» »

NOVI Koronavirus - V ponedeljek najvišji porast okužb po začetku aprila

NOVI Koronavirus - V ponedeljek najvišji porast okužb po začetku aprila

««
7 / 26
»»

cias ::

Miki N je izjavil:

V bistvu je pravi škandal to, da si v dveh letih nismo uspeli spomniti več kot enega štosa. :8)

Saj 5g pa kuščarji, ploščata zemlja… to MSM vse podpira. Kontrolirana opozicija. Prašaš a je blo to res testirano samo na dveh podganah pa majo verniki implentiran LOL muh 5g odziv.

ripmork ::

Miki N je izjavil:

Hahha, te pa še nisem slišal .... NOT!

V bistvu je pravi škandal to, da si v dveh letih nismo uspeli spomniti več kot enega štosa. :8)

Pa ta je taka pristno slovenska in ponarodela, no. Od tiste OPS gospe 8-)
Kot una od Fredi Millerja, da "če komu kaj ni všeč, naj se obrne za 360 stopinj pa gre naprej." Al pa od Cimeta, da "se zahvaljuje svojim staršem, posebej atu pa mami."

Miki N ::

ripmork je izjavil:

Miki N je izjavil:

Kot una od Fredi Millerja, da "če komu kaj ni všeč, naj se obrne za 360 stopinj pa gre naprej." Al pa od Cimeta, da "se zahvaljuje svojim staršem, posebej atu pa mami."

Ma vseeno malo spominja na "NPC firmware update" - ker ta 5g "šala" s ćipi je bil default odziv praktično povsod po svetu, sinhroniziran ko tiste radijske ure, folk je to robotsko dodajal na konec postov ipd. - ne glede na dejanski delež Ravnozemljašev v določeni državi. Kar sugerira "astroturfing" kampanjo, saj nič posebnega, stara fora.

PersonaRuda ::

Ko se bo delalo čistko se ne sme pozabiti na seme zla in da se bodočim generacijam sporoči, kaj čaka psihopate/sociopate (s familijo vred), ko se zafrkavajo iz par milijard življenj ostalih:

Jennifer Catherine Gates
Rory John Gates
Phoebe Adele Gates

Moja teorija: Melinda se je ločila izključno zato (moje mnenje), ker če se bo kje zalomilo bodo Bill Gatesa vrgli pod vlak (karikirano) in z ločitvijo cilja, da zaščiti svoje otroke s tem, ko se je distancirala od njega. Še enkrat, moje mnenje. In temu se ne sme nasesti. Ko se bo čistilo, se naj počisti vse, ki so nam ukradli (uničili) več kot 2 leti življenja.

Kayzon ::

Eni se kar ocitno ne mislijo prenehati s tem sranjem..

InfosecurityEurope,ce gres pod "safety" (Safety guidelines so za leto 2023,juniJ):

------------
Mask Wearing
Although it is no longer a legal oblication Infosecurity Europe recommend everyone onsite wears face masks, except those who are exempt. They should be worn at all times and in all areas of the show.
------------
Hygiene
Hand sanitiser will be readily available throughout the venue. Please continue to follow guidance and wash your hands frequently.
------------
Be kind
Please be mindful of individuals personal space. Please give people space when you are walking past them and check before initiating personal contact (consider elbow bumps rather than handshakes or hugs).
-----------

8-O

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kayzon ()

darkolord ::

Good.

nirburu ::

https://endmedicaltyranny.substack.com/...

huh

Povsem jasno, da koronarji krivijo covid 2 leti po tem. Bog ne daj, da bi jih Pfizer izdal.

Reycis je izjavil:

nirburu je izjavil:

https://www.msn.com/en-us/music/celebri...

huh

Menda je bil anti-vaxet. Par ur pred smrtjo je tvitnil kanye-tu (v povezavi z njegovim death con 3 na žide) da mu ima veliko za povedati. Lahko, da je razlog tudi to. Ampak pri drogeraših nikoli ne veš.

