» »

Težave s prenosnikom

Težave s prenosnikom

Banza ::

Zivjo. Lastim si HP prenosni računalnik. Uporabljam ga za osnovne pisarniške zadeve(Word,Excel),surfanje po netu. Star je 7 let. Programi so Windows 11. Z njim imaam malo težav pa bi prosila za pomoč:
Na namizju imam datoteke,ki verjetno zavezamajo kar nekaj prostora. Ali se te zbrišejo avtomatsko če dam izbriši,ali rabim še kje drugje zbrisat?
Imam pa še eno težavo vezano na napajanje. Baterije se iz računalnika ne da vzeti. Zanima me kje je težava; delam in je baterije dovolj a se kar naenkrat računalnik sam izklopi,ko pa ga dam na vtičnico je stanje baterije odlično. Baterija ni napol prazna(vedno tam 60-70%). Hvala za vso pomoč.

Valvoline ::

Baterija ni kalibrirana, to se zgodi ce se laptop vecino casa uporablja z polnilcem na strom. Da se baterija kalibrira mors parkrat napolnit do 100% pa spraznit do 0 oz dokler se sam ne izklopi, cez 3-4 ciklov polnenja praznenja se bo ze kolk tolk kalibriral da potem zazna realno kapaciteto k je verjetno po napisanem max 1/3 tovarniske.

mat xxl ::

Vsem HP jem gre baterija ven, najprej spodnji pokrov, se še prah spiha in potem še baterija, sicer če menite, da ne, pa pogooglajte !

MIHAc27 ::

7 let za prenosnikovo baterijo je že kar lepa doba. Verjetno gre proti koncu, pa pač narobe kaže. Bo za zamenjat ali skoz uporabljat napajalnik


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

prenosnik - kako polniti baterijo?

Oddelek: Pomoč in nasveti
4115147 (1917) sh00ter92
»

baterija se ne polni

Oddelek: Strojna oprema
3819395 (6831) specing
»

Koliko se vam sprazne telefon čez noč?

Oddelek: Mobilne tehnologije
456172 (4770) DMouse
»

Telefon se ugaša

Oddelek: Mobilne tehnologije
72876 (2564) shadeX
»

Prevare pri prenosnikih

Oddelek: Strojna oprema
394968 (3751) overlord_tm

Več podobnih tem