Forum » Na cesti » OMV nimajo goriva.
OMV nimajo goriva.
Temo vidijo: vsi

matic492 ::
Kar bolj boli je če pomisliš da smo tankali pod 1EUR nedolgo nazaj.Kaj je za tebe nedolgo, ker ze 10 let je zelo dolgo?
Leta 2020 :D
https://www.had.si/blog/2020/04/07/zniz...
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

kow ::
Kar bolj boli je če pomisliš da smo tankali pod 1EUR nedolgo nazaj.Kaj je za tebe nedolgo, ker ze 10 let je zelo dolgo?
Neumnost, da je to primerjava. Raje napisi koliko je bil pred februarja 2020, ne marca, ko smo se zaradi korone nehali voziti.
Bi bil res tak problem, če bi še mi?
Seveda bi bil, porabno moramo znizati, dokler se globalna proizvodnja ne poveca dovolj. Ce bomo place dvigovali povprek, bo sel tudi benz gor a ni logicno?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()

styrian ::
Jaz sem k sreči revno pred pol ure dobil dizel, pa tudi bencin za kosilnice.
Sem se pa moral peljati 5 km stran. :)
Sem se pa moral peljati 5 km stran. :)

karafeka ::
Nemska politika je znizala dajatve na gorivo, tako da bi moralo biti gorivo ze vsaj 14 dni za 30 centov ceneje recimo bencin pa 20 centov dizel.
Cene na crpalkah se niso znizale niti za en cent, ker crpalke pospravijo razliko v lastne zepe.
Ce bi se kaj takega zgodilo prinas v SLO, bi verjetno ze zazgali parlament pa razstrelili kaksno crpalko.
Ja to je tudi meni interesantno. Ko so napovedali 30 centov nižji davek, so dva dni prej vse pumpe zvišale ceno ravno za toliko. Folk pa kot, da je vse v redu in normalno to. Tudi po poročilih niso pogrevali tega. Ne vem, ali je res druga mentaliteta, da zaupajo vsakomur, ali pa se vsi sprenevedajo in cenzurirajo (predvsem mediji).
Pa po vsem tem sranju, folk še vedno ko slep navija za zelene.
V Avstriji je bil dobršen del 2020 cena dizla okrog 1 evra, pogosto tudi par centov nižje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: karafeka ()

GenZNPC ::
Ja pa to je 13 let nazaj, pa se to je bilo samo zacasno... 10 let nazaj je bla povprecna cena ziher okol 1,2-1,3
5 let nazaj pa smo bli ze ziher nad 1,35
skibidi

Mato989 ::
Nekatere črpalke že zaprte. Ljudje zaskrbljeni: 'Kako bom jutri prišel v službo?'
Evo in prva poved v naslovu že majmun izjava enega debila ki je kaj, kot kaže prilezel danes iz postelje ali luknje svoje in ugotovil da ima literi n pol dizla in zdaj jokca rtvslo ali pač 24ur...
FAK je folk nesposoben... samo evtanazirat tole.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Nemska politika je znizala dajatve na gorivo, tako da bi moralo biti gorivo ze vsaj 14 dni za 30 centov ceneje recimo bencin pa 20 centov dizel.
Cene na crpalkah se niso znizale niti za en cent, ker crpalke pospravijo razliko v lastne zepe.
Ce bi se kaj takega zgodilo prinas v SLO, bi verjetno ze zazgali parlament pa razstrelili kaksno crpalko.
Ja to je tudi meni interesantno. Ko so napovedali 30 centov nižji davek, so dva dni prej vse pumpe zvišale ceno ravno za toliko. Folk pa kot, da je vse v redu in normalno to. Tudi po poročilih niso pogrevali tega. Ne vem, ali je res druga mentaliteta, da zaupajo vsakomur, ali pa se vsi sprenevedajo in cenzurirajo (predvsem mediji).
Pa po vsem tem sranju, folk še vedno ko slep navija za zelene.
V Avstriji je bil dobršen del 2020 cena dizla okrog 1 evra, pogosto tudi par centov nižje.
Res je, sem sel pogledat na spritmonitor:
27.avgusta sem tankal v Braunau diesel za 0,99€ - v Sloveniji pa je bil takrat isti dan v Murski Soboti 1,23€
skibidi

krucymucy ::

No, jaz sem junija 2020 tankal v Sloveniji za 1EUR/l dizel. Če se prav spomnem, je bilo nekaj mesecev, ko je bila cena pribita na 1EUR takrat (ker pač trgovci niso hoteli spustit cen, pa čeprav je bila borzna cena nafte blizu 0 takrat)
Petrol je imel včasih tak lep graf zgodovinskih cen, pa ne najdem več.
Petrol je imel včasih tak lep graf zgodovinskih cen, pa ne najdem več.
Zgodovina sprememb…

krucymucy ::

