Forum » Na cesti » OMV nimajo goriva.
OMV nimajo goriva.
Temo vidijo: vsi

2f4u ::
OMV Lahovce, Gorenjska.
100okt je pa 2.2eu/l.
Bi rekel prej, da nocejo tankat. Nkol vec ne grem na omv.
100okt je pa 2.2eu/l.
Bi rekel prej, da nocejo tankat. Nkol vec ne grem na omv.

bobiii16 ::
jebemu, ali obstaja kak zakon da imaš zaloge in nočeš prodajat. Banda pokvarjena , čaka na višje cene

dk34 ::
jebemu, ali obstaja kak zakon da imaš zaloge in nočeš prodajat. Banda pokvarjena , čaka na višje cene
Pozdravljen.
Pa ni tako na določenih bencinskih veš, ker pride ponoči cisterna 1000 litrov in ljudje čakajo z vozili pred bencinsko, potem pride kmet s cisterno 200 litrov in smo tam. Določeni si resnično delajo ogromne zaloge in posledično hitro zmanjka. Kakor pa sem omenil niso vsi takšni.
Na avtocestah je zaloge dovolj, če vam krvavo primankuje za nujne opravke.
Srečno in varno vožnjo želim vsem.

VladarP ::
Pozdravljen.
Pa ni tako na določenih bencinskih veš, ker pride ponoči cisterna 1000 litrov in ljudje čakajo z vozili pred bencinsko, potem pride kmet s cisterno 200 litrov in smo tam. Določeni si resnično delajo ogromne zaloge in posledično hitro zmanjka. Kakor pa sem omenil niso vsi takšni.
Temu se reče trg.
Akhmat sila

bauci ::
Novo mesto. Vse črpalke Petrol na vpadnicah (Zabja vas, Bršljin, Drska) nimajo dizla - že ob 8.00 uri.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bauci ()

49106 ::
Do konca poletja bo zmanjkalo bencina in še marsikaj drugega ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()

s1m0n ::
Ah to ni nič povezano s sankcijami... Naval turistov + naval pred podražitvijo pa smo tam kjer smo. Pri nas je bencinska zadnje dni bila vedno oblegana s turisti, no nasplošno je bilo prometa veliko več.

PersonaRuda ::
Ste me pa prestrašili. Sem šel tankat sedaj na OMV v Mariboru, nobene gužve, takoj na vrsti...

IL_DIAVOLO ::
Za 20 centov razlike? Lol
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

Cupakabra123 ::
Ce se vsi kekci rinete na pumpe, da boste prisparali 5 eur napram torku ni cudno da jim zmanjka. Zaradi mene tudi ce ne greste nikoli vec na cesto. Vsaj guzv ne bo. Za moje pojme je bencin se vedno prepoceni. 5€ na liter pa bo folk bolj ekonomicno in ekolosko razmisljal.

TezkoDihanje ::

IL_DIAVOLO je izjavil:
Do pumpe imam 3 minute vožnje. Imel sem približno malo več kot pol kesla. Dofilal do vrha, da sem miren za slabi mesec dni, če slučajno res sfali bencina. Glede financ nisem profitiral nič (za tiste 3-4€ ne bom obogatel, niti kasneje ne bom revež, ko bom čez cca. slabi mesec tankal) in nisem zaradi tega tankal.

karafeka ::
Ja, sej v zadnjih dneh delamo vsi isto, se ne rabiš opravičevat :).
Na kolenih bi se morala opravičit bruseljska mafija.
Na kolenih bi se morala opravičit bruseljska mafija.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: karafeka ()

