» »

NOVI Koronavirus - V ponedeljek najvišji porast okužb po začetku aprila

NOVI Koronavirus - V ponedeljek najvišji porast okužb po začetku aprila

««
16 / 26
»»

PersonaRuda ::

Pithlit je izjavil:

Zato ker nisem v ranljivi skupini, kreten zarukani. Kaj ti ni jasno? To tvoje budaliranje v tej temi spada pod "sam povem zakaj se ne cepim" al spada pod "o poglejte me, jaz sem budala in ne vem o čem govorim ampak bom vseeno zato ker lahko... uuuuh uuuu, aaaaah aaaa..."

Zakaj pa si jo nosila še pred letom dni oz. pred dvemi leti, če so jo morali nositi samo iz ranljive skupine? :D

Vidiš, tudi jaz nisem iz ranljive skupine in je nisem nosil razen takrat, ko sem moral sem si jo dal pod brado. Pa sem bil tu vse samo človek ne. Sedaj pa ste tudi vsi ostali vse samo človek ne, ker več ne nosite mask. :)):)):))

Pithlit ::

PersonaRuda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Zato ker nisem v ranljivi skupini, kreten zarukani. Kaj ti ni jasno? To tvoje budaliranje v tej temi spada pod "sam povem zakaj se ne cepim" al spada pod "o poglejte me, jaz sem budala in ne vem o čem govorim ampak bom vseeno zato ker lahko... uuuuh uuuu, aaaaah aaaa..."

Zakaj pa si jo nosila še pred letom dni oz. pred dvemi leti, če so jo morali nositi samo iz ranljive skupine? :D

Vidiš, tudi jaz nisem iz ranljive skupine in je nisem nosil razen takrat, ko sem moral sem si jo dal pod brado. Pa sem bil tu vse samo človek ne. Sedaj pa ste tudi vsi ostali vse samo človek ne, ker več ne nosite mask. :)):)):))

Ti si dejansko nepismen? Leto naza je bila obvezna za vse (razen za očitne egoistične pizde in kreten ki so se nad študenti na Petrolu znašali).
Life is as complicated as we make it...

Pithlit - torej želiš vsem nam povedati, da si še pred letom dni nosila masko, ker si bila funkcionalno nepismena in nisi vedela kdo v resnici mora nositi masko? :)):)):))

Ko sama sebe v drek potisneš. :))

Epsko! :D

Pithlit je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Ti si dejansko nepismen? Leto naza je bila obvezna za vse (razen za očitne egoistične pizde in kreten ki so se nad študenti na Petrolu znašali).

Kakšna je razlika pred letom dni in danes? Pandemija s strani WHO še ni preklicana. Okužbe covid so spet v porastu. Ljudje umirajo. Torej ni razlike. Razlika je, da so bile maske obvezne, danes pa so priporočljive. In priporočajo, da jih nosite vsi, da ne bi širili okužbe. To smo počeli zandji dve leti, ne? Zakaj zdaj naenkrat več ne nosite mask, če pa je to za vas še lani bila zelo učinkovita zadeva. Ste končno spoznali, da ste dve leti živeli v zmoti in da so maske bile največja bedarija, ker niso nič preprečevale. ;)

To je bil ves point tega mojega pisanja. Samo funkcionalno nepismena Pithlit potrebuje več časa, da posredno prizna, da je nošnja mask bila največja bedarija, ker te maske sploh niso ble zasnovane za nošnjo v javnosti. :P

Unchancy ::

PersonaRuda je izjavil:

Nebom pisal o imenih, ker bi jih s tem ogrozil. Lahko pa še dopišem, da bo zagotovo čez par let prišla vsa resnica o tem nategu in vsemu ozadnju na plano, tudi da so ljudje po svetu kupovvali potrdila in da se niso vsi, ki so cepljeni tudi v resnici cepili (predvsem zdravniki v SLO). Tako da zdržite še teh par let in ostanite zdravi.