Zdaj pa se povej po koliko si tankal leta 2007?
Za 2007, bencin:
Cena l Mesec 1.11 6 1.09 6 1.09 7 1.06 7 1.06 8 1.04 8 1.00 9 1.00 10
Zgodovina sprememb…

enemon ::

IL_DIAVOLO ::
Vreme se ne spreminja, cena goriva je vedno bila tako draga. Fora je samo ta, da vcasih se niso imeli telefonov.
/s
/s
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

27.avgusta sem tankal v Braunau diesel za 0,99€ - v Sloveniji pa je bil takrat isti dan v Murski Soboti 1,23€
Ne bluzi. Takrat je bila cena po vsej Sloveniji 1€ za liter dizla.
Rabis screenshot? Evoila:
skibidi

dk34 ::
Cupakabra123 je izjavil:
Ce se vsi kekci rinete na pumpe, da boste prisparali 5 eur napram torku ni cudno da jim zmanjka. Zaradi mene tudi ce ne greste nikoli vec na cesto. Vsaj guzv ne bo. Za moje pojme je bencin se vedno prepoceni. 5€ na liter pa bo folk bolj ekonomicno in ekolosko razmisljal.
Se strinjam, vendar potem bo potrebno kilomterino na službo pa tudi pošteno zvišati, breme posledično delodajalca in še več obremenitve za državo - pa smo spet v začaranem krogu.
Strinjam pa se, da ni potrebno se v enem dnevu peljati na morje na krk pa nazaj ali za 100m stran trgovine uporabit avtomobil..
Nikoli več ne bo kakor je bilo in tudi škoda je razmišljati o tem...kakor je pač je in prilagoditi se sistemu pa je najlažje in najboljše vse skupaj

ali za 100m stran trgovine uporabit avtomobil..Ker vsi zivijo 100m od trgovine? Magic.
Se mi zdi da je parkplac okoli lidla 100 metrov dolg, nato pa nobene hise blizu, ker je v nenaseljenem delu mesta.
skibidi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GenZNPC ()

Unchancy ::
Dobr denejo ruske sankcije![]()
Še dobro, da si v Rusiji.
PacificBlue je izjavil:
TezkoDihanje je izjavil:
Dobr denejo ruske sankcije![]()
Cenejši bencin imamo od okoliških držav. To je to. Zdaj pa trolaj naprej.
..je pa generalni sekretar Nata Jens Stoltenberg za Bild izjavil, da bi lahko trajala leta. "Moramo se sprijazniti z dejstvom, da bi lahko vojna trajala leta. Naša podpora Ukrajini ne sme popustiti, četudi bodo stroški visoki. In s tem ne mislim le na stroške vojne, temveč tudi na vse višje cene energije in hrane."..
Torej gužve na bencinskih še leta..
Hvala vsem, ki to podpirate.
Svoboda nima cene.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Unchancy ()

FoxKnox ::
Vsi , ki ste te dni ostali brez goriva, naj vas pomirim . Trgovci naftnih derivatov zagotavljajo, da bo v torek dobava bencina in dizla zagotovo ponovno nemotena.

UkrFTW! ::
PacificBlue je izjavil:
Hvala vsem, ki to podpirate.Hvala tebi, ker podpiraš fašizem.
Smrt fašizmu, svoboda narodu!

Mr.B ::
PacificBlue je izjavil:
Jp in taki nam vladajo, ki so še vedno leta 45, ko gledamo pohod rusov po Berlinu.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

UkrFTW! ::
PacificBlue je izjavil:
Jp in taki nam vladajo, ki so še vedno leta 45, ko gledamo pohod rusov po Berlinu.
Enim se vam pač toži po fašističnih časih in ne izbirate gospodarja, samo da je fašist.

Mato989 ::
Samo res ne razumem majmunov, ko smo vsi videli gužve pred X časa ko je bila sprememba, a oni grejo spet zadnji dan tankat, ne grejo par dni prej...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!

