» »

Koncert v Stožicah - kateri sedež izbrati?

Koncert v Stožicah - kateri sedež izbrati?

Galaxy ::

Zdravo,

Prosil bi za pomoč pri izbiri sedežev v Stožicah za koncert Andrea Bocelli :)

V cenovni rang pride vse razen Gold in Premium parter (zlate in rdeče barve pred odrom), ker so karte od 190€ naprej. Parter 1 se mi pa zdi malo drag (149€), zato sem razmišljal o kartah na levo/desno od odra (129€, na sliki spodaj v temno modri barvi), a nisem prepričan.

Je kdo morda že bil na podobnem koncertu in bi znal pomagati pri izbiri?

Franz21 ::

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz

Pogled na oder z označenega mesta.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Franz21 ()

aerie ::

Sej so akustiko v Stožicah zdej že porihtal. V začetku je bla res podn. Tako, da je v bistvu vseeno kje se nahajaš. 12 vrsta zelenega ringa je še najbolj fer. On tebe ne vidi in ti njega ne vidiš. Ga le poslušaš, kar je bistvo.

Galaxy ::

Franz21 je izjavil:

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz

Legenda, hvala ti!

sabrina35 ::

aerie je izjavil:

Sej so akustiko v Stožicah zdej že porihtal. V začetku je bla res podn. Tako, da je v bistvu vseeno kje se nahajaš. spin the wheel 12 vrsta zelenega ringa je še najbolj fer. On tebe ne vidi in ti njega ne vidiš. Ga le poslušaš, kar je bistvo.

Tudi jaz mislim tako. Cene vstopnic so kar drage.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sabrina35 ()

Jazon ::

sabrina35 je izjavil:

aerie je izjavil:

Sej so akustiko v Stožicah zdej že porihtal. V začetku je bla res podn. Tako, da je v bistvu vseeno kje se nahajaš. spin the wheel 12 vrsta zelenega ringa je še najbolj fer. On tebe ne vidi in ti njega ne vidiš. Ga le poslušaš, kar je bistvo.

Tudi jaz mislim tako. Cene vstopnic so kar drage.

Jaz imam za areno Stožice - ne glede na koncert - sledeče merilo:

Če je naprodaj tudi zgornji balkon, potem ne grem na koncert, ker se odmevi čista katastrofa.
Če zgornji balkon ni naprodaj in ga zaprejo z zavesami, se akustika precej izboljša. Ni sicer top, je pa znosno.

abel1303 ::

If it were me, I would choose the center position, not the top or bottom or the corner io games. But it's very difficult to get that central position

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: fikus_ ()

FoxKnox ::

Ne glede na vse je najboljša kvaliteta zvoka v parterju pred odrom. Levo ali desno od smeri ozvočenja je zvok neprimerno slabši, ne glede na akustiko dvorane. Saj Stožice niso namenska velika dvorana Cankarjevega doma, kjer je vse podrejeno akustiki . Temu so prilagojene tudi cene, če hočeš kvaliteto, plačaj.

Franz21 je izjavil:

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz

Super mesto za gledati, slabo za poslušati.Iz izkušenj.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FoxKnox ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

V Berlinu milijon protestnikov proti corona ukrepom?

Oddelek: Loža
352535 (1574) Mavrik
»

Mark Knopfler koncert konec junija

51153 (1013) Machete
»

Kater sedež v Stožicah

54313 (3881) koyotee
»

Najboljši sedeži v Stožicah?