Ravno obratno. Sem gledal selfie-video kako shilla covid cepiva. Najvrjetneje je riknu kmalu po cepljenju.

darkolord je izjavil:

Good.

A ti si še pri tem, da kirurške maske pomagajo proti virusu z R0 = 20+?
Res se niste nič naučili od zadnjih 3 let.

Miki N je izjavil:

ripmork je izjavil:

Miki N je izjavil:

Ma vseeno malo spominja na "NPC firmware update" - ker ta 5g "šala" s ćipi je bil default odziv praktično povsod po svetu, sinhroniziran ko tiste radijske ure, folk je to robotsko dodajal na konec postov ipd. - ne glede na dejanski delež Ravnozemljašev v določeni državi. Kar sugerira "astroturfing" kampanjo, saj nič posebnega, stara fora.

Roko na srce, sem isto pomislil. Tako hitro so koronarji prešaltali na Ukrajino, da sem res sumil, če niso dobili kak OTA updejt.
Lahko da covid cepivo nima 5g nanobotob v sebi. Ampak definitivno ima "mind control" sposobnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nirburu ()

Slopek ::

Kar se tiče Carterja, je bil pro cepilec. Povedal je, da gre žena na moderno, on na pfizerja. Tolk o tem. Je bil pa povsem izgubljen tudi v drogah.
Nima veze, dandanes je normalno, da imajo osnovnošolci težave s srci. Take, kot prej tisti nad 70. Nova normala.

No, saj zgleda, da se mlad folk steguje pri naporih po piku, in ne zgolj pri samem piku.
Moja delovna hipoteza je, da jim pač cepivo poškoduje ožilje/srce in ko ga obremenijo...pukne.

Jaz sem tudi opazil to normalizacijo infarktov.

Bo zanimivo videt raziskavo, če bo nekoč, koliko je infarktov med cepljenimi vs. necepljenimi.

V bistvu priznam je zelo frustrirajoče se zgolj besedno obkladat, kdo umira in kdo ne.
Kdor zaupa naj se cepi. Kdor ne, naj se ne.

Je samo en keč:

Tudi cepljenčki se nočejo več boostat.

:)):))

Reycis ::

Vsi, ki jih jaz poznam se nameravajo boostat še naprej. Za zdaj še noben ni imel težav. Kar bo zdaj bistveno po mojem mnenju je bomo imeli v prihodnje eksponentno rast presežnih smrti ali je to to.
Diversity is our greatest strength

Slopek ::

Reycis je izjavil:

Vsi, ki jih jaz poznam se nameravajo boostat še naprej. Za zdaj še noben ni imel težav. Kar bo zdaj bistveno po mojem mnenju je bomo imeli v prihodnje eksponentno rast presežnih smrti ali je to to.

Resno? V mojem krogu obratno. Vsi pravijo, da nič več. No, eden izmed teh se je šel po dveh boosterčkih, zdaj samo proti gripi :)))
V zadnjem letu sem srečeval kar precej ljudi, pa me pot kot kaže, vodi predvsem po necepljeni poti. Verjamem, da je obratno enako in prav je tako. ;)

Dimnik ::

Resno? Verjetno jim namagnetenost še drži, pa ni potrebe...a ne slopek

Kolikor jaz poznam cepljene, nekateri gredo po booster, nekateri pa ne razmišljajo več o boosterjih iz preprostega razloga; odkar so zavladali šibkejši in manj nevarni sevi virusa, ne čutijo več potrebe po tem. Nihče ki ga poznam pa nikoli ni obžaloval tega da se je šel cepit, vključno z mano.