Ma pa pizda, ta svoboda je ze zlajnana floskula za vso sranje, ki je posredno povezano z vojno v neki drugi drzavi. Pa naj se stepejo med sabo in zmaga mocnejsi.
Sedaj se posilja se orozje, da se bodo lahko steljali do zadnjega. Wow. Super. Kaj bo ostalo na koncu?
Na drugi strani pa zaradi posiljanja orozja in zapiranja pipic lacna usta, depresija in samomori.
Rusi bele zastave dvignili ne bodo, pa ce bomo posiljali tja orozje do zadnjega.
Kot da je v arabskem svetu vojna izginila, ker se je tja svercalo in prodajalo orozje.
Al se naj zmobilizira cela evropska vojska sila in pomete v enem dnevu z rusi al pa nic, ker to kar se dela sedaj, ne vodi nikamor za nikogar.
Sedaj se posilja se orozje, da se bodo lahko steljali do zadnjega. Wow. Super. Kaj bo ostalo na koncu?
Na drugi strani pa zaradi posiljanja orozja in zapiranja pipic lacna usta, depresija in samomori.
Rusi bele zastave dvignili ne bodo, pa ce bomo posiljali tja orozje do zadnjega.
Kot da je v arabskem svetu vojna izginila, ker se je tja svercalo in prodajalo orozje.
Al se naj zmobilizira cela evropska vojska sila in pomete v enem dnevu z rusi al pa nic, ker to kar se dela sedaj, ne vodi nikamor za nikogar.
skibidi

eventyrer ::
Samo res ne razumem majmunov, ko smo vsi videli gužve pred X časa ko je bila sprememba, a oni grejo spet zadnji dan tankat, ne grejo par dni prej...
tole je bedasto pisat. Veliko bencinsk je že nekaj dni brez dizla, danes so pač ostale še brez bencina.
Sigurno jim petrol (in OMV in MOL) namerno ni dostavil goriva...morda zato ker imajo preveč povpraševanja iz večjih bencinskih servisov kjer morajo pokrivat večjo maso kupcev.
Ali pa se je pojavilo preveč kretenov ki so tankali gorivo v 200 litrske sode, da bi privarčevali 30-40 EUR na 200 litrih goriva.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: eventyrer ()

Vecji odjemalci so crpalke na avtocesti. V en tovornjak gre tudi do 50 avtov goriva.
skibidi

cvalsr ::
Tako kot je rekel Foxknox - prepričan sem, da je dizla dovolj v skladiščih , pa tudi v rezervoarjih na črpalkah, ampak ... ga bodo raje prodali v torek po višji ceni! Zato ga je "zmanjkalo"!
Kaj, ko bi si tržni inšpektorji malce zaslužili svoje plače in šli na nekaj črpalk in grosističnih skladišč malo pokukat v cisterne ?!
Aja, potem bo pa naslednjič pač "zmanjkalo" šoferjev cistern, ki bi gorivo pravočasno pripeljali na pumpe... - domišljija za goljufijo je velika.
Eventyrer, ti pa raje zračunaj koliko goriva gre v 200 litrski sod. Ajde, ne trudi se: za cele 3 povprečne avte oziroma za eno petino kamiona.
Kaj, ko bi si tržni inšpektorji malce zaslužili svoje plače in šli na nekaj črpalk in grosističnih skladišč malo pokukat v cisterne ?!
Aja, potem bo pa naslednjič pač "zmanjkalo" šoferjev cistern, ki bi gorivo pravočasno pripeljali na pumpe... - domišljija za goljufijo je velika.
Eventyrer, ti pa raje zračunaj koliko goriva gre v 200 litrski sod. Ajde, ne trudi se: za cele 3 povprečne avte oziroma za eno petino kamiona.

PrihajaNodi ::
Romunija brez problemov pri tankanju. Je pa drazji bencin, trenutno 8.5 lejov 95
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

Mr.B ::
Vecji odjemalci so crpalke na avtocesti. V en tovornjak gre tudi do 50 avtov goriva.
Težka bo to, verjento je problem dobava Italija. Sicer na slo-tech je bolj tišina ampak v Evropi je panika... Francija sedaj dobiva točno 0% pruskega plina, Nemčija skoraj 50% manj, Italija je izgubila 15%.
Še glede inflacije hrane : tako kot US, ima Italija eno izmed rekordnih suš, pa se poletje niti ni začelo. Hint inflacija hrane.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:

Tako kot je rekel Foxknox - prepričan sem, da je dizla dovolj v skladiščih , pa tudi v rezervoarjih na črpalkah, ampak ... ga bodo raje prodali v torek po višji ceni! Zato ga je "zmanjkalo"!
to drži vendar je problem da bencinski servisi niso dobili goriva.
Težko je ugibati zakaj. Morda dejansko niso zmogli dovolj goriva dostavit s cisternam.
Težka bo to, verjento je problem dobava Italija. Sicer na slo-tech je bolj tišina ampak v Evropi je panika... Francija sedaj dobiva točno 0% pruskega plina, Nemčija skoraj 50% manj, Italija je izgubila 15%.
jap. Tole zna bit kar zanimivo.
Zgodovina sprememb…

Utk ::
Jaz sem na avtocesti normalno natočil in nič čakal. Zgleda da ne samo, da ni niti za bencin po tržni ceni, še za vinjeto ni...

