Forum » Pomoč in nasveti » Deželna Banka DBS NET
Deželna Banka DBS NET
Patrik0 ::
Pozdravljeni, mene pa zanima, kakšen se vam zdi uporabniški vmesnik mobilne in spletne banke DBS NET (Deželna Banka Slovenije).
Kdaj bodo končno stvar posodobili, nadgradili in nam ponudli boljšo rešitev, sodobnejšo? Pa novi uporabniški vmesnik?
Kako dolgo se še bomo uporbaniki morali bacati z tem starim UI spletnega dbsneta iz 90 let.....
Kdaj bodo končno stvar posodobili, nadgradili in nam ponudli boljšo rešitev, sodobnejšo? Pa novi uporabniški vmesnik?
Kako dolgo se še bomo uporbaniki morali bacati z tem starim UI spletnega dbsneta iz 90 let.....
Val202 ::
Hm, toliko časa dokler ne oddajo naročila za posodobitev zunanji firmi :)
Meni osebno je DBSNET najboljša ravno zato, ker ima tako simple design. Pa uporabljam SKB in NLB spletni banki, ampak DBS mi je vseeno najboljša. Res NI najlepša in najmodernejša, ampak vsake oči imajo svojega malarja. Za na PC je super, za mobitel imaš pa mobilno aplikacijo.
Meni osebno je DBSNET najboljša ravno zato, ker ima tako simple design. Pa uporabljam SKB in NLB spletni banki, ampak DBS mi je vseeno najboljša. Res NI najlepša in najmodernejša, ampak vsake oči imajo svojega malarja. Za na PC je super, za mobitel imaš pa mobilno aplikacijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava banke (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 32889 (15985) | nejc_nejc |
» | Digitalno bančništvo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11869 (9090) | SVGA |
» | Abanka ali Inteso Sanpaolo?Oddelek: Loža | 6888 (3057) | kriko1 |
» | Mobilna aplikacija za banko?Oddelek: Loža | 2122 (1545) | Barko |
» | menjava banke zaradi kartice? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22304 (20813) | Bye |