» »

Neustavno preverjanje PCT

1
...
3 4
5
»

CoolBits ::

Ne rabim imet nič dokler nimate nobenih dokazov. :D
Ko bo kak dokaz (kar za virus ne bo nikol) se pogovarjamo dalje.

ripmork ::

CoolBits je izjavil:

Ne rabim imet nič dokler nimate nobenih dokazov. :D
Ko bo kak dokaz (kar za virus ne bo nikol) se pogovarjamo dalje.

Lado (Troha), is that you? :))

nirburu ::

ripmork je izjavil:

@nirburu: še vedno čakam razlago, zakaj ni šlo pol Slovenije zarad cepljenja rakom žvižgat (antivax na forumu ste bili tako glasni, kako bomo v nekaj mesecih v hudih mukah vsi pocrkali).

Kva zdej, smo slovenci medicinski fenomen, al so ble vaše blodnjave teorije zarot pač - blodnjave?

Pa kako je zdej mnenje glede hinavskega Potrča - bipolarnega podpornika "Švedskega modela" in borca proti "Big pharma", ki zdej preprodaja big pharma izdelke?


To pa zato ker nas ne poslušaš in tupiš po svoje.
Umiranje se ne zgodi pri piku v ramo.

Umiranje se začne, ko pride sev, ki obide slabo imunost zaradi cepiv.
https://phmpt.org/wp-content/uploads/20...
Stran 6 in 11.

Najprej treba uničit inate imunski odziv osebe. To storiš tako, da ga cepiš z nekvalitetnimi/neučinkovitimi cepivi. Ko imunski sistem ne zmore pravilno indentificirati novi sev, naredi protitelesa za napačnega.
Virus se posledično skoraj neimejeno razširi. Običajno sledi huda pljučnica in pogosto smrt.
Preboleli tega problema nimajo, vsaj ne v takem merilu. Preboleli imajo robustnejšo imunost. Nepreboleli pa so na istem kot smo bili v začetku 2020.
Umiranje če že, se bo začelo z naslednjimi sezonami. Takrat ko boste še ne vem kolikokrat napačno boostani, z vedno neprimernim cepivom in bo cirkuliral pravi sev.

Pa saj ti je soforumaš povedal, da se je 3x cepil, vsakič okužil, tretjič najbolj trpel.
Tudi sam opažam, da cepljeni zbolevajo pogosteje kot necepljeni.
Nehajte se cepit s temi cepivi, ki jih vam ponujajo, ker so nevarna tako neposredno po cepljenju, kot dolgoročno. Organizacije, ki jih vam ponujajo niso dobrodelne in jih vaše zdravje ne briga veliko.
Pfizer si lastijo veliki skladi, kateri si lastijo večino taga kar ti konzumiraš. Če Pfizer propade ne bodo nič na slabšem. Pfizer je itak bil na robu propada pred pandemijo.

Ultimativno pa ti ne preprečujem cepljenja. Če misliš, da jim gre za tvoj dobrobit in jim zaupaš. Navali. Smo pa te opozorili na potencialne posledice.
Priznam, da bo precej iritantno to, da ko boste začeli cepljeni dobivat resne pljučnice, bodo vlade šle na hard tudi proti nam zdravim. Ne bo jih brigalo ali je v resnici cepljenje bilo glavni vzrok ali ne.
Zato pa je taka gonja za cepit slehrnika, tudi sedaj ko smo že vsi prekuženi, ko cirkulira benigen sev itd.
Če ti vidiš drugi razlog zakaj nas še silijo v cepivo, ki povrh vsega je še zastarelo, na plano z njim. Ti rade volje prisluhnem.

nirburu ::

BTW, oseba, ki me je v tej temi zmerjala z lažnjivcem, je cepljen (najbrž polno cepljen in boostan), zbolel s covidom (po moji oceni, ne ravno na najbolj blagi način).
Pa zunaj imamo tudi do 20C stopinj, sonca polno.


In this review of subjects with COVID-19 following vaccination, based on the current evidence,
VAED/VAERD remains a theoretical risk for the vaccine. Surveillance will continue.


Spoštovani kolegi. Igrate se z vašim zdravjem. Zaupali ste tistemu, ki ni vreden zaupanja. Pfizer ni "znanost", Pfizer je korporacija v lasti neimenovanih oseb in kot taka vam ni nič dolžna.
Ali vsa farmacevtska podjetja vas želijo depopulirati? Najbrž res ne. Preverite, kdo so njihovi financerji, če so to isti subjekti, najbrž ja.
Kar pa vem je, da Moderna ni bilo res pravo farmacevtsko podjetje, Pfizer pa "has-been" od podjetja. S temi ste se pošpikali. Vse kar je bilo potrebno je, da jim je par strokovnjakov naredilo malo reklame (in seveda oblastniki, ki so bili dobesedno (ja prav ste prebrali!!) nastavljeni).

harvey ::

Dobro, da je dinamika epidemije drugačna od tempa odločanja na Ustavnem sodišču RS.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Daliborg ::

NO REFUNDS! 8-)
Meni je bolj neustavno to, da so na začetku za preverjanje zaračunavali in polnili žepe privatnikom. To da ni instantno spadalo pod zdravstvo je neustavno za naš model zdravstva. Amerika je druga zgodba.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

kamiKaZaA ::

@nirburu

Hvala za ves trud in izčrpna pisanja. Dodal bi še, da je Pfizer opozoril svoje delničarje, da oni verjetno nikoli ne bodo dobili stalnega dovoljenja za cepivo, ker ima preveč nezaželjenih stranskih učinkov v njihovih fazah testiranj. Delnica je že padla zaradi tega poročila. Dodal še je, da bodo vse naredili lobirali, podkupovali, da bodo imeli čimdlje začasno odobritev, katero ne smejo izgubiti.

MSM seveda molči, čeprav je Pfizerjev dokument javno dostopen, ker morajo dajati obvestila delničarjem, kaj počnejo in kakšni so plani kot se to spodobi za delniško družbo.

O tem je trenutno edini spregovoril Hrvaški politik Marin Miletić na svojem Facebooku:
https://www.facebook.com/MileticMarin/v...

No, na tem mestu so si ovčke oddahnile, ker gre za fake news, ker kar ni na MSM in je samo na Facebook je fake news, čeprav v 1 minutnem videu vse pove, ter kje iskati resnico.

Marin Miletić - hrvaški politik:
Pfizer je MORAO održati korporativno izvješće svojim dioničarima gdje je MORAO priznati da VJEROJATNO nikada neće dobiti TRAJNU dozvolu za cjepivo radi PREVIŠE ozbiljnih nuspojava. U objašnjenju rizika ulaganja Pfizer ističe da će svakako tražiti produljenje PRIVREMENE dozvole.
Pfizer tako ulaže milijarde u lobiranja amoralnim političarima bez kičme, pogubljenim ljudima u struci koji imaju financijski interes, ogromni, u lobiranju za cijepljenje. Zatim sklapaju TAJNE ugovore s tom istim političarima, znajući da time štete građanima i obmanjuju javnost.
Zatražit ću pismeno očitovanje ministara o ovoj temi.
Doći će vrijeme, svakim danom je sve bliže, kada ćemo pravednije i poštenije urediti našu Hrvatsku.