Tole nabijanje ima kredibilnost chemtrails zarote. Rekla kazala.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

ripmork ::

PersonaRuda je izjavil:

Kakšna je razlika pred letom dni in danes?

situacija lani:

situacija letos:

In,... boš kej pokomentiral?

PersonaRuda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Kakšna je razlika pred letom dni in danes? Pandemija s strani WHO še ni preklicana. Okužbe covid so spet v porastu. Ljudje umirajo. Torej ni razlike. Razlika je, da so bile maske obvezne, danes pa so priporočljive. In priporočajo, da jih nosite vsi, da ne bi širili okužbe. To smo počeli zandji dve leti, ne? Zakaj zdaj naenkrat več ne nosite mask, če pa je to za vas še lani bila zelo učinkovita zadeva. Ste končno spoznali, da ste dve leti živeli v zmoti in da so maske bile največja bedarija, ker niso nič preprečevale. ;)

To je bil ves point tega mojega pisanja. Samo funkcionalno nepismena Pithlit potrebuje več časa, da posredno prizna, da je nošnja mask bila največja bedarija, ker te maske sploh niso ble zasnovane za nošnjo v javnosti. :P

WHO ima pa pri nas... kakšne pristojnosti točno?

Zakaj vztrajaš pri delanju kretena iz samega sebe?

PersonaRuda je izjavil:

free_rider je izjavil:

Meni pa nekaj drugega ni jasno.
Kako da se random folk po 2 letih še zmeraj na netu prereka glede mask in cepljenja in nasplošno korone z diametralno nasproti mislečimi?

A ni brezplodno zapravljanje časa, tako za ene, kot za druge.
Sprejmimo, da smo na različnih bregovih in nikoli ne bomo na istih, tako pač je.
A si eni res toliko ego našopajo s tem kurčenjem na netu?!?

Radi bi samo dobili odgovor zakaj sedaj zagriženi vaxerji več ne nosijo mask v trgovni?

Kaj se je spremenilo? Nič. Pandemija še vedno je razglašena. Okužbe so v porastu. Ljudje umirajo. A pred 2 leti si bil največji drek, če si napisal, da ne nosiš maske ali pa jo nosiš pod brado ali pod nosom. Danes pa tudi ti, ki so kritizirali druge glede ne nošnje mask, jih še sami več ne nosijo. Zakaj več ne nosijo mask? Odgovorov glede tega še kar ni in ni.

Odgovor, zakaj nihče ne jebe več 5% covida, je zelo preprost:

1. zdaj prevladuje omikron, ki je zelo nalezljiv in veliko manj nevaren od prejšnjih verzij.
2. večina ljudi je cepljenih ali prebolelih
3. smrtnost je zelo padla

https://www.worldometers.info/coronavir...
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Unchancy ()

Miki N je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Bom jaz tebe vprašala: zakaj si ti bil egoistična pizda in nisi nosil maske takrat ko je blo treba? Če že ti nabijaš zakaj ne nosimo mask ko ni treba...

Ker je to bila največja bedarija (ker ni bilo nobene resne študije narejene v smeri, da maske karkoli preprečijo) in te maske niso bile narejene za nošnjo v gozd, po trgovini, ker ne preprečujejo nič, ampak so bile narejene, da med operacijo ne padajo izcedki od doktorja po pacientu.

Dobro pa saj to je bi moralo biti očitno že po tem, da so jih nosili edino kirurške ekipe med posegi - ne osebje, ne ta isti kirurg na viziti, potem ko je uspel zašiti pacienta, ne nihče drug ni do 2020 nikoli nosil krpic v bolnišnicah - in to celo med epidemijami grip, ko so bili recimo omejeni obiski. Pa ne misliti, da komu v kaki zdravstveni ustanovi ni že desetletja prej padlo na misel, da bi bila to lahko bila poceni varianta za stestirati v takih primerih, samo vedno znova se je izkazalo da pač ni neke razlike. So dejansko prav študije - in ne - sami si jih poiščite, psice, škodoželne!

