Forum » Loža » Avtosola Modri Voznik
Avtosola Modri Voznik
Poorlilgirl ::
Zelo rada bi opravila izpit za avto. V prejsni avto soli, ki ni kaj dosti prepoznavna sem v 3 mesecih (letos) opravila priblizno 20 ur (5-6 ur na mesec), kar se mi zdi zelo malo. (V prvem mesecu sem imela nekaj blok ur na poligonu).
Skratka vsak drug teden se zgodi, da mi voznja odpade za cel teden. V aprilu se je to zgodilo 2x in sem tako vozila le dva tedna in sicer en teden dvakrat in drugi teden trikrat. (Naslednji teden ne bo nic)
Razmisljam o spremembi avtosole, ima kdo izkusnje z avtosolo modri voznik, oz. katero solo bi mi priporocali, da bi cim pogosteje vozila (cena mi ni tako pomembna, saj se mi mudi)?
Hvala ze v naprej.
Ps: v Ljubljani
Skratka vsak drug teden se zgodi, da mi voznja odpade za cel teden. V aprilu se je to zgodilo 2x in sem tako vozila le dva tedna in sicer en teden dvakrat in drugi teden trikrat. (Naslednji teden ne bo nic)
Razmisljam o spremembi avtosole, ima kdo izkusnje z avtosolo modri voznik, oz. katero solo bi mi priporocali, da bi cim pogosteje vozila (cena mi ni tako pomembna, saj se mi mudi)?
Hvala ze v naprej.
Ps: v Ljubljani
- spremenila: Poorlilgirl ()
val46 ::
Kako "približno" 20 ur? Pa ja imaš kartonček, kjer ti piše točno koliko ur si opravila? In če imaš res že 20 ur in obvladaš vožnjo, ne vidim razloga, zakaj te ne bi počasi poslali na glavno vožnjo? Kolikor vem, je 20 ur minimum za opravljanje glavne vožnje. Mislim da boš več dosegla s tem, če se boš s svojim inštruktorjem odkrito pogovorila o tvojih željah(čim hitrejše opravit izpit), kot če boš sedaj, po že prevoženih 20ih urah šla menjavat avto šolo.
Kako "približno" 20 ur? Pa ja imaš kartonček, kjer ti piše točno koliko ur si opravila? In če imaš res že 20 ur in obvladaš vožnjo, ne vidim razloga, zakaj te ne bi počasi poslali na glavno vožnjo? Kolikor vem, je 20 ur minimum za opravljanje glavne vožnje. Mislim da boš več dosegla s tem, če se boš s svojim inštruktorjem odkrito pogovorila o tvojih željah(čim hitrejše opravit izpit), kot če boš sedaj, po že prevoženih 20ih urah šla menjavat avto šolo.
Ne tezava je v tem, da sem bila pri instruktorci, katera se je s casoma pokazala za zelo nesramno osebo, prav tako pa tudi ni nic naredila, le sedela zraven. Po 9 urah sem se odlocila za drugega instruktorja (ista sola) kjer sem opravila preostalih 11 ur. Ta instruktor je super ampak zelo preobremenjen, zato dobim ure voznje le 5-6x mesecno, kar se mi zdi zelo malo.
Za izpitno voznjo se nisem pripravljena, saj kot sem povedala v teh 20 urah nisem imela ne relacijske voznje, nisem se parkirala, nisem bila na kroznem ki je vec
kot dvo pasovni, nisem imela nocne, skratka nic. Je res, da nisem profesionalka v voznji ampak vseeno to je cisto premalo voznje zame (5 ur mesecno).. Zato sem razmisljala da bi sla v katero drugo solo, ker tu bom izpit delala se pol leta..
Rias Gremory ::
Lahko probaš https://www.stop.si/.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
qwertyy ::
Moj glas gre isto za Korelat. Manjša družinska avtošola in se posledično res trudijo. Vedno imaš opcijo blok ur, meni je še inštruktor rekel, da za eno uro se skoraj ne splača dobivat.