Še malo o Marinu Miletiću:
Mostov Miletić opet je inspiriran, upozorava na veliku zavjeru Billa Gatesa: 'Plan vam neće proći u Hrvatskoj'
Poručio je da Gates 'jako gura ideju novog svjetskog tijela u sklopu WHO-a'
https://www.telegram.hr/politika-krimin...


Pod naslovom "Otpor nije uzaludan", Miletić u statusu (koji prenosimo integralno) piše: "Gates gura jako ideju novog svjetskog tijela u sklopu WHO koje naziva GERM - Global Epidemic Response and Mobilization. Ta fejk naddržavna organizacija bi trebala preuzeti ovlasti upravljanja pandemijama. Famozni soj novog smrtonosnog virusa dolazi u kasnu jesen, to preko kristalne kugle zna i njemački ministar zdravlja i milijarder bez obraza Gates. Ta ekipica interesnih skupina koji su derikože građana cijelog svijeta imaju plan da će WHO i taj GERM upravljati državama jer če oni donositi odluke oko zdravlja ljudi."

Zgodovina sprememb…

CoolBits ::

Saj so nam vse plane javno povedali, če nismo proti to pomeni da se z njihovimi plani strinjamo.
Seveda je potrebno pogledat izven okvirjev MSM.

https://www.bitchute.com/video/NPGBiFsn...

ripmork ::

@nirburu: skratka, ob vsem pisarjenju nimaš odgovora / razlage na preprosto vprašanje, zakaj ob številnih cepljenih danes nimamo za pol zreducirane slovenske populacije zaradi cepiv (po vseh napovedih bi že zdavnaj morali v hudih mukah pocrkat). Hvala za trud.

PS: trikrat cepljen, zbolel in preživel z blagimi simptomi, brez posledic. Za moment nisem obžaloval svojih odločitev, tako da lahko anekdote o zlih cepivih prihraniš :)

PS2: Obstajajo tut anekdote o ljudeh, ki jih je rešilo to, da so bili neprivezani in jih je ob nesreči vrglo ven iz gorečega avta. Sam se vseeno brez strahu in brez izjeme vedno privežem. Ker statistika pove veliko bolj realno sliko, kot anekdote.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ripmork ()

sbawe64 ::

Germ
https://domengorenseklaw.com/2022/05/01...

Še o globalnem sporazumu Svetovne zdravstvene organizacije...

Pristojnega ministra za zdravje javno opozarjam, da ni nad Ustavo Republike Slovenije in torej nima nikakršnih pooblastil za predajo ali krnitev njene suverenosti za račun katerekoli mednarodne organizacije, kaj šele organizacije, ki je z vidika financiranja prej globalni farmacevtski konglomerat kot mednarodna organizacija saj se v pretežnem, več kot 80% deležu, financira iz donacij farmacevtskih družb in nekaterih "nevladnih organizacij".

Govorim seveda o načrtovanem Globalnem sporazumu po katerem bi Svetovna zdravstvena organizacija v določenih a vendar povsem nespecificiranih ter nejasnih okoliščinah prevzela pristojnosti in s tem suvereno Republiko Slovenijo spravila v povsem podrejen položaj. Slovenija z nikakršnim podpisom nekega ministra ne more prenesti del lastne suverenosti. Za kaj takšnega nima noben minister mandata državljanov poleg tega pa je preambula, ki je duh Ustave RS povsem jasna: "Izhajajoč iz Temeljne ustavne listine o samostojnosti in neodvisnosti Republike Slovenije, ter temeljnih človekovih pravic in svoboščin, temeljne in trajne pravice slovenskega naroda do samoodločbe, in iz zgodovinskega dejstva, da smo Slovenci v večstoletnem boju za narodno osvoboditev izoblikovali svojo narodno samobitnost in uveljavili svojo državnost, sprejema Skupščina Republike Slovenije Ustavo Republike Slovenije."
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: sbawe64 ()

Dimnik ::

kamiKaZaA je izjavil:

@nirburu

Hvala za ves trud in izčrpna pisanja. Dodal bi še, da je Pfizer opozoril svoje delničarje, da oni verjetno nikoli ne bodo dobili stalnega dovoljenja za cepivo, ker ima preveč nezaželjenih stranskih učinkov v njihovih fazah testiranj. Delnica je že padla zaradi tega poročila. Dodal še je, da bodo vse naredili lobirali, podkupovali, da bodo imeli čimdlje začasno odobritev, katero ne smejo izgubiti.

MSM seveda molči, čeprav je Pfizerjev dokument javno dostopen, ker morajo dajati obvestila delničarjem, kaj počnejo in kakšni so plani kot se to spodobi za delniško družbo.

O tem je trenutno edini spregovoril Hrvaški politik Marin Miletić na svojem Facebooku:
https://www.facebook.com/MileticMarin/v...

No, na tem mestu so si ovčke oddahnile, ker gre za fake news, ker kar ni na MSM in je samo na Facebook je fake news, čeprav v 1 minutnem videu vse pove, ter kje iskati resnico.

Marin Miletić - hrvaški politik:
Pfizer je MORAO održati korporativno izvješće svojim dioničarima gdje je MORAO priznati da VJEROJATNO nikada neće dobiti TRAJNU dozvolu za cjepivo radi PREVIŠE ozbiljnih nuspojava. U objašnjenju rizika ulaganja Pfizer ističe da će svakako tražiti produljenje PRIVREMENE dozvole.
Pfizer tako ulaže milijarde u lobiranja amoralnim političarima bez kičme, pogubljenim ljudima u struci koji imaju financijski interes, ogromni, u lobiranju za cijepljenje. Zatim sklapaju TAJNE ugovore s tom istim političarima, znajući da time štete građanima i obmanjuju javnost.
Zatražit ću pismeno očitovanje ministara o ovoj temi.
Doći će vrijeme, svakim danom je sve bliže, kada ćemo pravednije i poštenije urediti našu Hrvatsku.


Še malo o Marinu Miletiću:
Mostov Miletić opet je inspiriran, upozorava na veliku zavjeru Billa Gatesa: 'Plan vam neće proći u Hrvatskoj'
Poručio je da Gates 'jako gura ideju novog svjetskog tijela u sklopu WHO-a'
https://www.telegram.hr/politika-krimin...


Pod naslovom "Otpor nije uzaludan", Miletić u statusu (koji prenosimo integralno) piše: "Gates gura jako ideju novog svjetskog tijela u sklopu WHO koje naziva GERM - Global Epidemic Response and Mobilization. Ta fejk naddržavna organizacija bi trebala preuzeti ovlasti upravljanja pandemijama. Famozni soj novog smrtonosnog virusa dolazi u kasnu jesen, to preko kristalne kugle zna i njemački ministar zdravlja i milijarder bez obraza Gates. Ta ekipica interesnih skupina koji su derikože građana cijelog svijeta imaju plan da će WHO i taj GERM upravljati državama jer če oni donositi odluke oko zdravlja ljudi."