+1

Točno to. So študije, ki dokazujejo, da z nošnjo mask v trgovini, gozdu, na ulici ne rešimo (preprečimo) čisto nič. In to da so nas silili v nošnjo mask, bi danes moral nekdo odgovarjati. Ni problema, naj nosi masko kdor hoče. Lahko si jo da čez lape ko gre spat. Samo ne silit ostalih, da počnejo te neumnosti.

PersonaRuda je izjavil:

Miki N je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Bom jaz tebe vprašala: zakaj si ti bil egoistična pizda in nisi nosil maske takrat ko je blo treba? Če že ti nabijaš zakaj ne nosimo mask ko ni treba...

Ker je to bila največja bedarija (ker ni bilo nobene resne študije narejene v smeri, da maske karkoli preprečijo) in te maske niso bile narejene za nošnjo v gozd, po trgovini, ker ne preprečujejo nič, ampak so bile narejene, da med operacijo ne padajo izcedki od doktorja po pacientu.

Dobro pa saj to je bi moralo biti očitno že po tem, da so jih nosili edino kirurške ekipe med posegi - ne osebje, ne ta isti kirurg na viziti, potem ko je uspel zašiti pacienta, ne nihče drug ni do 2020 nikoli nosil krpic v bolnišnicah - in to celo med epidemijami grip, ko so bili recimo omejeni obiski. Pa ne misliti, da komu v kaki zdravstveni ustanovi ni že desetletja prej padlo na misel, da bi bila to lahko bila poceni varianta za stestirati v takih primerih, samo vedno znova se je izkazalo da pač ni neke razlike. So dejansko prav študije - in ne - sami si jih poiščite, psice, škodoželne!

+1

Točno to. So študije, ki dokazujejo, da z nošnjo mask v trgovini, gozdu, na ulici ne rešimo (preprečimo) čisto nič. In to da so nas silili v nošnjo mask, bi danes moral nekdo odgovarjati. Ni problema, naj nosi masko kdor hoče. Lahko si jo da čez lape ko gre spat. Samo ne silit ostalih, da počnejo te neumnosti.

Vir? Pa ne rabimo za gozd.

Pithlit je izjavil:

8-O

Ti to resno? ;((

PersonaRuda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

8-O

Ti to resno? ;((

Da. Kakšne pristojnosti ima WHO pri nas. Lahko alineje.

Pithlit je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

8-O

Ti to resno? ;((

Si že slišala za besedo hierarhija?

PersonaRuda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

8-O

Ti to resno? ;((

Torej, na kratko, pojma nimaš.

Unchancy je izjavil:

1. zdaj prevladuje omikron, ki je zelo nalezljiv in veliko manj nevaren od prejšnjih verzij.

Dovolj dober odgovor z argumenti, ki pijejo vodo. Isto jot tisti odgovor od StaregaMafijca.

Upam samo, da ko nas bodo spet hotli peljati žejne preko vode (pLandemija 3.0), da se boste spomnili te pLandemije 2.0 in pLandemije 1.0, ter da se bomo skupaj takoj na začetku uprli in da bo na koncu pLandemija 3.0 izgledala isto kot je izgledala pLandemija 1.0. To je ves point.

2 leti življenja so nam uničili, ker je preveč ljudi popustilo in se uklonilo. In še vedno je razglašena pandemija s strani WHO, tako da še ni konec tega sranja. Bi pa zagotovo bilo konec, če bi se marca 2020 uprli z množičnimi brutalnimi protesti po svetu po vzoru Kitjacev ali Irancev v zadnjem mesecu. In to se bo moralo zgoditi takoj na začetku pLandemije 3.0, če ne se nam ne bo dobro pisalo v tisti novi pLandemiji.

Sedaj dejansko vsi vidite, da ne bi bilo potrebno vseh teh ukrepov in da se je bistvno preveč ljudi cepilo kot bi se moralo (ok - to me ne boli, naj se jih še več cepi zaradi mene. Bolijo me ukrepi in da so mi ukradli 2 leti življenja z raznimi brezveznimi omejevanji brez katerih sedaj glih tako normalno živimo in ni nekih sprememb na slabše, da bi bile potrebe po teh neumnih ukrepih).

