Forum » Mobilne tehnologije » VLC za Android
VLC za Android
Matica93 ::
Zivijo,
Imam en zelo star telefon na katerem tece Android 2.3.6 posodobitev na kaj novejsega ni na voljo.
Na noben nacin ne morem dostopat do google play trgovine, da bi si prenesel VLC preko katerega bi potem lahko iz PCja streamal sliko na telefon.
Gre se za Samsung Beam, ki ima vgrajen projektor.
Pred leti sem si tako uredil, da sem lahko filme iz PCja gledal prek projektorja na telefonu.
Ima kdo kaksno resitev kako izvest. Telefon bi uporabljal samo kot projektor.
Imam en zelo star telefon na katerem tece Android 2.3.6 posodobitev na kaj novejsega ni na voljo.
Na noben nacin ne morem dostopat do google play trgovine, da bi si prenesel VLC preko katerega bi potem lahko iz PCja streamal sliko na telefon.
Gre se za Samsung Beam, ki ima vgrajen projektor.
Pred leti sem si tako uredil, da sem lahko filme iz PCja gledal prek projektorja na telefonu.
Ima kdo kaksno resitev kako izvest. Telefon bi uporabljal samo kot projektor.
- poskusilo klonirati: Matica93 ()
modelno1 ::
apkmirror.com, najdeš različico, ki še podpira tvoj OS in to je to.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.
V-i-p ::
Matica93, to verzijo poskusi: https://www.apkmirror.com/apk/videolabs...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: V-i-p ()
Hvala, aplikacijo sem uspesno namestil. Ne morem pa dostopat do shara od PCja ali do maca.
Ne vem ali je tezava v stari verziji VLCja ali delam kaj drugega narobe.
Ne vem ali je tezava v stari verziji VLCja ali delam kaj drugega narobe.
modelno1 ::
Očitno starejše verzije vlc-ja nimajo podpore za sambo, najdi kakšen file explorer, mogoče totalcommander z dodatkom za lan.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: modelno1 ()
File manager + ne najdem na appmirrorju. Sem na morju in mi net dela ultra počasi.
Probal sem total commander in ghost commander. Total comander noče delat smb1. Ghost pa crashne ko odprem plugin za lan.
Android 2.3.6
sem probal na iPhonu in sem izklopil smb1 in deluje.
Problem pa je, da VLC verzija 3.0.13 je zadnja, ki podpira Android 2.3.6. Nima pa še moznosti izklopa SMB1.
Druga varjanta bi bla, da na macu nekako forcam smb1, samo tudi ne najdem nič pametnega.
Še kakšna ideja, se mi zdi da smo blizu.
Probal sem total commander in ghost commander. Total comander noče delat smb1. Ghost pa crashne ko odprem plugin za lan.
Android 2.3.6
sem probal na iPhonu in sem izklopil smb1 in deluje.
Problem pa je, da VLC verzija 3.0.13 je zadnja, ki podpira Android 2.3.6. Nima pa še moznosti izklopa SMB1.
Druga varjanta bi bla, da na macu nekako forcam smb1, samo tudi ne najdem nič pametnega.
Še kakšna ideja, se mi zdi da smo blizu.
V-i-p ::
Matica93, tale ti najde fajle na pc-ju? Imaš tam povezavo s PC-jem, edino ne spomnim se, če je potrebno tudi na pc inštalirat program.
https://www.apkmirror.com/apk/smart-med...
https://www.apkmirror.com/apk/smart-med...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android Auto na Galaxy Note 8 (Android 9)?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6660 (5000) | OK.d |
» | Star telefon -YoutubeOddelek: Mobilne tehnologije | 1775 (1240) | MIHAc27 |
» | Avto-navigacijaOddelek: Omrežja in internet | 9181 (8693) | shadeX |
» | Nokiini zemljevidi HERE za vse androidne telefone (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 25552 (18220) | Qushaak |
» | Samsung ACE 2 GT 18160Oddelek: Mobilne tehnologije | 1434 (1289) | Nermal |