Forum » Programska oprema » vrsta datoteke
vrsta datoteke
igorjan ::
prosim pomagate mi ugotoviti kakšne vrste datoteka je to flt-mosd.001. flt-mosd.002.......to sem potegnil iz interneta in naj bi bila igra pa ne vem ali je to spakirano ali kaj oziroma kaj rabim da to razpakiram prosim za pomoč hvala vnaprej!
pacman ::
ja to je igra po delih, moraš pa še met poleg vseh delov eno datoteko z končnico .exe, da ti vse to spremeni v sliko cd-ja. Običajno je to part 001...
LP
LP
ank ::
Po moje je to arj arhiv oz. nadaljevanje arhiva. Datoteke arj so označene kot ime.arj ime.001 ime.002 itd.
Torej imaš samo en del arhiva dobiti moraš še prvo datoteko z končnico .arj (in ostale z .002 .003 če obstajajo) da boš lahko to uporabil.
OPS! pozabi malo me je zaneslo v preteklost. Poglej si datoteko z končnico .nfo tam bi moglo pisat kaj naredit z temi datotekami.
P.S. Začni z flt-mosd.sfv filom. To je slika CD-ja
Torej imaš samo en del arhiva dobiti moraš še prvo datoteko z končnico .arj (in ostale z .002 .003 če obstajajo) da boš lahko to uporabil.
OPS! pozabi malo me je zaneslo v preteklost. Poglej si datoteko z končnico .nfo tam bi moglo pisat kaj naredit z temi datotekami.
P.S. Začni z flt-mosd.sfv filom. To je slika CD-ja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ank ()
iration ::
> Začni z flt-mosd.sfv filom. To je slika CD-ja
SFV file ni slika, pač pa seznam vseh checksumov za vsak del razdeljenega RAR-a(ponavadi na 15mb - vsaj kar se tiče binary filov, ki se najdejo na newsgroupah ali pa od tam izvirajo). Pove ti, ali imaš vse dele in pa, če so vsi deli popolni - identični originalu. Zelo koristna zadeva, skoraj tako kot PAR/PAR2 fileti.
SFV file ni slika, pač pa seznam vseh checksumov za vsak del razdeljenega RAR-a(ponavadi na 15mb - vsaj kar se tiče binary filov, ki se najdejo na newsgroupah ali pa od tam izvirajo). Pove ti, ali imaš vse dele in pa, če so vsi deli popolni - identični originalu. Zelo koristna zadeva, skoraj tako kot PAR/PAR2 fileti.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iration ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kako posneti BIN & CUE datotek ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 4699 (4005) | shemenko |
» | .SFV fileOddelek: Programska oprema | 10035 (9967) | Cokolesnik |
» | Tezava s peko image fajla na cdOddelek: Pomoč in nasveti | 1404 (1351) | Xplicit |
» | Kako odpakirat *.SFV ???Oddelek: Programska oprema | 3342 (3236) | Gh0st |
» | Kako razstavit file?Oddelek: Programska oprema | 2027 (1828) | andrej |