Zgodovina sprememb…

Pithlit je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

8-O

Ti to resno? ;((

Torej, na kratko, pojma nimaš.

Ti nimaš pojma kakšno moč ima WHO v koruptivni Sloveniji, ko zažvenketajo €uri pri slovenskih politikih (SDS), da zamenjajo vodilne na NIJZ (stroko), nastavijo svoje (svojo "stroko") in potem ta nastavljen NIJZ sprejme vse, kar WHO "priporoči", ter sledi n jihovim smernicam.

Ti več kot očitno nimaš pojma kakšne svinajrije se dogajajo v smeri WHO-SLO politika-NIJZ in kakšno moč ima WHO nad NIJZ.

Ja ne, ne vem. Tebe sprašujem če mi prosim poveš kakšne pristojnosti ima WHO pri nas. Ker ti očitno veš.

Če ne veš pa pač nehaj nabijat.

P.S. Če NIJZ dela vse kar WHO pravi. In če WHO pravi da je pandemija... zakaj pri nas ni pandemije?

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

Pithlit je izjavil:

Ja ne, ne vem. Tebe sprašujem če mi prosim poveš kakšne pristojnosti ima WHO pri nas. Ker ti očitno veš.

Če sem ti odgovoril. NIJZ sledi smernicam WHO. Po domače, če WHO reče hop, NIJZ skoči. Kaj tebi tu ni jasno?

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Če sem ti odgovoril. NIJZ sledi smernicam WHO. Po domače, če WHO reče hop, NIJZ skoči. Kaj tebi tu ni jasno?

Preberi zgoraj bumbar jedni. Pa utemelji svoje trditve.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

ripmork ::

Kaj zdej @kamikazar, a boš kej pokomentiral cifre od letos pa lani iz istega časa?
Sprašuješ, ko dobiš servirano pa ignoriraš.

Sam eno in isto jokcanje zaradi ukrepov in kako so ti "uničili lajf za dve leti."

Pithlit je izjavil:

P.S. Če NIJZ dela vse kar WHO pravi. In če WHO pravi da je pandemija... zakaj pri nas ni pandemije?

Ker si ti funkcionalno nepismena. Pravkar dokazala.

Slovenija ne more razglasiti pandemije. Ker pandemija je globalna in za globalno stvar ne more razglasiti ena 2 milijonska država, ampak to stori WHO in ravno zato je ustanovaljena ta organizacija, ker edino ta organizacija lahko razglasi pandemijo in jo samo ona lahko prekliče. Ostali pa lahko sledijo tem smernicam. Torej WHO razglasi pandemijo, katera velja za države, kjer vse to razhaja (se širi). In potem države, če jih to zajame razglasijo epidemijo. Epidemija je sicer izraz za nenaden izbruh in hitro širjenje nalezljive bolezni v človeški populaciji, v kateri močno presega normalno obolevnost. Tako imamo zaradi koronavirusa v Sloveniji razglašeno epidemijo, na svetovni ravni pa pandemijo.

Ne me jebat, da pametna Pithlit ni vedela razlike med pandemijo in epidemijo. Seveda ni, ker je funkcionalno nepismena. In potem ona drugim piše, da smo funcionalno nepismeni.

Pithlit je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Preberi zgoraj bumbar jedni. Pa utemelji svoje trditve.

Sem ti pravkar odgovoril. In bumbarka si ti, katera ne ve, da Slovenija ne more razglasiti pandemije. Lahko razglasi epoidemijo in sledi smernicami pandemije razglašene s strani WHO.

Zgodovina sprememb…

Kakšne pristojnosti ima WHO pri nas?

Gregor P ::

PersonaRuda je izjavil:

Zakaj se več ne cepite?