Sodeč po mnenju nekaterih v temi je Aaron Carter (človek z dolgo zgodovino odvisnosti in zlorabe različnih drog ter psihičnih težav) "umrl zarad cepiva"... yeah, right.
Whitney Houston je bla verjetno tut glih cepljena, preden je na dobesedno identičen način utonila v banji, predvidevam. Prekleta cepiva!111
/s

globoko grlo ::

Evo za cepce, da bojo razumel, pun intended>:D

Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Ni mi jasno kako še vedno imamo razglašeno pandemijo s strani WHO? Pandemija pomeni, da imamo eksponentno rast smrti. Eksponentno! Vsaj tako je bilo, ko so WHO ustanovili in preden je Bill Gates postal glavni financer in podkupil vse, da so spremenili to definicijo. Ampak jaz še vedno vztrajam, da velja "stara" definicija, da se pandemija razglasi ob eksponentni rasti smrti (in ne ob eksponetni rasti okužb z nezanesljivimi testi in okuženimi brez simptomov ali lažjim potekom prehlada).

Torej imamo hkrati razglašeno pandemijo in kako za vraga lahko pod pandemijo raste prebivalstvo? Tu nekaj ne štima! Nas zavajajo s tem, ko še kar imamo razglašeno pandemijo? Kdo stoji odzadaj te razglasitve? Kakšni so nameni? Če bi res živeli pod "pravo" pandemijo, potem prebivalstvo zadnji 2 leti ne bi rastlo, ampak bi imeli več deset milijonski upad.

Na Zemlji kmalu osem milijard ljudi
https://www.24ur.com/novice/tujina/na-z...

P(L)andemije je uradno konc šele, ko je večina prebivalstva tega planeta pocepljena. Naravna imunost in prebolelost pač ne štejeta več. Sej kaj se pa zamudiš, mal spremeniš definicije sebi v prid, pa je stvar rešena.

Gregor P ::

PersonaRuda je izjavil:

Ampak jaz še vedno vztrajam, da velja "stara" definicija,
… a ja, a da ti vztrajaš ROFL:)):)):))
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

sbawe64 ::

Gregor P
Ravnozemljaš in teoretik zarot, tu imaš
https://www.bmj.com/rapid-response/2011...

Od 2009 imamo tako vsako leto p(l)ademijo, po who definiciji.
2020 is new 1984
Corona World order

Gregor P ::

... in kje je težava?
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Reycis ::

Ali mislite, da je bila nedavno umrla 17letna rokometašica Ula Kos cepljena? Ali je bila smrt nenadna in nepričakovana?
Diversity is our greatest strength

Reycis je izjavil:

Ali mislite, da je bila nedavno umrla 17letna rokometašica Ula Kos cepljena? Ali je bila smrt nenadna in nepričakovana?

Menim da cepljena kot vsak mladinski športnik, da je lahko tekmoval in potoval. Škoda, da je tak.

Več kot očitno ima cepivo najpogostejše stranske učinke popuščanje srca in ob večjem naporu nekaterim odpove, nekateri pa imajo srečo in preživijo. Toliko koliko je v zadnjih 2 letih umrlo športnikov jih prej v 20. letih skupaj ni.

Miki N ::

Pikica ne boli ...

... le malo pri srčku stisne.

Kolegov brat,star 23,trikrat cepljen s pfizerjem in od takrat konstantno boleha enkrat mesecno. Pa je fit fant,dviga utezi,hodi tect itd

Da ni menstre fasu?

Kayzon je izjavil:

Kolegov brat,star 23,trikrat cepljen s pfizerjem in od takrat konstantno boleha enkrat mesecno. Pa je fit fant,dviga utezi,hodi tect itd

Pomojem je to to. Šoti so naštimali imunski sistem, da je močno dovzeten za omikron sev. Sedaj pa morda čakamo, da pride njegov bolj patogeni bratec in nam "pritegne pozornost...tokrat". Kot je rekel oni.

sbawe64 je izjavil:

Gregor P
Ravnozemljaš in teoretik zarot, tu imaš
https://www.bmj.com/rapid-response/2011...

Od 2009 imamo tako vsako leto p(l)ademijo, po who definiciji.

