» »

TeamViewer - QuickSuport

TeamViewer - QuickSuport

laguna1 ::

Pozdravljeni, imam naložena zgoraj navedena programa na telefonu Samsung in huavei. Če imam naložen teamviever na huaveu in qucksuport na samsungu lahko opravljam telefon Samsung na daljavo iz telefona huavei in ga tudi na daljavo upravljam, torej odpiram in zapiram aplikacije oz. delam isto kot če bi bil na telefonu samsung. Ko pa obratno naložim torej TViewer na Samsungu in Qsuport na huaveiu pa ga ne morem upravljat prek ekrana. Če na huaveiu spreminjam ekran se to vidi na Samsungu, vendar ne morem iz Samsunga opravljat huavei, kar bi rad. Sem pa opazil, da ko je na Samsungu nameščen Tviewer ni aktivna ikona tipkovnica, med tem ko je na huaveiu pa je aktivna. Torej za začetek kako lahko na Samsungu akriviram tisto ikonico tipkovnica, ki je spodaj v desnem kotu ko klikneš na tisto puščico, tam je še ikonica zapri in nastavitve.

crniangeo ::

Nek dodatek moraš namestiti. Je pa res, da je odvisno od huawei verzije. Lahko, da boš moral preko tistega drugega (kitajskega) stora namestiti ta dodatek. Žal ne vem več za katerega se gre, ker sem že kakšni dve leti zunaj teh voda.
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

laguna1 ::

Tako da mi manjka,ta dodatek. A obstaja se kakšen drug program ala teamviewr, ki bi opravljal podobno funkcijo in bi deloval?

Fsegula62 ::



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Motorola uradno oznanila vrnitev telefona Razr - s prepogljivim zaslonom (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
5614721 (12096) OK.d
»

Apple pripravlja vlagatelje na nižjo prodajo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Rezultati
9820196 (15739) AgiZ
»

Težka odločitev med Huawei P8 lite in Samsung J5

Oddelek: Mobilne tehnologije
111921 (1692) casio1212

Več podobnih tem