Ok, Gregor P se je cepil. En, ki ima zdravstvene težave in ja, takšnim se močno priporoča cepljenje neglede koliko si star.…

Zdaj ne vem, koga si imel v mislih, ampak jaz sem popolnoma zdrav:)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Pithlit je izjavil:

Faak. Če maš vse napisano. Kaj si funkcionalno nepismena? ;((

Sem ti tudi dal razlago, zakaj v Slovenija ni razglasila pandemije. Ker ne more. Ker lahko razglasi samo epidemijo. Lahko pa sledi smernicam pandemije in te smernice prenese znotraj svoje razglašene epidemije. Več kot očitno nisi vedela, kakšna je razlika med pandemijo in epidemijo. Funkcionalno nepismena. In potem to ti drugim očitaš?

Naprošam ostale, ki ste bližje Pithlit, da si vzamete čas in besedo za besedo razložite to kar sem ji jaz že napisal, ker več kot očitno je funkcionalno nepismena. Meni se več ne da prepisovati ene in iste komentarje iz zadnjih ur.

Boš povedal kakšne pristojnosti ima WHO pri nas? Al boš sam nabijal tko kot nabijaš že od kar se je covid pojavil?

Pithlit je izjavil:

Boš povedal kakšne pristojnosti ima WHO pri nas? Al boš sam nabijal tko kot nabijaš že od kar se je covid pojavil?

To kar reče WHO, to naši tudi storijo. WHO je najvišje na hierarhični lestvici in država lahko sledi smernicam WHO (koruptivne države kot so Slovenija) ali pa ne upoštevajo in delajo po predlogu svojega Inštituta za javno zdravje (manj koruptivne države kot so Švedska...). Boš končno skapirala kaj ti pišem ali potrebuješ še kakšen dopolnilni pouk? Bože mili, ki te ti delaš? Zabita si kot kanta.

Zgodovina sprememb…

Pithlit je izjavil:

J

P.S. si vsaj to skapirala "zakaj pri nas ni pandemije?", ko sem ti napisal razlago ali tudi tukaj potrebuješ kakšen dopolnilni pouk, da bo tvoja redkvica to razumela?

PersonaRuda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

J

P.S. si vsaj to skapirala "zakaj pri nas ni pandemije?", ko sem ti napisal razlago ali tudi tukaj potrebuješ kakšen dopolnilni pouk, da bo tvoja redkvica to razumela?

Pri nas je endemija.

Kakšne pristojnosti ima WHO pri nas? Dej, sej ti očitno veš. Daj nas razsvetli, prosim.

Pithlit je izjavil:

Kakšne pristojnosti ima WHO pri nas? Dej, sej ti očitno veš. Daj nas razsvetli, prosim.

;((

16x postavi isto vprašanje. 16x dobi odgovor. In potem postavi še 17x isto vprašanje? 8-O

Bog ji naj pomaga, jaz ji več ne morem. :))

Če ne druga je vse to dobro, da še ostali vidijo kakšna zabita oseba je Pithlit.

Zgodovina sprememb…

Dimnik ::

Moderatorji, kaj je zdaj s kamikazo?

Dimnik je izjavil:

Ko zmanjka argumenotv je edina rešitev cenzura oz. odstranitev takne osebe iz teme?

Hmmm, čestitke vsem, ki ne podpirate svobodo govora in bi vse drugače misleče najraje utišali, da jih izbrišete iz foruma. Bravo!

Dimnik ::

Daj ne nabijaj, palamudiš že tri dni isto, zraven pa še predvidevaš oz si izmišljuješ.....

Miha 333 ::

Pithlit je izjavil:

Slovenija je kot članica ZN zavezana slediti smernicam oz. določilom WHO na podlagi Ustanovne listine ZN, ki ima status mednarodne pogodbe.

NuMaN ::

Končno.

primoz4p ::

ripmork je izjavil:

situacija lani:

situacija letos:

Ko / če bo situacija slabša, bomo spet dal maske gor. Pa brez solz bomo zarad tega.

Ljudje nismo salame, da se nas prodaja nakile!
19,9 oseb sprejetih na intenzivno,
0,6 osebe intubirano,
dobra poldruga oseba (1,7) umrla,...

Čisto razkosanje-razčlovečenje osebe; dr Josef Rudolf Mengele?

Kayzon ::

Dimnik je izjavil:

Moja tema je ,tako da brez skrbi,imam vse pod kontrolo. Vi kar nadaljujte.