PacificBlue ::
TezkoDihanje je izjavil:
Dobr denejo ruske sankcije![]()
Cenejši bencin imamo od okoliških držav. To je to. Zdaj pa trolaj naprej.
..je pa generalni sekretar Nata Jens Stoltenberg za Bild izjavil, da bi lahko trajala leta. "Moramo se sprijazniti z dejstvom, da bi lahko vojna trajala leta. Naša podpora Ukrajini ne sme popustiti, četudi bodo stroški visoki. In s tem ne mislim le na stroške vojne, temveč tudi na vse višje cene energije in hrane."..
Torej gužve na bencinskih še leta..
Hvala vsem, ki to podpirate.
I’m out.
:3
:3

IL_DIAVOLO ::
PersonaRuda je izjavil:
IL_DIAVOLO je izjavil:
Do pumpe imam 3 minute vožnje. Imel sem približno malo več kot pol kesla. Dofilal do vrha, da sem miren za slabi mesec dni, če slučajno res sfali bencina. Glede financ nisem profitiral nič (za tiste 3-4€ ne bom obogatel, niti kasneje ne bom revež, ko bom čez cca. slabi mesec tankal) in nisem zaradi tega tankal.
Lol ocitno si nasedel mantri "zmanjkalo bo goriva, hitro tankat, da bo povpraševanje večje od ponudbe, da lahko dvignemo cene"

Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

endelin ::
PacificBlue je izjavil:
TezkoDihanje je izjavil:
Dobr denejo ruske sankcije![]()
Cenejši bencin imamo od okoliških držav. To je to. Zdaj pa trolaj naprej.
..je pa generalni sekretar Nata Jens Stoltenberg za Bild izjavil, da bi lahko trajala leta. "Moramo se sprijazniti z dejstvom, da bi lahko vojna trajala leta. Naša podpora Ukrajini ne sme popustiti, četudi bodo stroški visoki. In s tem ne mislim le na stroške vojne, temveč tudi na vse višje cene energije in hrane."..
Torej gužve na bencinskih še leta..
Hvala vsem, ki to podpirate.
Tudi s tvojim denarjem bomo unicili Putlerja

Baja ::
v MB na studencih dizel je, ni pa benza
drugače pa, trgovci bi lahko malo bolj natankali rezervarje, itak so vedeli, da se bodo vsi pred torkom na pumpah ustavli.
drugače pa, trgovci bi lahko malo bolj natankali rezervarje, itak so vedeli, da se bodo vsi pred torkom na pumpah ustavli.

IL_DIAVOLO je izjavil:
PersonaRuda je izjavil:
IL_DIAVOLO je izjavil:
Lol ocitno si nasedel mantri "zmanjkalo bo goriva, hitro tankat, da bo povpraševanje večje od ponudbe, da lahko dvignemo cene"![]()
Če bi to res držalo, bi se gorivo podražilo in čez 10 dni, ko vsi tisti, ki smo včeraj, danes, jutri tankali in ne bomo tankali vsaj 14 dni, se bi gorivo pocenilo. Pa bo res zato gorivo čez 10 dni cenejše? Odg: daj ne seri s takimi vpisi

v MB na studencih dizel je, ni pa benza
Jaz sem tankal bencin na Studencih (OMV) pred cca. eno uro, torej sem imel srečo, razen če ciljaš na Petrol?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PersonaRuda ()

sbawe64 ::
Tole je samo uvertura
https://www.24ur.com/novice/slovenija/v...
Z novim letom (2023) bo šlo zares
https://thesaker.is/no-fuels-for-europe/
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()

endelin ::
Tole je samo uvertura
Zgleda bo zahod prisiljen napasti polja Kavkaza al kako?

Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

Isto, kot bi lahko Big Bang, spustil cene, ker so vedeli kak naval bo z boni.
Pa kitajčeki spustili cene maskam, ko so jih vsi pri njih kupovali.
Ter gostilne in hoteli znižali cene, ker so vsi turistične bone pri njih unovčevali.
Saj je vse ok in prav, ampak ta dobiček, bo šel v roke tistim, ki že itak imajo milijone, navaden človek bo pa srečen, če ga ne bo zeblo pozimi, ko bo peš gazil v službo.
Je nekdo objavil tule gor, da je direktor ene firme zvišal cene svojih proizvodov za 25%, ker je material šel gor za 7%. Ko pa so ga za vprašali za povišice plač, je pa rekel, da je kriza. Točno tako delajo vsi.
Kapitalizem je isto kot politika, k.rba.

enemon ::
Vladni ukrepi za blažitev draginje so pa taki, da se goriva podražijo? Jebe lud zbunjenog.

