekateri ga uporabljajo uspesno, ti pa ga uporabljas tako, da se po prstih. Veckrat. Vsakdan. Ampak se vedno nisi dojel.

Idi še po 4., 5., 6.,... šus, nas pa več ne utrujaj tukaj. Sploh nevem zakaj s trolom debatiram, kateri bo čez par mesecev poniknil in si spet odprl novi račun.

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda je izjavil:

Idi še po 4., 5., 6.,... šus, nas pa več ne utrujaj tukaj. Sploh nevem zakaj s trolom debatiram, kateri bo čez par mesecev poniknil in si spet odprl novi račun.

Kaj, so memi mozgane popapckal? Ne, ti "idi", skodljivi element druzbe. In to cimdlje stran od omikanega sveta, mamina klet ni dovolj dalec. Narcis zmesan.

Zgodovina sprememb…

nirburu ::

sbawe64 je izjavil:

Od tedaj ko so prešaltali na našo pozicijo, sem nekako zgubil voljo se kregat z njimi.
Se pač strinjajo z nami in to je to.

-Wall je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

-Wall je izjavil:

...

S tabo se ne mislim vec ukvarjal, lazes hitreje kot razmisljas. Je v tej temi dokaz, ne mislim pa vec tratiti casa na tvojih lazeh.

Psihopat, manipulativen, brez morale, narcis. Tocno to, kar razlaga psihiatricna studija.

Koliko uporabnikov boš še odpru za vedno en in isti link?

Gregor P je izjavil:

Čaki a spet ponavljate za nami?
Kje ste bili 2020?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nirburu ()

Billy morda pripravlja novo pandemijo
https://igorchudov.substack.com/p/kids-...

Te stoletne pandemije se zgleda bodo sedaj vsakih par let pojavljale. Netopirji so najbrž kar aktivni zadnja leta. Globalno segrevanje vrjetno. Zakaj pa ne.

Roko na srce. To ne bi smelo biti presenečenje. Cirka dve leti nazaj, nam je dokaj jasno zagrozil.

Priznam, da me res ni še enkrat volja it skozi to sranje. Predvsem ker bodo Pithlitka in ripmorček jebeno abrazivna. Še posebej, če bodo otroci najebali.
Uff. Bog mi daj moč, za še eno rundo.

Po mojem so bili kar vsi zelooo kritični do Kreka.

Gregor P je izjavil:

Po mojem so bili kar vsi zelooo kritični do Kreka.

Eni bolj, drugi manj.
Kam ti sodiš pa veš sam.

Ravno kolesaril nisem takrat :P

ripmork ::

nirburu je izjavil:

Od tedaj ko so prešaltali na našo pozicijo, sem nekako zgubil voljo se kregat z njimi.
Se pač strinjajo z nami in to je to.

Nope. Moj včerajšnji odgovor na tvoje pisanje, če si slučajno sfalil:

nirburu je izjavil:

Razlika med nami in vaxerčki tu, je le ta, da mi smo manj pičke.
Oni počnejo isto kot mi tarkat. Brez mask, in še to ko ji imajo, je to za večje kapljice. Praktično naša stališča slabi 2 leti nazaj.

Meni se pač ni zdelo vredno uničiti našega življenja in svobode za tako blago bolezen in sem pač s koncem marca prenehal s temi korona neumnosti.

Ripmorki pa šele sedaj spoznavajo isto.

Ne. Ripmorki razumejo razliko med tema dvema slikama, zato znajo tudi svoje obnašanje situaciji prilagodit. Nirburiji pa bodisi ne dojemajo razlike med tema slikama, ali pa glavo tiščijo v pesek in se neumne delajo.

nirburu je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Koliko uporabnikov boš še odpru za vedno en in isti link?

Ne razumes, ta link ni zate. Ali kamikazo ali ostale dusevne bolnike.

Narcisa ne mores ozdraviti, ker mu narava njegove dusevne bolezni ne da, da bi realno pogledal nase.