Aha, se pravi fejstbukovi znanstveniki...

spegli ::

Torej sta SDS in NSI 2 leti celo Slo zajebavali z neustavnimi in nezakonitimi ukrepi. Kakšne so lahko pravne posledice tega za to kriminalno združbo ?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: spegli ()

nirburu ::

kamiKaZaA je izjavil:

@nirburu

Hvala za ves trud in izčrpna pisanja. Dodal bi še, da je Pfizer opozoril svoje delničarje, da oni verjetno nikoli ne bodo dobili stalnega dovoljenja za cepivo, ker ima preveč nezaželjenih stranskih učinkov v njihovih fazah testiranj. Delnica je že padla zaradi tega poročila. Dodal še je, da bodo vse naredili lobirali, podkupovali, da bodo imeli čimdlje začasno odobritev, katero ne smejo izgubiti.

MSM seveda molči, čeprav je Pfizerjev dokument javno dostopen, ker morajo dajati obvestila delničarjem, kaj počnejo in kakšni so plani kot se to spodobi za delniško družbo.

O tem je trenutno edini spregovoril Hrvaški politik Marin Miletić na svojem Facebooku:
https://www.facebook.com/MileticMarin/v...

No, na tem mestu so si ovčke oddahnile, ker gre za fake news, ker kar ni na MSM in je samo na Facebook je fake news, čeprav v 1 minutnem videu vse pove, ter kje iskati resnico.

Marin Miletić - hrvaški politik:
Pfizer je MORAO održati korporativno izvješće svojim dioničarima gdje je MORAO priznati da VJEROJATNO nikada neće dobiti TRAJNU dozvolu za cjepivo radi PREVIŠE ozbiljnih nuspojava. U objašnjenju rizika ulaganja Pfizer ističe da će svakako tražiti produljenje PRIVREMENE dozvole.
Pfizer tako ulaže milijarde u lobiranja amoralnim političarima bez kičme, pogubljenim ljudima u struci koji imaju financijski interes, ogromni, u lobiranju za cijepljenje. Zatim sklapaju TAJNE ugovore s tom istim političarima, znajući da time štete građanima i obmanjuju javnost.
Zatražit ću pismeno očitovanje ministara o ovoj temi.
Doći će vrijeme, svakim danom je sve bliže, kada ćemo pravednije i poštenije urediti našu Hrvatsku.


Še malo o Marinu Miletiću:
Mostov Miletić opet je inspiriran, upozorava na veliku zavjeru Billa Gatesa: 'Plan vam neće proći u Hrvatskoj'
Poručio je da Gates 'jako gura ideju novog svjetskog tijela u sklopu WHO-a'
https://www.telegram.hr/politika-krimin...


Pod naslovom "Otpor nije uzaludan", Miletić u statusu (koji prenosimo integralno) piše: "Gates gura jako ideju novog svjetskog tijela u sklopu WHO koje naziva GERM - Global Epidemic Response and Mobilization. Ta fejk naddržavna organizacija bi trebala preuzeti ovlasti upravljanja pandemijama. Famozni soj novog smrtonosnog virusa dolazi u kasnu jesen, to preko kristalne kugle zna i njemački ministar zdravlja i milijarder bez obraza Gates. Ta ekipica interesnih skupina koji su derikože građana cijelog svijeta imaju plan da će WHO i taj GERM upravljati državama jer če oni donositi odluke oko zdravlja ljudi."


Tega pa priznam nisem vedu. Nisem pa niti najmanj presenečen.

ripmork je izjavil:

@nirburu: skratka, ob vsem pisarjenju nimaš odgovora / razlage na preprosto vprašanje, zakaj ob številnih cepljenih danes nimamo za pol zreducirane slovenske populacije zaradi cepiv (po vseh napovedih bi že zdavnaj morali v hudih mukah pocrkat). Hvala za trud.

PS: trikrat cepljen, zbolel in preživel z blagimi simptomi, brez posledic. Za moment nisem obžaloval svojih odločitev, tako da lahko anekdote o zlih cepivih prihraniš :)

PS2: Obstajajo tut anekdote o ljudeh, ki jih je rešilo to, da so bili neprivezani in jih je ob nesreči vrglo ven iz gorečega avta. Sam se vseeno brez strahu in brez izjeme vedno privežem. Ker statistika pove veliko bolj realno sliko, kot anekdote.


Sem ti lepo govril. Crkne se, ko pride pravi sev na slabo imunost. Zaenkrat nismo v tej fazi in je VADE bolj nišni pojav. Čaki da recimo pride nCov1 v malo bolj kužni obliki.
Tvoj imunski sistem bo delal protitelesa za nCov2, nCov1 pa te pokončal.
VADE je resen pojav. Se ne pojavi pri vseh virusih. Ampak sumimo, da je nCov2 eden od takih.

Trenutno cepljeni še niso bili vzpostavljeni takemu sevu, čeprav o danski in južni koreji bi lahko pošpekulirali malo.

PS: 0x cepljen, prebolel covid brez da bi opazil. Za moment nisem obžaloval svojih odločitev, tako da lahko anekdote o zlih anti-vaxerjih prihraniš. Za 20 letno katjo, ki je danes ni več med nami.

PS2: VAED je potencialno isto kot, da bi vsem v roku enega tedna odpovedale zavore na avtocesti. Srečno.

sbawe64 je izjavil:

Germ
https://domengorenseklaw.com/2022/05/01...

Še o globalnem sporazumu Svetovne zdravstvene organizacije...

Pristojnega ministra za zdravje javno opozarjam, da ni nad Ustavo Republike Slovenije in torej nima nikakršnih pooblastil za predajo ali krnitev njene suverenosti za račun katerekoli mednarodne organizacije, kaj šele organizacije, ki je z vidika financiranja prej globalni farmacevtski konglomerat kot mednarodna organizacija saj se v pretežnem, več kot 80% deležu, financira iz donacij farmacevtskih družb in nekaterih "nevladnih organizacij".

Govorim seveda o načrtovanem Globalnem sporazumu po katerem bi Svetovna zdravstvena organizacija v določenih a vendar povsem nespecificiranih ter nejasnih okoliščinah prevzela pristojnosti in s tem suvereno Republiko Slovenijo spravila v povsem podrejen položaj. Slovenija z nikakršnim podpisom nekega ministra ne more prenesti del lastne suverenosti. Za kaj takšnega nima noben minister mandata državljanov poleg tega pa je preambula, ki je duh Ustave RS povsem jasna: "Izhajajoč iz Temeljne ustavne listine o samostojnosti in neodvisnosti Republike Slovenije, ter temeljnih človekovih pravic in svoboščin, temeljne in trajne pravice slovenskega naroda do samoodločbe, in iz zgodovinskega dejstva, da smo Slovenci v večstoletnem boju za narodno osvoboditev izoblikovali svojo narodno samobitnost in uveljavili svojo državnost, sprejema Skupščina Republike Slovenije Ustavo Republike Slovenije."


MSM niti besedice o tem. Edini ki je malo podrezal je bil Potrč, ko je pred volitvami poklepetal z Golobom. Ta je rekel, da karkoli takega se bo pojavilo, bo dal ljudstvu v pregled.
Lepo se sliši, amapk od človeka, ki je priznal, da se je šel cepit zato, da bo svoboden ne pričakujem ne vem kaj. Pa še jankovičev je, drhal ki je sredi pandemije zahteval obvezno cepljenje.
Prihodnost bo še napeta, zagotovo.
Gates konstantno govori o neki prihajajoči pandemiji, celo knjigo je spisal. IMO, nekaj se dogaja.

spegli je izjavil:

Torej sta SDS in NSI 2 leti celo Slo zajebavali z neustavnimi in nezakonitimi ukrepi. Kakšne so lahko pravne posledice tega za to kriminalno združbo ?