Hja, vsak politik ima svoj pristop. Janša je pač šel na roke ljudem na račun zadolževanja prihodnjih rodov, Golob pa na roke tajkunom in zadolževanja prihodnjih rodov. Volilna večina že ve kaj je prav.

b3D_950 ::
To ste dejansko verjel, da bo benzin ostal na 1.5eur forever ever?
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.

ginekk ::
Nalašč so tako naredili in očitno to lahko počnejo.
Bil sem danes na dveh Petrolih izven avtoceste. Na enem je "delovala" samo ena ročka za dizel, na drugem pa čisto nobena. Z napisi "v okvari", ipd.
Stavim da bodo v torek ob 00.00 , vse te delovale brezhibno.
Bil sem danes na dveh Petrolih izven avtoceste. Na enem je "delovala" samo ena ročka za dizel, na drugem pa čisto nobena. Z napisi "v okvari", ipd.
Stavim da bodo v torek ob 00.00 , vse te delovale brezhibno.

b3D_950 ::
Kamero pa snemaj prihod cisterne ali pa bodo zgolj umaknil listek/obvestilo "v okvari".
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.

ginekk ::
Kamero pa snemaj prihod cisterne ali pa bodo zgolj umaknil listek/obvestilo "v okvari".
Saj cisterna je že bila tam. Boli me k., jaz sam tega ne morem sankcionirat.
Goriva je dovolj za vse potrebe, samo je treba držat "rajo" v neki umetni krizi izgleda. Če ni COVID, je pa Ukrajina. Dokler ne bo počilo vsesplošno.

enemon ::

kow ::
Temu se rece inflacija. Jansa je umetno drzal cene dol, zato sedaj pomanjkanje, ko je prislo do napovedi dviga - ker drzave pretirano posegajo v trg.

gazibo ::
https://www.politico.eu/article/ruble-g...
Geoplin placuje rusom v rubljih, tako da nc bat. Pa vsi so trdil kako pa oni 100% ne bojo podlegli ruskemu izsiljevanju. Pol pa to.
Geoplin placuje rusom v rubljih, tako da nc bat. Pa vsi so trdil kako pa oni 100% ne bojo podlegli ruskemu izsiljevanju. Pol pa to.

Temu se rece inflacija. Jansa je umetno drzal cene dol, zato sedaj pomanjkanje, ko je prislo do napovedi dviga - ker drzave pretirano posegajo v trg.
Ma kako pomanjkanje, še nismo tam. Načrtno nižajo ponudbo, ker vejo, da bodo lahko od torka naprej več zaslužili po litru. Pač kapitalizem v največjem sijaju. Saj je pa bilo pred parimi meseci identično, ko je Janša sprostil cene.
Pozimi pa zna bit dejansko pomanjkanje, ampak prej plina.

Ja sej, težko vedet kaj je boljše, pustit cene trgom, ali pa jih omejevat (in tvegat pomanjkanje). Ampak trgovci sami ziher ne bojo pljuvali v lastno skledo in si rezali marže (samo vpraš tele vrle normirance tule gor, če bi si znižali urno postavko. Njet. :)))
Po drugi strani pa Madžari nimajo nobenih problemov s fiksnimi cenami goriv (ampak plin in nafto še vedno dobivajo iz Rusije, kolikor vem). Bi bil res tak problem, če bi še mi?
Po drugi strani pa Madžari nimajo nobenih problemov s fiksnimi cenami goriv (ampak plin in nafto še vedno dobivajo iz Rusije, kolikor vem). Bi bil res tak problem, če bi še mi?