Ta link je za vse ostale, ki slucajno preberejo vase nebuloze, da jim je lahko takoj jasno s kaksnimi ljudmi imajo opravka in se bojo lahko vas in vasih psihopatskih manipulacij izogibali na dalec.

Se enkrat, ni problem cepljenje. Problem je vas obstoj.

Zgodovina sprememb…

globoko grlo ::

Stenca je zgleda neizzivet fasist.
Velja tudi obratno. Pa ne pozabt, da so dogmatiki se nedolgo nazaj sezigal ljudi na grmadah. Zgleda si se nekaj 100 let prepozn rodil.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

globoko grlo je izjavil:

Stenca je zgleda neizzivet fasist.
Velja tudi obratno. Pa ne pozabt, da so dogmatiki se nedolgo nazaj sezigal ljudi na grmadah. Zgleda si se nekaj 100 let prepozn rodil.

Hja ne vem... Nekateri drugi tukaj so dejansko pozivali k pobojem in linčem. Pa še kar svoje nebuloze pišejo.

-Wall je izjavil:

Narcisa ne mores ozdraviti, ker mu narava njegove dusevne bolezni ne da, da bi realno pogledal nase.

Ta link je za vse ostale, ki slucajno preberejo vase nebuloze, da jim je lahko takoj jasno s kaksnimi ljudmi imajo opravka in se bojo lahko vas in vasih psihopatskih manipulacij izogibali na dalec.

Dejansko si samega sebe opisal. Zelo lep opis. Nekdo, ki si odpira vsakih par mesecev nove in nove račune na Slo-tech je točno to kar ti opisuješ. Seveda je tudi značilnost takšnih ljudi, da potem to podtikajo drugim. In kot si že sam ugotovil, ti si neozdravljiv. Me pa veseli, da se poskušaš ozdraviti, ko bereš te svoje ene in iste linke z več različnih profilov.

Lahko bi še poskusil pri kakšnem psihiatru, da gresta skozi tvoje življenje in te poskuša usmeriti, da bi imel manj teh psihopatskih izpadov, katere izlivaš na Slo-tech. Sicer pa boljše, da te psihopatske izpade izlivaš na tem forumu kot pa doma za štirimi stenami in se izživljaš nad familijo in domačimi ljubljenčki.

-Wall je izjavil:

Problem je vas obstoj.

Oseba, ki to zapiše ima več kot očitno psihopatska nagnjenja. Zraven pa verjetno še poveličuje nacizem in fašizem. Lepo od tebe @-Wall, da si nam razkril svoj značaj in nagnjenost. Sicer smo to že ugotovili prej pri tvojih prejšnjih računih, pa si si potem odprl novi račun. Tudi sedaj se bo to zgodilo čez kakšen mesec ali dva.

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda je izjavil:

-Wall je izjavil:

...

Neizvirno. Pricakovano. Se kaksen meme nalepi, da bos bolj verodostojen in se bos lahko tolazil, da si podkrepil "argumente".

Zgodovina sprememb…

LeQuack ::

Na Floridi imajo edino jajca da bodo preiskovali died suddenly, povsod drugod pa so sprejeli to kot normalno.

https://twitter.com/DiedSuddenly_/statu...
Quack !

LeQuack je izjavil:

Na Floridi imajo edino jajca da bodo preiskovali died suddenly, povsod drugod pa so sprejeli to kot normalno.

https://twitter.com/DiedSuddenly_/statu...

V Sheffiledu pa so imeli edini jajca, da so preiskovali psihatricno stanje proticepilcev, povsod drugod so jih vzeli za normalen pojav:

In zgornji twit je samo se ena manipulacija narcisticnega psihopata, brez virov, brez dokazov, samo nek psihopat, ki bleja v kamero. In ponovno jo objavljajo drugi manipulativni narcisticni psihopati.