Ni posledic. Če ljudstvo jih ne povesi pred parlamentom, bodo odšli v sončni zahod popolnoma svobodno in brez težav.
Cepilci enostavno pozabljajo, da je iztekajoča vlada umorila 20 letnico. Dobesedno umorila. Resno mislim.
Tisto je bil umor. Malo kasneje pa še poskus uboja ca. 200 mladoletnikov, ki so jim potalali J&J cepiva, kljub prepovedi.

Ta vlada je prelita z krvjo.

In nič se ne zgodi. Cepilci ji zgleda držijo štango še naprej, povečini.

Dimnik ::

Vostok, to kar ti ,,misliš in sumiš,, je vredno pički. dim

Cepljeni bomo kar lepo naprej živeli, kljub vašim nebulozam, a še velja leto 2025 al ste spet prestavili?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dimnik ()

nirburu ::

Materi si dosaden. Stalker.

Miki N ::

Pa saj smo vsi gotovi - antivakserji niso preživeli zime (by Stroka) , vakserje tamanijo Fajzerjeve in podobne arcnije, Prebolevniki - master race - pa so vsi fasali tadolg Kovid, samo še ne vedo in gredo tudi pod rušo.

Vsi smo na istem, zato bodimo prijatelji!

kamiKaZaA ::

Miki N je izjavil:

Pa saj smo vsi gotovi - antivakserji niso preživeli zime (by Stroka) , vakserje tamanijo Fajzerjeve in podobne arcnije, Prebolevniki - master race - pa so vsi fasali tadolg Kovid, samo še ne vedo in gredo tudi pod rušo.

Vsi smo na istem, zato bodimo prijatelji!

+1

Respect!

kamiKaZaA ::

Dimnik je izjavil:


Aha, se pravi fejstbukovi znanstveniki...

;(( 8-O

Imaš težave z bralnim razumevanjem?

On (hrvaški politik) je samo povedal to kar je javno dostopno in je Pfizer o tem obvestil svoje delničarje:

Risk Factors
Our business is subject to various risks, including those described below:

- Our revenue depends heavily on sales of our COVID-19 vaccine, and our future revenues from our COVID-19 vaccine are uncertain

- Our reported commercial revenue is based on preliminary estimates of COVID-19 vaccine sales and costs from Pfizer Inc., or Pfizer, as Pfizer’s fiscal quarter for subsidiaries outside the United States differs from ours and creates an additional time lag.

- We may not be able to demonstrate sufficient efficacy or safety of our COVID-19 vaccine and/or variant-specific formulations to obtain permanent regulatory approval in the United States, the United Kingdom, the European Union, or other countries where it has been authorized for emergency use or granted conditional marketing approval.

- Significant adverse events may occur during our clinical trials or even after receiving regulatory approval, which could delay or terminate clinical trials, delay or prevent regulatory approval or market acceptance of any of our product candidates.

...

Vir fejstbukovega znanstvenika: https://investors.biontech.de/node/1193...

A ni zanimivo, da mRNA tehnologija še ni dobila nikoli stalnega dovoljenja. Le zakaj? Zato, ker ima preveč stranskih učinkov in ni nikoli prestala vseh kliničnih študij testiranj. In v tem poročilu tudi Pfizer delničarjem prizna, da tudi tokrat verjetno ne bodo dobili stalnega dovoljenja...

sbawe64 ::

5 strani in nihče ni prilepil niti linka sodbe (v novici je ni)
https://www.us-rs.si/odlocba-ustavnega-...

sodba
https://www.us-rs.si/wp-content/uploads...


in kaj to pravzaprav pomeni

2 in 4 točka


Sodba nosi datum 14.4.2022, torej bo sodeč po sodbi konec preverjanja pctja v sedanji obliki šele 14.4.2023.


edit:
Se popravljam, sodba US je v UL št. 60, iz dne 6.5.2022
https://www.uradni-list.si/glasilo-urad...

https://www.uradni-list.si/glasilo-urad...

pdf
https://www.uradni-list.si/_pdf/2022/Ur...


USTAVNO SODIŠČE
1377.
Odločba o razveljavitvi Odloka o načinu ugotavljanja izpolnjevanja pogojev prebolevnosti, cepljenosti in testiranja v zvezi z nalezljivo boleznijo COVID-19 z odložnim rokom in odločba o razveljavitvi 2. člena, prvega in drugega odstavka 3. člena, 4. člena ter prvega in drugega odstavka 5. člena Odloka o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 v delu, v katerem določajo obdelavo osebnih podatkov, z odložnim rokom


Torej 6.5.2023.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: sbawe64 ()

Miki N ::

No saj to je verjetno največji WTF vsega. Zakaj 1 leto? Kaj točno je racionala tega obdobja? No saj glede na to, kako si že vsi - kot družba - -že zdaj hitimo aplicirati vazelin za jeseni je to bolj retorično vprašanje, a vseeno je komično gledati to predstavo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Miki N ()

sbawe64 ::

"Berlinski Charite v katerem je zaposlen Dr. Trampuž in Dr. Drosten sedaj pozivata na pomoč zdravnike zaradi resnih stranskih zapletov po cepljenju za Ronco

Worrying study data from Germany: The number of serious complications after vaccinations against Sars-CoV-2 is possibly 40 times (!) higher than thought. A total of half a million people are said to be affected, warns the study director. "Doctors must take action!"
https://exxpress.at/berliner-charite-sc...



v ostalih novicah
Ronca certifikati so podaljšani na ravni Eu še za eno leto (06/2033), kako so glasovali Slo poslanci v evropskem parlamentu
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: sbawe64 ()

LeQuack ::

Miki N je izjavil:

No saj to je verjetno največji WTF vsega. Zakaj 1 leto? Kaj točno je racionala tega obdobja? No saj glede na to, kako si že vsi - kot družba - -že zdaj hitimo aplicirati vazelin za jeseni je to bolj retorično vprašanje, a vseeno je komično gledati to predstavo.


Zadnje darilo Janše volivcem. Vsi vemo da je ustavno sodišče orodje vlade.
Quack !

pirat ::

spegli je izjavil:

Torej sta SDS in NSI 2 leti celo Slo zajebavali z neustavnimi in nezakonitimi ukrepi. Kakšne so lahko pravne posledice tega za to kriminalno združbo ?