Miha 333 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Slovenija je kot članica ZN zavezana slediti smernicam oz. določilom WHO na podlagi Ustanovne listine ZN, ki ima status mednarodne pogodbe.

Boste povedali kakšne pristojnosti ima WHO pri nas? Al boste dejansko sam puhlice nabijal?

Ker to da kar reče WHO je treba implementrirat... ni res. Niti ni tudi približno dovolj specifično za potrebe te debate. Lahko si seveda izmišljujete to in ono, ampak je čist vsem povsem jasno da to počnete zato ker nimate tud a od argumenta za pushat svoje nebuloze naprej.

Torej, kakšne pristojnosti ima WHO pri nas? Alineje. Ali bolj preprosto: kaj lahko WHO določi za slovenske državljane živeče v Sloveniji? Pa da vas vidimo.

PersonaRuda je izjavil:

Unchancy je izjavil:

Dovolj dober odgovor z argumenti, ki pijejo vodo. Isto jot tisti odgovor od StaregaMafijca.

Upam samo, da ko nas bodo spet hotli peljati žejne preko vode (pLandemija 3.0), da se boste spomnili te pLandemije 2.0 in pLandemije 1.0, ter da se bomo skupaj takoj na začetku uprli in da bo na koncu pLandemija 3.0 izgledala isto kot je izgledala pLandemija 1.0. To je ves point.

2 leti življenja so nam uničili, ker je preveč ljudi popustilo in se uklonilo. In še vedno je razglašena pandemija s strani WHO, tako da še ni konec tega sranja. Bi pa zagotovo bilo konec, če bi se marca 2020 uprli z množičnimi brutalnimi protesti po svetu po vzoru Kitjacev ali Irancev v zadnjem mesecu. In to se bo moralo zgoditi takoj na začetku pLandemije 3.0, če ne se nam ne bo dobro pisalo v tisti novi pLandemiji.

Sedaj dejansko vsi vidite, da ne bi bilo potrebno vseh teh ukrepov in da se je bistvno preveč ljudi cepilo kot bi se moralo (ok - to me ne boli, naj se jih še več cepi zaradi mene. Bolijo me ukrepi in da so mi ukradli 2 leti življenja z raznimi brezveznimi omejevanji brez katerih sedaj glih tako normalno živimo in ni nekih sprememb na slabše, da bi bile potrebe po teh neumnih ukrepih).

Najprej “argumenti, ki pijejo vodo”, nato takoj negacija. You can’t have cake and eat it too.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Pithlit je izjavil:

Miha 333 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Boste povedali kakšne pristojnosti ima WHO pri nas? Al boste dejansko sam puhlice nabijal?

Ker to da kar reče WHO je treba implementrirat... ni res. Niti ni tudi približno dovolj specifično za potrebe te debate. Lahko si seveda izmišljujete to in ono, ampak je čist vsem povsem jasno da to počnete zato ker nimate tud a od argumenta za pushat svoje nebuloze naprej.

Torej, kakšne pristojnosti ima WHO pri nas? Alineje. Ali bolj preprosto: kaj lahko WHO določi za slovenske državljane živeče v Sloveniji? Pa da vas vidimo.

8-O;((:8)

Izvoli, kar link, ker se mi več ne da pisati eno in isto. Imaš vse razloženo, v kolikor premoreš bralno razumevanje, ampak ga več kot očitno ne premoreš :)):
https://slo-tech.com/forum/t803106/p778...

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Miha 333 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Izvoli, kar link, ker se mi več ne da pisati eno in isto. Imaš vse razloženo, v kolikor premoreš bralno razumevanje, ampak ga več kot očitno ne premoreš :)):

Dej ti dudalo jedno razloži kako točno lahko WHO karkoli dela pri nas. Prosim. Nehaj s puhlicami.

Kako lahko, recimo, WHO pri nas odredi obvezno nošnjo mask. Na podlagi kakšnih zakonov in pristojnosti. Vse ostalo se lahko napihuješ dokler ne počiš, pa še kar ne bo nič bolj res od 75 let starega ocvirka.