Ne bi se cudil, ce so podatki v interviewu bili objavljeni in nalasc odrezani, razen tega smo ze lani ugotovili, da vec ljudi umre od aspirina in paracetamola, pa to nobenega narcisticnega psihopata ne moti.

...

Pa seveda, se "factcheck", seveda studija ni bila objavljena, da bi jo lahko kdo pregledal, malo si je gospod naredil samoreklame.

https://www.factcheck.org/2022/10/scich...

Zgodovina sprememb…

Kayzon ::

c3p0 je izjavil:

No, na obeh straneh so bile laži in zablode, na eni strani od bluetooth signala, na drugi pa 90k mrtvih.

90k mrtvih se pa sploh ne omenja več, čeprav je bilo uradno zagroženo.

Te nebuloze ala 5g/bluetooth/flat earth se uporablja zgodlj da se diskretira ljudi ,ki se niso hoteli cepiti z necem kar sploh ni testirano,niti ni pomagalo pri covidu. Najbolj bizarno je da se sploh temu rece cepivo,ker prenosa ustavilo ni.

Torej po tvojem "prava" cepiva 100 % ustavijo prenos.:|

Kayzon je izjavil:

Te nebuloze ala 5g/bluetooth/flat earth se uporablja zgodlj da se diskretira ljudi ,ki se niso hoteli cepiti z necem kar sploh ni testirano,niti ni pomagalo pri covidu. Najbolj bizarno je da se sploh temu rece cepivo,ker prenosa ustavilo ni.

Pravzaprav je obratno, uporabljali ste nebuloze tipa "5g/bluetooth/flat earth/cepljeni bojo umrli/genska terapija/zarote/...", dokler se niso izkazale za neumnost, potem ste pa zaceli, kako imate samo pomisleke o testiranju.

Skratka, generali se delajo pametne po bitki.

Ze raziskan pojav: Covid-19 conspiracies link to psychopathy, Machiavellianism and collective narcissism

Zgodovina sprememb…

Kayzon je izjavil:

+1

Točno to. Diskreditacija drugače mislečih. V srednjem veku, če si spadal med drugače misleče, si že gorel na grmadi. Bog ne daj, da si rekel, da se Zemlja vrti okoli Sonca in ker se to ni skladalo s takratno "stroko" si že gorel. No, danes pa te za podobne izjave oz. če podvomiš v isto "stroko" diskreditirajo.

PersonaRuda je izjavil:

Kayzon je izjavil:

+1

Točno to. Diskreditacija drugače mislečih. V srednjem veku, če si spadal med drugače misleče, si že gorel na grmadi. Bog ne daj, da si rekel, da se Zemlja vrti okoli Sonca in ker se to ni skladalo s takratno "stroko" si že gorel. No, danes pa te za podobne izjave oz. če podvomiš v isto "stroko" diskreditirajo.

Saj se zavedaš da pišeš velikanske gluposti?

No, se pa ne bi čudila če je biblija zate zbirka peer reviewed strokovnih člankov.

Pithlit je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Kayzon je izjavil:

+1

No, se pa ne bi čudila če je biblija zate zbirka peer reviewed strokovnih člankov.

Dobro da vemo, da so za tebe gluposti, ko človek napiše, da če si v preteklosti dvomil v stroko (isto kot če danes dvomiš) in si prišel do spoznanja (isto kot danes lahko prideš do spoznanja), da se Zemlja vrti okoli Sonca si že gorel na grmadi. To so zgodovinska dejstva, ampak nič zato, če so za tebe to gluposti. Za tebe tako ali tako vemo, da nisi najbolj diht in da je brezveze s teboj karkoli resnega debatirati...

PersonaRuda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Kayzon je izjavil:

+1

Dobro da vemo, da so za tebe gluposti, ko človek napiše, da če si v preteklosti dvomil v stroko (isto kot če danes dvomiš) in si prišel do spoznanja (isto kot danes lahko prideš do spoznanja), da se Zemlja vrti okoli Sonca si že gorel na grmadi. To so zgodovinska dejstva, ampak nič zato, če so za tebe to gluposti. Za tebe tako ali tako vemo, da nisi najbolj diht in da je brezveze s teboj karkoli resnega debatirati...