A si kot otrok velikokrat padel staršem iz naročja na glavo na tla?

dexterboy ::

nirburu je izjavil:

ripmork je izjavil:

@nirburu: še vedno čakam razlago, zakaj ni šlo pol Slovenije zarad cepljenja rakom žvižgat (antivax na forumu ste bili tako glasni, kako bomo v nekaj mesecih v hudih mukah vsi pocrkali). Kva zdej, smo slovenci medicinski fenomen, al so ble vaše blodnjave teorije zarot pač - blodnjave? Pa kako je zdej mnenje glede hinavskega Potrča - bipolarnega podpornika "Švedskega modela" in borca proti "Big pharma", ki zdej preprodaja big pharma izdelke?
To pa zato ker nas ne poslušaš in tupiš po svoje. Umiranje se ne zgodi pri piku v ramo. Umiranje se začne, ko pride sev, ki obide slabo imunost zaradi cepiv.
https://phmpt.org/wp-content/uploads/20... Stran 6 in 11.
Najprej treba uničit inate imunski odziv osebe. To storiš tako, da ga cepiš z nekvalitetnimi/neučinkovitimi cepivi. Ko imunski sistem ne zmore pravilno indentificirati novi sev, naredi protitelesa za napačnega. Virus se posledično skoraj neimejeno razširi. Običajno sledi huda pljučnica in pogosto smrt. Preboleli tega problema nimajo, vsaj ne v takem merilu. Preboleli imajo robustnejšo imunost. Nepreboleli pa so na istem kot smo bili v začetku 2020. Umiranje če že, se bo začelo z naslednjimi sezonami. Takrat ko boste še ne vem kolikokrat napačno boostani, z vedno neprimernim cepivom in bo cirkuliral pravi sev. Pa saj ti je soforumaš povedal, da se je 3x cepil, vsakič okužil, tretjič najbolj trpel. Tudi sam opažam, da cepljeni zbolevajo pogosteje kot necepljeni. Nehajte se cepit s temi cepivi, ki jih vam ponujajo, ker so nevarna tako neposredno po cepljenju, kot dolgoročno. Organizacije, ki jih vam ponujajo niso dobrodelne in jih vaše zdravje ne briga veliko. Pfizer si lastijo veliki skladi, kateri si lastijo večino taga kar ti konzumiraš. Če Pfizer propade ne bodo nič na slabšem. Pfizer je itak bil na robu propada pred pandemijo. Ultimativno pa ti ne preprečujem cepljenja. Če misliš, da jim gre za tvoj dobrobit in jim zaupaš. Navali. Smo pa te opozorili na potencialne posledice.
Priznam, da bo precej iritantno to, da ko boste začeli cepljeni dobivat resne pljučnice, bodo vlade šle na hard tudi proti nam zdravim. Ne bo jih brigalo ali je v resnici cepljenje bilo glavni vzrok ali ne. Zato pa je taka gonja za cepit slehrnika, tudi sedaj ko smo že vsi prekuženi, ko cirkulira benigen sev itd. Če ti vidiš drugi razlog zakaj nas še silijo v cepivo, ki povrh vsega je še zastarelo, na plano z njim. Ti rade volje prisluhnem.
BRAWO, KAPO DOL! No, to pa je odgovor, ki je vreden zapisa v zgodovino. Le "cepci" v cepiva morajo še odpreti oči in spregledati, da tiste na vrhu boli kurac za naše zdravje in naša življenja. Mi smo delovne mravlje, ki jih bo vedno dovolj.... In dokler se navadna raja ne bo uprla, ne bo nikoli bolje. Samo še slabše bo, dokler ne potrka na vrata delegacija Kolapsa civilizacije, Matilda in Pogrebnik.
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Zgodovina sprememb…

SmolWhale ::

Predlagam da se cepite do jeseni, da ne boste potem spet jokali in bevskali.

Cepite se.

Lp

LeQuack ::

SmolWhale je izjavil:

Predlagam da se cepite do jeseni, da ne boste potem spet jokali in bevskali.

Cepite se.

Lp


A to misliš s temi 2 leta starimi cepivi ki nimajo učinka več?
Quack !

Miki N ::

Pa saj cepiš se zaradi ku-ara, ne virusa. To je ta "problem". :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Miki N ()

tikitoki ::

nirburu je izjavil:

ripmork je izjavil:

@nirburu: še vedno čakam razlago, zakaj ni šlo pol Slovenije zarad cepljenja rakom žvižgat (antivax na forumu ste bili tako glasni, kako bomo v nekaj mesecih v hudih mukah vsi pocrkali).

Kva zdej, smo slovenci medicinski fenomen, al so ble vaše blodnjave teorije zarot pač - blodnjave?

Pa kako je zdej mnenje glede hinavskega Potrča - bipolarnega podpornika "Švedskega modela" in borca proti "Big pharma", ki zdej preprodaja big pharma izdelke?


To pa zato ker nas ne poslušaš in tupiš po svoje.
Umiranje se ne zgodi pri piku v ramo.

Umiranje se začne, ko pride sev, ki obide slabo imunost zaradi cepiv.
https://phmpt.org/wp-content/uploads/20...
Stran 6 in 11.

Najprej treba uničit inate imunski odziv osebe. To storiš tako, da ga cepiš z nekvalitetnimi/neučinkovitimi cepivi. Ko imunski sistem ne zmore pravilno indentificirati novi sev, naredi protitelesa za napačnega.
Virus se posledično skoraj neimejeno razširi. Običajno sledi huda pljučnica in pogosto smrt.
Preboleli tega problema nimajo, vsaj ne v takem merilu. Preboleli imajo robustnejšo imunost. Nepreboleli pa so na istem kot smo bili v začetku 2020.
Umiranje če že, se bo začelo z naslednjimi sezonami. Takrat ko boste še ne vem kolikokrat napačno boostani, z vedno neprimernim cepivom in bo cirkuliral pravi sev.

Pa saj ti je soforumaš povedal, da se je 3x cepil, vsakič okužil, tretjič najbolj trpel.
Tudi sam opažam, da cepljeni zbolevajo pogosteje kot necepljeni.
Nehajte se cepit s temi cepivi, ki jih vam ponujajo, ker so nevarna tako neposredno po cepljenju, kot dolgoročno. Organizacije, ki jih vam ponujajo niso dobrodelne in jih vaše zdravje ne briga veliko.
Pfizer si lastijo veliki skladi, kateri si lastijo večino taga kar ti konzumiraš. Če Pfizer propade ne bodo nič na slabšem. Pfizer je itak bil na robu propada pred pandemijo.

Ultimativno pa ti ne preprečujem cepljenja. Če misliš, da jim gre za tvoj dobrobit in jim zaupaš. Navali. Smo pa te opozorili na potencialne posledice.
Priznam, da bo precej iritantno to, da ko boste začeli cepljeni dobivat resne pljučnice, bodo vlade šle na hard tudi proti nam zdravim. Ne bo jih brigalo ali je v resnici cepljenje bilo glavni vzrok ali ne.
Zato pa je taka gonja za cepit slehrnika, tudi sedaj ko smo že vsi prekuženi, ko cirkulira benigen sev itd.
Če ti vidiš drugi razlog zakaj nas še silijo v cepivo, ki povrh vsega je še zastarelo, na plano z njim. Ti rade volje prisluhnem.