Moj glas gre isto za Korelat. Manjša družinska avtošola in se posledično res trudijo. Vedno imaš opcijo blok ur, meni je še inštruktor rekel, da za eno uro se skoraj ne splača dobivat.
kdaj pa si delal izpit, ter kolikokrat tedensko mislis da je mozno vozit pri njih?
Rias Gremory je izjavil:
Lahko probaš https://www.stop.si/.
super, bom poklicala za dodatne info
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Poorlilgirl ()
val46 ::
Ma glej, kolikor jaz poznam te zadeve, so sedaj po koroni čisto vsi inštruktorji preobremenjeni oz imajo ogromno kandidatov, ki jih morajo nekako spravit do vozniškega dovoljenja. Pač, posledica zaprtja avtošol za toliko časa. Ampak, če praviš da je ta inštruktor tolk super sedaj, bi se na tvojem mestu raje poskusil z njim najprej dogovorit oz pogovorit kakšne so tvoje želje in načrti in naj ti on pove svoje mnenje. Mislim da po 20ih urah, če nimaš še niti relacijske, sploh pa parkiranja opravljenega...ne vem, ne deluje mi to ravno spodbudno. Jaz, ko sem vozil, sem imel parkiranje že tam, kako 5,6 uro sigurno. Morda tudi ne bi bilo slabo, če bi take stvari(v kolikor imaš možnost-starši, brat, sestra,fant,...), da bi šla na kak odmaknjen parkirni plac kje v bližini, pa že sama malo povadila. Tako da ko boš v avtošoli prišla do teh zadev, bo inštruktor videl, da nisi ravno nevednica in da nekaj pa že znaš in bo potem sigurno te prej spravil do glavne vožnje.
Ampak, kot sem rekel že na začetku, predlagam ti, da se usedeš s tvojim sedanjim inštruktorjem in se pogovoriš. Zgubit nimaš kaj, lahko samo pridobiš. Sicer res da si rekla, da denar ni problem, ampak vseeno, ima smisel menjat avtošolo in spet vse od začetka in plačevat? Ker moraš se zavedat, da tudi če menjaš sedaj avtošolo, dvomim, da te bi nov inštruktor po ne vem, recimo 6ih urah kar spustil na glavno vožnjo. Prvo te mora spoznat, videt tvojo vožnjo, tvoja predvidevanja in znanje upravljanja vozila, šele takrat te bo dal na glavno vožnjo. Zavedaj se, da tudi oni dobivajo nekakšne točke in če prevečkrat njegovi kandidati padejo na izpitni vožnji, to zanj kot inštruktorja sigurno ni ok.
Ampak, kot sem rekel že na začetku, predlagam ti, da se usedeš s tvojim sedanjim inštruktorjem in se pogovoriš. Zgubit nimaš kaj, lahko samo pridobiš. Sicer res da si rekla, da denar ni problem, ampak vseeno, ima smisel menjat avtošolo in spet vse od začetka in plačevat? Ker moraš se zavedat, da tudi če menjaš sedaj avtošolo, dvomim, da te bi nov inštruktor po ne vem, recimo 6ih urah kar spustil na glavno vožnjo. Prvo te mora spoznat, videt tvojo vožnjo, tvoja predvidevanja in znanje upravljanja vozila, šele takrat te bo dal na glavno vožnjo. Zavedaj se, da tudi oni dobivajo nekakšne točke in če prevečkrat njegovi kandidati padejo na izpitni vožnji, to zanj kot inštruktorja sigurno ni ok.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobri inštruktorji - avtošole (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 34474 (905) | Michelle |
» | Prezasedenost avtošol?Oddelek: Loža | 4845 (3426) | val46 |
» | Katero avtošolo izbratiOddelek: Loža | 5335 (1733) | profii |
» | Pomoč pri izbiri avtošoleOddelek: Na cesti | 5810 (4473) | koyotee |
» | Vozniška - koliko približno stane? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7615 (3765) | stock |