Ne, tvoje butaste ideje so primarno nazadnjaske. Ne se primerjat z Brunom, on je bil napreden in je odkril novo znanje (mRNA cepiva), ti si pa tisti dogmatik, ki dvomi ker je preneumen, da bi razumel (Cerkev) in je novo. Edina razlika je, da je po renesansi takih nazadnjakov vedno manj - k sreci in so rezervirani za razne zakotne predele sveta. Pac narcis, s popolnoma zgreseno samopodobo.

Pithlit je izjavil:

:)):)):)):)) +1, zadela bistvo.

Zgodovina sprememb…

-Wall je izjavil:

Ne, tvoje butaste ideje so primarno nazadnjaske. Ne se primerjat z Brunom, on je bil napreden ti si pa tisti, ki bi ga zazgal. Pac narcis, ki misli, da se svet vrti okrog njega, se ni niti do sonca prisel.

Ne drži. Ti si tisti, ki bi v srednjem veku sežigal drugače misleče, torej tiste, ki niso verjeli v Boga in niso želeli vstopiti v krščansko vero (križarski pohodi/pokoli) in ti si tisti, ki bi tudi danes najraje (pa ne moreš) sežigal ljudi, kateri ne verjamejo v covid cepivo in se niso pripravljeni cepiti z njim. Kaj se je spremenilo glede na srednji vek? Čisto nič. Psihopati bi še vedno najraje sežigale drugače misleče. Ker se pa to ne sme, pa jih diskreditirate z raznimi podtikanji o ploščati Zemlji, 5G nano čipih, namagnetenih, alu foliji...

PersonaRuda je izjavil:

-Wall je izjavil:

Ne, tvoje butaste ideje so primarno nazadnjaske. Ne se primerjat z Brunom, on je bil napreden ti si pa tisti, ki bi ga zazgal. Pac narcis, ki misli, da se svet vrti okrog njega, se ni niti do sonca prisel.

Ne drži. Ti si tisti, ki bi v srednjem veku sežigal drugače misleče, torej tiste, ki niso verjeli v Boga in niso želeli vstopiti v krščansko vero (križarski pohodi/pokoli) in ti si tisti, ki bi tudi danes najraje (pa ne moreš) sežigal ljudi, kateri ne verjamejo v covid cepivo in se niso pripravljeni cepiti z njim. Kaj se je spremenilo glede na srednji vek? Čisto nič. Psihopati bi še vedno najraje sežigale drugače misleče. Ker se pa to ne sme, pa jih diskreditirate z raznimi podtikanji o ploščati Zemlji, 5G nano čipih, namagnetenih, alu foliji...

Spet se koncentriras na neumnosti, ne na bistvo. Cerkev je Bruna zazgala, ker se je bala, da jih bo razgalil, da uci neumnosti in popolnoma enako pocnes ti. Dogmatski konzervativec.

To, da si zmislis popolno bedarijo, brez kakrsnegakoli znanja, preprican sem, da se vedno ne ves kaj je mRNA, in se jo potem bojis, ni napredno, niti ne nekaj novega. To zmore vsak 3 leten otrok. In Cerkev si pravljice zmisljuje ze ~2000 let. Skratka niti zanimiv nisi izven okvira pustne seme.

Zgodovina sprememb…

-Wall je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Oba sta funkcionalna nepismena, če sta iz mojega zgornjega odgovora razbrala to. Izpadeta kot da sta idiota, ker prihajata do teh zaključkov (bolje rečeno podtikanj z namenom diskreditacije). :));)

PersonaRuda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Kayzon je izjavil:

+1

Pa se, ti bumbar, zavedaš da je bil Galileo znanstvenik? A veš... Eden tistih po katerih ti (in tvoji pajdaši) dobesedno serjete? Takratna 'stroka' pa cerkev? Te daje bipolarnost? Ne veš več kam veter piha da bi se kontra obrnil? Ali pa, bolj po domače: zakaj enkrat zagovarjaš znanost, drugič pa ne?