Zakaj se na domnevno tehnicnem forumu tolelira tovrstno mongoloidno trolanje?

dexterboy ::

ripmork je izjavil:

@nirburu: skratka, ob vsem pisarjenju nimaš odgovora / razlage na preprosto vprašanje, zakaj ob številnih cepljenih danes nimamo za pol zreducirane slovenske populacije zaradi cepiv (po vseh napovedih bi že zdavnaj morali v hudih mukah pocrkat). Hvala za trud. PS: trikrat cepljen, zbolel in preživel z blagimi simptomi, brez posledic. Za moment nisem obžaloval svojih odločitev, tako da lahko anekdote o zlih cepivih prihraniš :) PS2: Obstajajo tut anekdote o ljudeh, ki jih je rešilo to, da so bili neprivezani in jih je ob nesreči vrglo ven iz gorečega avta. Sam se vseeno brez strahu in brez izjeme vedno privežem. Ker statistika pove veliko bolj realno sliko, kot anekdote.
Ko egoizem zavlada nad razumom; moj stric se je samo 2x cepil. V tretje se ni več mogel. In se nikoli ne bo. Lahko pa skupaj obiščeva bližnji Mirogoj čez mejo pa kakšno rečeva ne temo "cepcev"... ups, tistih, ki ste se cepili.
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

dexterboy ::

@tikitoki: danes, 21:16:56;
Zakaj se na domnevno tehnicnem forumu tolelira tovrstno mongoloidno trolanje?

Khm, če me spomin ne vara, so pisanja "vaših waxerjev" (govorim za množino) v časih zaprtja države prav tako bila v veliki meri "mongoloidno trolanje" :)
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Zgodovina sprememb…

nirburu ::

tikitoki je izjavil:


Zakaj se na domnevno tehnicnem forumu tolelira tovrstno mongoloidno trolanje?


Kot ti je že kolega omenil, največje mongoloidno trolanje ste počeli cepci, ki ste držali štango vladi.
Trolali ste nas v RL in ne samo na netu.

Moje "trolanje" pa je skoraj vedno, tudi tokrat, utemeljeno z MSM dokumenti, kateri bi jih vi morali upoštevati.

Ta virus&cepiva imajo resno nevarnost sprožanja VADE, to počasi en za drugim priznavajo. Ali bo se dejansko realiziralo, pomojem ja, ni pa 100% garantirano.
Vsekakor ne vidim, drugega razloga zakaj nas še vedno posiljujejo s cepivi, ki so že zdavnaj "pretečena", mi pa preboleli vsaj enega, če ne več sevov.
Ste modro tiho ko treba odgovorit na to vprašanje. Mongoloidi?

@sbawe64
No, kot sem rekel. Pfizer je stagniral ali bil na robu propada pred korono.
Zanimivo pa je dobil glavno pogodbo za ta cepiva takoj z koronco. Isto Moderna, ki je bila neka leva firma brez produktov.
Zadeva ni naključje.

Sicer za kratkoročne učinke cepiva me ne skrbi toliko. Ja, pač pobili bodo še par 20 letnic, ampak bolj me zanimajo dolgoročni efekti. Če pade VADE bo folk resno polnil bolnice, hodnike tudi, vrjetno še sprejemno ali vhod.

Smešno je ker cepci še vedno slepo vrjamejo sistemu, kljub temu, da ta ni naredil ničesar vrednega zaupanja, še jebal jih je v glavo.

tikitoki ::

Tezko komentiram blodnje. Ce bi VADE bil problem, ce intenzivne oddelke polnili cepljene osebe, pa jih necepljene.

dexterboy ::

Na svetu je preveč folka in ljudje poskušajo na različne načine, da zreducirajo populacijo, ups, zmanjšajo onesnaževanje in segrevanje planeta. Zdej, finanačn in ablastna elita misli, da so oni tisti posvečeni, ki morajo preživeti, drugi, vojaški usekanci, mislijo, da so oni poslani od bogov, tretja skupina so "nori znanstveniki", ki so prepričani, da se brez njih ne da, nato imamo verske fanatike, ki drugim ne bi dovolili sobivanja na Zemlji, zopet drugi trobijo, da moramo jesti samo to, kar nam narava podari...
Svetu, no, točneje folku, se je odpeljalo in zmešalo. Zato sem že kmalu po koroni trobil, da prej, ko "globalno poči", prej bo mir in število žrtev bo najmanjše. Sedaj, po dveh letih, smo fasali še UA in nič ne kaže, da bo kmalu konec. Gremo se reševanja pacienta na operacijski mizi, ne znamo pa postaviti še prave diagnoze, vseeno pa dnevno izvajamo operacije na njemu in se čudimo, zakaj ne ozdravi...
Čakam, da se žaloigre iz Seattla in LA ter defund the police začnejo dogajati še pri nas... No, mogoče se že, pa tega še ne opazim(o).
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

nirburu ::

tikitoki je izjavil:

Tezko komentiram blodnje. Ce bi VADE bil problem, ce intenzivne oddelke polnili cepljene osebe, pa jih necepljene.


Pa vidiš, da nimaš treh čistih.
ADE je pogojen z določeno lastnostjo seva/virusa/protiteles. Če imunski sistem tvori dovolj učinkovita protitelesa proti virusu, ga bo uničil. Če ne, lahko bo virus celo hijackal protitelesa in se v njih razmnoževal. Ali pa se protitelesa ne bodo dobro zlepila na spike in bo tako virus nadaljeval pot.
Nekdo, ki ni dobro cepljen ali prebolel je pač odprt za virus, tako ali drugače. To nima veliko veze z VADE.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: nirburu ()

nirburu ::

Samo en popravek, jaz sicer mečem to v isti koš, ker je končni rezultat podoben, ampak ADE je specifično hijackanje protiteles, degradiranje sposobnosti imunskega sistema zaradi napačnega treninga, spada nekam bolj pod immune escape.
Rezultat je podoben. Cepiva zjebejo učinkovitost imunskega sistema ali ga kar uničijo.
Vem, da se bo kak sperg obregnil v to, ampak za naše laične debate je izmenljivo. Cepiva imajo potencial povzročanja obojega.

nirburu ::

Evo, CNN, kar pomeni sveta resnica za vas cepljene

https://edition.cnn.com/2022/05/06/poli...
The Biden administration is issuing a new warning that the US could potentially see 100 million Covid-19 infections this fall and winter, as officials publicly stress the need for more funding from Congress to prepare the nation.


Golob tudi pravi, da se treba pripravit na jesen, kot prioriteta. Hmm, dobro to oni šlogajo.
Pa smo cepljeni od glave do pet, parkrat prekuženi. Heh, nekaj mi smrdi.

Kakšno besedno zvezo naj uporabim...VAIDS? Vaccine acquired immunodeficiency syndrome, bo ok? Drugače povedano, to poletje boste skoraj gotovo boostani za omikronom, sevom, ki je že mimo. V jesen pa spet šli z napačno slabo/imunostjo.
EU že podaljšal pasuše.

Takrat tudi udarijo posledice UKR/RUS vojne. Embargo nafte, pomanjkanje surovin, hrane, itd.
Gledamo grand finale?
Zadeva mi smrdi, preveč priročno vse skupaj.
Jaz bom malce preppal, just in case.

ripmork ::

nirburu je izjavil:

ripmork je izjavil:

@nirburu: skratka, ob vsem pisarjenju nimaš odgovora / razlage na preprosto vprašanje, zakaj ob številnih cepljenih danes nimamo za pol zreducirane slovenske populacije zaradi cepiv (po vseh napovedih bi že zdavnaj morali v hudih mukah pocrkat). Hvala za trud.

