» »

Nepremičninski davek

Nepremičninski davek

Temo vidijo: vsi
««
81 / 81
»
»»

ZveeZ ::

In cilj bo dosezen. Narod dodatno obdavcit.
Nihce ne bo imel koristi.
Zato pa smo bili "Jansisti", desni, kapitalisti, klosarji, pedri itd.. proti temu davku.

trancer01 ::

Jaz sem proti že od samega začetka, ker so davki v Evropi že previsoki.

ZveeZ ::

Dokler vlada ravna z javnimi financami slabse kot drzavljani z osebnimi, sem proti vsem davkom.

zavajon ::

Katera vlada na svetu ravna s financami bolje kot državljani z osebnimi? Na pamet mi pride le S. Koreja, kjer prebivalci nimajo osebnih financ.

delavec44 ::

zavajon je izjavil:

Katera vlada na svetu ravna s financami bolje kot državljani z osebnimi? Na pamet mi pride le S. Koreja, kjer prebivalci nimajo osebnih financ.

Marsikatera bi morala. Veš koliko pogajalske moči ima država pri recimo javnem razpisu. Posameznik sploh ne more priti blizu. Ali pa recimo pri gradnji neprofitnih stanovanj.
Pri koruptiranih so pa taki razpisi še dražji, kot če kupiš na prostem trgu. Pa aneks na aneks.

Nisem vprašal, katera bi morala ravnati, ampak katera ravna.

trancer01 ::

Odgovor je nobena.>:D

Master_Yoda ::

Mogoce Norveska, ki dejansko profite od nafte da v fund.
Dovie'andi se tovya sagain.

Če imaš denarja preveč, potem ni problem skrbno ravnati z njim. Paziti moraš le, da ne potrošiš premalo.

Benny123 ::

delavec44 je izjavil:

Kakšen davek na nepremičnine potrebujemo in zakaj mora biti politično nevtralen

"Drugače bomo zašli v situacijo, podobno Franciji, ko se leve in desne vlade izmenjujejo, ena obdavči bogate (takrat bogati pobegnejo v Belgijo!), druga vlada jih ponovno razbremeni. Ali pa primeri Finske in Norveške, ko so ugotovili, da je davek na premoženje škodljiv, saj se mu bogati zlahka izognejo."

To se pravi, ce se bogati lahko izognejo je treba pac obdavciti revne. Dejte no. Nihče se ne izogne ce so zakoni pravilno napisani. Če niso pol pa ja. Dokler bo cistilka placala vecje davke kot podjetja, bogati, bo to to. Boste zrli sam krompir. Sevrnjaki imajo visoke davke, pa poglejte kje so.

Utk ::

Prav napisani? Bogati, močni, že napišejo zakone pravilno. In sicer tako da oni ne plačajo preveč.
Isto je tudi na severu. Kar poglej kdo plača več davka v %, lastnik ikeje ali čistilka v njej.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()
««
81 / 81
»
»»