Ne, sej vem zakaj... zato ker si glup, in nimaš pojma sploh kakšne primerjave delaš, sam da se nekako skladajo s tvojo umsko gimnastiko, pa je v redu.

A sem zadela? Feel free to explain tho.

PersonaRuda je izjavil:

-Wall je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Oba sta funkcionalna nepismena, če sta iz mojega zgornjega odgovora razbrala to. Izpadeta kot da sta idiota, ker prihajata do teh zaključkov (bolje rečeno podtikanj z namenom diskreditacije). :));)

Ne, to sva razbrala iz tvojih neumnosti in plitvega razmisljanja jehove price (si ze nesel kaksen coln na hrib?).

Diskreditirati se te pa ne splaca, vsakdo, ki ima nekaj nevronov v glavi, lahko opazi, da se najbolje diskreditiras kar sam.

Pa se samemu sebi se smejes.

Upam, da bos konsistenten tudi tule https://www.bbc.com/news/health-63959843 in bos raje izbral homeopatijo, ce te kdaj zadane.

Zgodovina sprememb…

Pithlit je izjavil:

Pa se, ti bumbar, zavedaš da je bil Galileo znanstvenik? A veš... Eden tistih po katerih ti (in tvoji pajdaši) dobesedno serjete? Takratna 'stroka' pa cerkev? Te daje bipolarnost? Ne veš več kam veter piha da bi se kontra obrnil? Ali pa, bolj po domače: zakaj enkrat zagovarjaš znanost, drugič pa ne?

Ne, sej vem zakaj... zato ker si glup, in nimaš pojma sploh kakšne primerjave delaš, sam da se nekako skladajo s tvojo umsko gimnastiko, pa je v redu.

V srednjem veku je bil znanstvenik župnik. In cerkev je bila "stroka". Če si dvomil v to ali karkoli rekel čez to, se ti ni doboro pisalo. Ta ista stroka se je bala, da bodo ljudje začeli brati, se zato izobrazili in več nihče ne bo hodil v cerkev poslušat njihove izmišljene pravljice.

In če si dvomil v "stroko" si bil preganjan. Vse kar se v srednjem veku ni skladalo s "stroko" in če nisi pihal v njihov rog (isto kot danes) si bil preganjan in v končni fazi gorel na grmadi kot Giordano Bruno.

Pa dovolj o cerkvi z moje strani, ker ni to tema, za tebe pa je značilno da preusmerjaš temo in da ne komentiraš vsebine zapisa. Samo preusmeranje in diskreditacija z raznimi žaljivkami. Pithlit prečitana knjiga si. In res sem idiot, ker se še ukvarjam s tabo (ti odgovarjam). Že zdavnaj bi moral nehati. Torej samo, da napišem post in ignore, ko se ti želiš razpočiti na tem forumu.

-Wall je izjavil:

Ne, to sva razbrala iz tvojih neumnosti in plitvega razmisljanja jehove price (si ze nesel kaksen coln na hrib?).

Diskreditirati se te pa ne splaca, vsakdo, ki ima nekaj nevronov v glavi, lahko opazi, da se najbolje diskreditiras kar sam.

Pa se samemu sebi se smejes.

Upam, da bos konsistenten tudi tule https://www.bbc.com/news/health-63959843 in bos raje izbral homeopatijo, ce te kdaj zadane.