Skratka imamo cepiva, ki ne bi smela imeti EUA, in imamo pandemije, ko ni več številk, ki bi to potrjevale.
Huh.

Reycis je izjavil:

https://www.slovenskenovice.si/kronika/...
Jaz bi tudi rad vedel, kaj se ji je zgodilo.
Ali so spet v igri splošno-smrtonosne kontracepcijske tablete, kot zadnjič?

Uradno bo sicer long covid, četudi ni imela težjega primera ali sploh imela covida, ampak hej. Važno da opravičimo vojaške konvoje z krstami za tisti en večer.

--
Pomislite. Resno.

Če se je šlo samo za bogatenje prisklednikov, potem bi enostavno opravičili 1000 miljard "razvojnega" denarja in naročili 9 miljard doz cepiva še za marsovce in jih po poteku uničili.
Ampak samo to se ni dogajalo.
Praktično ves zahodni establišment se je drsal po robu legalnosti, samo za to, da čimprej pošpikamo vse, tudi najmlajše, na katere smo prešaltali v rekordnem času.
Ni bilo pomembno kaj si, v kakšnem stanju si ik je si, kaj počneš, ampak samo pikni. In to povrh tega, da so interno že takrat vedeli, da so cepiva ološ.

Ne, kolegi. Tu nekaj ne klapa. Ena puzla tega mozaika nam manjka.

dice7 ::

Tukaj nekaj ne stima. Punca namrec ni bila mlad bel moski.

Trans mogoce?

Saj 20-letna Katja, tudi ni bila bel moški pa je vseeno.
Je bolj vrjetno, da si zgolj ti podli k****.

Zgodovina sprememb…

Nej mi en pove zakaj izbeglic ni noben špikal?
hint : so "brezdržavni" in država ne krije morebitnih zapletov, kar pomeni, da lahko izbeglica v primeru zapletov s cepivi toži direktno proizvajalca cepiv, tega se pa v demokraciji ne dela, ane.

LeQuack ::

Migranti imajo človeške pravice, državljani jih nimajo. To je to.
Quack !

Izbeglice so prosto prehajale mejo in se minglale med populacijo, ko smo mi nastavjali noske in rame.

Sicer pa me v sosednji temi nekdo obtožuje, da kadim preveč trave in da nCov2 nima posebnih afinitet:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articl...

Poglejte prvo sliko. Poglejte katera etnična skupina ima najmanjšo in drugo najmanjšo dovzetnost.
Huh.

Zgodovina sprememb…

T440 ::

nirburu je izjavil:

--
Pomislite. Resno.

Če se je šlo samo za bogatenje prisklednikov, potem bi enostavno opravičili 1000 miljard "razvojnega" denarja in naročili 9 miljard doz cepiva še za marsovce in jih po poteku uničili.
Ampak samo to se ni dogajalo.
Praktično ves zahodni establišment se je drsal po robu legalnosti, samo za to, da čimprej pošpikamo vse, tudi najmlajše, na katere smo prešaltali v rekordnem času.
Ni bilo pomembno kaj si, v kakšnem stanju si ik je si, kaj počneš, ampak samo pikni. In to povrh tega, da so interno že takrat vedeli, da so cepiva ološ.

Ne, kolegi. Tu nekaj ne klapa. Ena puzla tega mozaika nam manjka.

Ah, puzle so vse na broju.
Tebi kako kolesce manjka, to pa drži :))

LeQuack je izjavil:

Migranti imajo človeške pravice, državljani jih nimajo. To je to.

+1

This!

Dajte si zapomniti to.