PS: trikrat cepljen, zbolel in preživel z blagimi simptomi, brez posledic. Za moment nisem obžaloval svojih odločitev, tako da lahko anekdote o zlih cepivih prihraniš :)

PS2: Obstajajo tut anekdote o ljudeh, ki jih je rešilo to, da so bili neprivezani in jih je ob nesreči vrglo ven iz gorečega avta. Sam se vseeno brez strahu in brez izjeme vedno privežem. Ker statistika pove veliko bolj realno sliko, kot anekdote.


Sem ti lepo govril. Crkne se, ko pride pravi sev na slabo imunost. Zaenkrat nismo v tej fazi in je VADE bolj nišni pojav. Čaki da recimo pride nCov1 v malo bolj kužni obliki.
Tvoj imunski sistem bo delal protitelesa za nCov2, nCov1 pa te pokončal.
VADE je resen pojav. Se ne pojavi pri vseh virusih. Ampak sumimo, da je nCov2 eden od takih.

Trenutno cepljeni še niso bili vzpostavljeni takemu sevu, čeprav o danski in južni koreji bi lahko pošpekulirali malo.

PS: 0x cepljen, prebolel covid brez da bi opazil. Za moment nisem obžaloval svojih odločitev, tako da lahko anekdote o zlih anti-vaxerjih prihraniš. Za 20 letno katjo, ki je danes ni več med nami.

PS2: VAED je potencialno isto kot, da bi vsem v roku enega tedna odpovedale zavore na avtocesti. Srečno.


Če se prve (zelo samozavestne in glasne) antivaxx napovedi (dolga in izčrpna besedila, kako bomo cepljeni po nekaj mesecih v mukah množično crkovali) niso uresničile - zakaj bi ti pa zdej verjel glede tega? Kot napovedovalci sodnega dneva; ko prvi datum zataji, se mal potuhnejo, pa naslednjič spet poskušajo z naslednjim "tokrat pa zares" datumom. Poceni štosi, ki ne prepričajo več nikogar. Krivi ste si pa sami, s širjenjem fake news-a.

dexterboy ::

Bojim se, da bodo ljudje to zimo STRADALI. In takrat se porušijo vse družbene vrednote. Lahko bi napisal "Fun Times Ahead", ampak edina asociacija je nemški vojak pozno jeseni leta 1942 globoko v Rusiji par 10 km pred Moskvo in se še predobro zaveda, da ne bo za Božič doma...
Lakota
Prebivalci Leningrada v začetku spopadov lakote niso pričakovali, a se je ta kmalu začela kazati. Ko je nastopila zima, jim je že skorajda zmanjkalo hrane. Znanstveniki so iskali poti, kako nahraniti tri milijone prebivalcev in begunce. Obroke so zmanjšali do najnižje možne oblike, a to ni bilo dovolj. V kruh so začeli mešati hmelj (800 ton), ki ga niso potrebovali, ker so prenehali izdelovati pivo in oves (5000 ton), ki je bil namenjen za konje. Kruhu so začeli dodajati tudi pokvarjene oljne pogače. Videli so, da se strupi v pečeh uničijo. Sprva so jih dodajali po tri procente, kasneje pa kar deset. Kruh je bil videti takole: 10 % celuloze, 10 % oljnih pogač, 2 % plev, 2 % prahu iz vreč za moko, 3 % mlete koruze, 73 % ržene moke. Edina pot, kjer so se lahko povezali s svetom, je bilo Ladoško jezero. To je pozimi zamrznilo in takrat je v mesto prišlo nekaj hrane. To povezavo so poimenovali pot življenja (rusko ?????? ?????, doroga žizni).
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

nirburu ::

ripmork je izjavil:



Če se prve (zelo samozavestne in glasne) antivaxx napovedi (dolga in izčrpna besedila, kako bomo cepljeni po nekaj mesecih v mukah množično crkovali) niso uresničile - zakaj bi ti pa zdej verjel glede tega? Kot napovedovalci sodnega dneva; ko prvi datum zataji, se mal potuhnejo, pa naslednjič spet poskušajo z naslednjim "tokrat pa zares" datumom. Poceni štosi, ki ne prepričajo več nikogar. Krivi ste si pa sami, s širjenjem fake news-a.


Glej to tako:

Jaz (tako kot ostalih 99% necepljenih), sem preživel covid brez težav in si najvrjetneje izboril naravno imunost. Svojega zdravja nisem ogrožal s cepivi in možnost VAIDS je skorajda nična. Lahko se bom morda še kdaj okužil, to ja.
Ti pa si na istem kot jaz sedaj, s tem, da si riskiral kratkoročne posledice (tako kot katja) in si si odpru pod do VAIDSa.

Praktično v vseh pogledih sem jaz na boljšem, čeprav bi morda lahko debatirali ali sem več riskiral pred letom dni. Jaz menim da ne, ker resnost virusa se je hitro pokazala in ocenil sem, da ni visoka.
Ti si šel na še netlakovano pot. Res, srečno.

nirburu ::

Tebe ripmork ni odvrnilo od cepiv ne:

-da so nas zavajali z resnostjo virusa
-da so uvajali butaste/nelegalne ukrepe
-da se je elita obnašala povsem prostaško sredi pandemije in se nam smejala v obraz (Kacin, Boris ...)
-da podjetja, ki proizvajajo ta cepiva so neki faliranci (katerih glavni dohodek je nCov2 cepivo)
-da proizvajalci skrivajo dokumente za 75 let
-da cepljene države doživljajo ponovne izbruhe, rekordne
-da je stroka začela mencati z učinkovitostjo cepiv
-da stroka se celo ne bi več cepila s temi (mRNA) cepivi
-da so mladi ljudje umirali po cepljenju, tudi pri nas
-da veliko jih je poročalo o nekih nenavadnih stranskih učinkih (potbludbe, otečene limfe, rumen koža, omrtvičeni udi itd.)
-...

Tebi zlgleda rdeč semafor ne deluje, so ti pregorele vse žarnice.
Tudi, če bi cepiva delovala, so zame našteti zgornji razlogi povsem dovolj, da se jih izogibam kot hudič križa.

Ostali ocenite sami, če vam covid zgodba po 2 letih še ima smisel. Meni ne. Pa tudi ne zahtevam, da mi vrjamete. Sami ocenite koliko sem zadel/falil.

Jaz vem, da se bom malce pripravil za jesen, ker mi nekaj smrdi, vi pa po želji.

ripmork ::

nirburu je izjavil:

ripmork je izjavil:



Če se prve (zelo samozavestne in glasne) antivaxx napovedi (dolga in izčrpna besedila, kako bomo cepljeni po nekaj mesecih v mukah množično crkovali) niso uresničile - zakaj bi ti pa zdej verjel glede tega? Kot napovedovalci sodnega dneva; ko prvi datum zataji, se mal potuhnejo, pa naslednjič spet poskušajo z naslednjim "tokrat pa zares" datumom. Poceni štosi, ki ne prepričajo več nikogar. Krivi ste si pa sami, s širjenjem fake news-a.