IL_DIAVOLO ::
Kako vinjeto ti sanjas? Po regionalki prideš hitreje in manj zivcno.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

Jaz sem na avtocesti normalno natočil in nič čakal. Zgleda da ne samo, da ni niti za bencin po tržni ceni, še za vinjeto ni...
ja, da bom šel na avtocesto tankat bom naredil 40 kilometrov, 40 minut vožnje.
Rofl, višek idiotizma.
Lepo da si tankal ko si se nekam peljal. Marsikdo nedeljo rad preživi doma, ne pa na avtocesti.
Zgodovina sprememb…

Še glede inflacije hrane : tako kot US, ima Italija eno izmed rekordnih suš, pa se poletje niti ni začelo. Hint inflacija hrane.
Bomo pa jabolka in orehe iz sadovnjaka pozimi glodali. Letos vsaj pozebe ni bilo, par deset let stara drevesa starih sort z globokimi koreninami pa suše niti ne občutijo pretirano.

WizzardOfOZ ::
Ko bodo dvignili cene goriva v torek, bi moralo it v torek zvečer pol milijona ljudi pred parlament štrajkat proti podražitvi. Me zanima, če bi potem upali podražit.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

spegli ::
Ma so rekli dohtorji iz ekonomskega faksa, da je liberalizacija odlična za nas, ker trg. Nekak ni tko ?

kow ::
Zdaj pa se povej po koliko si tankal leta 2007?
Za 2007, bencin:
Cena l Mesec
1.11 6
1.09 6
1.09 7
1.06 7
1.06 8
1.04 8
1.00 9
1.00 10
No, zdaj pa dodaj ce 10-15c davkov, ki so narasli in preracunaj na povprecno placo. Kaj veliko se v resnici realno cene niso dvignile in povprecna slovenska druzina porabi verjetno celo vec goriva kot takrat. Tukaj pa jamrate, kot da se ne boste vec vozili.
WizzardOfOZ je izjavil:
Ko bodo dvignili cene goriva v torek, bi moralo it v torek zvečer pol milijona ljudi pred parlament štrajkat proti podražitvi. Me zanima, če bi potem upali podražit.
Dokler bomo imeli v Sloveniji tako neizobrazene ljudi, ne bo drugace. Vsak, ki ima kaj v glavi, razume da slovenska vlada ne more vplivati na cene naftnih derivatov. Lahko samo premetuje stevilke, ampak cena v resnici ostaja enaka.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()

matic492 ::
Dokler bomo imeli v Sloveniji tako neizobrazene ljudi, ne bo drugace. Vsak, ki ima kaj v glavi, razume da slovenska vlada ne more vplivati na cene naftnih derivatov. Lahko samo premetuje stevilke, ampak cena v resnici ostaja enaka.
Eh kake imaš, za dvig cen je bil kriv samo in izključno Janša, zdaj bo Golob nas vse rešil!
/s
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

Utk ::
ja, da bom šel na avtocesto tankat bom naredil 40 kilometrov, 40 minut vožnje.
Rofl, višek idiotizma.
Lepo da si tankal ko si se nekam peljal. Marsikdo nedeljo rad preživi doma, ne pa na avtocesti.
Ja, jaz sem šel slučajno. V nedeljo da bi bil doma? Doma sem med tednom, ne pa v nedeljo.

Susa ni problem, vegiji so rekli da vse zraste na hidroponiki!
skibidi

Susa ni problem, vegiji so rekli da vse zraste na hidroponiki!
Molnar, tam v vaših koncih je tudi veliko starih sadnih dreves, ki jim suša ne more do živega. Okus pa boljši kot katerakoli sorta jabolk v trgovini.

korenje3 ::
medtem ko madžari tankajo za 1,2€/l bomo pri nas kmalu za 2€/l. Aja pa ne pozabit na pelete in zaloge plina. Winter is comming.
zahvale vašemu JJ, ker je uničil državo.
zahvale vašemu JJ, ker je uničil državo.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

endelin ::
Tako je. Jj določa cene na svetovnih naftnih trgih
dej poglej še po kolko tankajo hrvari, avstrijci in italjani. In zakaj madžari tankajo poceni. Beri zato ker držijo ceno umetno navzdol - to kar ti je golob "skinil s qurca" ta teden lol

Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cena goriva (strani: 1 2 3 4 … 97 98 99 100 )Oddelek: Problemi človeštva | 543651 (190824) | hbgqzR |
» | Bencin - spremembe cen (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21422 (12024) | FoxKnox |
» | Cena nafte (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20438 (14033) | krneki0001 |