Matr ste eni nagravžni s tem špekuliranjem.
Covid je še vedno "sam gripca" po milijonih mrtvih, za posamezne umrle se pa sprašujete, če niso mogoče "pikce dobili". Obsedenci.
Da je odrasle ljudi tako strah igle,... grow up.

trend presežnih smrti zaradi covida in zdravstvenih komplikacij zaradi long covid-a - antivaxxerji: "eh, naravna selekcija, pa long covid itak ne obstaja"
1 mrtev na milijon prebivalstva zaradi komplikacij (nedokazano, da je bilo cepivo dejanski vzrok) - antivaxxerji: "iZtReBiLi Nas bOjO!!!111"

btw: pri tisti nesrečni Katji je po neuradnih informacijah bilo še marsikaj drugega zraven, sam se iz pietete ne govori o tem. Je pa svoj čas dajalo (prepotreben) veter antivaxxerjem.

Vinski Kamen ::

Gregor P je izjavil:

... in kje je težava?

Težava je, če ne bomo zrihtali, da gredo organizatorji plandemije dolgoročno sedet, se bo kmalu ponovilo kaj podobnega. Nekaj se že pripravlja:
https://odysee.com/@Robert-Self:a0/Nure...

kriptobog ::

ripmork je izjavil:

Covid je še vedno "sam gripca" po milijonih mrtvih, za posamezne umrle se pa sprašujete, če niso mogoče "pikce dobili". Obsedenci.

trend presežnih smrti zaradi covida in zdravstvenih komplikacij zaradi long covid-a - antivaxxerji: "eh, naravna selekcija, pa long covid itak ne obstaja"
1 mrtev na milijon prebivalstva zaradi komplikacij (nedokazano, da je bilo cepivo dejanski vzrok) - antivaxxerji: "iZtReBiLi Nas bOjO!!!111"

btw: pri tisti nesrečni Katji je po neuradnih informacijah bilo še marsikaj drugega zraven, sam se iz pietete ne govori o tem. Je pa svoj čas dajalo (prepotreben) veter antivaxxerjem.

Covid je samo prehlad. Navadna gripca je hujsa od covida.

ripmork je izjavil:

Saj pravim. Tudi tokratno 17-letno rokometašico so ubile kontracepcijske tablete.

-
Drugače pa

Kaj prav nihče noče tega komentirat?

huh

Zgodovina sprememb…

Vinski Kamen je izjavil:

Nekaj se že pripravlja:
https://odysee.com/@Robert-Self:a0/Nure...

:))

"Nekaj se pripravlja" je blo nazadnje brat in slišat od Q-anonovcev. Ko so čakali in glasno napovedovali, da bojo na predsedniški inauguraciji tajni agenti aretirali Bidena, pa bo Trump zavladal Ameriki in vodil sveto vojno proti zlim lobijemTM ter prinesel mir na svetuTM. No... vemo, kako se je to razpletlo.

A pa res verjamete čisto vsakemu middle-aged penzionerju/ki, ki si naštima webcam in nekaj naklada v kamero?
Ah, seveda... zadeva vodi na good old Bitchute. Kjer se rojevajo (in umirajo) teorije zarot. Kako se ne naveličate, no. :)

Kdo od antivaxxerjev je omenjal Qanon?
Saj veš, da je warp-speed bilo Trumpovo delo?

cias ::

nirburu je izjavil:

Pomislite. Resno.

Sem že prej. Samo so me vsi napadali da sedaj ni čas za razmišljat kako je možno narediti cepivo za virus ki redno mutira. Bil je čas da si se cepil da ne okužiš babice.

nirburu je izjavil:

Največ zanikovalcev virusa in nasprotnikov cepiv je bilo na republikanski strani. Se strinjam, da je ironično in nima logike,... :)
Trump se itak ni držal nobenih priporočil in odkrito večkrat šel proti Faučiju in stroki nasploh. Projekt cepiva je v začetku glasno podpiral dokler je izpadel junak, ko se je začelo antivaxxersko gibanje se je pa hitro potuhnil.

