» »

Nepremičninski davek

Nepremičninski davek

Temo vidijo: vsi
««
80 / 80
»
»»

NuMaN ::

Ja, babice z vnučki v vozičkih tudi ...

Uživajo v sprehodih na obvoznici, da se nadihajo dizla, dokler še so.

Đizs, da bi "svoje" vsaj enkrat pokritizirali, vsaj takrat, ko naredijo neumnost, vidno z lune.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: NuMaN ()

zavajon ::

Telbanc je izjavil:

Ne vem zakaj zaj tisti, ki je to ukazal ne reče, jaz sem to ukazal, puste policaje, niso nič krivi.

Saj vemo, da Mahnič nima jajc. sicer ne bi bil naci ;)

Utk ::

Zaj se za zdravstvo plačuje konktretno manj.

Če ti je šef razpolovil plačo, ker si bedak, ti to čisto verjamem. Večina pa plačuje isto in še več. Dohtarja pa glih tako nimam.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

ripmork ::

Utk je izjavil:

Ni res. Če bi delal koristne stvari, ne bi Janše nihče pogrešal. Da ga nekateri hočemo nazaj, pri vseh bedarijah in svinjarijah, ki jih je delal, je dost jasen pokazatelj, kakšna nula od nule je Golob. Če ne bi nič naredu, bi še bilo nekak, ampak človek nam dela škodo iz dneva v dan.

+1

Telbanc je izjavil:

Zaj se za zdravstvo plačuje konktretno manj.

Lahko kaka razlaga za tole, cifre na plano?

Dopolnilno so spremenili v obvezno - s tem, da prej dopolnilno ni bilo obvezno (marsikdo ni plačeval), zdaj pa smo vsi (sami ali preko delodajalca) prisiljeni plačevat to postavko. Ki se bo zdaj dvignila (kljub reklamiranju, kako se ne bo). En kup več denarja je šlo direkt v ZZZS, ki je leto spet zaključilo z visokimi dobički, medtem ko z omejevanjem plačevanja za dejanske potrebe ljudi ustvarja dolge čakalne vrste. Aja, pa en kup denarja je šlo za odškodnine zavarovalnicam.
Skratka: plačujemo več kot kadarkoli prej, zdravstvo pa vse slabše. Plešemo.

mr_chai ::

delavec44 je izjavil:

Jaz sem enkrat celo Jelinčiča volil. JJ pa res še nikoli.

Na prejšnih volitvah bi moral NSI glede normirancev, pa so mi šli na jetra, ker sem ateist.

Dost neumn princip.

"Bom volil proti sebi, ker so verniki"

;(( Facepalm volilci v Sloveniji.

Sj zato pa smo tam kjer smo.

To je isto, kot stara mamica, ki je volila za Pahorja, ker ji bil lep in simpatičen.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mr_chai ()

TorrentExe ::

.

Pa smo spet tam. Retardirani pacient delavec44 začne s politiko in potem ko nekdo nekaj reče čez totalno retardirane janšiste in to na lep način, začne prijavljat in čaka na janšistične, pederske, klošarske in smrdljive moderatorje, da začnejo blokirat in brisat. Ta delavec44 je največji smrad od človeka. To moreš bit totalno govno s temi podlimi fašističnimi taktikami. Tipično domobransko, izdajalci prve klase, ki bi soseda pospravili za lastno korist.

Zgodovina sprememb…

Pa dobro, se nisi še umiril?

Saj obstajajo relativno neškodljive oblike sproščanja, če ne drugače, to temo načni z DS, ChatGpt ali podobnim, in ti bo zagotovo pritrdil in ti bo odleglo.

NuMaN je izjavil:

Pa dobro, se nisi še umiril?

Saj obstajajo relativno neškodljive oblike sproščanja, če ne drugače, to temo načni z DS, ChatGpt ali podobnim, in ti bo zagotovo pritrdil in ti bo odleglo.

Kaj bi pa ti rad? Boli me kurac kaj retardi pišete tukaj. Bolj gre za princip. Ne maram fašističnih metod cenzure. Tako da se kr navadi.

Zgodovina sprememb…

A ostala cenzura ti je OK?

NuMaN je izjavil:

A ostala cenzura ti je OK?

Nobena cenzura mi ni ok. Nekako še lahko razumem, da se cenzurira kak očitni rasizem, poziv k nasilju itd., zagotovo pa ne bom podpiral, da se cenzurirajo stvari zavoljo enoumja. Še sploh pa ne brez pojasnila in opozorila.

Zgodovina sprememb…

ZveeZ ::

Boo hoo

ZveeZ je izjavil:

Boo hoo

A so to zvoki, ki jih produciraš, ko ga nekomu vlečeš?

Zgodovina sprememb…

««
80 / 80
»
»»