Forum » Programska oprema » Odstranitev programa
Odstranitev programa
bozicek ::
Instaliral sem si VmWare in odkril, da mi je VirtualPC boljsi.
Ko sem ga odstranjeval je prislo do reseta in kaj se zgodi. Stvar je se zmeraj na disku povsem delujoca, samo nikjer ni uninstal programa. Pod Add/Remove je izginil v Start je izginil in tudi v mapi ga ni. Nada...In stvari ne morem odinstalirati.
vem, da obstajajo programi, kateri ti odstranijo samo ne vem nobenega imena.
Lahko kdo pove kaksnega dobrega. Sprobal sem Add/Remove 2003 in pa Add/Remove 4Good ampak noben ni nasel nic.
Hec je pa, da naredi VmWare pod Network Virtual LAN in ce ga na roke zbrisem se bojim, da bo tisto ostalo notri
Ko sem ga odstranjeval je prislo do reseta in kaj se zgodi. Stvar je se zmeraj na disku povsem delujoca, samo nikjer ni uninstal programa. Pod Add/Remove je izginil v Start je izginil in tudi v mapi ga ni. Nada...In stvari ne morem odinstalirati.
vem, da obstajajo programi, kateri ti odstranijo samo ne vem nobenega imena.
Lahko kdo pove kaksnega dobrega. Sprobal sem Add/Remove 2003 in pa Add/Remove 4Good ampak noben ni nasel nic.
Hec je pa, da naredi VmWare pod Network Virtual LAN in ce ga na roke zbrisem se bojim, da bo tisto ostalo notri
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VMWare in podobni?Oddelek: Programska oprema | 4113 (3174) | slitkx |
» | Vista - katero virtualno mašino za XP-je?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1176 (1068) | c00L3r |
» | Izšel VirtualBox 1.6.4 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10481 (6928) | kriko1 |
» | Programi za Win 98 in XP -TežaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1558 (1298) | k4vz0024 |
» | Vmware - kako dostopati do datotekOddelek: Operacijski sistemi | 1721 (1414) | krneki0001 |