While Trump has expressed opposition to vaccine mandates, he has long taken credit for the vaccines developed on his watch. At the same time, he has refused to urge his supporters to take them, even though Republicans remain far less likely than Democrats to be protected.

vir

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ripmork ()

ripmork je izjavil:

nirburu je izjavil:

Največ zanikovalcev virusa in nasportnikov cepiv je bilo na republikanski strani. Se strinjam, da je ironično in nima logike,... :)
Trump se itak ni držal nobenih priporočil in odkrito večkrat šel proti Faučiju in stroki nasploh. Projekt cepiva je v začetku glasno podpiral dokler je izpadel junak, ko se je začelo antivaxxersko gibanje se je pa hitro potuhnil.

While Trump has expressed opposition to vaccine mandates, he has long taken credit for the vaccines developed on his watch. At the same time, he has refused to urge his supporters to take them, even though Republicans remain far less likely than Democrats to be protected.

vir

Ker tam so samo Republikanci in Demokrati?
Tako kot pri nas Meseci in Janševci?
A ti res uživaš, ko jaz javno kakam nate?

Trumpa pa žal ne bo zagovarjal.
Naciste, ki so najboljši prijatelji Jeruzalema, pač ne jemljem resno. Žal.

A bomo kdaj zvedl kolk dnarja so naši dohtarji pobasal ker so skor vsazga razglasil za covid pacienta?
Al pa kolk smrti je dejansko bilo ZARADI covida in ne S covidom?

Uradna evidenca my ass.

Aja, pa kako priročno je naš lokalni (JJ) diktatorček priskakljal na oblast ravno v času, ko je lahko izvajal diktaturo?

Da o krekih, bebebebeovičkah, kocinarjih itd sploh ne govorim.

Zgodovina sprememb…

T440 ::

Res je.
Raje sploh ne govori.

Darklor pravi, da je znanost nezmotljiva in ji treba zaupati.
Se strinjam.

Vrjel bom "tej" znanosti, takoj ko bo izvedla študijo, koliko covid smrti v razmerju do dodatka na covid oddelkih.

To je znanost, ki jo z veseljem preberem darklord. Do takrat pa samo mešate podatke, ki lahko pokažejo samo eno.

dice7 ::

nirburu je izjavil:

Darklor pravi, da je znanost nezmotljiva in ji treba zaupati.

Ne drzi. Znanost se ponavadi zmoti, kadar zacne poudarjati etnijo tam, kjer to nima smisla

Primer je tukaj:

nirburu je izjavil:

Kaj prav nihče noče tega komentirat?

huh

Strokovnjaki se ne strinjajo.

solatko ::

ripmork - Najprej poišči podatke za smrti zaradi covid-a, potem poišči podatke za urele s covid-om, nato pa izredne smrti cepljenih (ki seveda niso umrli zaradi posledic cepljenja, so pa vseeno pokojni), potem pa bomo lahko normalno razpravljali. Čez 75 let pa bomo brali zaupne podatke o cepivih.
Trump pač samo malo bolj ve, kako deluje "znanost" posebej, kadar je v spregi z globalističnimi željami najbogatejših - Hitler je imel enake želje po prevladi pa ni imel sredstev in tehnologije, danes je z dovolj denarja mogoče oboje, samo nekaj ljudi s pokvajenim umom rabiš. Menda nisi med tistimi, ki za covid krivi ubogega kitajskega netopirčka?
Denar pri tistih, ki ga imajo dovolj, ni nikakršna vrednota, so pa vrednote nadzor, oblast,....
Delo krepa človeka

LeQuack ::

globoko grlo je izjavil:

A bomo kdaj zvedl kolk dnarja so naši dohtarji pobasal ker so skor vsazga razglasil za covid pacienta?

Kdo misliš da je kupil vse novogradnje zadnjih par let? Zgradili pa so jih kar nekaj tisoč stanovanj.
Quack !

Ampak moras res priznati odkar je konec covida,so se na polno zacele delati obnove na hisah,fasade,strehe ni da ni :))
««
7 / 26
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova različica koronavirusa se imenuje omikron (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
106099312 (78436) fikus_

Tretji odmerek - možno samo mRNA? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
32844545 (39639) dexterboy

Več podobnih tem