Pithlit je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Miha 333 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Dej ti dudalo jedno razloži kako točno lahko WHO karkoli dela pri nas. Prosim. Nehaj s puhlicami.

Kako lahko, recimo, WHO pri nas odredi obvezno nošnjo mask. Na podlagi kakšnih zakonov in pristojnosti. Vse ostalo se lahko napihuješ dokler ne počiš, pa še kar ne bo nič bolj res od 75 let starega ocvirka.

Zmešana baba, ki nič ne kapira. Že 100x:
- WHO globalno razglasi pandemijo (zaradi naraščajočih okužb)
- v kolikor posamezne države zajame ta okužba, razglasijo te države epidemijo
- države z razglašeno epidemijo lahko sledijo smernicam WHO
- če WHO globalno priporoči nošnjo mask kot preprečevanje okužb, članice WHO (Slovenija...) lahko tudi sprejmejo ta ukrep ali zavrnejo
- če WHO priporoči cepljenje proti covid za vse polnoletne, lahko Slovenija sledi tem smernicam
- Slovenija je sprejela skoraj vsa priporočila od WHO in sledila njihovim smernicam, ter na podlagi priporočil oz. smernic WHO sprejela, da se bo maske nosilo, da se bo cepilo prebivalstvo, da se bo šlo v lockdown... in tega ni počela samo Slovenija, ampak večina držav je sledila priporočilom/smernicam WHO, razen redkih izjem.

Kaj zdaj tebi še kar ni jasno? ;((8-O

Zgodovina sprememb…

@Pithlit izvoli nekaj smernic s strani WHO, katerim so potem sledile druge države, tudi Slovenija:

17.03.2021 - WHO priporoča cepljenje z AstraZeneco
https://www.delo.si/novice/svet/bruselj...

11. 10. 2021 - WHO za poživitveno cepljenje ljudi s slabim imunskim sistemom
Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) je danes priporočila poživitveni odmerek cepiva proti covidu-19 za osebe z oslabljenim imunskim sistemom. To velja za vsa cepiva, ki jih je za izredno uporabo odobrila WHO - Pfizer/BioNTech, Janssen, Moderna, Sinopharm, Sinovac in AstraZeneca.
https://www.primorske.si/plus/zdravje/w...

7. december 2021 - WHO: Obvezno cepljenje naj bo resnično skrajna možnost
Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) Evropo svari pred uvajanjem obveznega cepljenja. "To naj bo zgolj izhod v sili, ki se ga uporabi šele, ko so izkoriščene vse druge možnosti za rast precepljenosti," je opozoril direktor WHO-ja za Evropo Hans Kluge.
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...

Gregor P je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Zakaj se več ne cepite?

Ok, Gregor P se je cepil. En, ki ima zdravstvene težave in ja, takšnim se močno priporoča cepljenje neglede koliko si star.…

Zdaj ne vem, koga si imel v mislih, ampak jaz sem popolnoma zdrav:)

My bad. Se ti opravičujem potem. Sam sem mislil, da se cepijo s poživitvenimi odmerki samo ljudje z zdravstvenimi težavami.

11.07.2022 - Priporočen drugi poživitveni odmerek za starejše od 60 let in ranljive skupine

Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) je danes priporočila poživitveni odmerek cepiva proti covidu-19 za osebe z oslabljenim imunskim sistemom. To velja za vsa cepiva, ki jih je za izredno uporabo odobrila WHO - Pfizer/BioNTech, Janssen, Moderna, Sinopharm, Sinovac in AstraZeneca.

Zgodovina sprememb…

globoko grlo ::

Pravno formalno ma who 0 nill njente pr nas za praskat. Praksa je pa seveda drugacna.

Aja, zakaj so ti resevalci sveta zahteval imuniteto??? Pa ne da bi jih kdo lahko tozil?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

PersonaRuda je izjavil:

@Pithlit izvoli nekaj smernic s strani WHO, katerim so potem sledile druge države, tudi Slovenija:

17.03.2021 - WHO priporoča cepljenje z AstraZeneco
https://www.delo.si/novice/svet/bruselj...

