Forum » Na cesti » Katero avtosolo izbrati?
Katero avtosolo izbrati?
Poorlilgirl ::
Katere avtosole so kaj dobre v Ljubljani?
Morda kdo kaj ve glede AMD moste in Modri voznik?
Prosila bi za cim vec predlogov.
Morda kdo kaj ve glede AMD moste in Modri voznik?
Prosila bi za cim vec predlogov.
In za to rabiš že tretjo temo?
nihce ne odpise, pa sem objavila v drugo kategorijo, ki se mogoce bolj ujema
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Poorlilgirl ()
val46 ::
Glej, ti je bilo že povedano dovolj. V tem času kar tu sprašuješ, bi se lahko že s svojim zdajšnjim inštruktorjem dogovorila kaj pa kako in imela dobesedno izpit že v žepu. Dokler boš tu po forumu iskala nasvete namesto v real life, izpita ne boš videla.
Verjetno pa imaš tudi kako prijateljico, prijatelja, ki je pred kratkim opravljal izpit in ti lahko iz prve roke kaj svetuje. Verjemi, boš več odnesla od enega takega, kot od nas tu na forumu, ki smo izpit opravljali pred 10, 20 ali več leti.
Verjetno pa imaš tudi kako prijateljico, prijatelja, ki je pred kratkim opravljal izpit in ti lahko iz prve roke kaj svetuje. Verjemi, boš več odnesla od enega takega, kot od nas tu na forumu, ki smo izpit opravljali pred 10, 20 ali več leti.
miraldi ::
Avtošola Brulc.
Andrej Brulc je šef, maš na fb pa mu piši svoje želje.
Lp
Lp
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Glej, ti je bilo že povedano dovolj. V tem času kar tu sprašuješ, bi se lahko že s svojim zdajšnjim inštruktorjem dogovorila kaj pa kako in imela dobesedno izpit že v žepu. Dokler boš tu po forumu iskala nasvete namesto v real life, izpita ne boš videla.
nazalost nimam nobenega vprasat ker sem malo pozna pri izpitu, saj si ga prej nisem mogla privoscit.. sicer cisto nepomembmq informacija, point je da z zdajsno solo nisem zadovoljna, saj so neresni in vozim zelo redko, skratka pa nimajo niti plana, skoraj nic se nisem opravila, ne relacijske, ne nocne, skoraj nic.. le furala sem po lj, pa se to po vecini isti konec lj.
No skratka, sem se ze vse pozanimala, pa sem vseeno zelela se kaksno dodatno informacijo, da se ne zaj** se enkrat.
Avtošola Brulc.
Lp
hvala ti, za brulc sem najpogosteje slisala, mogoce bo to res najboljsa izbira..
Samo ne v 3D
hvala ti, 3d in 4ka odpadeta
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Poorlilgirl ()
FireSnake ::
Kaj ta baba še kar teži, po vseh sklopih, s tem izpitom?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izpit Za Motor (A) (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17371 (8930) | Twixz |
» | Radioamaterski izpitOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7769 (3486) | hipertija |
» | Vozniski izpit za kategorijo cOddelek: Loža | 15767 (8271) | Pečo89 |
» | Moj vozniški izpit (izbira avtošole + ostalo)Oddelek: Na cesti | 5178 (4908) | oo7 |
» | Vozniški izpit (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16821 (14733) | CleanPower |