Glej to tako:

Jaz (tako kot ostalih 99% necepljenih), sem preživel covid brez težav in si najvrjetneje izboril naravno imunost. Svojega zdravja nisem ogrožal s cepivi in možnost VAIDS je skorajda nična. Lahko se bom morda še kdaj okužil, to ja.
Ti pa si na istem kot jaz sedaj, s tem, da si riskiral kratkoročne posledice (tako kot katja) in si si odpru pod do VAIDSa.

Praktično v vseh pogledih sem jaz na boljšem, čeprav bi morda lahko debatirali ali sem več riskiral pred letom dni. Jaz menim da ne, ker resnost virusa se je hitro pokazala in ocenil sem, da ni visoka.
Ti si šel na še netlakovano pot. Res, srečno.


Kot prvo: cel potek bolezni sem bil zelo miren zavedajoč, da sem cepljen. Statistika je znova in znova dokazovala da:
1) cepljenje učinkovito ščiti pred hujšim potekom bolezni
2) je bil prevladujoč del okuženih v bolnišnicah necepljenih
Ne le, da sem jo zlahka odnesel - zdej imam super imunost, ki prekaša tvojo.

Kot drugo: s svojim dokazano lažnivim prvotnim zastraševanjem glede cepiv si izgubil vso kredibilnost (niti kljub ponovnim pozivom ne znaš / nočeš razložit, zakaj se prvoten scenarij množičnega izumrtja ni uresničil). Razlog, da bi ti človek še kaj verjel je točno 0.

Kot tretje: sem že razložil, zakaj je delanje zaključkov na anekdotah fail. Če je tista uboga ena Katja od milijon+ cepljenih vse kar premoreš, imaš izjemno švoh argument. Pa mimogrede - pri Katji se govori, da je bila še določena situacija zraven (sam se iz pietete ne govori o tem). Tolk o tem.

nirburu ::

Jaz tisti tvoj scenarij nisem nikoli omenjal. Če si ti gledal kake čudne youtube, pa ni moj problem. Pogovori se z njimi. Nismo vsi "teoretiki" zarot v istem klubu.
Sicer bom vprašal, kako pa veš, da ni bilo veliko stranskih učinkov če smo že pri tem? Saj ti je sbawe64 linkal novičko. Ampak ok.
Pač folk, povedal sem vam, kaj mislim, skušal argumentirat, ocenite sami če želite imeti boosterje oz. osnovno cepljenje s tem.

Pa dvomim, da imaš boljšo imunost od mene, glede na to, da covida skoraj nisem občutil. Več sreče prihodnjič.

HotBurek ::

To glede WHO in kako si bodo podredili države.

Vprašanje: https://www.europarl.europa.eu/doceo/do...
Odgovor: https://www.europarl.europa.eu/doceo/do...

Razlaga v nemščini z angleškimi podnapisi:

root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

Gregor P ::

Mimogrede, upam, da se razume, da so sedaj že na voljo novejša cepiva ustrezno prirejena za sedanje seve, tako da brez panike, da vas bodo cepili z dve let starimi ipd.;)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

nirburu ::

HotBurek je izjavil:

To glede WHO in kako si bodo podredili države.

Vprašanje: https://www.europarl.europa.eu/doceo/do...
Odgovor: https://www.europarl.europa.eu/doceo/do...

Razlaga v nemščini z angleškimi podnapisi:



Skratka, zadeva bo šla naprej, neglede kaj si mi mislimo.
EU je trojanski konj elit. Centralizirali so si oblast in spravli vse te majhne državice pod en enostaven sistem lobiranja.
Da bi jim j**** mater.

Gregor P je izjavil:

Mimogrede, upam, da se razume, da so sedaj že na voljo novejša cepiva ustrezno prirejena za sedanje seve, tako da brez panike, da vas bodo cepili z dve let starimi ipd.;)


Sauce pls?
Kolikor jaz vem, če se grem kot necepljen danes cepit, dobim wuhanski sev cepivo. Za omikron so ga posodobili šele sedaj pomladi nekje, pa to booster, ne osnovno cepljenje. Ampak ok, če imaš drugi info povej.

Saul Goodman ::

Ashrack je izjavil:

LWYRUP


HAHA, LWYRUP je napisal model. Veš kako bo v praksi? Če boš res motiviran boš poklical odvetniško pisarno in se začel zanimat za storitve, ampak ko ti bodo izstavl predračun boš ugotovu, da si itak klošar in da ti ostane le jadikovanje po slo-techu. :))

Gregor P ::

nirburu je izjavil:

Sauce pls?

Yes of course, here you have :P

The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

tikitoki ::

nirburu je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Tezko komentiram blodnje. Ce bi VADE bil problem, ce intenzivne oddelke polnili cepljene osebe, pa jih necepljene.


Pa vidiš, da nimaš treh čistih.
ADE je pogojen z določeno lastnostjo seva/virusa/protiteles. Če imunski sistem tvori dovolj učinkovita protitelesa proti virusu, ga bo uničil. Če ne, lahko bo virus celo hijackal protitelesa in se v njih razmnoževal. Ali pa se protitelesa ne bodo dobro zlepila na spike in bo tako virus nadaljeval pot.
Nekdo, ki ni dobro cepljen ali prebolel je pač odprt za virus, tako ali drugače. To nima veliko veze z VADE.


Virus bo hijackal protitelesa in se v njih razmnozeval? Ocitno se ne zavedas kaksno bedarijo si napisal. Ce si izposodim tvoje besede. "Pa vidiš, da nimaš treh čistih."

Utk ::

Če boš res motiviran boš poklical odvetniško pisarno in se začel zanimat za storitve, ampak ko ti bodo izstavl predračun boš ugotovu, da si itak klošar in da ti ostane le jadikovanje po slo-techu.

Še nikoli nihče nikdar v zgodovini se ni uprl diktaturi z odvetnikom in zmagal...
Kar pa ne pomeni, da ne obstajajo drugi načini.

link_up ::

tikitoki je izjavil:

nirburu je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Tezko komentiram blodnje. Ce bi VADE bil problem, ce intenzivne oddelke polnili cepljene osebe, pa jih necepljene.


Pa vidiš, da nimaš treh čistih.
ADE je pogojen z določeno lastnostjo seva/virusa/protiteles. Če imunski sistem tvori dovolj učinkovita protitelesa proti virusu, ga bo uničil. Če ne, lahko bo virus celo hijackal protitelesa in se v njih razmnoževal. Ali pa se protitelesa ne bodo dobro zlepila na spike in bo tako virus nadaljeval pot.
Nekdo, ki ni dobro cepljen ali prebolel je pač odprt za virus, tako ali drugače. To nima veliko veze z VADE.


Virus bo hijackal protitelesa in se v njih razmnozeval? Ocitno se ne zavedas kaksno bedarijo si napisal. Ce si izposodim tvoje besede. "Pa vidiš, da nimaš treh čistih."


glej virus je cist svoja veja in lohk hijacka tudi en kromosom!
In and Out
1
...
3 4
5
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Neustavno preverjanje PCT (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
24922958 (14674) link_up

Zasebnostna analiza aplikacije za preverjanje izpolnjevanja PCT pogojev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
37047654 (38539) ajdov2

Več podobnih tem