Forum » Programska oprema » Gmail in Outlook
Gmail in Outlook
BlackHole ::
Po 30. maju 2022 je Google spremenil varnostne nastavitve za vpis v račun, zato mi gmail v Outlooku ne deluje več. Ali se ga sploh še da uporabljati s kakimi drugačnimi nastavitvami morda? Sedaj sem ga imel kot POP3 račun.
LP Marko
- spremenil: BlackHole ()
BlackHole ::
Tega pa nisem uporabljal. Kako pa to potem deluje v praksi, glede na to, da mi Outlook na 5 min prejme in pošlje pošto? Ali bo vsakič priletel kak sms na telefon?
LP Marko
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BlackHole ()
MajorM ::
Pravkar urejal pri sebi točno tole.
Sem moral vključiti 2FA, potem v GMail Security opcijah zgenerirati geslo za Windows Outlook app in to novo geslo vnesti v Account v Outlook.
Sem moral vključiti 2FA, potem v GMail Security opcijah zgenerirati geslo za Windows Outlook app in to novo geslo vnesti v Account v Outlook.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MajorM ()
primozpog ::
Zdravo,
A lahko prosim za dodatne informacije kje v Gmail Security lahko generiram geslo, ki ga potem vnesem v Outlook?
Hvala.
A lahko prosim za dodatne informacije kje v Gmail Security lahko generiram geslo, ki ga potem vnesem v Outlook?
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook 2013Oddelek: Omrežja in internet | 999 (330) | Machete |
» | Google Workspace in legacy free G SuiteOddelek: Omrežja in internet | 2513 (1361) | Pat_MaGroin |
» | outlook 2016Oddelek: Operacijski sistemi | 2214 (778) | PH03N1X |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25157 (11787) | donvito |
» | Nekaj vprašanj o povezovanju e-mail storitev ...Oddelek: Omrežja in internet | 1119 (981) | slitkx |