Forum » Zvok in slika » Snemanje hdmi signala na laptop
Snemanje hdmi signala na laptop
Tero ::
Pozdravljeni.
Nekaj bi rad iz hdmi izhoda snemal na laptop. Načeloma se za to uporablja razni capture card. Pogost primer uporabje je tudi stremanje gaminga. (recimon na konzolah) Jaz ne potrebujem nevem kake resoluije ali framerata zato bi mi kaksna poceni varijatna bilo cista ok.
Recimo primer
Problem pa imam da bi tole potreboval se pred vikendom. Se pravi jutri ali v soboto :(
Je mogoce? Prodaja kdo kje v SLoveniji? Malo sem guglal, a problem je da sploh nevem kaj napisat v recimo mimovrste.
Nekaj bi rad iz hdmi izhoda snemal na laptop. Načeloma se za to uporablja razni capture card. Pogost primer uporabje je tudi stremanje gaminga. (recimon na konzolah) Jaz ne potrebujem nevem kake resoluije ali framerata zato bi mi kaksna poceni varijatna bilo cista ok.
Recimo primer
Problem pa imam da bi tole potreboval se pred vikendom. Se pravi jutri ali v soboto :(
Je mogoce? Prodaja kdo kje v SLoveniji? Malo sem guglal, a problem je da sploh nevem kaj napisat v recimo mimovrste.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Galaxy watch 4Oddelek: Kaj kupiti | 8590 (1880) | dussan |
» | Rojstnodnevno darilo do 40€Oddelek: Loža | 2917 (1480) | eventyrer |
» | Kako zrealizirati preprost projektOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3087 (2462) | SkIDiver |
» | Apple prenosnik z Windowsi 8.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 4528 (3259) | xrotek |
» | Računlanik za 360evrov (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13312 (12285) | hojnikb |