Vsak ve kaj bom izbral, ker sem to že napisal. In s takšnimi komentarji daješ samo dokaze, da si funkcionalno nepismena oseba s spominom zlate ribice. Evo še enkrat moj komnetar od včeraj, kaj bi izbral, če bi resno zbolel z rakom (ampak že jutri boš pozabil (spomin zlate ribice) oz. niti danes ne boš tega razumel, ker si funkcionalno nepismen):

PersonaRuda je izjavil:

-Wall je izjavil:

To je laž. Lahko vsak preveri v moji zgodovini, da sem vedno pisal, da se sam ne bom cepil, ker nevem kakšni so stranski učinki in da se imam namen cepiti šele čez 20 let, če se bo cepivo izkazalo za učinkovito in da je razlog mojega necepljenja, da se še ne vedo vsi dolgoročni stranski učinki, ter da se zato vedno čaka, da minejo vse možne študije cepljenja, preden vzameš cepivo. Z drugimi besedami, če nimaš kaj za izgubiti greš za poskusnega zajčka.

Tudi sam bi šel, če bi resno zbolel z rakom in bi mi bila ponujena s strani zdravstva genska terapija. Eno podobno stvar sem že dal uspešno skozi v svojem življenju. Imenuje se Imunoterpija oz. Hiposenzibilizacija. In ravno zaradi tega uspeha imam polno zaupanje v zdravstvo za stvari, ki so preverjene, preizkušene na dolgi rok z znanimi vsemi dolgoročnimi stranskimi učinki. Covid cepivo to ni.

In spet mi podtikate laži. In nikoli nisem pisal, da bodo vsi cepljeni pomrli, le omenil sem, da nihče ne ve kaj je cilj cepiv, hkrati pa omenil, da je Bill Gates javno izjavil, da je globalno segrevanje problem in da če želimo zmanjšati globalno segrevanje, moramo zmanjšati prebivalstvo. Od tu naprej pa si naj vsak sam dela zaključke. Nisem pa nikjer pisal, da bo depopulacija s temi covid cepivi. Še več. Enkrat vem, da sem omenil, da je to zdaj "lahko" samo bil test, da vidijo, ko bo šlo zares, koliko ovc bodo takrat lahko zvabili v svojo Bill Gates klavnico, ko "če" se odločijo za depopulacijo...

Nikjer pa ni 100% res, da bo res prišlo do depopulacije. Do takih zaključkov sem samo prišel na podlagi Bill Gates javnih izjav, katere smo tudi v te teme lepili zato @Pithlit, če želiš to videti ali pobrskaj po preteklosti ali pa googlaj.

PersonaRuda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

V srednjem veku je bil znanstvenik župnik. In cerkev je bila "stroka". Če si dvomil v to ali karkoli rekel čez to, se ti ni doboro pisalo. Ta ista stroka se je bala, da bodo ljudje začeli brati, se zato izobrazili in več nihče ne bo hodil v cerkev poslušat njihove izmišljene pravljice.

In če si dvomil v "stroko" si bil preganjan. Vse kar se v srednjem veku ni skladalo s "stroko" in če nisi pihal v njihov rog (isto kot danes) si bil preganjan in v končni fazi gorel na grmadi kot Giordano Bruno.

Pa dovolj o cerkvi z moje strani, ker ni to tema, za tebe pa je značilno da preusmerjaš temo in da ne komentiraš vsebine zapisa. Samo preusmeranje in diskreditacija z raznimi žaljivkami. Pithlit prečitana knjiga si. In res sem idiot, ker se še ukvarjam s tabo (ti odgovarjam). Že zdavnaj bi moral nehati. Torej samo, da napišem post in ignore, ko se ti želiš razpočiti na tem forumu.

Dobro da vemo da so bili župniki znanstveniki. Hvala za ta biser.

PersonaRuda je izjavil:

...

Zeeeeh. Brezveznez.

Zgodovina sprememb…

««
21 / 26
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova različica koronavirusa se imenuje omikron (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
106098882 (78006) fikus_

Tretji odmerek - možno samo mRNA? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
32844521 (39615) dexterboy

Več podobnih tem