dripac ::
Novo mesto. Vse črpalke Petrol na vpadnicah (Zabja vas, Bršljin, Drska) nimajo dizla - že ob 8.00 uri.
Ga že včeraj ni bilo, Petrol na Brodu celo nobenega goriva, je danes zaprt. Bencina na ostalih črpalkah dovolj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dripac ()

GenZNPC ::
V tist mini sleper od petrola gre dobrih 10.000L in v kamion tudi do 20-30.000 litrov. Ma kaki 1000 litrov neki.jebemu, ali obstaja kak zakon da imaš zaloge in nočeš prodajat. Banda pokvarjena , čaka na višje cene
Pozdravljen.
Na avtocestah je zaloge dovolj, če vam krvavo primankuje za nujne opravke.
Srečno in varno vožnjo želim vsem.
skibidi

Vuli ::
cela bovška dolina in kranjska gora nima dizla![]()
Ma dej, sej je že cel teden petrol polhn turistov. Sej nisi pršu niti na vrsto. Sosedi Italjani delajo pa še zalogo.
Pol evrope gre skozi slovenijo in čist normalno, da bo narod tankal, kjer je cenej. Sej to je pa že samoumevno. 1 teden prej bi cene spremenil, pa bi blo.
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|

dripac ::
Bojda taka da bomo driskali od muke... Tako namreč razumem masovno histerijo ki se dogaja.

blink ::

matic492 ::
Ne ve se točno, predikcije so:
Za liter 95-oktanskega bencina bi tako lahko odšteli okoli 1,70 evra, za liter dizla pa okoli 1,80 evra
Meni se pozna celih 6EUR na poln tank lol.
Kar bolj boli je če pomisliš da smo tankali pod 1EUR nedolgo nazaj. Od takrat je pa že konkreten dvig na poln tank ja.
Za liter 95-oktanskega bencina bi tako lahko odšteli okoli 1,70 evra, za liter dizla pa okoli 1,80 evra
Meni se pozna celih 6EUR na poln tank lol.
Kar bolj boli je če pomisliš da smo tankali pod 1EUR nedolgo nazaj. Od takrat je pa že konkreten dvig na poln tank ja.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matic492 ()

GenZNPC ::
Kaj? Samo 1,70€ ?
Potli se mi sploh ne splaca tankat v Avstriji.
Nemska politika je znizala dajatve na gorivo, tako da bi moralo biti gorivo ze vsaj 14 dni za 30 centov ceneje recimo bencin pa 20 centov dizel.
Cene na crpalkah se niso znizale niti za en cent, ker crpalke pospravijo razliko v lastne zepe.
Ce bi se kaj takega zgodilo prinas v SLO, bi verjetno ze zazgali parlament pa razstrelili kaksno crpalko.
Potli se mi sploh ne splaca tankat v Avstriji.
Nemska politika je znizala dajatve na gorivo, tako da bi moralo biti gorivo ze vsaj 14 dni za 30 centov ceneje recimo bencin pa 20 centov dizel.
Cene na crpalkah se niso znizale niti za en cent, ker crpalke pospravijo razliko v lastne zepe.
Ce bi se kaj takega zgodilo prinas v SLO, bi verjetno ze zazgali parlament pa razstrelili kaksno crpalko.
Kar bolj boli je če pomisliš da smo tankali pod 1EUR nedolgo nazaj.Kaj je za tebe nedolgo, ker ze 10 let je zelo dolgo?
skibidi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GenZNPC ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cena goriva (strani: 1 2 3 4 … 97 98 99 100 )Oddelek: Problemi človeštva | 543957 (191130) | hbgqzR |
» | Bencin - spremembe cen (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21436 (12038) | FoxKnox |
» | Cena nafte (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20443 (14038) | krneki0001 |