7. december 2021 - WHO: Obvezno cepljenje naj bo resnično skrajna možnost
Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) Evropo svari pred uvajanjem obveznega cepljenja. "To naj bo zgolj izhod v sili, ki se ga uporabi šele, ko so izkoriščene vse druge možnosti za rast precepljenosti," je opozoril direktor WHO-ja za Evropo Hans Kluge.
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...

Torej zdaj boš še povedal kje v naših zakonih piše da mora naš zdravstveni sistem slediti smernicam WHO.

Mato989 ::

Pithlit je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Miha 333 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Fak si ti neumna, po tvoji logiki tudi OZN nima nobenih pristojnosti pri nas... ker ne more odredit za tebe da utihneš LOL
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Pithlit je izjavil:

Torej zdaj boš še povedal kje v naših zakonih piše da mora naš zdravstveni sistem slediti smernicam WHO.

O kakšnih zakonih ti? So potrebni? Raje odgovori, zakaj je Slovenija sledila smernicam WHO in bolj ali manj sprejela vsa njihova priporočila? Zakaj, če pa ji ne bi bilo treba?

In ker je sprejela vse to, je imel WHO še kako velik vpliv v Sloveniji pri poteku same epidemije. Jasno sedaj? Ali boš spet trajbala svoje idiotizme brez repa in glave?

PersonaRuda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

O kakšnih zakonih ti? So potrebni? Raje odgovori, zakaj je Slovenija sledila smernicam WHO in bolj ali manj sprejela vsa njihova priporočila? Zakaj, če pa ji ne bi bilo treba?

In ker je sprejela vse to, je imel WHO še kako velik vpliv v Sloveniji pri poteku same epidemije. Jasno sedaj? Ali boš spet trajbala svoje idiotizme brez repa in glave?

Zato ker so bile smiselne? Sam ti trdiš da moramo slediti WHO. Jaz pa ti že par strani tupim da se motiš.

No, pa sej si sam pogruntal.

In ja Mato. OZN ima točno 0 pristojnosti pri nas. Nula. Ne vem s katere lune ste vi padli da mislite da lahko tako WHO kot OZN karkoli drsajo po suverenih državah. Kar Slovenija je.

Mato989 ::

In ja Mato. OZN ima točno 0 pristojnosti pri nas. Nula. Ne vem s katere lune ste vi padli da mislite da lahko tako WHO kot OZN karkoli drsajo po suverenih državah. Kar Slovenija je.

Aha, če ima OZN nič pristojnosti za nas, zakaj potem lahko skupščina OZNa odredi da te napade koalicija voljnih itd??? Torej neke pristojnosti ima tudi NAD NAMI če lahko zaradi zasedanja OZN pride do invazije suverene države ki je bistveno večja od Slovenije...

Po tvoje sicer ne, ker v zakonih Slo tega ne piše ampak ti si pač pravnica in vse v enem =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Pithlit je izjavil:

Sam ti trdiš da moramo slediti WHO.

;((

Kje sem jaz pisal, da moramo slediti? Ti si res funkcionalno nepismena. Pišem cel čas, da lahko sledimo smernicam ali pa jih zavrnemo. Baba zmešana in ne izmišljuj si več, da sem jaz pisal, da moramo slediti. Evo dokaza, da temu ni tako:

PersonaRuda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

To kar reče WHO, to naši tudi storijo. WHO je najvišje na hierarhični lestvici in država lahko sledi smernicam WHO (koruptivne države kot so Slovenija) ali pa ne upoštevajo in delajo po predlogu svojega Inštituta za javno zdravje (manj koruptivne države kot so Švedska...). Boš končno skapirala kaj ti pišem ali potrebuješ še kakšen dopolnilni pouk? Bože mili, ki te ti delaš? Zabita si kot kanta.
««
16 / 26
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova različica koronavirusa se imenuje omikron (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
106099295 (78419) fikus_

Tretji odmerek - možno samo mRNA? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
32844542 (39636) dexterboy

Več podobnih tem